Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 907K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Από κάτι άλλους πάντως που με το που μπαίνουν φυλακή αρρωσταίνουν και τρέχουν σε νοσοκομεία και κλαίγονται ,ο Λάκης αποδείχτηκε πιο Άνδρας!!
σωστός, ποιός να το περίμενε

επίσης στάνταρ ο λάκης όταν βγει θα εκδόσει βιβλίο με τις εμπειρίες του στην φυλακή και θα γίνει μπεστ σέλερ

μελισσανιδης και μαλακίες μου λες μετά  :rockon: :rockon: :rockon:
τον ολυμπιονίκη της καρδιάς μας λες μαν; :rockon:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
[size=13pt]VIDEO: Άλλα... κόλπα σε βενζινάδικο στο Μοσχάτο![/size]

Το βρήκα κατά τύχη..... Αξίζει να το δείτε.

Στην αρχή είναι μία φωτό και το videάκι είναι περίπου στη μέση της ιστοσελίδας.

www.e-go.gr/wmotors/articles.asp?catid=15690&subid=2&pubid=7274643]http://www.e-go.gr/wmotors/articles.asp?catid=15690&subid=2&pubid=7274643[/url]

Αναγνωρίζει κάποιος το μωρό? (Σαν γνωστή μου φαίνεται βλέποντας το πίσω σύστημα...) ;)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Από κάτι άλλους πάντως που με το που μπαίνουν φυλακή αρρωσταίνουν και τρέχουν σε νοσοκομεία και κλαίγονται ,ο Λάκης αποδείχτηκε πιο Άνδρας!!
Πες το ψέμματα...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ωραίο επίπεδο.Εγώ δεν σε έχω πει ποτέ μπουμπούκο.

ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: Ναι γιατί εγώ δεν είμαι μπουμπούκος. Αυτοχαρακτηρισμός είναι

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Δεν είναι και το ξέρεις. Δεν το μάθατε εκεί στη Λέσβο και στην ΚΝΕ που ήσουν ποιος το είπε. Κι εγώ ξέρω ποια ήταν τα παρατσούκλια που σε φώναζαν οι γκόμενές που είχες κατά καιρούς. Αλλά δεν τα λέω.Θέλεις να τα πω;

ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: Πες τα αν τα ξέρεις. Η γυναίκα σου είναι στη λίστα

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Εξακολουθείς να λες ψέματα. Η γυναίκα μου σου έχει κάνει αγωγή. Αυτά θα τα πεις στο δικαστήριο. Η μετάφραση ήρθε και λέει ότι δεν είναι στη λίστα. Ως σχετιζόμενο πρόσωπο την αναφέρουν οι τράπεζες.

ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: Κάνε μου τη χάρη τώρα.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Και το μπουμπούκος μην το ξαναπεις. Θα σου κάνω και γι'αυτό αγωγή εκτός από όλα τα άλλα.

ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: Εντάξει παιδιά δεν είναι μπουμπούκος.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Εσύ μπουμπούκος μπορεί να μην είσαι αλλά ψεύτης είσαι.

ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: Μόνο για τηλεπωλητής είσαι. Το είδες το τουίτ που σου έκανα χθες είχε εκατό retweet.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Έχεις 100 ψεύτικα προφίλ. Γι'αυτό.

ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: Μόνο για τηλεπωλητής κάνεις. Δέκα κιλά βιβλία πέντε ευρώ. Ντρέπομαι που σε έχουν εκλέξει στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ρε άντε κάνε μου τη χάρη τώρα.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ¨Έχω κρατήσει όλα τα τουήτ που έχεις ότι έκανες μήνυση και αγωγή στον Ταγματάρχη που είπε ότι πήρες δύο εκατομμύρια ευρώ από την ΕΡΤ. Π@π@ρι@ έκανες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
καλημερα.θα ηθελα μια μικρη βοηθεια σε ενα θεμα.ξερετε ποσοσ χρονοσ χρειαζεται για να παρς καποια χρηματα που μου στειλανε οι δικοι μ απο τραπεζα εξωτερικου?ποτε πιστωνοντε στο λογαριασμο μ?ευχαριστω παιδια

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
καλημερα.θα ηθελα μια μικρη βοηθεια σε ενα θεμα.ξερετε ποσοσ χρονοσ χρειαζεται για να παρς καποια χρηματα που μου στειλανε οι δικοι μ απο τραπεζα εξωτερικου?ποτε πιστωνοντε στο λογαριασμο μ?ευχαριστω παιδια
αν συνεργαζεται η τραπεζα που τα κατεθεσε απ' ευθεις με την δικη σου που θα κνεις αναληψη μια ημερα, αν οχι και μεσολαβουν αλλες τραπεζες 2-3 ημερες

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ενα ενδιαφερον θεμα που ανεβηκε προσφατως στο προφιλ μου !!!!!

Για διαβαστε το λιγο και εστιαστε στην δυνατοτητα να κανει κανεις κατι τετοιο προς πειραματισμο !!!!!!

εξω ξερω ενα εγγλεζο τον μπιλι που ζει 16 χρονια χωρις χρηματα καθολου εδω στο νησι... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755
Υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν καθόλου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ενα ενδιαφερον θεμα που ανεβηκε προσφατως στο προφιλ μου !!!!!

Για διαβαστε το λιγο και εστιαστε στην δυνατοτητα να κανει κανεις κατι τετοιο προς πειραματισμο !!!!!!

σαν ναχει δικιο ο μορτης τελικα τυπε :rockon:
200 το μηνα ειναι πολλα :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ελα ρε μαλακα μητσο μας εβαλεσ τον βουτηρομπεμπε για παραδειγμα, σπουδαζε στο καρφιλντ αεροναυπηγος..... :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εξω ξερω ενα εγγλεζο τον μπιλι που ζει 16 χρονια χωρις χρηματα καθολου εδω στο νησι... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ακομα δεν ανεξαρτητοποιηθηκατε
800px-flag_of_the_united_states_of_the_ionian_islands-svg.png

και μαζεψατε εποικους τυπε? :grin:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: