Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 896K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Μηνύματα
1.709
Like
0
Πόντοι
16

για μένα αυτός είναι ο εχθρός. ούτε οι αριστεριστές ούτε οι μετανάστες (λαθραίοι ή μη).

Ελα ομως που αυτα ειναι παραμυθια!!! Ερχονται και σου βεβαιωνουν εναν φορρο και σε κλεινουν !!  Κλεινεις δεν εχεις να πληρωσεις και αρχιζουν τα προστιμα και σου τριπλασιαζουν τον φορο τον οποιο δεν θα εισπραξουν ΠΟΤΕ αφου οι οφειλετες (ημων , αλλα ρυσσε...... και μην εννεγγεις.....) ειναι στην μπουζου ή ειναι κατω απο το ενδοξο ελληνικο χωμα ειτε στην διαδρομη για τα 2 προαναφερθεντα !!!


ΥΓ Οι μεταναστες ριχνουν το μεσο εισοδημα και καποιες επιδοτησεις ΔΕΝ κοβονται συγκεκριμενα δεν ξρω γιατι δεν δουλευω στο Στρασβουργο
 

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Μηνύματα
1.709
Like
0
Πόντοι
16
μακειο παραλλήλημα


Η περίπτωση του Γιώργου Βούτση-Βογιατζή είναι ξεχωριστή. Ιδιάζουσα για την ακρίβεια. Γόνος πολιτικής οικογένειας –ο πατέρας του είναι διακεκριμένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ- είχε όλη την άνεση να ζει διαφορετικά, απολαμβάνοντας όλα εκείνα τα προνόμια που νέμονται οι γόνοι της καθεστηκυίας τάξης και δεν το έκανε. Στα εφηβικά του είκοσι τρία χρόνια επέλεξε το αντάρτικο πόλης, βάζοντας σε κίνδυνο τον εαυτό του, την οικογένειά του και φυσικά την πολιτική καριέρα του πατέρα του.

Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη και δεν έδωσε αναστολή στην έφεσή του.

Ειλικρινά, περίμενα περισσότερη ωριμότητα σε μία τέτοια απόφαση για πάρα πολλούς λόγους.

Σε μία περίοδο κοινωνικών αναταραχών σε όλον τον πλανήτη, η ελληνική δικαιοσύνη και η πολιτεία κατά συνέπεια όφειλαν να εξαντλήσουν την επιείκειά τους στην περίπτωση του Βούτση, να τον αφήσουν ελεύθερο μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του στο Εφετείο και να του δώσουν την ευκαιρία να διαπιστώσει μέσω μίας επιεικούς απόφασης το μεγαλείο της πραγματικής δημοκρατίας.

Να του δώσουν μία ευκαιρία, γιατί στα άγουρα και συνάμα έντιμα λόγια του «ζητώ συγνώμη από τους υπαλλήλους και τους πελάτες της τράπεζας, για τα 35 δευτερόλεπτα εξουσιαστικής συμπεριφοράς απέναντί τους και δε μετανιώνω για την πράξη μου, αλλά δε θα το ξανάκανα, γιατί το προσωπικό βάρος για μένα και την οικογένειά μου είναι τεράστιο», ο καθένας μπορούσε να διακρίνει μία λεβεντιά και μία ανιδιοτέλεια, που στιγμιαία εκφράστηκε με λάθος τρόπο. Ο Γιώργος Βούτσης δεν είναι το κακομαθημένο τσογλάνι που λειτούργησε εκ του ασφαλούς. Είναι ένα παιδί που κακώς εννόησε και λανθασμένα έπραξε, πλήττοντας τον εαυτό του και την οικογένειά του. Όσοι τους γνωρίζουν –εγώ δεν είχα την τύχη, φρόντισα όμως να μάθω- καταλαβαίνουν τι εννοώ, αλλά και όσοι δεν τους γνώρισαν ποτέ, οφείλουν να καταλάβουν από τα συμφραζόμενα.

Ο Γιώργος Βούτσης δεν ανήκει στην κατηγορία των πολιτικών γόνων που πούλησαν οικόπεδα με ταχυδακτυλουργικά κόλπα στη Μύκονο, για να τα οικονομήσουν και να επιβραβευτούν γι αυτή τους την πράξη με το αξίωμα του υφυπουργού (περίπτωση υιού Βαρβιτσιώτη), ούτε στην κατηγορία εκείνων των παιδιών που εκποίησαν την πολιτική προίκα των γονιών τους, για να μπουν στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Επέλεξε ένα δρόμο λανθασμένο, δύσβατο, επικίνδυνο, που σίγουρα οδηγεί, αν όχι στο θάνατο, σε κάποιο κελί των ελληνικών σωφρονιστικών καταστημάτων, όπως και έγινε.

Η ελληνική δικαιοσύνη όφειλε σ’ αυτό το παιδί αλλά και στα υπόλοιπα που βρίσκονται θυμωμένα στους δρόμους, εκτός από μία ευκαιρία, να δώσει και ένα μεγαλειώδες μάθημα.

Την ευκαιρία δεν την έχασε μόνον ο 23χρονος Βούτσης-Βογιατζής, αλλά και η δημοκρατία μας…


Ευτυχως για την Δημοκρατια την εβγαλε και σήμερα (ο Ρωχαμης πρωτοκαταδικαστηκε  επειδη ηταν  ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΣ σε ενοπλη ληστεια και αλλοι ειναι μεσα για χρεη 30,000€).

ΥΓ το μονο σωστο ειναι οτι εισαι εφηβος στα 23 , αντε να το πουνε στο στρατο να παιρνει τα παιδια στα 38 που θα εχουν ωριμασει!!!
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.209
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
Αναρωτιέμαι γιατί δεν του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου.
Είχε και άλλα ποινικά;

Από την ίδια πηγή παραθέτω την κυρίως είδηση:

www.zougla.gr/news.php?id=32328]Οκτώ χρόνια στον Βούτση για τη ληστεία στην Εθνική[/url]

Σε κάθειρξη οκτώ ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο 23χρονος Γιώργος Βούτσης – Βογιατζής για τη ληστεία του καταστήματος της Εθνικής τράπεζας στο Γκύζη τον Οκτώβριο του 2007.

Το δικαστήριο ομόφωνα τον έκρινε ένοχο για ληστεία, παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή, μετατρέποντας την αρχική κατηγορία σε βάρος του, που αφορούσε διακεκριμένη κατοχή εκρηκτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Ωστόσο, ομόφωνα δεν του αναγνωρίστηκαν τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, που ζήτησε η υπεράσπισή του.

Στην απολογία του ζήτησε συγνώμη από τους υπαλλήλους και τους πελάτες της τράπεζας για «τα 35 δευτερόλεπτα εξουσιαστικής συμπεριφοράς απέναντί τους» όπως είπε.

«Δεν μετανιώνω για την πράξη μου, αλλά δεν θα την ξανάκανα, γιατί το προσωπικό βάρος για εμένα και την οικογένειά μου είναι τεράστιο. Τα χρήματα ήταν το τελευταίο που μας ενδιέφερε, καθώς δεν είχαμε σκεφτεί τι θα τα κάνουμε. Αυτό που μας ενδιέφερε ήταν η έμπρακτη προσβολή του τραπεζικού συστήματος».

Η εισαγγελέας, η οποία πρότεινε να μετατραπεί το ένα κακούργημα σε πλημμέλημα, ευχαρίστησε τους αναρχικούς, τον κατηγορούμενο και τους δικηγόρους του για την στάση τους σε όλη τη διαδικασία.

Ο νεαρός επέστρεψε στις φυλακές, καθώς δεν δόθηκε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεσή του.


Η εισαγγελέας ευχαρίστησε τους αναρχικούς.

Α ρε αθάνατη Ελλαδάρα με τα ωραία σου.
 

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
5.099
Like
2
Πόντοι
66
τι γινεται συγκεντρωση ακροδεξιων ειχαμε παραπανω :huh:
 

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Μηνύματα
1.709
Like
0
Πόντοι
16
τι γινεται συγκεντρωση ακροδεξιων ειχαμε παραπανω :huh:

Η ιδια η ζουγκλα για την κα που συνεληφθη για "απελευθέρωση κρατουμένου"
(  απο
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.zougla.gr/news.php?id=32509
 [/URL] (δηλαδ αν διπλα περναγε μια ξωβυζη θα την συνελαμβαναν  :think:))

αναφερει οτι

Η 50χρονη είχε συλληφθεί για συνέργεια σε ληστεία

Με την κατηγορία της απελευθέρωσης κρατουμένου από πρόθεση οδηγείται στον εισαγγελέα η 50χρονη Α.Δ., η οποία αποπροσανατόλισε με την αντίδραση της τους αστυνομικούς. Η γυναίκα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση, καθώς απέσπασε την προσοχή τους.

Η ίδια υποστήριξε ότι έκανε λάθος και ότι μπέρδεψε τον άνθρωπο που προσπαθούσαν να συλλάβουν οι αστυνομικοί με έναν φίλο του άντρα της, που μένει στην πολυκατοικία, και για αυτό φώναξε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, η 50χρονη είχε συλληφθεί στις 1/03/1981 για συνέργεια σε ληστεία που έγινε σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ.

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.zougla.gr/news.php?id=32288[/URL]
Οταν βεβαια η κα το 1981 ηταν-edit κατα Μακη- εφηβη (μολις 22 ετων) και απλα ειχει ΣΥΛΗΦΘΕΙ  αρα εχει κατσπρο ποινικο μητρωο και πιαθανοτατα δεν ειχε και την παραμικρη σχεση !!

  2 μετρα και 2 σταθμα τα εχουμε συνηθισει, ο Μακης ειναι οτι κατσει !!!

ΥΓ Δηλαδη σπιλωνουμε την τιμιοτητα μια 50χρονης πια κυριας επειδη ειχε απλα ΣΥΛΗΦΘΕΙ ως ΥΠΟΠΤΗ για ληστεια στα 22 της και εναν κλεφτη τραπεζων που πιαστηκε επ αυτοφορω πρεπει να τον δουμε με συμπαθεια επειση ειναι εφηβος στα 23 και "δεν εκανε κατι τρομερο" :headbang: :headbang: :headbang:
 

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Μηνύματα
8.757
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αναρωτιέμαι γιατί δεν του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου.
Είχε και άλλα ποινικά;

Νομίζω ότι είχε σχέσεις με τον ήδη φυλακισμένο Δημητράκη.
Δεν ξέρω αν αυτές είχαν ποινικές προεκτάσεις ή όχι.

Σε κάθε περίπτωση η αναγνώριση είναι δυνητική και συνήθως συνεκτιμάται με άλλα "ελαφρυντικά" (πχ. μεταμέλεια, ηλικία) που προφανώς εδώ δεν υπάρχουν.
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Ούτε ο αστυνομικός που τον συνέλαβε δεν πίστευε ότι ήταν ιερέας…
Ο λόγος για έναν 45χρονο από το Ηράκλειο της Κρήτης, ο οποίος θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη, καθώς κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στις εθνικές ομάδες της Ελλάδας και του Ισραήλ, στο Παγκρήτιο Στάδιο, την περασμένη Τετάρτη, από την κερκίδα όπου βρισκόταν σημάδευε με λέιζερ τον Ισραηλινό τερματοφύλακα.
Ο κληρικός, ο οποίος κατάγεται από τις Βουκολιές Χανίων, ταξίδεψε μέχρι το Ηράκλειο για να δει τον αγώνα, αλλά συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να κάνει χρήση συσκευής λέιζερ εμποδίζοντας τον τερματοφύλακα του Ισραήλ να έχει καλή ορατότητα στο πέναλτι που κέρδισε η Ελλάδα.
Ο ιερέας υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι χρησιμοποιούσε το λέιζερ όχι για να τυφλώνει τους ποδοσφαιριστές, αλλά για να δείξει στην κόρη του, που καθόταν στην απέναντι κερκίδα, το σημείο στο οποίο βρισκόταν.
Οι ισχυρισμοί του, ωστόσο, δεν έπεισαν.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όπου ορίστηκε ρητή δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

