apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ναι εχει dress code εκει
επισημο ενδυμα τυπε
Αυτα τα bic ειναι κινδυνος τελικα
ηθικο διδαγμα : κανεις δεν ειναι πιο δυνατος απο μια σφαιραΠραγματικο γεγονος : ( τους τυπους τους ξερω και τους 2 προσωπικα )
αρκετα χρονια πριν , μαγκακος που το ελεγε η καρδια του πουλαγε μαγκιες σε περιπτερα κτλ για να παιρνει χαρτζιλίκι , ενα περιπτερο το ειχε ενας τυπος λιγο χοντρουλης αλλα τσαμπουκας , ολο εκανε μαγκιες ετρωγε κανα χαστουκι και στο τελος το εδινε το χαρτζιλικι του ...
Ο χοντρουλης το βαζει πείσμα οτι θα τον γαμησει τον τυπο με καποιο τροπο και απο το περιπτερο του δεν θα παιρνει χαρτζιλικι , πλακώνετε στις διαιτες και στα γυμναστηρια , ξεκιναει πολεμικες τεχνες , περνανε 2 χρονια , γινετε γομαρι καλο , παιρνει και μερος σε κατι αγωνες κανει ασηκωτους τους αντιπαλους ανεβαζει αυτοπεποιθηση και ειναι ετοιμος να αντιμετωπισει τον μαγκακο.
Παει ο μαγκακος ενα βραδυ να μαζεψει χαρτζιλικι , παει στο γομαρι του λεει χοντρουλη ( παντα ετσι τον ελεγε γιατι ηταν χοντρουλης παλια ) που ειναι τα "ρεστα μου" ο χοντρουλης του λεει οτι δεν θα του δινει πια "ρεστα" και παει να βγει τσαμπουκαλεμενος απο το περιπτερο , τον κοιταει ο μαγκακος ( εγω ειμαι σε αποσταση 20 μετρων και πινω καφε σε καφετερια ) να βγαινει και να πηγαινει κατα πανω του με αγριες διαθέσεις και με κατι κινήσεις καρατεκα , βγαζει ο μαγκακος ενα γκανι απο το μπουφαν και του σκαει 2 μολυβιες , μια σε καθε γονατο.
Αποτελεσμα :
ο καρατεκα να πηγαινει τσαρκα με το ΠΙ , και μετα απο χρονια φυσικοθεραπιων να περπαταει χωρις βοηθεια αλλα οχι τελεια , και ο αλλος να συνεχιζει να πινει καφε στην καφετερια απεναντι απο το περιπτερο ξενοιαστος.
Πραγματικο γεγονος
Υπάρχει και σε σκιτσάκι
Πραγματικο γεγονος : ( τους τυπους τους ξερω και τους 2 προσωπικα )
αρκετα χρονια πριν , μαγκακος που το ελεγε η καρδια του πουλαγε μαγκιες σε περιπτερα κτλ για να παιρνει χαρτζιλίκι , ενα περιπτερο το ειχε ενας τυπος λιγο χοντρουλης αλλα τσαμπουκας , ολο εκανε μαγκιες ετρωγε κανα χαστουκι και στο τελος το εδινε το χαρτζιλικι του ...
Ο χοντρουλης το βαζει πείσμα οτι θα τον γαμησει τον τυπο με καποιο τροπο και απο το περιπτερο του δεν θα παιρνει χαρτζιλικι , πλακώνετε στις διαιτες και στα γυμναστηρια , ξεκιναει πολεμικες τεχνες , περνανε 2 χρονια , γινετε γομαρι καλο , παιρνει και μερος σε κατι αγωνες κανει ασηκωτους τους αντιπαλους ανεβαζει αυτοπεποιθηση και ειναι ετοιμος να αντιμετωπισει τον μαγκακο.
Παει ο μαγκακος ενα βραδυ να μαζεψει χαρτζιλικι , παει στο γομαρι του λεει χοντρουλη ( παντα ετσι τον ελεγε γιατι ηταν χοντρουλης παλια ) που ειναι τα "ρεστα μου" ο χοντρουλης του λεει οτι δεν θα του δινει πια "ρεστα" και παει να βγει τσαμπουκαλεμενος απο το περιπτερο , τον κοιταει ο μαγκακος ( εγω ειμαι σε αποσταση 20 μετρων και πινω καφε σε καφετερια ) να βγαινει και να πηγαινει κατα πανω του με αγριες διαθέσεις και με κατι κινήσεις καρατεκα , βγαζει ο μαγκακος ενα γκανι απο το μπουφαν και του σκαει 2 μολυβιες , μια σε καθε γονατο.
Αποτελεσμα :
ο καρατεκα να πηγαινει τσαρκα με το ΠΙ , και μετα απο χρονια φυσικοθεραπιων να περπαταει χωρις βοηθεια αλλα οχι τελεια , και ο αλλος να συνεχιζει να πινει καφε στην καφετερια απεναντι απο το περιπτερο ξενοιαστος.
Μ'αρέσει που το παρουσιάζεις σαν "αληθινή" ιστορία...
Καλά ρε μεγάλε υπάρχει 1 στο 10000000000000000000000000000000 να υπάρξει τραυματισμός από όπλο και να μην επέμβει αυτεπάγγελτα η αστυνομία (με το που θα μπεις νοσοκομείο με τραύμα από σφαίρα έχει πέσει σήμα);;;;;;;;;
Το ότι μπορεί να έχει γίνει τέτοιο σκηνικό (δηλ να βγει όπλο/μαχαίρι την ώρα που ο άλλος πάει για πατροπαράδοτο τσαμπουκά) δεν το αμφισβητώ. Αυτό που κάνει την ιστορία τρελή μούφα είναι το κλου με την καφετέρια. Να με συμπαθάς σε βαριές σωματικές βλάβες/απόπειρα ανθρωποκτονία ακόμα και αν δεν σε βρουν να περάσεις από το αυτόφωρο, στην πρώτη δικάσιμο (που μπορεί να γίνει και ερήμην) πας προφυλακιστέος (δεν μιλάμε για πταίσμα/πλημέλημα αλλά για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ).
Δηλαδή θες να μου πεις ότι (α) ο χοντρούλης έμεινε ουσιαστικά ανάπηρος και δεν έκανε έστω αστικό δικαστήριο για σωματική/ηθική βλάβη;;;;(β) πέσαν σφαίρες σε περιοχή με τραυματισμό και η αστυνομία έκανε παπαπαπαπαπαπαπα;;;;; (γ) όλοι μα όλοι οι μάρτυρες (μιας και εσύ το είδες προσωπικά πρέπει να υπάρχουν και άλλοι) κάλυψαν το γεγονός;;;
Την επόμενη φορά λιγότερη μούφα please... αν έλεγες απλά ότι ο τυπάς είδε το όπλο έκλασε μερέντα και έφυγε τρέχοντας θα σε πίστευα, έτσι που το έχεις γράψει ούτε ο Φώσκολος στο Καλημέρα Ζωή δεν θα το ανέβαζε...
Εσυ μαλλον ζεις σε αλλη χωρα τυπε , το σκηνικο εγινε οπως το περιεγραψα εντελως .. εννοειτε οτι ολοι καλυψαν το γεγονος τυπε , γιατι κανεις δεν ηθελε μπλεξίματα , ουτε και αυτος που εφαγε τις σφαιρες , και για να μην εκανε καταγγελια αυτος κατι θα ηξερε , οπως και ολοι μας .
Αμα σου λεω τωρα οτι εγινε ετσι να τον ακους ρωγα , αν δε πιστευεις προσπερνα το μηνυμα , δεν εχω κανενα λογο και κερδος να γραψω μουφες
επρεπε να παρει εκδικηση τυπεΕσυ μαλλον ζεις σε αλλη χωρα τυπε , το σκηνικο εγινε οπως το περιεγραψα εντελως .. εννοειτε οτι ολοι καλυψαν το γεγονος τυπε , γιατι κανεις δεν ηθελε μπλεξίματα , ουτε και αυτος που εφαγε τις σφαιρες , και για να μην εκανε καταγγελια αυτος κατι θα ηξερε , οπως και ολοι μας .
Αμα σου λεω τωρα οτι εγινε ετσι να τον ακους ρωγα , αν δε πιστευεις προσπερνα το μηνυμα , δεν εχω κανενα λογο και κερδος να γραψω μουφες
Αν είναι αλήθεια ρε μεγάλε τις σφαίρες τις είχε φάει, για ποιο πούστη λόγο να τον καλύψει; Επίσης έστω ότι έγινε έτσι όπως λες και όλοι σας είσαστε κότες λειράτες ,που σας έχουν πείσει ότι αν κινηθείς όπως πρέπει δεν θα γίνει τίποτα πράγμα που δεν είναι αλήθεια, γιατί ρε μεγάλε δεν επεμβαίνει αυτεπάγγελτα η μπατσαρία (με το που μπαίνεις με τραύμα από σφαίρα σε νοσοκομείο η πρώτη κίνηση των γιατρών, πριν ακόμα σε βάλουν χειρουργείο, είναι να ενημερώσουν την αστυνομία);;;;;Τι τους είπε δηλαδή ο τραυματίας όταν ξύπνησε από το χειρουργείο "δεν θυμάμαι πως το έπαθα" (ναι και τον πιστέψανε);
Επίσης άλλο πάλι που δεν καταλαβαίνω είναι την συνέχεια; Αν εμένα μου είχε γίνει κάτι τέτοιο θα είχα γεμίσει το κυνηγετικό με μονόβολα και θα τον περίμενα να φανεί...
Νipple lover78
εαν ειχε γινει οπως λες, μερα μεσημερι θα τον ειχαν γαζωσει τον χοντρο 2 μηχανοβιοι
ενταξει αυτοι οι τυποι ειναι επικινδυνοι
καποια στιγμη θα τον ψαξει ο ιδιος τον χοντρο
εδω ειμαι τυπε για να σου λυσω ολες τις αποριες , ο λογος που τον καλυπτε και τον καλυψαν και ολοι οι αλλοι ειναι γιατι κανεις δεν ηθελε να εχει μπερδεματα με τον δραστη , γιατι ειχε πολυ κοσμο απο πισω του , ο περιπτερας ηξερε οτι μολις το πει την επομενη μερα θα εβλεπε τα ραδικια αναποδα και αυτο ηταν γκαραντι που σου λεω , χαρη του εκανε ο αλλος που του εριξε στα γονατα.
Για τους μπατσους επειδη δεν ξερω ποια ειναι η ηλικια σου εχω να σου πω μην του βλεπεις τωρα που μου γυρνανε σαν τα κομμαντος με αλεξισφαιρα και μηχανες και το παιζουν σερίφηδες , παλια δεν ηταν ετσι τα πραγματα και το ξερουν ολοι , ηταν 10 καλοι εγκληματιες και 50 μπατσοι απο χωρια που τους ηξεραν μια χαρα ολους και ξεραν με ποιους μπορουσαν να μπλεξουν και με ποιους οχι , αυτα που βλεπεις τωρα που την εχουν δει μπατσοι της Νεας Υορκης δεν παιζανε τοτε . Επισης ξερανε οτι αν τον μαζευανε τα φιλαρακια του θα τον ψαχνανε τον μπατσουλινο που το εκανε αυτο και δεν θα περναγε καλα.Δεν μπλεκαν παντα οι μπατσοι σε ξεκαθαρισματα λογαριασμων ειναι γεγονος αυτο