Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Ούτε που το ήξερα ότι υπάρχει τέτοια εφημερίδα.[size=16pt]Κλείνει η εφημερίδα Veto[/size]
Ούτε που το ήξερα ότι υπάρχει τέτοια εφημερίδα.[size=16pt]Κλείνει η εφημερίδα Veto[/size]
Ξεκόλλα λίγο απο την Καθημερινή.Ούτε που το ήξερα ότι υπάρχει τέτοια εφημερίδα.
Nα μας για το βετο. Άντε να ξεβρωμίζει σιγά σιγά. Κρίμα βέβαια για τους εργαζόμενους
Κλείνει η εφημερίδα Veto
[size=16pt]Γονείς έγιναν ο Elton John και ο σύντροφός του![/size]
Γονείς έγιναν ο Elton John και ο σύντροφός του David Furnish, που απέκτησαν ένα αγοράκι μέσω παρένθετης μητέρας!
Στο παρελθόν, το ζευγάρι είχε προσπαθήσει να υιοθετήσει ένα αγόρι φορέα του Aids από την Ουκρανία, όμως, η δικαιοσύνη τους το είχε απαγορεύσει. Πλέον, το όνειρο των δύο ανδρών έγινε πραγματικότητα!
Το «χριστουγεννιάτικο δώρο» στον μουσικό και τον σκηνοθέτη προσέφερε μια παρένθετη μητέρα, τα στοιχεία της οποίας κρατούνται κρυφά, όπως και η συμφωνία που έκανε με το ζευγάρι.
Ο μικρός χαίρει άκρας υγείας και θα πάρει το όνομα Zachary Jackson Levon Furnish - John (σιδηρόδρομος ε;).
«Είμαστε πανευτυχείς και χαρούμενοι γι' αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Ο Zachary είναι υγιής και πάει πολύ καλά και εμείς είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι γονείς», δήλωσε το ζεύγος μέσω του εκπροσώπου του.
Elton και David είναι μαζί από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 και το 2005 παντρεύτηκαν με πολιτική ένωση.
quote author=Chevalier Fidèle link=topic=33989.msg2455968#msg2455968 date=1293573398]
Three giant spaceships to attack Earth in 2012?
[URL unfurl="true"]http://english.pravda.ru/science/mysteries/22-12-2010/116314-giant_spaceships-0/[/url]
ρε συ θα μεγαλωσεις ποτε;Εγώ έχω ακούσει κάτι άλλο για το 2012.....σχετικά με την Ελλάδα όμως.....
Ότι το Δεκέμβρη του 2012,θα γίνουν εκλογές όπως γίνονται κλασικά.....μόνο που θα έχει εμφανιστεί ένα νέο κόμμα (το οποίο θα δημιουργηθεί το καλοκαίρι του 2012),το οποίο θα εκλεγεί και ο αρχηγός του κόμματος ο οποίος θα κυβερνήσει τη χώρα μας, είναι κάποιος με το όνομα Μάριος (επώνυμο δν γνωρίζει κανείς),ο οποίος θα είναι 33 ετών τότε και θα κυβερνήσει τη χώρα για μια 4ετια.....μέσα σε αυτή τη 4ετία τη χώρα θα την έχει κάνει τεράστια δύναμη ;)
ρε συ θα μεγαλωσεις ποτε;
ειλικρινα τωρα,την μαλακια που ειπες την θεωρεις εξυπνη,η εστω αστεια;και πως θελεις πιστεψουμε οτι εισαι 31 ενω ολοι ξερουμε οτι εισαι 17.σοβαρεψου.Γιατί τι είπα;;;;
Εμένα ένα πουλάκι μου είπε ότι έτσι θα γίνει τότε....
ειλικρινα τωρα,την μαλακια που ειπες την θεωρεις εξυπνη,η εστω αστεια;και πως θελεις πιστεψουμε οτι εισαι 31 ενω ολοι ξερουμε οτι εισαι 17.σοβαρεψου.
Ότι κλείνει του Μάκη καλό είναι, για τους εργαζόμενους μόνο είναι κρίμα.
[size=16pt]Πόσα χρήματα «τσέπωσε» η Πετρούλα Κωστίδου για να κάνει το ροζ DVD;[/size]