:2funny: :2funny: :2funny:
 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
86
Πόντοι
66
Μια φορά κι έναν καιρό ( στο πολύ πρόσφατο παρελθόν) ήταν μια παρέα πέντε φίλων. Και ένα βράδι, αποφάσισαν να πάνε να διασκεδάσουν σε μία δευτεροκλασάτη πίστα. Πρώτο όνομα, γνωστή ξανθιά (αλοίμονο) αοιδός, αγαπημένη των μεσημεριανών (και όχι μόνο) εκπομπών, ιδιοκτήτρια ενός hammer jeep, αλλά και συγγραφέας (!) επιστολής προς τον Πρωθυπουργό.
Στο ενδιάμεσο, λοιπόν του προγράμματος, ως είθισται, η κυρία αποσύρθηκε στο καμαρίνι για την καθιερωμένη ανάπαυλα... Εκεί την επισκέφθηκαν οι πέντε φίλοι μας και μετά απο συννενόηση μαζί της κανονίστηκε, πως να το πω κομψά, μια ερωτική συνεύρεση. Κανονίστηκε και η τιμή... 1.000 ευρώ, έκαστος! (πρόσθεση ή πολλαπλασιασμό γνωρίζετε).... Υπήρχε μόνο μια λεπτομέρεια, για να κλείσει η συμφωνία: Πρίν την... πράξη, οι πέντε της ιστορίας μας ζήτησαν απο την καλλιτέχνιδα, να.... ουρήσουν επάνω της. Eκείνη, φυσικά, δέχθηκε (είναι πολλά τα λεφτά, λατρεμένα), υπέστη την διαδικασία, έκανε το μπάνιο της και στην συνέχεια τους πήρε έναν-έναν, αλλά και όλους μαζί! Αυτό είναι προκομένο κορίτσι... και δε μπορεί κανείς να πει πως δε βγάζει τα προς το ζην, με τον ιδρώτα της.
Ποιά είναι; :grin:

Υ.Γ. Το περιστατικό, έχει καταγραφεί με κάμερες κινητών τηλεφώνων. Ελπίζω ένας απο τους πέντε, να τολμήσει να το ανεβάσει στο διαδύκτιο. Μπορεί να καλύψει, επιμελώς τα πρόσωπα των... δραστών και να αφήσει, επίσης επιμελώς, ακάλυπτο το πρόσωπο της ξανθιάς πρωταγωνίστριας του σημερινού κουίζ... :2funny:

 

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Μηνύματα
342
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μηπως ειναι αυτη που τραγουδαει το ασμα "Θέλεις τραλαλά, θέλω τραλαλό, έλα να το κάνουμε τραλαλαλαλό"?
 

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Μηνύματα
94
Like
0
Πόντοι
0
αυτα ψιλομουφα ακουγονται!το ολο πραγμα πρεπει να ειναι μια κλειστη κλικα αν ισυουν αυτα!οποτε στο ακυρο να μπηκαν στο καμαρινι της κ να κλεισαν συμφωνια πολυ δυσκολο μου ακουγεται!
 

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
4.130
Like
12
Πόντοι
16
Καλα ποιος μαλακας δινει τοσα λεφτα για να πηδηξει ενα μπαζο,γαμως τη μπαζοχωρα νου μεσα.
 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.795
Κριτικές
23
Like
89
Πόντοι
2.357
Συνεληφθη να γελαει......το μωρο!!!!
 

Συνημμένα

  • 2.jpg
    2.jpg
    218,1 KB · Εμφανίσεις: 54

stallion81

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Μηνύματα
82
Like
0
Πόντοι
0

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.795
Κριτικές
23
Like
89
Πόντοι
2.357

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Μηνύματα
25.305
Like
14
Πόντοι
366
Φίλε θυμάσαι το σκηνιό που η γυναίκα έφερνε τον γκόμενο σπίτι νάρκωνε τον άντρα και τον πήδαγε ο γκόμενός της; Έχουμε ξεφύγει ΤΕΛΟΣ
ειχε γινει κ υπεροχο επεισοδιο στον κοκκινο κυκλο!!!!ανατριχιαστικο...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom