Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 896K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.080
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
όχι, θέλω να πω ότι με όλη αυτή την οικονομική κρίση και όλα αυτά τα προβλήματα ο κόσμος έχει χαζέψει γιατί τα δικά του προβλήματα έχουν πολλαπλασιαστεί σε ένα τέτοιο περιβάλλον.

Έχεις δίκιο στο ότι με τα αυξημένα προβλήματα ο καθένας είναι περισσότερο νευριασμένος από όσο θα ήταν αν δεν τα είχε.
Αυτό όμως δε δικαιολογεί να κάνει πράματα που ενέχουν κινδύνους, ή συνεπάγονται καταστροφικές εξελίξεις όπως αυτό που έγινε εκεί.
Αν δικαιολογείτο να είναι έτσι, τότε οι φουκαράδες του πλανήτη στις φτωχές χώρες που έχουν (ακόμα) πιο αυξημένα προβλήματα σε σχέση με εμάς τώρα, θα έπρεπε να σφάζονται καθημερινά πάνω στους στενούς χωμάτινους δρόμους τους.
Δε συμβαίνει.

Η γνώμη μου είναι (χωρίς να ξέρω τίποτα περισσότερο από όσα γράφτηκαν) ότι το αποτέλεσμα έχει αίτια την κακώς ριζωμένη σε μερικά άτομα πεποίθηση του "εγώ είμαι μάγκας και θα περάσω πρώτος", ή του "Ξέρεις ποιος είμ' εγώ ρε" και άλλες τέτοιες ηλίθιες απολίτιστες νοοτροπίες.
 

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.080
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

Ένας τέτοιος

big-big-dog.bmp


σαν αυτόν εδώ δεξιά ήταν, νομίζω...
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Δύο ναυτικοί στο σκαμνί για βιασμό τουρίστριας

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου θα καθίσουν τη Δευτέρα δυο ναυτικοί κατηγορούμενοι για το βιασμό νεαρής Αυστραλέζας...
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 27χρονη και ο φίλος της ταξίδευαν στις 17  Αυγούστου 2007 με το πλοίο «Ροδάνθη» προς την Κω για διακοπές.
Οι δυο κατηγορούμενοι φέρονται να βρήκαν το ζευγάρι να κοιμάται στο κατάστρωμα και αφού τους ξύπνησαν τους πρότειναν ότι θα τους παραχωρούσαν καμπίνα.
Το ζευγάρι δέχτηκε την πρόταση και οι δυο άντρες τους οδήγησαν σε μια καμπίνα που χρησίμευε ως αποθήκη. Ώρες αργότερα μέσα στην καμπίνα εισήλθε ο ένας από τους δυο φερόμενους δράστες και βίασε τη κοπέλα. Την ώρα της αρρωστημένης πράξης, ο δεύτερος κατηγορούμενος κρατούσε «τσίλιες» έξω από το δωμάτιο ενώ η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στον καπετάνιο του πλοίου.

parapona-rodou.blogspot.com
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
MONAΔΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ: Μέρες Απεργίας

Ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους για την απεργία στο εργοστάσιο της Χαλυβουργίας Ελλάδος στον Ασπρόπυργο. Για περισσότερους από 2 μήνες, σχεδόν 300 εργαζόμενοι αγωνίζονται για τα αυτονόητα: το 8ωρο, το πενθήμερο και έναν αξιοπρεπή μισθό...

Σενάριο - Συνεντεύξεις: Κώστας Καλλέργης, Γιάννης Βάκρινος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αλέξανδρος Θεοφυλάκτου
Μοντάζ: Θεοδώρα Κατριμπούζα, Ηλίας Τσιαμπούρης
Μουσική: Ανδρέας Κουλούρης (από το soundtrack της ταινίας "Το Ρόδι" του Χρήστου Καρτέρης)


 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
44.984
Like
30.417
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.cosmo.gr/Lifestyle/article1568105.ece/BINARY/w460/NY+annual+strip+11.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cosmo.gr/Lifestyle/article1568118.ece/BINARY/w460/NY+annual+strip.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cosmo.gr/Lifestyle/article1568113.ece/BINARY/w460/NY+annual+strip+8.jpg[/img[/URL]]

[u][b]Όπως κάθε χρόνο: Μια μέρα χωρίς παντελόνια στο μετρό[/b][/u]

Ποιος χρειάζεται παντελόνι; Χιλιάδες κάτοικοι της Νέας Υόρκης και όχι μόνο αναζήτησαν την απάντηση στο ερώτημα. Μια παγκόσμια φάρσα, που ακόμα δεν την βρίσκουμε αστεία στην Ελλάδα. Χιλιάδες κάτοικοι της Νέας Υόρκης κυκλοφόρησαν την Κυριακή 8 Ιανουαρίου χωρίς παντελόνι στο μετρό, λαμβάνοντας μέρος με χιούμορ σε μια παγκόσμια φάρσα της Οργάνωσης Improv Everywhere.

Αυτή ήταν η 11η επέτειος της ετήσιας βόλτας χωρίς παντελόνι στο μετρό και το μόνο που έπρεπε να κάνεις ήταν να μην φορέσεις παντελόνι και να προσπαθήσεις να νιώθεις άνετα με αυτό
[url=http://[URL unfurl="true"]www.cosmo.gr/Lifestyle/opws-kathe-xrono-mia-mera-xwris-pantelonia-sto-metro.1568122.html]http://www.cosmo.gr/Lifestyle/opws-kathe-xrono-mia-mera-xwris-pantelonia-sto-metro.1568122.html[/url[/URL]]
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Χάος με τις γεωτρήσεις στην Ελλάδα

Χαοτική είναι η εικόνα στις αρμόδιες υπηρεσίες των περιφερειών για τις γεωτρήσεις που λειτουργούν σε όλη τη χώρα.

Η κοινοτική οδηγία για την διαχείριση των υδάτων υποχρεώνει την Ελλάδα να καταγράψει όλες τις γεωτρήσεις που λειτουργούν και να δοθούν άδειες μόνο στις νόμιμες και παράλληλα να κλείσουν οι παράνομες.

Μόνο στη Θεσσαλία υπολογίζεται πως υπάρχουν περισσότερες από 50.000 γεωτρήσεις από τις οποίες όμως οι 30.000 είναι παράνομες.

Στην Πελοπόννησο από τις 25.000 γεωτρήσεις που υπολογίζεται ότι λειτουργούν, άδεια έχουν μόλις οι 3.000. Μεγάλος αριθμός παράνομων γεωτρήσεων υπάρχουν στη Στερεά Ελλάδα, στην Κρήτη και στις Κυκλάδες.

 

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
3.352
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Ενα ενδιαφέρον άρθρο. Είναι λίγο μακρύ αλλά αξίζει να το διαβάσεται!!


"Η μεγάλη ληστεία της Ελλάδoς. Πως και τι έγινε. Συγκλονιστικό!!"

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Εντοπίστηκε ο οδηγός που σκότωσε και εγκατέλειψε το θύμα του

Ποινική δίωξη για τον θάνατο ενός 35χρονου οδηγού ασκήθηκε εις βάρος ενός 32χρονου, ο οποίος πριν από δύο ημέρες σκότωσε και εγκατέλειψε το θύμα του στην εθνική οδό Πατρών - Τρίπολης, στη θέση Μαστραντώνη Ερυμάνθου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε όταν φορτηγό που οδηγούσε ο άνδρας με κατεύθυνση από Τρίπολη προς Πάτρα συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα την εκτροπή και ανατροπή των οχημάτων σε διπλανό αγρό.

Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο οδηγός του επιβατηγού οχήματος, ενώ ο οδηγός του φορτηγού εγκατέλειψε, σύμφωνα με την αστυνομία, τον τόπο του δυστυχήματος.

Από την έρευνα που ακολούθησε από αστυνομικούς του Τμήματος Χαλανδρίτσας προέκυψε ότι οδηγός του φορτηγού που είχε εγκαταλείψει τον τόπο του τροχαίου ήταν ο 32χρονος, εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών.

Μέχρι σήμερα ο δράστης διέφευγε τη σύλληψη.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Παραπλανούν τα LIDL, τους καταναλωτές

αταναλωτής, κατήγγειλε στην ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ότι παραπλανήθηκε από την αλυσίδα των LIDL, της περιοχής των Χανίων...
σε διαφημιζόμενο προιόν ,μέσω φυλλαδίου και συγκεκριμένα για την "προσφορά" στο προιόν "Τυρί σκληρό Πεκορίνο Ιταλίας Π.Ο.Π. που στο διαφημιστικό φυλλάδιο 'εγραφε τιμή 10,99/κιλό διεγραμμένη και νέα 7,69 Ε υρώ δηλ. με'ιωση -30%, αλλά στην τιμή επί του προιόντος δεν υπήρχε καμμία μείωση , καμία "προσφορά" και ο πελάτης το πλήρωσε κανονικά, στην αρχική τιμή.΄Οταν ο καταναλωτής εντόπισε την παράνομη χρέωση και διαμαρτυρήθηκε στον Διευθυντή του καταστήματος, ο Διευθυντής το δικαιωλόγησε ως λάθος του Ταμία.
΄Επειτα από αυτή την σοβαρή καταγγελία, ενημερώνουμε τους καταναλωτές και τους εφιστούμε την προσοχή όταν αγοράζουν ένα προιόν , να αντιπαραβάλλουν τα διαφιμιστικά φυλλάδια και εαν διαπιστώσουν διαφορετική τιμή, αφενός να διαμαρτυριθούν κα να αιτήσουν και να απαιτήσουν την διαφορά, αλλά και να μας καταγγείλουν άμεσα αυτή την πρακτική στα τηλέφωνα του Γραφείου Προστασίας Καταναλωτή της Ενωσης και στα τηλέφωνα 282109266 και 2821092306.
Η παραπλάνηση του Καταναλωτή είναι ποινικό αδίκημα και διώκεται και τιμωρείται από τον ισχύοντα Ποινικό Κώδικα.

Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.110
Like
28
Πόντοι
166
Θόδωρος Πάγκαλος στο Γαλλικο καναλι France 5: «Οι Έλληνες Αγανακτισμένοι είναι ένα μείγμα από κομμουνιστές, φασίστες και μαλάκες»..

Αλέκα Παπαρήγα σε ερώτηση γιατί δεν συνεργάζεται με την υπόλοιπη αριστερά για την σωτηρία της χώρας από τους διεθνείς κερδοσκόπους και τραπεζίτες: «Ακόμα και αν το καταφέρουμε, θα δώσουμε χρόνο στο κεφάλαιο να ανασυνταχθεί».
Σχόλιο Χειρουργού: Πλήρης κοροϊδία από το ΚΚΕ… Σαν να λέμε ότι δεν πολεμάμε γιατί αυτοί στο τέλος θα νικήσουν οι άλλοι.…

Γιώργος Λιάνης: «Νομίζετε εσείς ότι αν καταργηθεί η βουλευτική σύνταξη, μπορώ να ζήσω με τα 1100 ευρώ της δημοσιογραφικής σύνταξης, όταν πληρώνω 1500 ευρώ ενοίκιο για το σπίτι μου και 1300 για το γραφείο μου;».…

Έλενα Παναρίτη, εκπρόσωπος του Έθνους στη Βουλή των Ελλήνων με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, σύμβουλος του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας, απαντά σε δημοσιογράφο της στην Guardian, μετά από παρατήρηση της δημοσιογράφου για το πλήθος των υπολογιστών Apple στο γραφείο της: «Είναι επειδή είμαι Αμερικάνα και όχι Ελληνίδα»..

Ντενίζ Μπουλούκμπασι, Τούρκος πρώην διπλωμάτης: «Η κυβέρνηση Σημίτη με υπουργό Εξωτερικών τον Γιώργο Παπανδρέου το 2002 είχε δεχθεί να παραιτηθεί του δικαιώματος επέκτασης των χωρικών υδάτων στο Αιγαίο στα 12 ν.μ.».
:headbang: :headbang: :jerking: :jerking:
 

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Μηνύματα
5.505
Like
21
Πόντοι
66
Την περασμένη εβδομάδα κάποιοι θαμώνες γνωστού νυχτερινού κέντρου γίνανε θεατές ενός πολύ άσχημου συμβάν.
Ως μέλος του fan club της τραγουδίστριας, έτυχε να παρεβρίσκομαι κι εγώ εκεί..
H Έλενα Παπαρίζου πιο μεθυσμένη από ποτέ, παραπατούσε, μιλούσε άσχημα και έβρισε όποιον έβρισκε μπροστά της.
Το περιστατικό ήταν κάτι παραπάνω από τραγικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι ........
όλοι οι ''γνωστοί-άγνωστοι'' φίλοι της Έλενας
περιμέναμε να δούμε μια Έλενα τελείως διαφορετική εφόσον πέρασε αρκετούς μήνες σε γνωστό κέντρο απεξάρτισης στην Σουηδία.
Οι περισσότεροι ξέρουν για το άγνωστο θέμα που απασχολεί την τραγουδίστρια τα τελευταία 5-6 χρόνια και έχοντας πάτημα τον
θάνατο του πατέρα της, έφτασε στα όρια της αυτόκτονιας λόγο του αλκοολισμού.
Συνεργάτες και μέλη του fan club ήρθαν αντιμέτωποι αρκετές φορές με το ''άλλο'' πρόσωπο της Έλενας, να φωνάζει και να βρίζει
όποιον έβρισκε μπροστά της.
Ο λόγος λοιπόν που έφυγε για αρκετούς μήνες εκτός Ελλάδος παρα του ότι, το τραγούδι της ''Baby it's over'' βρισκόταν στο No.1
ήταν καθαρά για το πρόβλημα που την απασχολεί τα τελευταία χρόνια και δεν είναι άλλο από τον αλκοολισμό.
Μεγάλοι επιχειρηματίες της γύρισαν την πλάτη λόγο αυτού του ''προβλήματος'' και χάρη στον Γιάννη Πάριο βρήκε επαγγελματική στέγη στην Θεσσαλονίκη.
Ελπίζουμε όλοι, όσοι στηρίζουμε και αγαπάμε την Έλενα πως θα πρέπει να ''συνέλθει'' γιατί όλο αυτό θα καταστρέψει την καριέρα της που έχτισε όλα
αυτά τα χρόνια αλλά πιο πολύ θα καταστρέψει τον ίδιο της τον εαυτό.
 

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Μηνύματα
490
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
στα αρχιδια μας...σιγα την προσωπικοτητα..
 

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Μηνύματα
894
Κριτικές
1
Like
1.684
Πόντοι
206
Αυτα ειναι προβληματα,ποια κριση τωρα και μαλακιες... :jerking:
 

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Μηνύματα
12.375
Like
34
Πόντοι
166
παει αυτη
ξεχαστε την

babyyyyyyyy its oveeeeeeeeeeeeeeeeer
 

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Μηνύματα
1.659
Like
2
Πόντοι
16
δακρυσα με το κακοτυχο κοριτσι  :jerking:
 

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Μηνύματα
17.699
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ο Μπιφτέκης αυτουνού του φόρουμ. :rolleyes: *Μη ρωτήσετε τι και πώς*
ΥΠΑΡΧΕΙ θέμα με την Παπαρίζου και βάλε καμιά πηγή.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom