Επιτέλους!
Κάποιος κατάλαβε (και εφάρμοσε) αυτό που πρέπει Ο ΚΑΘΕΝΑΣ να κάνει, όταν κάποιος μπουκάρει σπίτι του!
Και είναι απορίας άξιο, το ΓΙΑΤΙ κρατείται ο "δράστης".
Κατηγορία να του απαγγελθεί (ναι, για "σωματική βλάβη"), να δικαστεί (ναι) γι αυτήν, αλλά ΓΙΑΤΙ κρατείται στην αστυνομία?
Είναι ύποπτος φυγής?
Είναι πιθανός υπότροπος (δηλαδή υπάρχει κίνδυνος να το ξανακάνει αν τον αφήσουν)?
Θα μου απαντήσουν μερικοί ότι "έτσι λέει ο νόμος".
ΚΑΚΩΣ το λέει ο νόμος.
Ο άνθρωπος ΑΜΥΝΘΗΚΕ μέσα στο σπίτι του, και αμυνόμενος (με όποιο μέσο είχε πρόσφορο εκείνη τη στιγμή) τραυμάτισε τον μπουκαδόρο.
Ας μη μπουκάριζε ο μπουκαδόρος.
Και εγώ να ήμουν στη θέση του, το ίδιο θα έκανα.
(Και έχω και κυνηγητική καραμπίνα).
Και αυτός είναι Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να καταλάβουν οι μπουκαδόροι ότι το να μπουκάρεις στα σπίτια του κόσμου ενέχει ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ για τη σωματική τους ακεραιότητα.
Α σιχτίρ πια!
+1000
'οταν στη χώρα που ο Ψωμιάδης κυκλοφορύσε ενα χρόνο ελεύθερος και τελικά προφυλακίστικε όχι από εισαγγελική παρέμβαση, αλλά επείδη κάποιος συνεργάτης του τον κατείγγειλε
τη χώρα που οι Χριστοφοράκοι και οι λοιποί εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο Ζιμενς μπαινοβγαίνουν όποτε τους καπνίσει τη στιγμή μάλιστα που τους έιχε απαγορευτεί η έξοδος απο τη χώρα...
τη χώρα που ο ταμίας του ΠΑΣΟΚ παραδέχεται ότι παρέδωσε στο κόμμα μίζα 1.000.000 και κανείς δεν ασχολείται...
τη χώρα που παιδια βουλευτών συλαμβάνονται επ αυτοφόρω να κουβαλούν βόμβεςκαι εμπρηστικούς μηχανισμούς και αφήνονται ελεύθερα με εντολή Υπουργού!
τη χώρα που ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θεωρεί πως η βουλευτική του ασυλία αρκεί για να βρίζει 1.000.000 ανθρώπους (ΔΥ) δίχως να παρεμβαίνει κανείς!!!
Οι νόμοι και οι δικαστές είναι αμείλικτοι σε όποιον αμύνεται μέσα στο σπίτι του και σε κανα φουκαρά που χρωστα στο ΤΕΒΕ!
Δυστυχώς το νομικό και δικαστικό συστημα της χώρας είναι ο πρώτος παράγοντας στον οποίο οφείλεται η σήψη της χώρας!!!
Εαν δεν αλλάξει αυτό πρώτα, προκοπή δεν πρόκειται να δούμε ποτέ!
Και όποιος αμφισβητεί την εμπλοκή του δικαστικού συστήματος στις σπέκουλες, ας κάτσει να μάθει πόσοι συγγενείς και παιδιά δικαστικών είναι διορισμένα σε ποιές θέσεις σε ποιές εταιρείες και δημόσιες υπηρεσίες!
Εδώ βλέπουμε το προτωφανές! (ασχετο με το γεγονος παραδειγμα αλλα χαρακτηριστικο)
Ενώ ο νόμος λέει πως απαγορεύεται η κατάσχεση (υπο ορους) της πρώτης κατοικίας ενός δανειζομένου για τα χρέη του, εν τούτοις οι δικαστές όταν η τράπεζα κάνει αίτηση πλειστηριασμού (λες και δε γνωρίζουν το νόμο), την επικυρώνουν και πετούν το μπαλάκι στον δανειζόμενο να πληρώσει δικηγόρο για να κάνει αποκοπή! Θα μου πείτε λεπτομέρεια? ΟΧΙ δεν ειναι λεπτομέρεια! Είναι ο τρόπος που το σύστημα αλληλουποστηρίζεται για να κερδίζουν όλοι από το κουφάρι του πολίτη!!!
Ντροπή και αίσχος!