Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 896K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Ντροπή στον οδηγό!

Χθες μουν στο τρένο και πήγαινα προς το σταθμό Ηράκλειο.Το τρένο σταμάτησε στο σταθμό ειρήνη και την ώρα που έκλεισαν οι πόρτες...
ήρθαν τρέχοντας 6 οπαδοί του παο και χτυπούσαν βίαια τα τζάμια τόσο πολύ που προκάλεσαν ραγίσματα. Φώναζαν σε ένα παιδί που φορούσε τη φανέλα του οσφπ να κατέβει...Και αντί ο οδηγός (αφού είχαν κλείσει οι πόρτες) να ξεκινήσει άνοιξε τις πόρτες.Μπήκανε μεσα άρχισαν να χτυπάνε με ξύλα δυνατά το άλλο παιδί (ήταν μόνος).Ο κόσμος φώναζε την αστυνομία, τον βγάλανε έξω το τρένο ξεκίνησε και την ώρα που φεύγαμε είδα τον έναν να βγάζει μαχαίρι...Το τρένο έφτασε στο ηράκλειο εγώ κατέβηκα και μαζι με μένα μια κοπέλα(που ήταν μαζί με το παιδί αλλα φοβήθηκε και καλα έκανε και δεν μίλησε) Πήγε μπροστά στον οδηγό και άρχισε μαζί με άλλους επιβάτες να φωνάζουν γιατι άνοιξε την πορτα!!!Ντροπή και στον οδηγό που έκανε κάτι τόσο απάνθρωπο...Και οι γονείς αυτών των παιδιών πρέπει να είναι πολύ περίφανοι για τα  παίδια που κάνε και για τους τρόπους τους!!!

Αναγνώστρια

 

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Μηνύματα
10.456
Like
19
Πόντοι
166
Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ....ΖΕΙ.....ΑΠ' ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ-Πόσο πια να σιχαθώ;


........Δεν ήθελα να δώσω τη χαρά στον Πιτσιρίκο, αυτό το σιχαμερό τρωκτικό, ότι ξεμπέρδεψε με τα επιχειρήματά μου για το κατάπτυστο κείμενό του "Η Ντόρα και τα Σκατά" επιστρατεύοντας μια απλή και ανέξοδη συκοφαντία: ότι είμαι μια πουτάνα και γράφω ανάλογα με το τι θα μου ζητήσει ο πελάτης μου -η Ζίμενς, οι μεγαλοεπιχειρηματίες ή όποιος άλλος. Δεν είμαι πολύ καλός χαρακτήρας, αλλά πουτάνα δεν είμαι. Εχω δημοσιεύσει 17 βιβλία. Ζω από τα βιβλία μου. Οταν πάνε καλά, ζω εύκολα και όταν πάνε άσχημα, ζω δύσκολα. Σεξ κάνω μόνο δωρεάν, εδώ και 35 χρόνια, αποκλειστικά με όσες με γουστάρουν και τις γουστάρω. Δέχομαι να μου πει κάποιος ότι σε γενικές γραμμές είμαι παλιομαλάκας και τα βιβλία μου είναι απαίσια, αλλά δεν δέχομαι να μου πει ότι είμαι πληρωμένος κονδυλοφόρος..........
ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
Ο συγγραφέας κι οι αν-ασφάλειές του
Posted on Σεπτεμβρίου 7, 2010 by admin
Τρεις του Σεπτέμβρη συμπληρώθηκαν 7 χρόνια  από το θάνατο του Ηλία Πετρόπουλου. Όλοι θυμήθηκαν τα γενέθλια ενός κόμματος κι έκλαψαν για τη χαμένη του «τιμή» αλλά κανείς το συγγραφέα.



Ηλίας Πετρόπουλος
Σε καιρούς χαλεπούς,  όπου η χώρα κυβερνάται από κάποια μεσαία στελέχη  του ΔΝΤ κι ένα «μνημόνιο», οι εργαζόμενοι κι οι συνταξιούχοι συνθλίβονται κι οι διανοούμενοι, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, εκκωφαντικά σιωπούν, χρειάζεται να θυμόμαστε αυτούς τους ασυμβίβαστους ανθρώπους.


Τέσσερες φορές καταδικάστηκε ο Η. Πετρόπουλος από τα ελληνικά δικαστήρια και φυλακίστηκε για γραπτά του που σήμερα κυκλοφορούν όλα ελεύθερα ενώ μερικά θεωρούνται πλέον κλασσικά!


Υπέφερε φριχτά από τους υπηρετούντες την εθνική ασφάλεια και την εθνική ηθική,  αλλά δεν υποτάχτηκε. Μετά την πτώση της δικτατορίας, την ώρα που κάποιοι άλλοι επέστρεφαν από το Παρίσι  για να αναλάβουν κρατικά ακόμη και κυβερνητικά πόστα, αυτός επέλεξε την αυτοεξορία.
«Η ελευθερία. Η ελευθερία να γράφεις χωρίς φοβίες και η ελευθερία να δημοσιεύεις χωρίς νομικές συνέπειες. Ανέκαθεν ήθελα να φύγω από την Ελλάδα για να μπορέσω να ανασάνω. Τελικώς, ξεκίνησα να φύγω την εποχή της Χούντας, αλλά δεν μου έδωσαν διαβατήριο. Κατάφερα να φύγω το 75. Ποτέ δεν ξαναγύρισα στην χώρα μου».
Αυτά δήλωσε σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό «Επόχα» (14/3/1992) που εκδίδεται στα Σκόπια και αναδημοσιεύτηκε από την « Ελευθεροτυπία».


Θάλεγε κανείς ότι μετά από 40 χρόνια συγγραφικής δράσης,  με 80 και πλέον βιβλία θα έπαυε και η ταλαιπωρία του από τους υπηρετούντες την εθνική ασφάλεια και  ηθική. Όχι. Λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή, λίγο πριν την κυκλοφορία του τελευταίου του βιβλίου, δέχτηκε μια ακόμα επίθεση έτσι για να του θυμίσει ότι η αθλιότητα ποτέ δεν πεθαίνει κι η λογοκρισία καλά κρατεί.


Ήταν 13 Οκτώβρη του 2002 όταν άνοιξε την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας τα ΝΕΑ (του συγκροτήματος Λαμπράκη) για να διαβάσει τη στήλη «βιβλιοδρόμιο» κι έπεσε πάνω σε μια βιβλιοκριτική του νέου του βιβλίου «Ο Κουραδοκόφτης».  Η έκπληξή του ήταν μεγάλη όχι τόσο για το περιεχόμενο όσο για το ότι το κριτικό- επικριτικό άρθρο εμφανίστηκε στην εφημερίδα πριν καν κυκλοφορήσει το βιβλίο!!!


Συνηθίζεται οι βιβλιοκριτικές να δημοσιεύονται μήνες μετά την κυκλοφορία του βιβλίου κι αφού αυτό προλάβει να διανεμηθεί σε όλα τα σημεία πώλησης της χώρας. Από πού προμηθεύτηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος (αυτός είναι ο συγγραφέας της κριτικής) το ακυκλοφόρητο βιβλίο, ποιος του το έδωσε, πότε πρόλαβε να το διαβάσει, πότε έγραψε την κριτική του; Και γιατί  τόση βιασύνη να δημοσιευτεί μια κριτική πριν τη κυκλοφορία του βιβλίου;

Φωτοτυπία της έντυπης μορφής του άρθρου του Π. Τατσόπουλου. Την ηλεκτρονική, μην την ψάχνετε, αθορύβως εξαφανίστηκε από το αρχείο της εφημερίδας. Αλλά την κράτησε ο Πετρόπουλος. Αναδημοσιεύεται στο τέλος αυτού του άρθρου!
Σύμφωνα με τον Τέο Ρόμβο, ο Τατσόπουλος έκανε μια “διατεταγμένη κριτική” μιας και ο Ηλίας Πετρόπουλος δεν ήταν αρεστός στο συγκρότημα Λαμπράκη.

«Ο Τατσόπουλος λοιπόν έθαβε ένα βιβλίο που δεν είχε φτάσει ακόμη στα βιβλιοπωλεία και στο αναγνωστικό κοινό, σε μια βλακώδη προσπάθεια προληπτικής λογοκρισίας!» λέει.


Ο ισχυρισμός του Τέο Ρόμβου δεν είναι αβάσιμος. Ο Τατσόπουλος έχει αποδείξει ότι είναι ένας άνθρωπος των μηχανισμών,  και μάλιστα παντός πολιτικού καιρού.


Φέτος το Μάη, έγινε θέμα στον τύπο όχι για το λογοτεχνικό του έργο αλλά για την θορυβώδη παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου του ΕΚΕΒΙ, θέση στην οποία διορίστηκε, τρεις μήνες νωρίτερα,  από τον υπουργό πολιτισμού και αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ. Π. Γερουλάνο. Η παραίτηση ήρθε ύστερα από την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του ΕΚΕΒΙ για την απόλυση 9 υπαλλήλων του.
Τεχνηέντως η παραίτησή εμφανίστηκε στον τύπο ως διαφωνία με τις απολύσεις ενώ η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Άλλωστε ο ίδιος δεν το έκρυψε.


Θαυμάστε κυνισμό σε δήλωσή του στην εφημερίδα “Αυγή”. “


Την έχω αυτή την ευθύνη για την απόφαση που υπέγραψα. Περίμενα όμως το ΥΠΠΟΤ θα καλύψει αυτή την απόφαση. Πήρα μια κακιά απόφαση, αισθάνθηκα βιτρίνα και χωρίς να έχω κανένα λόγο απέλυσα εννέα ανθρώπους. Τώρα αισθάνομαι ότι το ΥΠΠΟΤ, το οποίο μου επέβαλε αυτή την απόφαση, κάνει το κουνέλι.»Ο λόγος της παραίτησης λοιπόν ήταν η άρνηση του Υπουργείου να τον καλύψει!


Αντ αυτού το ΥΠΠΟΤ τον άδειασε κανονικά λέγοντας ότι “Ο κ. Τατσόπουλος είχε ασμένως αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε τον Μάρτιο να αναλάβει χρέη Αντιπροέδρου στο νέο Δ.Σ. του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, εν γνώσει του γεγονότος ότι η δημοσιονομική κρίση επηρεάζει αναπόφευκτα την κρατική χρηματοδότηση προς όλους τους εποπτευόμενους φορείς».


Δηλαδή ήξερε ότι ρόλος του ήταν να εφαρμόσει στο χώρο του βιβλίου την πολιτική του ΔΝΤ.  Ο πρόεδρος του ΕΚΕΒΙ Τάκης Θεοδωρόπουλος  (μισθωτός κι  αυτός, όπως ο Τατσόπουλος,  των «Νέων» του συγκροτήματος Λαμπράκη),  δεν παραιτήθηκε ούτε προέβη σε καμία δήλωση εφαρμόζοντας αθόρυβα και με συνέπεια την πολιτική των περικοπών.


Πριν από το διορισμό του στο ΕΚΕΒΙ ο κ. Τατσόπουλος είχε άλλη μια «κρατική» θέση.


Ήταν για δυο χρόνια αμειβόμενο μέλος της επιτροπής κρίσεων σεναρίων του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.  Και δυστυχώς από αυτή του τη θητεία είχα προσωπική εμπειρία.


Είχα υποβάλλει πρότασή για το γύρισμα ταινίας ντοκιμαντέρ με τίτλο «Φαντάσματα στην Κερύνεια» που αφορούσε μια επιχείρηση των δυτικών μυστικών υπηρεσιών (Αγγλίας, Αμερικής) στην Κύπρο, παραμονές του πραξικοπήματος και της εισβολής. Η πρόταση απορρίφθηκε όπως συμβαίνει με πολλές προτάσεις άλλωστε.


Το ξεχωριστό σε αυτή την περίπτωση είναι η αιτιολογία της από το μέλος της επιτροπής Πέτρο Τατσόπουλο. Απορρίπτει  το υποβληθέν σενάριο με καθαρά πολιτικά κριτήρια!  Σα να εκπροσωπούσε στο Κέντρο Κινηματόγραφου  το υπουργείο εξωτερικών!  Χωρίς να έχει από τους κανονισμούς καμία τέτοια αρμοδιότητα. Ή μήπως είχε;  Θαυμάστε υπηρεσιακή (άλλοι θα έλεγαν ασφαλίτικη)  ορολογία ανθρώπου που υπηρετεί τη λογοτεχνία:
«Η πρόταση στηρίζεται σε μια από τις πολλές θεωρίες συνομωσίας γύρω από την κυπριακή τραγωδία. Εξαιρετικά ευαίσθητο εθνικό θέμα (και εισέτι ανοιχτό) για να «υιοθετήσει» αυτή τη θεωρία το ΕΚΚ. Ελλείψει μάλιστα οιονδήποτε τεκμηρίων καταντάει κι εγκληματικά επιπόλαιο».
Τι ευαισθησία μη κατηγορηθεί αδίκως η ΣΙΑ!


Στην επιτροπή κρίσεων του ΕΚΚ διορίστηκε το Δεκέμβρη του 2006 από τον πρόεδρο του ΕΚΚ Γιώργο Παπαλιό  όταν παραιτήθηκε, για προσωπικούς λόγους, ο συγγραφέας Πέτρος  Μάρκαρης. Ο χρεωκοπημένος εφοπλιστής Γιώργος Παπαλιός είχε διοριστεί στη θέση του προέδρου  του ΕΚΚ από τον υπουργό πολιτισμού της ΝΔ Γιώργο Βουλαγαράκη (αυτόν που είναι μπλεγμένος στην υπόθεση Βατοπεδίου).


Ο Πέτρος Μάρκαρης μετά την παραίτησή του από το ΕΚΚ, διορίστηκε (αρχή του 2008)  από τον υπουργό πολιτισμού της ΝΔ Μιχάλη Λιάπη πρόεδρος του ΕΚΕΒΙ.  Από αυτόν πήρε τη σκυτάλη το Μάρτιο του 2010 ο Τάκης Θεοδωρόπουλος.


Αυτοί οι δυο, Μάρκαρης και Θεοδωρόπουλος,  μαζί με τον Απόστολο Δοξιάδη γίνανε πανελληνίως κατάπτυστοι για τη στάση τους απέναντι  στην εξέγερση της νεολαίας το Δεκέμβρη του 2008.
Ενώ δεν έκαναν καμία δήλωση για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και την κρατική  βία συνέταξαν διαμαρτυρία για τη “Επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης” διαμαρτυρόμενοι “για το αίσχος των εισβολών στα θέατρα” που πραγματοποιούσαν νέοι ηθοποιοί απλά διαβάζοντας καταγγελία της δολοφονίας.


Ο τρίτος της παρέας, ο Απόστολος Δοξιάδης, λίγο αργότερα, διορίστηκε από τον υπουργό πολιτισμού της ΝΔ Μιχάλη Λιάπη μέλος και ουσιαστικά πρόεδρος της περιβόητης «επιτροπής Γαβρά» που συγκροτήθηκε για να συντάξει το νέο νόμο  για τον κινηματογράφο. Το αστείο της υπόθεσης (αν χωράνε αστεία εδώ) είναι ότι λίγους μήνες πριν αρνήθηκε τη συμμετοχή του στο Γ’  Κινηματογραφικό Συνέδριο με την αιτιολογία ότι «απουσιάζει από τα κινηματογραφικά πράγματα εδώ και 17 χρόνια»!!!


Η τελευταία παρουσία του Απόστολου Δοξιάδη στα κινηματογραφικά πράγματα, πριν από 18 χρόνια, ήταν η θητεία του στο  ΥΠΠΟ ως σύμβουλος κινηματογραφίας (1991-1992). Η μεγαλύτερη δε συμβολή του στον ελληνικό κινηματογράφο ήταν η βίαιη επίθεση στην Φρίντα Λιάπα όταν ζήτησε την εξαίρεση της ταινίας της από τα κρατικά βραβεία γιατί, όπως ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τις ανάγκες μιας σκηνής, κακοποιήθηκε ένα ανήλικο παιδί. Με τη βοήθεια εφημερίδων και καναλιών προκλήθηκε τρομερό σκάνδαλο και ασκήθηκε αυτεπάγγελτη δίωξη σε βάρος της Λιάπα και της μητέρας του παιδιού.


Η Μελίνα Μερκούρη, ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Ζυλ Ντασσέν, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Νίκος Κούνδουρος αντέκρουσαν τη συκοφαντία. Η υπόθεση πήγε με βούλευμα λίγους μήνες αργότερα στο αρχείο, αλλά η Λιάπα ήταν ήδη βαριά άρρωστη με όγκο στον εγκέφαλο και πέθανε τον Οκτώβριο του 1994…


Ο Απόστολος Δοξιάδης μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του με την ηθοποιό Βάσια Παναγοπούλου, έγινε  γαμπρός του Γιώργου Παπαλιού, προέδρου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.
Ο Γιώργος Παπαλιός αφού κατάφερε να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα στους Έλληνες κινηματογραφιστές υποστηρίζοντας ανοιχτά ένα μέρος αυτών που ονομάζονται «ομιχληστές» και βρίζοντας τους άλλους  είδε, τον Αύγουστο που πέρασε, τη θητεία στο ΕΚΚ να ανανεώνεται!!! Τώρα περιμένουμε να τακτοποιηθούν κι οι υπόλοιποι.


Πετρόπουλε, νομίζω ότι βρισκόμαστε σε κλοιό. Ώρα να ξαναφεύγουμε για Παρίσι. Αλλά κι από κει, έμαθα, διώχνουν τώρα τους τσιγγάνους….

Μια ηλίθια ερώτηση: Οι προαναφερθέντες συγγραφείς στα βιογραφικά τους αποφεύγουν επιμελώς να αναφέρουν τις διάφορες διοικητικές θέσεις που έχουν καταλάβει κατά καιρούς. Γιατί;


Το λογοκριμένο άρθρο. Η βιβλιοκριτική του Π. Τατσόπουλου για το βιβλίο “Ο Κουραδοκόφτης” περιέργως” εξαφανίστηκε από το ηλεκτρονικό αρχείο των “Νέων”. Η ημερομηνία της εξαφάνισης άγνωστη. Ο Η. Πετρόπολος πρόλαβε να το τυπώσει και να το στείλει στον Τέο Ρόμβο.  Μα σε τι χώρα ζούμε; Να λογοκρίνονται κι οι λογοκριτές;

σ. 1
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας της Ομόνοιας, σε μαγαζί με....
φρουτάκια.
Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο Internet cafe όπου υπήρχαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές με παράνομα φρουτάκια.

Συνολικά συνελήφθησαν 26 άτομα, ανάμεσα τους ο τραγουδιστής, ο υπεύθυνος του καταστήματος, οι υπάλληλοι αλλά και οι παίκτες.

Ο τραγουδιστής πέρασε την νύχτα του στο κρατητήριο, ενώ σήμερα το μεσημέρι μεταφέρθηκε στη Σήμανση για αποτυπώματα. Στη συνέχεια, μαζί με τους άλλους συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

www.pixhost.org/show/1891/11204309_adamantidis-1.jpg] [/url]

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Έφηβος δικυκλιστής :jerking: παρέσυρε και τραυμάτισε επτάχρονο

Με τραύματα στο θώρακα διακομίστηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου ένα παιδάκι επτά ετών που παρασύρθηκε από μηχανάκι στην περιοχή του Γαζίου στον νομό Ηρακλείου.

Το παιδάκι βρίσκονταν κοντά στο σπίτι του όταν λίγο μετά τις 16:30 μία μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας νεαρός, 16 ετών, κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα το 7χρονο αγόρι να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί.

Περαστικός που είδε το συμβάν κάλεσε το ΕΚΑΒ και αμέσως σήμανε συναγερμός για την ασφαλή μεταφορά του παιδιού στο Νοσοκομείο.

Γιατροί που το παρέλαβαν διαπίστωσαν ότι έχει τραυματιστεί στο θώρακα και εκτίμησαν ότι για την καλύτερη αντιμετώπισή του και για προληπτικούς λόγους, θα πρέπει να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η μεταφορά του δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ωστόσο αναμένεται ότι αυτή θα ολοκληρωθεί μέχρι νωρίς το βράδυ της Πέμπτης.

Σημειώνεται ότι ο 16χρονος αναβάτης δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Τροχαία.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Τη θεωρούσαν καλλονή, αλλά βγήκε…

www.pixhost.org/show/1893/11207680_tromaktiko.jpg] [/url]
Μούδιασαν οι Κύπριοι όταν έμαθαν ότι η 38χρονη «Ελλαδίτισσα κούκλα» είχε κάνει...αλλαγή φύλου.
Σαν βόμβα έσκασε στη Λάρνακα της Κύπρου η είδηση, ότι η 38χρονη ξανθιά ηθοποιός που εκδιδόταν σε διαμέρισμα της πόλης, στο παρελθόν ήταν… άνδρας!


Πρόκειται για την...
Δήμητρα Παξινού, πολύ γνωστή ηθοποιό στη χώρα μας, με συμμετοχή σε τηλεοπτική σειρά, αλλά και στο ριάλιτι “Big Brother”. Η 38χρονη συνελήφθη από αστυνομικό, ο οποίος προσποιήθηκε τον πελάτη και όταν πέρασε στο «ροζ» δωμάτιο, αντί να γδυθεί, τις φόρεσε χειροπέδες.

Κάποιοι από τους Κύπριους που ήλθαν σε ερωτική επαφή μαζί της, έχουν χάσει τον ύπνο τους, όχι μόνο από το φόβο της αποκάλυψης του ονόματός τους στην «καυτή» ατζέντα της ηθοποιού, αλλά κυρίως από το γεγονός ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με τρανσέξουαλ, χωρίς να το γνωρίζουν!

Κάποιοι μάλιστα πριν μάθουν ότι η 38χρονη έχει κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου καμάρωναν για τις άγριες επιδόσεις τους μαζί της και για τα… άλλα κόλπα που απολάμβαναν στα αμαρτωλά ραντεβού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες Κύπριων δημοσιογράφων, οι ερωτικές περιπέτειες της «Ελλαδίτισσας κούκλας» ξεπέρασαν πολύ γρήγορα το στενό κύκλο της Λάρνακας, της Λευκωσίας και της Λεμεσού.Είναι γνωστή σε όλο το νησί κι όχι μόνο στους Ελληνοκύπριους αλλά λέγεται πως ήθελαν να ζουν το «όνειρο» μαζί της Βρεταννοί και Τουρκοκύπριοι.

Όλος αυτός ο θόρυβος προκάλεσε το ενδιαφέρον των Αρχών. Η κυπριακή αστυνομία είχε πληροφορηθεί τη δράση της 38χρονης ηθοποιού και με μεθοδικές κινήσεις έβαλε τέλος στη δράση της.

«Μετά από πληροφορίες μας, επισκεφθήκαμε το συγκεκριμένο διαμέρισμα στη Λάρνακα, αφού προηγουμένως είχαμε εξασφαλίσει δικαστικό ένταλμα ερεύνης. Συλλάβαμε δύο πρόσωπα, την 38χρονη και έναν 34χρονο από την Ελλάδα, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας», δηλώνει ο εκπρόσωπος του Αρχηγείου της κυπριακής αστυνομίας κ. Ανδρέας Αγγελίδης. Σύμφωνα με την κυπριακή αστυνομία, η γνωστή ηθοποιός φέρεται να ομολόγησε ότι εκδιδόταν και μάλιστα για μόλις 50 ευρώ!!!

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο και εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα εξαήμερης προσωποκράτησης. Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται και αν δεν ολοκληρωθεί μέχρι το λήξη της εξαήμερης προσωποκράτησης, οι Αρχές θα ζητήσουν την ανανέωσή της, η οποία δεν μπορεί να ξεπερνά κάθε φορά τις οκτώ ημέρες. Όταν ο φάκελος ολοκληρωθεί, θα μεταβιβαστεί στον Γενικό Εισαγγελέα, ο οποίος και θα αποφανθεί για τα αδικήματα που τους βαρύνουν και θα ασκήσει ποινικές διώξεις.

Σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο της Κύπρου, η 38χρονη απειλείται με ποινή φυλάκισης έως και πέντε έτη, η οποία, αν το κρίνει ο δικαστής, μπορεί να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και η ηθοποιός να οδηγηθεί στη φυλακή!

Αυτοί, πάντως, που δεν πρόκειται να ησυχάσουν εύκολα, είναι ορισμένοι από τους Κύπριους πελάτες της Δήμητρας Παξινού, οι οποίοι έχουν χάσει κυριολεκτικά το ύπνο τους, από τη στιγμή που έμαθαν, ότι «κοιμήθηκαν» με μία τρανσέξουαλ!
www.pixhost.org/show/1893/11207695_images.jpeg] [/url]


newsbomb
 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
44.984
Like
30.417
Πόντοι
5.006
Συνέλαβαν διάσημο σκηνοθέτη που “ψάρευε” ανήλικους στο internet

Αυτά που ακουγόταν στο Κολωνάκι κάποιοι δεν τα πίστευαν. Η είδηση της σύλληψης του σκηνοθέτη έπεσε σαν βόμβα.
Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να τηλεφωνήσουν στον ίδιο για να το επιβεβαιώσει μη πιστεύοντας ότι ισχύει.Όπως γράφει η εφημερίδα espresso οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον πασίγνωστο σκηνοθέτη καθώς μετά την εισβολή στο σπίτι του βρέθηκε υλικό που σοκάρει.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε και βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τέσσερα ανήλικα αγόρια τα οποία είχε γνωρίσει μέσω internet
Σύμφωνα με την εφημερίδα όλα ξεκίνησαν από τη διαπίστωση μιας εισαγγελέως που εποπτεύει ίδρυμα με ορφανά παιδιά στην Αθήνα.
Η εισαγγελέας παρατήρησε περίεργη συμπεριφορά σε κάποια από τα παιδιά και έτσι ξεκίνησε η έρευνα.
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασαν τελικά στα ίχνη του σκηνοθέτη και διαπίστωσαν ότι “ψάρευε” αγόρια ηλικίας 15 έως 18 ετών.

www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=118719&catid=4]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=118719&catid=4[/url]
 

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Μηνύματα
33.215
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Συνέλαβαν διάσημο σκηνοθέτη που “ψάρευε” ανήλικους στο internet

Αυτά που ακουγόταν στο Κολωνάκι κάποιοι δεν τα πίστευαν. Η είδηση της σύλληψης του σκηνοθέτη έπεσε σαν βόμβα.
Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να τηλεφωνήσουν στον ίδιο για να το επιβεβαιώσει μη πιστεύοντας ότι ισχύει.Όπως γράφει η εφημερίδα espresso οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον πασίγνωστο σκηνοθέτη καθώς μετά την εισβολή στο σπίτι του βρέθηκε υλικό που σοκάρει.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε και βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τέσσερα ανήλικα αγόρια τα οποία είχε γνωρίσει μέσω internet
Σύμφωνα με την εφημερίδα όλα ξεκίνησαν από τη διαπίστωση μιας εισαγγελέως που εποπτεύει ίδρυμα με ορφανά παιδιά στην Αθήνα.
Η εισαγγελέας παρατήρησε περίεργη συμπεριφορά σε κάποια από τα παιδιά και έτσι ξεκίνησε η έρευνα.
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασαν τελικά στα ίχνη του σκηνοθέτη και διαπίστωσαν ότι “ψάρευε” αγόρια ηλικίας 15 έως 18 ετών.

www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=118719&catid=4]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=118719&catid=4[/url]
Με πρόλαβες δυο αρχίδη!!! :tickedoff: :birdman:
 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
44.984
Like
30.417
Πόντοι
5.006
Με πρόλαβες δυο αρχίδη!!! :tickedoff: :birdman:
Nα ξυπνάς πιο νωρίς υπναρά
devil5.gif
 

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Μηνύματα
33.215
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Nα ξυπνάς πιο νωρίς υπναρά
devil5.gif
:birdman: :birdman: :birdman:

Αποκλειστικό: Δείτε το τατουάζ στα απόκρυφα της Ιωάννας Πηλιχού

27 - Ιαν - 2012 8:48

Η ηθοποιός Ιωάννα Πηλιχού είναι μεγάλο αλάνι. Από μικρή έδειξε την αγάπη της στον χορό τον οποίο δεν εγκατέλειψε ποτέ. Μάλιστα πριν γίνει γνωστή σε νεαρή ηλικία χόρευε σε μπάρες για να βγάζει μεροκάματο. Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε μια φωτογραφία από εκείνη την εποχή. Πριν ακόμη μπει στην ομάδα με τις μαζορέτες του Παναθηναϊκού. Άσημη τότε λίκνιζε το κορμί της σε clubs. Τα χρόνια πέρασαν η Ιωάννα μετά και την νίκη της στο Dancing on ice, μπήκε πλέον σε όλα τα Ελληνικά σπίτια. Μαγκιά της. Το θέμα εδώ είναι ότι κάτι έμεινε αναλοίωτο στον χρόνο πέραν της τρέλας της για τον χορό. Και δεν αναφέρομαι σε κάτι άλλο πέρα από το τατουάζ της. Ένα μεγάλο τατουάζ στο εσωτερικό του δεξιού ποδιού της που ξεκινάει ψηλά στον μηρό και φτάνει στα απόκρυφα σημεία της νεαρής ηθοποιού. Εκεί πρέπει να πονάει πολύ το τατουάζ αλλά όπως καταλαβαίνω η Ιωάννα δε μασάει από πόνο…Δείτε την φωτογραφία. Είναι συλλεκτική…


(όποιος θέλει να δει μπαίνει στο site/blog,ό,τι σκτά είναι)
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
:birdman: :birdman: :birdman:

Αποκλειστικό: Δείτε το τατουάζ στα απόκρυφα της Ιωάννας Πηλιχού

27 - Ιαν - 2012 8:48

Η ηθοποιός Ιωάννα Πηλιχού είναι μεγάλο αλάνι. Από μικρή έδειξε την αγάπη της στον χορό τον οποίο δεν εγκατέλειψε ποτέ. Μάλιστα πριν γίνει γνωστή σε νεαρή ηλικία χόρευε σε μπάρες για να βγάζει μεροκάματο. Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε μια φωτογραφία από εκείνη την εποχή. Πριν ακόμη μπει στην ομάδα με τις μαζορέτες του Παναθηναϊκού. Άσημη τότε λίκνιζε το κορμί της σε clubs. Τα χρόνια πέρασαν η Ιωάννα μετά και την νίκη της στο Dancing on ice, μπήκε πλέον σε όλα τα Ελληνικά σπίτια. Μαγκιά της. Το θέμα εδώ είναι ότι κάτι έμεινε αναλοίωτο στον χρόνο πέραν της τρέλας της για τον χορό. Και δεν αναφέρομαι σε κάτι άλλο πέρα από το τατουάζ της. Ένα μεγάλο τατουάζ στο εσωτερικό του δεξιού ποδιού της που ξεκινάει ψηλά στον μηρό και φτάνει στα απόκρυφα σημεία της νεαρής ηθοποιού. Εκεί πρέπει να πονάει πολύ το τατουάζ αλλά όπως καταλαβαίνω η Ιωάννα δε μασάει από πόνο…Δείτε την φωτογραφία. Είναι συλλεκτική…


(όποιος θέλει να δει μπαίνει στο site/blog,ό,τι σκτά είναι)
λες και μουχλιασε το μουνι της φαινεται...
 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
15.182
Like
34.527
Πόντοι
9.931
Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 κατέθεσε η Τυποεκδοτική του ΚΚΕ

Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα κατέθεσε σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. Η ιστορική εκτυπωτική επιχείρηση του ΚΚΕ φέρεται να οδηγήθηκε στην έσχατη αυτή κίνηση λόγω των ασφυκτικών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και των ληξιπρόθεσμων οφειλών που έχουν συσσωρευτεί.

Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ανήλθε την 31/12/2010 στα 43.214.753 ευρώ και την 31/12/2009 στα 50.730.108 ευρώ. Σημειώνεται ότι στο τέλος του Απριλίου 2011 ολοκληρώθηκε η διαδικασία αναδιάρθρωσης του μακροπρόθεσμου δανεισμού της εταιρείας με μείωση των ποσών των δόσεων που ήταν πληρωτέες εντός του 2011 και αύξηση των ποσών των δόσεων που ήταν πληρωτέες μετά την 31/12/2011. Και αυτό, όπως σημειωνόταν στην ετήσια οικονομική έκθεση της εταιρείας, χωρίς την παράταση της διάρκειας των δανείων ή την μεταβολή του αριθμού και των ημερομηνιών λήξεως των δόσεων. Ωστόσο, όπως προκύπτει, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των οικονομικών παραγόντων της επιχείρησης.

Ήδη μέχρι τον Απρίλιο του 2011 ο κυριότερος εκ των μετόχων της εταιρείας, το ΚΚΕ, κατέθεσε στο ταμείο της, πέραν των ήδη κατατεθειμένων μέχρι την 31/12/2010 ποσών, άλλα 2.671.000 ευρώ, για την περαιτέρω κεφαλαιακή ενίσχυση και την αντιμετώπιση της ταμειακής ρευστότητας της εταιρείας, ενόψει της οικονομικής κρίσης. Έτσι το συνολικό μέχρι την 30/4/2011 ποσό των καταθέσεων των μετόχων για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ανερχόταν στα 7.118.565,30 ευρώ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιθυνόντων της εταιρείας κατά την χρονιά που πέρασε, η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ «αντιμετωπίζει (και) εξωγενείς κινδύνους που προέρχονται από την επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης της χώρας, δεδομένου ότι η οικονομική αυτή κρίση έχει αρνητικές επιπτώσεις σε όλους σχεδόν τους κλάδους της οικονομίας συμπεριλαμβανομένου και του κλάδου του Τύπου».

Όπως αναφερόταν στην οικονομική έκθεση της χρήσης του 2010 «η διοίκηση της εταιρείας αποδεδειγμένα παρακολουθεί ενεργά τις εξελίξεις στην αγορά και όπου χρειάζεται και έχει τη δυνατότητα αντίδρασης προσπαθεί να προσαρμοσθεί στις εκάστοτε συνθήκες».

Newsroom ΔΟΛ
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Συγκινητικός αποχαιρετισμός στο μικρό ελεφαντάκι

www.pixhost.org/show/802/11222028_image-ashx.jpg] Έχασε[/URL] τη μάχη με τη ζωή η μικρή Λόλα, το ελεφαντάκι που σε ηλικία 3 μόλις μηνών, πέθανε από καρδιακή προσβολή.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου Hellabrunn στο Μόναχο γνώριζαν για το ιατρικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε και είχαν σκοπό να την υποβάλλουν σε μια πρωτοποριακή επέμβαση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που προηγούνται της επέμβασης, το ελεφαντάκι δεν άντεξε.

Οι φύλακες επέστρεψαν το σώμα της στους υπόλοιπους ελέφαντες, προκειμένου να την «αποχαιρετήσουν». Απλώνοντας την προβοσκίδα του και χαϊδεύοντας το μικρό στο κεφάλι, ένας ελέφαντας αποχαιρετά τη νεαρή ελεφαντίνα.

Είναι πραγματικά από τις περιπτώσεις που μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις…

Πηγή: endiaferonta.com
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
Συγκινητικός αποχαιρετισμός στο μικρό ελεφαντάκι

μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις…

Και που να δεις ένα video πόσες λέξεις είναι.
Όποιος δεν το έχει δει αυτό, αξίζει να το δει.  Μόνο 1/2 λεπτό.

"Dog Saves Road-Injured Dog"

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom