Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 896K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amateurlover

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Μηνύματα
185
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
με μια παρτουζιτσα θα ισιωσει..κλωτσες που θελουνε.
 

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Μηνύματα
18.417
Κριτικές
69
Like
18
Πόντοι
1.246
Εμ τραγουδια θαυμαστες , φωτογραφησεις , τα βαριεσαι καποια στιγμη .,..

Ελενα ασε τα ξυδια και κανε καμια βιζιτα αμα θες να ξεδωσεις  :rockon:
Εκανες τον κοσμο ομορφο , καντον και χαμογελαστο  :rockon:
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.466
Κριτικές
1
Like
32.470
Πόντοι
8.006
Ο Μπιφτέκης αυτουνού του φόρουμ. :rolleyes: *Μη ρωτήσετε τι και πώς*
ΥΠΑΡΧΕΙ θέμα με την Παπαρίζου και βάλε καμιά πηγή.
Αυτην την καραμελα "βαλε καμια πηγη", ενω μπορειτε απλα να γκουγκλαρετε μια οποιαδηποτε προταση απο το κειμενο, δεν την καταλαβαινω.
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Οι τιμές των καυσίμων στην Ελλάδα σε σύγκριση με άλλες χώρες

www.pixhost.org/show/723/10988105_image-ashx.jpg] [/url]

Το καθιερωμένο δελτίο καυσίμων έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛΠΑ ατο οποίο καταγράφονται αναλυτικά οι τιμές σε βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης στις χώρες της Ευρώπης. Με την τιμή του αργού πετρελαίου σε διαρκή άνοδο περί τα 103 $ βαρέλι (71 $ στις αρχές του 2010 και περί τα 100 $ στα τέλη Ιανουαρίου 2011), οι τιμές λιανικής στα καύσιμα ακολουθούν ανοδική πορεία σύμφωνα με στοιχεία από δειγματοληψίες διεθνών οίκων και λεσχών αυτοκινήτου της FIA (στο διάστημα της δεύτερης εβδομάδας του 2012).

Στη χώρα μας οι τιμές των καυσίμων εξακολουθούν να κινούνται ανοδικά με την μέση τιμή της βενζίνης 95 οκτανίων να αγγίζει το 1.657 €/λίτρο και το πετρέλαιο κίνησης το 1.494 €/λ. Ανάλογη εικόνα επικρατεί και στις άλλες χώρες  της Ευρώπης, όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τιμών Καυσίμων της ΕΛΠΑ.  Με βάση τη δειγματοληψία αυτή, οι υψηλότερες τιμές αμόλυβδης βενζίνης (με αριθμό οκτανίου 95) σημειώθηκαν στις χώρες: Ολλανδία: 1,747 €/λ, Iταλία: 1,702 €/λ, Ελλάδα: 1,657 €/λ, Βέλγιο: 1,653 €/λ, Φινλανδία: 1,571€/λ, Πορτογαλία : 1,588 €/λ, Γερμανία: 1,549 €/λ,  Ιρλανδία: 1529 €/λ  κα, ενώ οι χαμηλότερες στο Κόσσοβο : 1,29 €/λ, το  Λουξεμβούργο:1,314 €/λ, το Μαυροβούνιο: 1,29 €/λ, την Ισπανία: 1,30 €/λ, την Αυστρία: 1,2352 €/λ, την Σλοβενία: 1,342 €/λ κ.ά.

Οι υψηλότερες τιμές στο ντίζελ σημειώθηκαν  στο Βέλγιο με 1,523€/λ , Ιρλανδία: 1,499 €/λ,  Γερμανία: 1,456 €/λ,  Ελλάδα 1,494 €/λ, Ολλανδία: 1,469 €/λ, Γαλλία: 1,419 €/λ κ.α. και τη χαμηλότερη να βρίσκεται στις χώρες: Ανδόρα με 1,140 €/λ, Λουξεμβούργο: 1,199 €/λ, Κόσσοβο: 1.33 €/λ κ.ά.

Αναλυτικά η μέση τιμή των καυσίμων σε χώρες της Ευρώπης τη δεύτερη εβδομάδα του 2012

www.pixhost.org/show/3072/10988112_file-ashx.jpg] [/url]

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Τι είναι αυτόφωρο έγκλημα και ποιά τα Δικαιωματά μας σε αυτή την περίπτωση

Γράφει ο Χρήστος Ηλ. Τσίχλης, Δικηγόρος Αθηνών
Σύμφωνα με τη διάταξη του άρθ. 242 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, έχουμε αυτόφωρο έγκλημα, εφόσον σε κάθε περίπτωση δεν έχει περάσει ολόκληρη η επόμενη μέρα από τη...
διάπραξη του εγκλήματος και συντρέχει μία από τις εξής περιπτώσεις:

1. Το έγκλημα είναι εν τω πράττεσθαι, δηλαδή όταν ο δράστης συλλαμβάνεται αμέσως τη στιγμή εκείνη, που διαπράττει την αξιόποινη πράξη.

2. Όταν ο δράστης έχει ήδη ολοκληρώσει την πράξη του, αλλά σε πρόσφατο χρόνο. Αναφέρονται ενδεικτικά (που σημαίνει ότι και άλλες περιπτώσεις υπάγονται εδώ) στην παραπάνω σχετική διάταξη ιδίως:

α) η αμέσως, μετά την τέλεση της πράξης, καταδίωξη του δράστη από τη δημόσια δύναμη, ή από τον παθόντα ή με δημόσια κραυγή,

β) η σύλληψη - οπουδήποτε - του δράστη, που φέρει αντικείμενα ή ίχνη από τα οποία συμπεραίνεται ως πολύ πιθανόν ότι αυτός διέπραξε το έγκλημα, πριν από λίγη ώρα.

Β. Χρονκά όρια αυτόφωρου.

Τα χρονικά όρια του αυτόφωρου αρχίζουν από της στιγμής της τέλεσης της αξιόποινης πράξης και εκπνέουν με τη παρέλευση ολόκληρης της επόμενης μέρας (12η ώρα βραδυνή), η οποία (επόμενη μέρα) κατά τη κρατούσα και ορθότερη πρέπει να υπολογίζεται από μεσονύκτιο της μέρας που ετελέσθη η πράξη, σε μεσονύκτιο (12η ώρα βραδυνή) της επόμενης μέρας, που αποτελεί και ακριβές σημείο εκπνοής του χρονικού ορίου του αυτοφώρου. Συνεπώς μπορεί να υπάρξει ανώτατο χρονικό όριο αυτοφώρου έως και 48 ώρες (για ακρίβεια 47 ώρες και 59 πρώτα λεπτά) π.χ. αν η αξιόποινη τελέσθηκε την 0 και 1' ώρα σήμερα, η διάρκεια του αυτόφωρου θα είναι κατ ανώτατο χρονικό όριο 47 ώρες και 59 πρώτα λεπτά. Πρακτική συνέπεια της παρελεύσεως του χρόνου του αυτοφώρου είναι ότι κανένας κατά το νόμο δεν μπορεί να συλληφθεί ως δράστης αυτοφώρου (δηλ. χωρίς κοινοποίηση νόμιμου δικαστικού εντάλματος).
Σε πλημμελήματα που είναι τα πραγματικά περιστατικά ξεκάθαρα και ο δράστης έχει συλληφθεί μέχρι το πέρας της επόμενης ημέρας από την τέλεση της πράξης ακολουθείται η διαδικασία του αυτοφώρου, η υπόθεση εισάγεται δηλαδή χωρίς προδικασία απευθείας στο Αυτόφωρο Μονομελές ή Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Η ΚΡΙΣΗ ΠΕΡΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ: Πρέπει να σημειωθεί ότι ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών κρίνει σε κάθε περίπτωση για το αν υπάρχει ή όχι αυτόφωρο κακούργημα ή πλημμέλημα, αφού ο νόμος του δίδει το δικαίωμα έκδοσης εντάλματος σύλληψης κατά του διωκόμενου δράστη του επ αυτοφώρου εγκλήματος (άρθ. 275 παρ 3 ΚΠοινΔ), μέσα στα νόμιμα χρονικά όρια του αυτόφωρου.

Στα επ αυτοφώρω εγκλήματα που διώκονται κατ έγκληση (δηλ. σε εκείνα που απαιτείται καταγγελία του παθόντος, προκειμένου ν ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του δράστη) απαγορεύεται η σύλληψη του επ αυτοφώρω δράστη, αν δεν προηγηθεί η κατά νόμον (άρθ. 275 παρ 2 ΚΠοινΔ) υποβολή έγκλησης του παθόντος εντός του χρόνου που διαρκεί το αυτόφωρο.
ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ:
Μπορεί να συλληφθούμε και να οδηγηθούμε στο αστυνομικό τμήμα κάτω απ την δικαιολογία ότι έχει διαπραχτεί κάποιο αυτόφωρο έγκλημα. Όταν η αθωότητα μας είναι φανερή,διαμαρτυρόμαστε έντονα.

Στο τμήμα δίνουμε μόνο τα στοιχεία μας και αρνούμαστε να απαντήσουμε σε άλλες ερωτήσεις ... βιογραφικά, κατάσταση κατηγορουμένου κ.λ.π ή να τις υπογράψουμε. Αρνούμαστε να δώσουμε δείγμα γραφικού χαρακτήρα.

Μετά από αυτά,απαιτούμε να μας αφήσουν ελεύθερους και αν όχι,να μας δηλωθεί ότι είμαστε κατηγορούμενοι. Εάν είμαστε κατηγορούμενοι, υπογραφούμε την έκθεση σύλληψης αφού βεβαιωθούμε ότι σ αυτή γράφεται η ακριβής ώρα σύλληψης.

Κατόπιν απαιτούμε να τηλεφωνήσουμε σε συγγενείς μας και στον δικηγόρο μας. Αρνούμαοτε σταθερά οποιαδήποτε συζήτηση, κατάθεση κλπ, προτού επικοινωνήσουμε με το δικηγόρο μας.

Η αστυνομία συχνά κάνει προανάκριση, και χωρίς εισαγγελική παραγγελία. Το να αρνηθούμε να απαντήσουμε σαν κατηγορούμενοι στην αστυνομική ανάκριση δεν είναι αδίκημα.

Μπορούμε να καταθέσουμε μόνο με τη φράση αρνούμαι τις κατηγορίες και να το υπογράψουμε ακόμα και αν δεν παρίσταται ο δικηγόρος μας.

Αμέσως ή το πολύ σε 24 ώρες πρέπει να οδηγηθούμε στον εισαγγελέα.

Αν τώρα περάσει το 24ωρο και δεν έχουμε πάει στον εισαγγελέα, διαμαρτυρόμαστε έντονα και απαιτούμε σύμφωνα με το Σύνταγμα να μας αφήσουν ελευθέρους. Μόνο στην περίπτωση που ο τόπος σύλληψης δεν ανήκει στην έδρα του εισαγγελέα, μπορεί να παραταθεί το 24ωρο, και πάντα όχι περισσότερο από τον αναγκαίο χρόνο για την μεταφορά του κρατούμενου. Η παραβίαση αυτών των προθεσμιών είναι ποινικό αδίκημα για τους υπεύθυνους αστυνομικούς, οπότε μπορούμε να τους μηνύσουμε.

Αν μας οδηγήσουν στον εισαγγελέα, πέραν του 24ώρου, διαμαρτυρόμαστε και εδώ έντονα, απαιτούμε να αφεθούμε ελεύθεροι, και με τον δικηγόρο μας υποβάλλουμε ένσταση.

Αν οδηγηθούμε εμπρόθεσμα, ο εισαγγελέας αποφασίζει αν θα ασκήσει δίωξη ή όχι.

Από τη στιγμή που ο εισαγγελέας μας απαγγείλει την κατηγορία, μπορεί:

(α) ή να μας αφήσει ελεύθερους, και να προσδιορίσει ρητή δικάσιμο

(β) ή να μας παραπέμψει στο αυτόφωρο δικαστήριο (άμεσα ή το αργότερο σε 24 ώρες)

(γ) ή να διατάξει συμπλήρωση της προανάκρισης στο αστυνομικό τμήμα (οπότε ζητούμε να αφεθούμε προσωρινά ελεύθεροι)

(δ) ή τέλος αν θεωρήσει ελλιπή τα στοιχεία, να μας παραπέμψει στον ανακριτή για κυρία ανάκριση (άμεσα), οπότε λήγει και η συνοπτική διαδικασία του αυτόφωρου.

Τώρα στο αυτόφωρο Δικαστήριο, μπορούμε να ζητήσουμε τριήμερη αναβολή (το δικαστήριο τη δίνει υποχρεωτικά). Ακόμα το δικαστήριο αποφασίζει για τη συνέχιση ή μη της κράτησης.

Στον ανακριτή πάλι μπορούμε να ζητήσουμε τριήμερη (τουλάχιστον) προθεσμία για να απολογηθούμε (που μας δίνεται υποχρεωτικά). Μέχρι την απολογία μπορεί να αφεθούμε προσωρινά ελεύθεροι. Μετά την απολογία στον ανακριτή, ο ανακριτής πρέπει άμεσα ή το πολύ σε 24 ώρες σε συνεργασία με τον εισαγγελέα είτε να εκδώσει ένταλμα προφυλάκισης στα αδικήματα που ο νόμος το επιτρέπει, είτε να μας αφήσει ελεύθερους (και να παραπέμψει την υπόθεση σε Δικαστικό Συμβούλιο).

 

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Μηνύματα
232
Like
0
Πόντοι
1
Τι είναι αυτόφωρο έγκλημα και ποιά τα Δικαιωματά μας σε αυτή την περίπτωση

Να υποθέσουμε δηλαδή ότι ο μπιρμπιλομάτης ο Κίμωνας έκανε χρήση όλων αυτών των δικαιωμάτων του την Κυριακή το βράδυ και δεν πήγε αυτόφωρο?
 

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Μηνύματα
33.215
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δώδεκα μυστικά για την «Coca Cola»

Πολλοί μύθοι και αλήθειες κρύβονται πίσω από την Coca Cola
, που έχει γίνει κατά καιρούς αντικείμενο συζητήσεων για την παρασκευή της και τις ουσίες που περιέχει στη σύνθεσή της, οι οποίοι παρόλα αυτά την ταξίδεψαν από ένα μικρό φαρμακείο στην Ατλάντα -όπου δημιουργήθηκε- σε πάνω από 200 χώρες του κόσμου!


1. Είναι η πιο αναγνωρίσιμη λέξη στον κόσμο μετά τη λέξη «OK».

2. Εφευρέθηκε από τον John Pemberton αρχικά για τη θεραπεία των πονοκεφάλων και το αυθεντικό αντίγραφο της συνταγής βρίσκεται ασφαλισμένο στην τράπεζα «SunTrust Bank» στην Ατλάντα από το 1919.

3. Σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ οι αστυνομικοί έχουν στο περιπολικό δύο γαλόνια Coca Cola για να καθαρίζουν τα αίματα από τους δρόμους μετά από ένα δυστύχημα.

4. Η παραγωγή της Coca Cola είναι ίση με τη παραγωγή νερού στους Καταρράκτες του Νιαγάρα, δηλαδή περίπου 1,5 εκατ. λίτρα ανά δευτερόλεπτο.

5. Σερβίρεται και ζεστή (όπως ο καφές) σε διάφορες χώρες του κόσμου.

6. Περιείχε κοκαΐνη μέχρι το 1905, η οποία εχρησιμοποιείτο νόμιμα εκείνη την εποχή (τέλη 19ου-αρχές 20ού αι.) ως αναλγητικό φάρμακο, αφού η πρώτη χρήση της Coca Cola ήταν φαρμακευτική. Στις αρχές του 20ού αι. η κοκαΐνη αντικαταστάθηκε από την καφεΐνη.

7. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό της τουαλέτας (το κιτρικό οξύ καθαρίζει ότι έχει μείνει πάνω σε υαλώδη αντικείμενα), την αφαίρεση του λίπους αλλά και για να λασκάρετε τις σκουριασμένες βίδες.

8. Αποτελεί άριστο καταπραϋντικό στα τσιμπημάτων μεδουσών.

9. Περισσότερες από 15.000 Coca Cola, όλων των τύπων, καταναλώνονται σε όλον τον κόσμο κάθε δευτερόλεπτο.

10. Λίγη Coca Cola στο μαγείρεμα του χοιρινού, κάνει το κρέας τρυφερό και ζουμερό.

11. Για να αφαιρέσετε λεκέδες γράσου από κάποιο ρούχο, προσθέστε μια Coca Cola στο πλυντήριο μαζί με το απορρυπαντικό και κάντε μια κανονική πλύση. Οι λεκέδες θα εξαφανιστούν.

12. Για να μεταφερθεί το κύριο συμπυκνωμένο διάλυμα της Coca Cola πρέπει το φορτηγό να φέρει το σήμα «Hazardous Material», που σημαίνει «Υλικό Υψηλού Κινδύνου».

[video]http://tsekouratoi.blogspot.com/2012/01/coca-cola_10.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]
 

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Μηνύματα
5.505
Like
21
Πόντοι
66
Αυτην την καραμελα "βαλε καμια πηγη", ενω μπορειτε απλα να γκουγκλαρετε μια οποιαδηποτε προταση απο το κειμενο, δεν την καταλαβαινω.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.ΚΟΜ

Τα σεβη μου αγαπητε!
Παρολα ταυτα, εγω αποφευγω να βαζω πηγες, γιατι μπορει καμια φορα καποιο μπλογκ να ειναι πραγματικα ανεξαρτητο. Αν ομως πεσει κινηση,  τοτε σε λιγο σταματαει να ειναι ανεξαρτητο.
Οπως γινεται δηλαδη καθημερινα, υπαρχουν καποια μπλογκ που γραφουν ακριβως τα ιδια πραγματα.
Ε, δεν ειναι τυχαιο... Τροκτικο... Πρωκτικο, Τρομακτικο.. Λεμε τωρα...
 

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Μηνύματα
9.019
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Δώδεκα μυστικά για την «Coca Cola»

[video]http://tsekouratoi.blogspot.com/2012/01/coca-cola_10.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]
Παπατρολη, οι γονεις σου και οι δικοι σου στο κομμα θα πρεπει να ειναι πολυ υπερηφανοι για τις σπουδες σου.
Βλεπω οτι η λογικη σου συμβαδιζει μ'αυτη του μεσου Ελληνα (αδοκιμος ορος).

4. και 9.
1,5 εκατ. λιτρα παραγονται αλλα μονο 15.000 λιτρα καταναλωνονται ανα δευτερολεπτο.
Δηλαδη τα υπολοιπα 1.485.000 λιτρα που δεν καταναλωνονται καθε δευτερολεπτο τι γινονται;
Στοκαρονται οπως τα αρματα μαχης στο Συμφωνο της Βαρσοβιας ή μηπως δινονται στα περιπολικα (3.);
Ασε το βρηκα, τα 1,485 εκατ. λιτρα αφορουν και τις υπολοιπες Cola, οπως Pepsi και Cola Turka. :jerking:

3.
Ουδεποτε ακουσα και ειδα αυτη την παπαρια.

7.
Παρε οποια Cola θες, και δες τα συστατικα. Φωσφορικο οξυ χρησιμοποιειται και οχι κιτρικο.

Ευχαριστουμε Παπαζολη για την ενημερωση-αποχαυνωση μας.


 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Στοιχεία-σοκ για τις αυτοκτονίες την τριετία 2009-11

Διαβιβάστηκαν στη Βουλή τα στοιχεία για τις περιπτώσεις αυτοκτονιών την τριετία 2009-2011 πανελλαδικά. Πρόκειται για τα στοιχεία του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., που δείχνουν ότι οι αυτοκτονίες που πραγματοποιήθηκαν ή απόπειρες αυτοκτονίας ανήλθαν σε 1.727 την περίοδο από το 2009 έως τις 10.12.2011.

Συνολικά το 2009 οι περιπτώσεις αυτοκτονιών ανήλθαν σε 507, ενώ το 2010 παρουσίασαν σημαντική αύξηση της τάξεως του 22,5%, φθάνοντας τις 622, και παρέμειναν περίπου στο ίδιο επίπεδο το 2011, καθώς, με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία έως τις 10 Δεκεμβρίου, τα άτομα που έθεσαν ή αποπειράθηκαν να θέσουν τέλος στη ζωή τους ανήλθαν σε 598.

Αναλυτικά, τα στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, προς απάντηση ερώτησης που είχε καταθέσει ο βουλευτής της Ν.Δ. Προκόπης Παυλόπουλος, έχουν ανά περιφέρεια ως εξής:

-Στην Αττική, το 2009 ανήλθαν σε 158, το 2010 σε 178, το 2011 σε 198.

-Στη Θεσσαλονίκη, το 2009 ανήλθαν σε 55, το 2010 σε 98, το 2011 σε 97.

-Στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη, το 2009 ανήλθαν σε 30, το 2010 σε 39, το 2011 σε 30.

-Στην Κεντρική Μακεδονία, το 2009 ανήλθαν σε 34, το 2010 σε 42 και το 2011 σε 25.

-Στη Δυτική Μακεδονία, το 2009 ανήλθαν σε 9, το 2010 σε 11 και το 2011 σε 15.

-Στην Ήπειρο, το 2009 ανήλθαν σε 16, το 2010 σε 18 και το 2011 σε 16.

-Στη Θεσσαλία, το 2009 ανήλθαν σε 32, το 2010 σε 56 και το 2011 σε 46.

-Στη Στερεά Ελλάδα το 2009 ανήλθαν σε 34, το 2010 σε 28 και το 2011 σε 25.

-Στην Πελοπόννησο, το 2009 ανήλθαν σε 41, το 2010 σε 45 και το 2011 σε 36.

-Στη Δυτική Ελλάδα, το 2009 ανήλθαν σε 32, το 2010 σε 41 και το 2011 σε 41.

-Στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων, το 2009 ανήλθαν σε 12, το 2010 σε 10 και το 2011 σε 8.

-Στο Βόρειο Αιγαίο, το 2009 ανήλθαν σε 5, το 2010 σε 12 και το 2011 σε 9.

-Στο Νότιο Αιγαίο, το 2009 ανήλθαν σε 12, το 2010 σε 14 και το 2011 σε 13.

-Στην Κρήτη, το 2009 ανήλθαν σε 37, το 2010 ανήλθαν σε 30 και το 2011 σε 39.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. που είχε απευθύνει ερώτηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επικαλούνταν δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε ραγδαία αύξηση των αυτοκτονιών που αποδίδονται στην οικονομική κρίση τους τελευταίους δώδεκα μήνες και ζητούσε να ενημερωθεί πόσες αυτοκτονίες έχουν καταγράψει οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου τα έτη 2009, 2010 και 2011.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Τον σκότωσε με σιδερογροθιά, επειδή διαφώνησαν για την προτεραιότητα! :jerking: :jerking: :jerking:

Έχασε την μάχη ο ηλικιωμένος που από την παραμονή της πρωτοχρονιάς νοσηλεύονταν στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου μετά από...
ξυλοδαρμό που υπέστη από 26χρονο στην Αβόρανη.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της παραμονής πρωτοχρονιάς. Ο άτυχος ηλικιωμένος - μαζί με το γιό του - υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από 26χρονο, μετά από ασήμαντη παρεξήγηση για το ποιος είχε προτεραιότητα σε δρόμο του χωριού.

Για τον ηλικιωμένο άνδρα από την αρχή δεν υπήρχε καμία ελπίδα αφού είχε βαρύτατο τραύμα στο κεφάλι. Για τον 26χρονο είχε εκδοθεί από προχθές (03-01-2012) ένταλμα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, αφού ο γιός του ηλικιωμένου είχε καταθέσει πως η επίθεση σε βάρος του ιδίου αλλά και του πατέρα που είχε γίνει με σιδερογροθιά.

Μετά το θάνατο του 85χρονου αναμένεται να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αγρινίου και να αλλάξει η κατηγορία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον 26χρονο δράστη ο οποίος ακόμα αναζητείται. Η σορος του 85χρονου θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία - νεκροτομή.
lamiareport.gr

Ξυλοφόρτωσε μέχρι θανάτου ηλικιωμένο

Στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στον Άγιο Κωνσταντίνο συνελήφθη σήμερα ένας 26χρονος, ο οποίος, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, γρονθοκόπησε έναν άνδρα, 86 ετών, ο οποίος τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Ο 26χρονος συνελήφθη σε σπίτι συγγενών του στον Άγιο Κωνσταντίνο. Παράλληλα, συνελήφθησαν και δύο συγγενικά του πρόσωπα για την υπόθαλψή του.

Ο 26χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου για ασήμαντη αφορμή (παρεξήγηση για ποιος είχε προτεραιότητα) σε δρόμο κοντά στην Αβόρανη, χτύπησε με σιδερογροθιά τον 86χρονο και τον 56χρονο γιο του.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Πηγή: agrinionews
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Εξασθενές χρώμιο ακόμη και στο εμφιαλωμένο νερό
www.pixhost.org/show/727/10999053_image-ashx.jpg] [/url]
Έρευνα των Οικολόγων Πρασίνων, που παρουσιάστηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, ανέδειξε ως μείζον ζήτημα για τη δημόσια υγεία την ύπαρξη εξασθενούς χρωμίου, ακόμα και στο εμφιαλωμένο νερό. Το ανησυχητικό στοιχείο που παρουσιάστηκε είναι πως η συγκέντρωση της συγκεκριμένης, εξαιρετικά επικίνδυνης, ουσίας και στο πόσιμο νερό του δικτύου ύδρευσης είναι καθ' όλα νόμιμη, μιας και δεν έχει θεσπιστεί κανένα όριο.

Το εξασθενές χρώμιο αναγνωρίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως καρκινογόνο, παρ' όλα αυτά όριο υπάρχει μόνο για το ολικό χρώμιο, 50 ppb (50 μικρογραμμάρια ανά λίτρο). Μάλιστα σε έρευνα που διεξήχθη το 2010 οι περιπτώσεις καρκίνου στα Οινόφυτα υπερέβαιναν κατά 1.472% (στο ήπαρ), 441% (στα γυναικολογικά), 240% (στο στόμα), 145% (στους πνεύμονες) τα κρούσματα στην υπόλοιπη Βοιωτία.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι διεξήγαγαν έρευνα σε επιλεγμένες ετικέτες εμφιαλωμένου νερού και σε τρεις από αυτές ανιχνεύθηκε εξασθενές χρώμιο, μάλιστα αυξημένο σε κάποιες περιπτώσεις στα 22ppb. Παρόμοιες εξετάσεις διενέργησε το Πανεπιστήμιο Αθηνών για άλλες ετικέτες και βρήκε και αυτό τρεις με μολυσμένο περιεχόμενο.
Οι Οικολόγοι απευθύνθηκαν στους κρατικούς φορείς, τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου και Τροφίμων (ΕΦΕΤ), καθώς και το Γενικό Χημείο του Κράτους, για να ελέγξουν τα εμφιαλωμένα νερά. Όπως ειπώθηκε στη συνέντευξη, ο ΕΦΕΤ αρνήθηκε να προχωρήσει σε αναλύσεις, επειδή δεν έχει ενταχθεί επίσημος έλεγχος για εξασθενές χρώμιο στα εμφιαλωμένα για το 2011 (μιας και δεν υπάρχει ειδικό όριο αποκλειστικά για εξασθενές), ενώ το Γενικό Χημείο επικαλέστηκε φόρτο εργασίας. Έτσι οι Οικολόγοι πραγματοποίησαν ιδιωτικούς ελέγχους
.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι εξέφρασαν την απορία τους σχετικά με τη στάση της κυβέρνησης, καθώς, ενώ το 2010 με ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση) καθιερώθηκε όριο για τα νερά του Ασωπού ποταμού τα 3ppb, δεν έγινε τίποτα για το πόσιμο νερό. Στη συνέχεια το υπουργείο, έκανε στροφή, ζητώντας νέες έρευνες, και το θέμα των ορίων μετατέθηκε επ' αόριστον, όπως είπαν.

Σημαντική δικαστική απόφαση θεωρήθηκε αυτή που εκδόθηκε το 2008 στη Θήβα, όπου το δικαστήριο ζήτησε να σταματήσει η διάθεση πόσιμου νερού ως ακατάλληλο, μέχρι να κατασκευαστούν δεξαμενές για καθαρό, πόσιμο νερό.
Επίσης το 2010 το δικαστήριο της Χαλκίδας, θέσπισε, για πρώτη φορά, για την περιοχή της Μεσσαπίας, όριο για τη συγκέντρωση εξασθενούς χρωμίου τα 2ppb. Γι΄ αυτό και η Μεσσαπία είναι η μόνη περιοχή στην Ελλάδα γίνονται μετρήσεις και τηρούνται τα όρια.

Όπως τονίστηκε στη συνέντευξη, η απουσία νομοθετικού πλαισίου έχει ως αποτέλεσμα και οι έλεγχοι να είναι ελλιπείς. Η Ελεάνα Ιωαννίδου από τους Οικολόγους Πράσινους ανέφερε πως το κόμμα έστειλε 13 έγγραφα σε ισάριθμες υπηρεσίες στην περιφέρεια και πήραν 13 διαφορετικές απαντήσεις: από άρνηση αρμοδιότητας, μέχρι έλλειψη κονδυλίων. Πολλές υπηρεσίες επίσης, όπως ειπώθηκε, δεν μπήκαν καν στον κόπο να απαντήσουν.

Οι βιομηχανίες ευνοούνται από την έλλειψη ορίων και μηχανισμών ελέγχων για εξασθενές χρώμιο και αντιστέκονται ώστε να διατηρηθεί αυτό το καθεστώς, τόνισε ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης. Στην Ευρώπη η μόνη χώρα που έχει θεσπίσει όριο είναι η Ιταλία με 5ppb. Ένα από τα πιο γνωστά παραδείγματα, όπου βασίστηκε και η κινηματογραφική ταινία «Έριν Μπρόκοβιτς», ήταν η μόλυνση με εξασθενές χρώμιο μιας περιοχής της Καλιφόρνιας από πολυεθνική εταιρεία. Τελικά οι κάτοικοι της περιοχής εξασφάλισαν μια μεγάλη αποζημίωση, αλλά όχι και τη θέσπιση σχετικού νόμου- παρότι οι αμερικανοί επιστήμονες έθεσαν το επιτρεπτό όριο συγκέντρωσης εξασθενούς χρωμίου στα 0,02ppb.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι, τέλος, έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου, γιατί όσο δεν προχωρεί ο προσδιορισμός ορίων, οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι, μιας και τα νερά επηρεάζουν τις καλλιέργειες, τα εμφιαλωμένα αναψυκτικά και άλλα ήδη καθημερινής κατανάλωσης. Επιπλέον, επισημαίνουν πως η συρρίκνωση του δημοσίου τομέα και των κοινωφελών υπηρεσιών μόνο χειροτερεύει την ήδη προβληματική κατάσταση.

Πηγή:energypress
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Μίζες ακόμη και στο νεκροτομείο

Ακόμη και ανώτεροι κρατικοί υπάλληλοι φαίνεται ότι εμπλέκονται στο κύκλωμα που λειτουργούσε εντός και εκτός του νεκροτομείου Αθηνών και θησαύριζε αναθέτοντας σε συγκεκριμένα γραφεία τελετών τις κηδείες, έναντι «μαύρης» αμοιβής.

Πληροφορίες της zougla.gr αναφέρουν ότι στο μικροσκόπιο των ανδρών του ΣΔΟΕ έχει μπει ο ακριβής ρόλος που έχουν διαδραματίσει στην απίστευτη ιστορία συγκεκριμένα στελέχη υπουργείων τα οποία και έκαναν τα «στραβά μάτια» προκειμένου η επιχείρηση να λειτουργεί απρόσκοπτα. Πρόκειται για ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό επίορκων υπαλλήλων που φέρονται να συνέβαλλαν –έναντι αμοιβής- προκειμένου να πραγματοποιούνται οι απευθείας αναθέσεις σε συγκεκριμένα γραφεία τελετών τα οποία από την πλευρά τους «λάδωναν» τους υπαλλήλους του νεκροτομείου.

Ανώτατη «πηγή» του ΣΔΟΕ ανέφερε στη zougla.gr ότι θεωρείται σχεδόν απίθανο το κύκλωμα να λειτουργούσε χωρίς την αρωγή συγκεκριμένων κρατικών υπαλλήλων.

«Πρόκειται να ελέγξουμε εξονυχιστικά τα περιουσιακά τους στοιχεία προκειμένου να διαπιστώσουμε το ρόλο τους», είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή στο μικροσκόπιο των ερευνών θα μπουν και όλοι όσοι εργάστηκαν στο νεκροτομείο Αθηνών τη τελευταία 10ετία.

6 εκ. ευρώ ο ετήσιος τζίρος 

Από τα αποτελέσματα της έρευνας η οποία πάντως βρίσκεται σε εξέλιξη προκύπτει ότι οι υπάλληλοι του νεκροτομείου ανέθεταν, με το αζημίωτο και εν αγνοία των συγγενών των εκλιπόντων, τις κηδείες σε συγκεκριμένα γραφεία τελετών.

Η «ταρίφα» κυμαινόταν από 30 έως 60 ευρώ. Αν και το ποσό –με μια πρώτη ματιά- εμφανίζεται να μην είναι ιδιαίτερα υψηλό, ο ετήσιος τζίρος ανερχόταν σε έξι εκατομμύρια ευρώ καθώς ετησίως πραγματοποιούνταν περί τις 120.000 νεκροτομές.

Φυσικά οι διαδικασίες ενταφιασμού αναλαμβάνονταν από τους «ημέτερους» οι οποίοι είχαν φροντίσει να εξασφαλίσουν την πελατεία…

Πως θα κινηθούν οι έρευνες

Από το ΣΔΟΕ προκύπτει ότι από εδώ και στο εξής οι διενεργούντες τους ελέγχους θα κληθούν να ξεδιαλύνουν τον ακριβή ρόλο των πρωταγωνιστών και των συνεργών τους. Ήδη έχουν αρχίσει να ερευνούν σε πιο υπουργείο υπάγεται το νεκροτομείο καθώς στο στόχαστρο μπαίνουν και οι κρατικοί υπάλληλοι. Γνώριζαν ή δεν γνώριζαν τις διαδρομές του «μαύρου» χρήματος που πραγματοποιούνταν επί μια δεκαετία τουλάχιστον; Εν συνεχεία οι ελεγκτές, σύμφωνα με ανώτατο στέλεχος, θα κληθούν να διασταυρώσουν τα περιουσιακά στοιχεία όλων των εμπλεκομένων και κατά πόσο αυτά ανταποκρίνονται στις νόμιμες αμοιβές τους.

Η διαδικασία θα περιλαμβάνει έλεγχο των εμβασμάτων που ελάμβαναν, των επιταγών καθώς και των «Πόθεν Έσχες».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η έρευνα θα ολοκληρωθεί  μέσα στον Ιανουάριο, δίνοντας τη σειρά της στην κατάθεση αιτημάτων, από μεριάς Σ.Δ.Ο.Ε., στις τράπεζες προκειμένου να αρχίσουν να ανοίγουν οι λογαριασμοί των εμπλεκομένων.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
9 tips για να είσαι έτοιμος στο πρώτο ραντεβού

Τι θα φορέσεις; Που θα την πας; Τι θα συζητήσετε; Κάνε την κατάλληλη... προετοιμασία και θα έχεις μια λύση για ότι απρόοπτο κι αν συμβεί. Ετοίμασε τι θα φορέσεις.
Είσαι στο γραφείο, σκέφτεσαι κάθε λεπτομέρεια για το βράδυ και φαντάζεσαι τον εαυτό σου πόσο ωραίος θα έδειχνες με το μπλε πουκάμισο. Δυστυχώς όλο αυτό ήταν μόνο σκέψη και καθόλου δράση. Φτάνεις 10 λεπτά πριν το ραντεβού, ανοίγεις την ντουλάπα, το μπλε πουκάμισο είναι ασιδέρωτο κι έχει κι ένα λεκέ. Σε πιάνει πανικός πλέον για το τι θα φορέσεις.
Όλο αυτό φυσικά θα το είχες αποφύγει αν καθόσουν από την προηγούμενη μέρα να σκεφτείς και να οργανώσεις τα ρούχα σου.

Κάνε κράτηση
Μην περιμένεις ότι θα εμφανιστείς εσύ αγκαζέ με το αμόρε στο πιο γκλαμουράτο εστιατόριο της πόλης και θα βρεις τραπέζι. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερο ξενέρωμα από το να γυρνάς από εστιατόριο σε εστιατόριο μέχρι να βρεις κάπου να κάτσετε. Κάνε την κράτησή σου από την μέρα κιόλας που θα κλείσεις το ραντεβού. Δώσε και την κάρτα σου διακριτικά στο σερβιτόρο όταν μπείτε ώστε να τακτοποιηθεί ο λογαριασμός χωρίς «όχι, άσε θα πληρώσω εγώ» κτλ.

Κάνε προπόνηση
Κι εννοώ για τις ατάκες σου και τον τρόπο που φλερτάρεις. Αν έχεις μπροστά σου 2-3 μέρες μέχρι το βράδυ του ραντεβού, ξεκίνα την προπόνηση. Δεν χρειάζεται ν’ αρχίσεις να βγαίνεις κάθε βράδυ και μ’ άλλη. Είναι πολύ πιο εύκολο. Πες κάτι όμορφο στην κοπέλα που δουλεύει στο καφέ της γειτονιάς, στην γραμματέα, στην ταμεία του σούπερ μάρκετ κτλ. Τόσο απλό και είσαι έτοιμος για τον αγώνα.
Κι αν σου κάτσει;

Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει αυτό το ραντεβού. Εγώ προσωπικά ξέρω που θα ήθελες. Γι’ αυτό ακριβώς δεν πρέπει να φορέσεις στενά ρούχα. Δεν το πιασες ε; πρέπει να φροντίσεις να δείχνεις ωραίος και γυμνός. Τα στενά ρούχα αφήνουν αστεία σημάδια στο σώμα και έχε στο μυαλό σου ότι οι γυναίκες προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Βολτούλα στο γυμναστήριο
Σίγουρα μέσα σε 2-3 μέρες δεν πρόκειται να γίνεις σφίχτης με τέλειους κοιλιακούς. Προλαβαίνεις όμως να τονώσεις τη αυτοπεποίθησή σου. ξέρεις πολύ καλά ότι οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες με αυτοπεποίθηση. Σύμφωνα με μελέτες, το γυμναστήριο είναι ο χώρος που θέτεις στόχους και τους πραγματοποιείς. Να σου πω την αλήθεια δεν το πολυκατάλαβα αυτό, αλλά για να το κάνουν και μελέτη κάτι ξέρουν. Βουρ στο γυμναστήριο λοιπόν.

It’s all about grooming
Αν νομίζεις ότι θα εμφανιστείς στο ραντεβού και χωρίς να έχεις κάνει τίποτα, θα έχεις την γοητεία του Richard Gere, είσαι γελασμένος. Πήγαινε κομμωτήριο(αν χρειάζεσαι κούρεμα), ρίξε ένα ξύρισμα, λούσου μ’ ένα σαμπουάν που θα κάνει τα μαλλιά σου να μυρίζουν όμορφα και φυσικά βάλε άρωμα. Όχι ότι μ’ αυτά θα μεταμορφωθείς σε Richard Gere, αλλά τουλάχιστον θα είσαι περιποιημένος.

Ετοίμασε το αυτοκίνητο
Ακόμα κι αν δεν πάς να την πάρεις, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να γυρίσεις. Φρόντισε το αυτοκίνητό σου να είναι καθαρό και περιποιημένο. Έχε έτοιμο και κανένα cd με ωραία μουσική για τη διαδρομή. Α! παραλίγο να το ξεχάσω. Άνοιξε της και την πόρτα, δεν θα πάθεις τίποτα.
Ρίξε μια ματιά στις εφημερίδες
Θα μου πεις γιατί; Αν ξεμείνεις από θέματα να συζητήσετε και βλέπεις ότι κάνει κοιλιά η βραδιά σας, η επικαιρότητα θα σε σώσει. Ένα άρθρο που διάβασες, μια συναυλία που θα γίνει, ακόμα και κάνα κουτσομπολιό, μπορούν ν’ αναθερμάνουν τη συζήτησή σας και να σώσουν το ραντεβού σου.
Καθαρό σπίτι

Για να μην κοροϊδευόμαστε, όλοι ξέρουμε πως θα ήθελες να τελειώσει το ραντεβού σου. Για σκέψου να δεχτεί να έρθει σπίτι σου και να έχει το μαύρο του το χάλι. Θα ξενερώσει αμέσως. Φρόντισε λοιπόν να είναι καθαρό, περιποιημένο κι έχει πρόχειρο και κάνα κεράκι για ατμόσφαιρα.
kamikazi.gr
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.110
Like
28
Πόντοι
166
Απολαύστε το Τοπ 10 με τα πιο περίεργα ονόματα ποδοσφαιριστών.

10) Gustavo Munua (Γκουστάβο Μουνούα) Ουρουγουανός τερματοφύλακας της Levante



9) Jami Puustinen (Γιάμι Πούστινεν) Φιλανδός επιθετικός της Honka



8) Gabriele Puccio (Γκαμπριέλε Πούτσιο) Ιταλός μέσος της Portoguaro



7) Thomas Gamiette (Τόμας Γκάμιετε) Αμυντικός της Stade Reims από την Γουαδελούπη



6) Nuno Capucho (Νούνο Καπούτσο) Πορτογάλος πρώην ποδοσφαιριστής



5) Z'Butsam (Ζμπούτσαμ) Καμερουνέζος πρώην επιθετικός της Sheffield United



4) Anton Putsila (Αντόν Πουτσίλα) Λευκορώσος μέσος της Freiburg



3) Veli Kavlak (Βέλι Κάβλακ) Αυστριακός μέσος της Besiktas



2) Pedro Munitis (Πέδρο Μουνίτις) Ισπανός επιθετικός



1) Jorje Martinez Malaka (Χόρχε Μαρτίνεθ Μαλάκα) Ουρουγουανός επιθετικός της Catania
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Τα WC που θες να επισκεφτείς !

Πώς η τετριμμένη βόλτα στην τουαλέτα μετατρέπεται σε εμπειρία...
Εμείς οι άντρες τα κάνουμε παντού! Δεν υπάρχουν περιορισμοί όταν πρόκειται για τη φυσική μας ανάγκη... Λες να φταίει που δεν έχουμε βρει ακόμα ένα μέρος που να θέλουμε πραγαμτικά να τα κάνουμε;

www.pixhost.org/show/3075/11008239_tromaktiko5.jpg] [/url]

 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
44.984
Like
30.417
Πόντοι
5.006
[size=20pt]ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ βίντεο: Αμερικανοί στρατιώτες ουρούν σε πτώματα Αφγανών
[/size]  :S >:( :(


Ο «ανδρισμός» σε όλο του το μεγαλείο. Η τιμή του αμερικανικού στρατού στιγματίζεται για άλλη μια φορά. Η έρευνα που ανακοινώθηκε δεν πρόκειται να σβήσει τίποτα απ’ όσα γίνονται στο εμετικό βίντεο.
Πρόκειται για ένα βίντεο διάρκειας 39 δευτερολέπτων. Ακόμη κι αυτός ο μικρός χρόνος μπορεί να κάνει τον οποιοδήποτε να αηδιάσει, να βρίσει, να οργιστεί για τη χαμένη ανθρωπιά, πάνω απ’ όλα. Ας αφήσουμε στην άκρη την «στρατιωτική τιμή» εκείνων που (υποτίθεται πως) έχουν επιλεχθεί και εκπαιδευτεί για να επιβάλλουν την τάξη και την ειρήνη. Σωθήκαμε!

Τέσσερις Αμερικανοί στρατιώτες στέκονται πάνω από τα άψυχα και ματωμένα κορμιά τριών Αφγανών. Που μπορεί να είναι και Ταλιμπάν, μπορεί και όχι. Και ενώ χασκογελάνε, αρχίζουν να ουρούν πάνω από τις σορούς, ενώ ένας πέμπτος στρατιώτης, θεωρώντας μάλλον ότι κάνει κάτι φοβερά σημαντικό, τραβάει με την κάμερά του τη σκηνή
«Καλή σου μέρα φίλε μου» ακούγεται να λέει ένας από τους στρατιώτες, απευθυνόμενος σε έναν από τους νεκρούς που έχει μπροστά του.

Ο αμερικανικός στρατός ανακοίνωσε ότι θα κάνει έρευνα. Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Τζοκ Κίρμπι, έσπευσε να πει (μιλώντας στο Γαλλικό πρακτορείο) ότι «γύρισε» το στομάχι του απ’ όσα είδε. «Πρόκειται για μία αηδιαστική συμπεριφορά, τερατώδη και απαράδεκτη για κάθε ένστολο», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με Αμερικανό στρατιωτικό, το είδος του κράνους και του όπλου που φέρουν οι «πρωταγωνιστές», παραπέμπει, εάν επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητα του βίντεο, σε ομάδα επίλεκτων σκοπευτών.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το βίντεο που ακολουθεί και σκληρό και ακατάλληλο για ανηλίκους. Είναι ντοκουμέντο όμως μιας ακόμη κτηνωδίας στο βωμό του "στον πόλεμο, όλα επιτρέπονται"....
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=116152&catid=7]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=116152&catid=7[/url]
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom