Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 911K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
[size=14pt]Πάτρα: Οι φίλοι του γαμπρού «πάγωσαν» όταν είδαν τη νύφη![/size]

O γαμπρός αποφάσισε να γνωρίσει τη νύφη στους 5 κολλητούς φίλους του, αλλά αυτή η συνάντηση στην Πάτρα, έκρυβε εκπλήξεις...

Μία παρέα επιστήθιων φίλων από την Πάτρα «πάγωσε» όταν αντίκρισε τη μέλλουσα νύφη ενός από τα μέλη της.

Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη είχε παλαιότερα ερωτικές περιπτύξεις με τους τρεις από τους συνολικά πέντε φίλους! Η νύφη είχε γνωρίσει και τους τρεις, μέσω του ίντερνετ.

Η συνάντηση γνωριμίας με τους φίλους του άντρα της, έγινε πριν από δύο εβδομάδες σε καφέ της Ρήγα Φεραίου. Ο 35χρονος γαμπρός κάλεσε τους φίλους του για να τους γνωρίσει τη σύντροφό του, με την οποία, όπως τους εξήγησε, πήραν γρήγορα την απόφαση (μόλις τρεις μήνες σχέσης) να παντρευτούν. Όταν οι τρεις την είδαν μπροστά τους έμειναν με το στόμα ανοιχτό, ενώ εκείνη ατάραχη τους συστήθηκε και συμπεριφερόταν σαν να τους έβλεπε για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με το dete.gr, ο ένας από τους τρεις ήταν εκείνος που είχε κάνει την αρχική γνωριμία μαζί της μέσω του ίντερνετ και συγκεκριμένα μέσα από ένα σάιτ αναζήτησης ερωτικών συντρόφων. Αφού συναντήθηκαν πάνω από τρεις φορές και είχαν ερωτική επαφή, ο νεαρός την έπεισε να έχουν ομαδική συνεύρεση και κάλεσε τους άλλους δύο φίλους του.

Όλα αυτά πέρυσι το καλοκαίρι. Τα ίχνη της κοπέλας χάθηκαν και συμπτωματικά την ξανασυνάντησαν ως σύντροφο και υποψήφια νύφη του τέταρτου φίλου τους.

Ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας μη γνωρίζοντας την άλλη πτυχή την οποία σκέπτονται να του αποκαλύψουν οι φίλοι του...

Πηγή: [URL unfurl="true"]http://gr.news.yahoo.com/%CF%80%CE%AC%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CF%86%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B1%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CE%AC%CE%B3%CF%89%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CE%BD-073358419.html[/url]

......τελικά, όλα στην Πάτρα συμβαίνουν!!! :grin:
URL]]

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
[size=30pt] ΤΖΑΚ Ο ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗΣ Τελικά ήταν γυναίκα! [/size]

http://[URL unfurl="true"]www.radar.gr/media/k2/items/cache/257756ee79d07c68d322e5cf0b6d0e6e_M.jpg[/img[/URL]]

Στοιχεία που προκαλούν ερωτηματικά για το... φύλο του Τζακ του αντεροβγάλτη, του φρικτού δολοφόνου που δεν συνέλαβε ποτέ η Scotland Yard, παραθέτει στο νέο του βιβλίο ο νομικός, Τζον Μόρις.

Ο συγγραφέας θεωρεί ότι πίσω από την μάσκα του πιο στυγερού δολοφόνου όλων των εποχών, που έδρασε το 1888 δολοφονώντας με φριχτό τρόπο πέντε πόρνες στο Whitechapel του Λονδίνου, κρύβεται η Ουαλή Λίζλι Ουίλιαμς, σύζυγος του βασιλικού γιατρού Σερ Τζον Ουίλιαμς, ο οποίος μάλιστα ήταν ο πρώτος ύποπτος για τις δολοφονίες.

«Η Λίζλι σκότωνε με οργή γιατί η ίδια δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Αφαιρούσε τις μήτρες γυναικών επειδή τις χρησιμοποιούσαν για να παρέχουν πληρωμένο σεξ, αντί να τεκνοποιήσουν», γράφει ο Μόρις.

Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι αν προσέξει κανείς τα στοιχεία των υποθέσεων, θα καταλήξει εύκολα στο συμπέρασμα ότι ο δράστης ήταν γυναίκα. Κανένα από τα θύματα δεν είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά ενώ τα προσωπικά αντικείμενα ενός θύματος «είχαν αφαιρεθεί με καθαρά γυναικείο τρόπο», όπως είχε σημειωθεί σε εφημερίδα της εποχής.

Ο πρώτος φόνος (της 43χρονης Μέρι Αν Νίκολς) έγινε στις 31 Αυγούστου 1888 για να ακολουθήσουν η 47χρονη Ανι Τσάπμαν στις 8 Σεπτεμβρίου, η 44χρονη Λίζι Στράιντ στις 30 Σεπτεμβρίου, η 46χρονη Κάθριν Εντόουβς στις 30 Σεπτεμβρίου και η 25χρονη Μέρι Τζέιν Κέλι στις 9 Νοεμβρίου.

[img]http://[URL unfurl="true"]www.radar.gr/media/k2/galleries/3324/tzak1.jpg[/img[/URL]]

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Aποκαλύψεις για Ακη και Λάκη στον Κορυδαλλό

Οι χοροί του Λάκη Γαβαλά, οι «υπουργικές μεταθέσεις» του Άκη Τσοχατζόπουλου και η Cayenne του Παύλου Ψωμιάδη είναι μερικά μόνο από τα περιστατικά που περιγράφει στο Πρώτο Θέμα ο -πρώην συγκρατούμενος τους-Χρήστος Ρήγας.

«Ο Άκης ήταν απόμακρος άνθρωπος, δεν είχε σχέση με κανέναν. Θυμάμαι μια μέρα που τον βλέπει ο φύλακας με το κινητό τηλέφωνο (σ.σ. που απαγορεύεται) και του λέει ''Σας παρακαλώ, φέρτε μου το κινητό γιατί θα φωνάξω τον αρχιφύλακα''. Ο Άκης έκανε τον ανήξερο. Έρχεται ο αρχιφύλακας και του λέει ''Κύριε υπουργέ, δώστε μου το κινητό σας''. Νευριασμένος τότε ο Άκης γυρίζει και με ένα ύφος πολύ υπουργικό του φωνάζει ''Εσένα θα σε στείλω στα Γρεβενά''». Αυτό δήλωσε στο Πρώτο Θέμα ο Χρήστος Ρήγας που πέρασε 18 μήνες προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό κατηγορούμενος για τη δολοφονία ενός αστρολόγου στο Χαλάνδρι. Για την οποία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τελικά αθωώθηκε.

Προσθέτοντας ότι, σε μια από τις σπάνιες συζητήσεις που είχε με τον Άκη, εκείνος του είπε «Μου είχε πει μια μέρα που πιάσαμε την κουβέντα ότι ο Σμπώκος του είχε φάει πολλά χρήματα, περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ, και τα είχε επενδύσει σε ξενοδοχεία».

Όσον αφορά τον Παύλο Ψωμιάδη της ΑΣΠΙΣ, ο Χρήστος Ρήγας θυμάται τι τον άκουσε να λέει «Μια μέρα τον άκουσα που πήρε τηλέφωνο τον γιο του: ''Έλα, boy'', του είπε ''Μην έρχεσαι με το Cayenne στις φυλακές για να μην προκαλούμε''».

Αν και περισσότερο ενδιαφέρον έχει η ιστορία που υποστηρίζει ότι του διηγήθηκε ο ίδιος ο Ψωμιάδης για τον Άκη « Κάποτε ο Άκης πήρε το σκάφος του Παύλου Ψωμιάδη για να πάει βόλτα με μια φίλη του. Μέσα στο μπαρ του σκάφος υπήρχαν διάφορα κρασιά, τα οποία κόστιζαν μέχρι και 5.000 ευρώ το μπουκάλι. Ο Ψωμιάδης μου είπε ότι τον πήρε τηλέφωνο ο Άκης και του είπε ''Άσε τα κρασιά των 5.000 ευρώ, εγώ θέλω κρασί που να κοστίζει 20.000 ευρώ''».

Τέλος εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει η περιγραφή του για το πως ανέλαβε υπό την προστασία του τον Λάκη Γαβαλά «Όταν πρωτοήρθε μέσα ο Λάκης κάποιοι Αλβανοί και Πακιστανοί άρχισαν να τον πειράζουν και να του κάνουν διάφορα σεξουαλικά σχόλια. Αυτός, πολύ σοβαρός πάντα, δεν απαντούσε σε κανέναν. Τότε τον πήρα εγώ στο κελί μου και τους είπα ότι όποιος τον πειράξει θα έχει να κάνει μαζί μου. Όσο ήμουν εγώ στη φυλακή, ο Λάκης δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα (...) Όταν έπαιρνα το κλαρίνο έπαιζα το τραγούδι ''Τα μαύρα μάτια σου''. Ο Λάκης με κοίταγε στα μάτια, σηκωνόταν και άρχισε να χορεύει. Σηκώνονταν και οι άλλοι όρθιοι και χόρευαν και χειροκροτούσαν. Ο Λάκης ακόμη και στη φυλακή είναι ένας σταρ. Κάθε Κυριακή στην εκκλησία πηγαίνει καλοντυμένος και περιποιημένος λες και πηγαίνει σε καμία επίδειξη μόδας στο εξωτερικό. Κατά την γνώμη μου είναι θεός και βρίσκεται άδικα στη φυλακη.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
CNN: Στα χειρότερα σλόγκαν όλων των εποχών το ελληνικό You in Greece

Eιρωνικά σχόλια και εναλλακτικές προτάσεις στην Ελλάδα κάνουν οι συντάκτες του CNN travel που συμπεριέλαβαν την Ελλάδα στις επτά χώρες με τα χειρότερα σλόγκαν για εθνικούς προορισμούς.

Αφορμή ήταν το σλόγκαν που ίσχυε μέχρι και το 2013, το περίφημο You in Greece. Στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Εχουν την Σαντορίνη και το μόνο που μπορούν να σκεφτούν είναι το «Υοu are here»;

Ναι, είσαι, ή για την ακρίβεια θα ήσουν αν σε είχε αποθαρρύνει αυτό το γραμματικά προκλητικό τουριστικό σλόγκαν!» Αναφέρονται σε όλες τις παραλλαγές της σειράς You in Greece, και καταλήγουν πως ένα ενδιαφέρον εναλλακτικό σλόγκαν «Ελλάδα: Θα μπορούσαμε πραγματικά να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματά σας».

Επικαφαλής της Επιτροπής Επικοινωνίας και Νέων Μέσων του ΕΟΤ που είχε «τρέξει» τη διαδικτυακή προβολή της χώρας μέσω του visitgreece.gr, των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, και του περιβόητου Υou in Greece ήταν η Αίγλη Μπαλαμάτση, υπεύθυνη social media και του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου (όπως έχει γράψει στο παρελθόν η Καθημερινή).

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ο Λάκης ακόμη και στη φυλακή είναι ένας σταρ. Κάθε Κυριακή στην εκκλησία πηγαίνει καλοντυμένος και περιποιημένος λες και πηγαίνει σε καμία επίδειξη μόδας στο εξωτερικό. Κατά την γνώμη μου είναι θεός και βρίσκεται άδικα στη φυλακη.

:headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom