Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 913K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

KANONI TV

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2010
Like
8
Πόντοι
1
Γιός γνωστής τηλεπαρουσιάστριας ξυλοκόπησε την κοπέλα του..

ksulomirara.jpg

Γιός γνωστής τηλεπαρουσιάστριας της οποίας το όνομα δεν θα σας το πούμε (με τσιριχτή φωνή που πουλάει αντικείμενα πάνω στα οποία πατάμε συνήθως μπουρδελοκοκκινομωβπορτοκαλογκρι χρώματος ) ξυλοκόπησε την κοπέλα του.. και βρέθηκε στο κρατητήριο..

Κανονικά το θέμα δεν θα αφορούσε την θεματολογία του blog μας, αν η κοπέλα δεν ήταν super τούμπανο και αν δεν είχαμε γυμνές τις photo που η ίδια ανέβασε στο facebook της..

[URL unfurl="true"]http://kanonitv.blogspot.com/2010/11/blog-post_4699.html[/url]

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ποια ειναι αυτη? Ελειπα και εχω χασει επεισοδια  :huh:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ψυχίατρος νοσοκομείου συνελήφθη για παιδική πορνογραφία
Στην σύλληψη ενός 48χρονου ψυχιάτρου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, καθώς σε αιφνιδιαστική έρευνα που έγινε στο ιατρείο του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής, ο οποίος περιείχε αρχεία με 36 βίντεο παιδικής πορνογραφίας.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του όπου κατασχέθηκε ένας ακόμα σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή ο οποίος εξετάζεται. Ο γιατρός συνεργάζεται και με κρατικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης σε....

πρόγραμμα απεξάρτησης. Κρατείται στην Ασφάλεια και ανακρίνεται, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη του, εντοπίστηκαν στο πλαίσιο συνεργασίας αστυνομικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με συναδέλφους τους στην «Interpol».

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μπερλουσκόνι ο "πηδηχτούλης"
Τελικά υπάρχουν και χειρότεροι Πρωθυπουργοί απο τους Γιωργάκη και Κωστάκη!! Ο λόγος γίνεται για τον Ιταλό Πρωθυπουργό, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.. Για αυτή τη "μηχανή του sex".. Στο βίντεο που ανέβηκε στο internet, φαίνονται γυναίκες να συγκεντρώνονται για να μεταφερθούν στην έπαυλη του Καβαλιέρε! Σύμφωνα με τις....

αποκλειστικές πληροφορίες του ιταλικού περιοδικού Oggi συγκεντρώνει ένας μαστροπός και με αυτοκίνητα τις μεταφέρει στη βίλα του Μπερλουσκόνι. Ο τύπος είναι ότι να΄ναι..

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Μπερλουσκόνι ο "πηδηχτούλης"
Τελικά υπάρχουν και χειρότεροι Πρωθυπουργοί απο τους Γιωργάκη και Κωστάκη!! Ο λόγος γίνεται για τον Ιταλό Πρωθυπουργό, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.. Για αυτή τη "μηχανή του sex".. Στο βίντεο που ανέβηκε στο internet, φαίνονται γυναίκες να συγκεντρώνονται για να μεταφερθούν στην έπαυλη του Καβαλιέρε! Σύμφωνα με τις....

αποκλειστικές πληροφορίες του ιταλικού περιοδικού Oggi συγκεντρώνει ένας μαστροπός και με αυτοκίνητα τις μεταφέρει στη βίλα του Μπερλουσκόνι. Ο τύπος είναι ότι να΄ναι..

Giorgos,
(γαμώ το ψευδώνυμό σου, τι μου θυμίζει...) δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζεις.
ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ, δεν επιτρέπεται να κατακρίνουμε κάποιον επειδή (74 ετών μάλιστα ων), μαζεύει πιπίνια και τα παίζει.

Ο Berlusconi μπορεί να είναι μαλάκας πρωθυπουργός (να το δεχτώ - και μάλλον είναι), μπορεί να είναι βρώμικος προωθυπουργός (και μάλλον είναι), μπορεί να είναι όντως χειρότερος από Γιωργάκη και Κωστάκη (μάλλον δεν ισχύει), και τότε βέβαια μπορούμε και πρέπει να τον κράζουμε.

Αλλά το αν πηδάει ή όχι είναι ΑΣΧΕΤΟ  με την πρωθυπουργία, και ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ δεν "συνάδει" να τον κράζουμε. ΙΔΙΩΣ μέσα από αυτό το site, το ξαναλέω.

Άν ήμασταν σε site της αρχιεπισκοπής, θα ήταν η ενδεδειγμένη και συνιστώμενη πολιτική μας. Αλλά δεν είμαστε, και δε θέλουμε να γίνουμε.

Τι εννοεί ο ποιητής δηλαδή, αν οι Γιωργάκης και Κωστάκης κάνανε τα ίδια (μαζεύανε CG για να παίζουν τις ελεύθερες ώρες τους αντί να παίζουν Playstation και να κάνουν ποδήλατο και κανώ), θα ήταν ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ από το ότι είναι τώρα?

Δε το νομίζω!  Μάλλον ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ θα ήταν!

Καλή πηγή το τρελλό κουνέλι, αλλά όταν λέει μαλακίες, να τις εντοπίζουμε.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Γιός γνωστής τηλεπαρουσιάστριας ξυλοκόπησε την κοπέλα του..

-γνωστή τηλεπαρουσιάστρια
-με τσιριχτή φωνή
-που πουλάει αντικείμενα πάνω στα οποία πατάμε -μπουρδελοκοκκινομωβπορτοκαλογκρι χρώματος

Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια...

Ένσταση:

Δεν είναι "τηλεπαρουσιάστρια".

Πωλήτρια είναι η γυναίκα.
(και καλή μάλιστα).

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Διαπίστωσαν ότι μεγάλωναν "λάθος" παιδί μετά 15 χρόνια
Μετά από πολλά χρόνια ανακάλυψαν ότι ο γιος τους δεν ήταν βιολογικό παιδί τους. Έγινε και αυτό στην Κίνα όπου ένα ζευγάρι, το οποίο απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι πριν από 15 χρόνια, άρχισε να υποψιάζεται ότι το παιδί δεν ήταν δικό του.

Έκαναν εξετάσεις DNA και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι γονείς είχαν δίκιο. Άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση και ζήτησαν από το νοσοκομείο της περιοχής Nanning, τη λίστα των γεννήσεων με τη συγκεκριμένη ημερομηνία. «Αποδείχθηκε ότι μια γυναίκα με το όνομα Liu, που γέννησε την ίδια μέρα μεγάλωνε τον....
γιο μας και εμείς τον δικό της», είπε η μητέρα που το όνομα της είναι Lu.

Μάλιστα το άλλο ζευγάρι είπε στο δικαστήριο, ότι όσο μεγάλωνε ο γιος τους δεν τους έμοιαζε καθόλου με αποτέλεσμα η τοπική κοινωνία να τους συζητά και οι καβγάδες για το θέμα αυτό τους οδήγησαν στο διαζύγιο.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
"Ψηφίστε με και θα κάνω στριπτίζ"
Επιτέλους! Μια ιδέα που θα φέρει πίσω τον κόσμο, και ειδικά τους νέους, στις κάλπες!

Η νεαρή Τσέχα πολιτικός Ιβόνα Φισέροβα υπσχέθηκε να κάνει στριπτίζ σε αντάλλαγμα τη στήριξη των πολιτών!

Οι σύντροφοι της νεαρής Τσέχας πολιτικού είχαν αντιδράσει όταν σε συνέδριο του κόμματος των Σοσιαλδημοκρατικών της Τσεχίας (στο οποίο ανήκει) η ίδια εμφανίστηκε με ροζ μίνι φούστα με αποτέλεσμα οι περισσότερα να κοιτούν τα πόδια της αντί να παρακολουθούν το συνέδριο…

Η αντίδραση της ίδιας ήταν να δηλώσει ότι κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει το κόμμα και ν’ ανακοινώσει ότι θα κάνει στριπτίζ και φωτογράφιση στο Playboy με αντάλλαγμα…

ψήφους! Για να σώσει, δε, κάπως τα προσχήματα υποσχέθηκε να δώσει την αμοιβή από την φωτογράφιση σε φιλανθρωπίες!

«Αν μπορώ να βοηθήσω τότε είναι καθήκον μου να το κάνω» δήλωσε η Ιβόνα για να συμπληρώσει πως «πρέπει επιτέλους σε αυτό το κόμμα να καταλάβουν τι θέλουν οι νέοι»!

Η Ιβόνα... το κατάλαβε και τη βρήκε τη λύση για να προσέλθει ο κόσμος στις κάλπες! Κανείς (η μάλλον... καμιά) εδώ στην Ελλάδα;;

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

τηλεφωνο 15512 ενα τηλεφωνο που ολοι οι εργαζομενοι πρεπει να γνωριζουν να ξερουν ποια ειναι τα δικαιωματα τους τι μισθο δικαιουντε βαση της νομοθεσιας
ποια τα επιδοματα τα δωρα της διαταξεις για εργασια σε αργιες υπερωριες η γενικα οποιαδηποτε απορια εχετε σχετικα με τα εργασιακα δικαιωματα σας
μπορειτε επισης να κανετε ανωνυμη η ακομα και επωνυμη καταγγελια

μην αφηνετε τα δικαιωματα σας στην τυχη βοηθηστε να καταπολεμηθει η αδικια και η αδηλωτη εργασια

μην αφηνετε τους εργοτες σας να σας εκμεταλευονται μαθετε τουλαχιστον τα δικαιωματα σας

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τι εγινε ρε παιδια ολοι ματσο ειστε και δεν ενδιαφερετε κανενας για τα δικαιωματα του

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
ναι να μιλησουμε και αυριο το πρωι ολοι στο δρομο θα ειμαστε....

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ψηφιακή Σύγκλιση μέσα από το υποέργο «Υλοποίηση σύγχρονου κεντρικοποιημένου συστήματος παροχής υπηρεσιών του Σ.ΕΠ.Ε - Call Center».

Χιπο, σε λίγο που δεν θα υπάρχουν ούτε εργοδότες ούτε εργαζόμενοι, τουλάχιστον θα υπάρχει το Call Center!

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Σε λίγο θα βαράνε μύγες οι εργαζόμενοι στο 15515 γιατί δε θα δουλεύει κανείς!

KANONI TV

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2010
Like
8
Πόντοι
1
Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια...

Ένσταση:

Δεν είναι "τηλεπαρουσιάστρια".

Πωλήτρια είναι η γυναίκα.
(και καλή μάλιστα).

απ την στιγμη που παρουσιαζει τα εμπορευματα της στην τηλεοραση ειναι και τηλεπαρουσιαστρια

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ναι να μιλησουμε και αυριο το πρωι ολοι στο δρομο θα ειμαστε....

Κοίταξε, σε ένα βαθμό έχεις δίκιο. Όταν είσαι εργαζόμενος και δεν έχεις στον ήλιο μοίρα και εξαρτάσαι μονάχα από το τί θα βγάλεις τώρα και άσχημα θα σου μιλήσουν, και την υπερηφάνειά σου θα καταπιείς, και το μαλάκα θα κάνεις, και ότι δεν άκουσες θα κάνεις και πολλά άλλα.

Όταν ο "κόσμος γκρεμίζεται" δίπλα σου και οι φίλοι σου ο ένας μετά τον άλλον χάνουν δουλειές και κανείς δε σέβεται εάν έχουν μωρά παιδιά ακόμη (νεογέννητα) και ακούς περιστατικά που ο άνθρωπος της ασφάλειας απλά του απαγόρευσε να μπει μέσα στη δουλειά μια μέρα τότε όντως σε πιάνει κάτι. Δεν είναι όλα παίξε - γέλασε στη ζωή και μαγκιά. Ο άλλος θα σε πατήσει στο λαιμό για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα και να κάνει τη ζωούλα του. Ποντάρει και στο φόβο σου...

Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι ο χρόνος επανακτήσεως χαμένης εργασίας κυμαίνεται (ανεπισήμως) στο δεκάμηνο. Βέβαια εδώ ο hippoaki λέει και για ανώνυμες καταγγελίες... Το ΙΚΑ ενδαφέρεται πάρα πολύ για υπερωρίες που δεν πληρώνονται διότι κάνει γκλιν-γκλον στα μάτια του το λιρί. Χάνεις εσύ που δεν παίρνεις τα λεφτά σου αλλά χάνει και το ΙΚΑ που δεν εισπράττει τις εργοδοτικές εισφορές. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΙΚΑ όχι η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ;)

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Κοίταξε, σε ένα βαθμό έχεις δίκιο. Όταν είσαι εργαζόμενος και δεν έχεις στον ήλιο μοίρα και εξαρτάσαι μονάχα από το τί θα βγάλεις τώρα και άσχημα θα σου μιλήσουν, και την υπερηφάνειά σου θα καταπιείς, και το μαλάκα θα κάνεις, και ότι δεν άκουσες θα κάνεις και πολλά άλλα.

Όταν ο "κόσμος γκρεμίζεται" δίπλα σου και οι φίλοι σου ο ένας μετά τον άλλον χάνουν δουλειές και κανείς δε σέβεται εάν έχουν μωρά παιδιά ακόμη (νεογέννητα) και ακούς περιστατικά που ο άνθρωπος της ασφάλειας απλά του απαγόρευσε να μπει μέσα στη δουλειά μια μέρα τότε όντως σε πιάνει κάτι. Δεν είναι όλα παίξε - γέλασε στη ζωή και μαγκιά. Ο άλλος θα σε πατήσει στο λαιμό για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα και να κάνει τη ζωούλα του. Ποντάρει και στο φόβο σου...

Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι ο χρόνος επανακτήσεως χαμένης εργασίας κυμαίνεται (ανεπισήμως) στο δεκάμηνο. Βέβαια εδώ ο hippoaki λέει και για ανώνυμες καταγγελίες... Το ΙΚΑ ενδαφέρεται πάρα πολύ για υπερωρίες που δεν πληρώνονται διότι κάνει γκλιν-γκλον στα μάτια του το λιρί. Χάνεις εσύ που δεν παίρνεις τα λεφτά σου αλλά χάνει και το ΙΚΑ που δεν εισπράττει τις εργοδοτικές εισφορές. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΙΚΑ όχι η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ;)
εχεις ακουσει για το υψος των προστιμων που βαζει το ικα.δεν λεω οτι ειναι σωστο να μην εχεις ικα η να σε ριχνει το αφεντικο σου αλλα πρεπει να σκεφτεις οτι για να εχει δουλεια  ο εργατης καποιος πρεπει να διαθεση χρονο χρημα ηρεμια και προσωπικη ζωη για δμιουργηθει μια επιχειρηση.αξιζει και αυτοε σεβασμο γιατι διφορετικα δεν θα εβρισκες δουλεια.επισης να ξερεις οτι αυτος ειναι ο μαλακας της παρεας μιας και ειναι αυτος που βγαζει το φιδι απο την τρυπα μονιμως.η ανφορα ειναι για τους μικρομεσεους και μονο.αν διαφωνεις σε κατι να πας να ανοιξεις δικη σου δουλεια να δεις τη γλυκα και μετα να μιλας

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Ναι βέβαια το ΙΚΑ που θεωρεί οτι το να κόβει πόδια είναι "οικονομίες κλίμακας"

.....η ανφορα ειναι για τους μικρομεσεους και μονο.αν διαφωνεις σε κατι να πας να ανοιξεις δικη σου δουλεια να δεις τη γλυκα και μετα να μιλας

Βέβαια για τους μικρομεσαίους που κάποτε "έβαζαν το κεφάλι τους στον πάγκο του χασάπη" προκειμένου ν' ανοίξουν μια δουλίτσα με πολλή προσωπική δουλειά,
και μερικούς εργαζόμενους (ας μην ξεχνάμε οτι κάποτε 200.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις απασχολούσαν μέχρι 9 εργαζόμενους) δηλαδή χοντρικά όσους και το δημόσιο...
Αλλά αυτά ήταν το κάποτε, το τώρα είναι αλλιώς και θα γίνει και χειρότερο δυστυχώς.

Και "ανώνυμες" καταγγελίες ΔΕΝ υπάρχουν, δεδομένου οτι στην πράξη επιβολής του οποιουδήποτε προστίμου που κοινοποιείται στον εργοδότη αναφέρονται τα πάντα με το νι και με το σίγμα.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εχεις ακουσει για το υψος των προστιμων που βαζει το ικα.δεν λεω οτι ειναι σωστο να μην εχεις ικα η να σε ριχνει το αφεντικο σου αλλα πρεπει να σκεφτεις οτι για να εχει δουλεια  ο εργατης καποιος πρεπει να διαθεση χρονο χρημα ηρεμια και προσωπικη ζωη για δμιουργηθει μια επιχειρηση.αξιζει και αυτοε σεβασμο γιατι διφορετικα δεν θα εβρισκες δουλεια.επισης να ξερεις οτι αυτος ειναι ο μαλακας της παρεας μιας και ειναι αυτος που βγαζει το φιδι απο την τρυπα μονιμως.η ανφορα ειναι για τους μικρομεσεους και μονο.αν διαφωνεις σε κατι να πας να ανοιξεις δικη σου δουλεια να δεις τη γλυκα και μετα να μιλας

σιγα ρε φιλε σιγα χαλαρωσες και λιγο με τις μαλακιες και πριν την κριση που εργοδοτες τα κονομαγανε γιατι δινανε μισθο 700€ αντε γιατι αυτο με τον καλο εργοδοτη που ολη μερα ξεσκιζετε εχει πολυπαιξει σε τοσε εταιριες εχω δουλεψει που απασχολουσαν πανω απο 600 ατομα προσωπικο και ουτε μια δεν με πληρωσε σωστα παντα στο τελος τα βραδυνα δεν μου πληρωνανε η μου ζητουσαν να δουλεψω καμια ωρα παραπανω χωρις να την πληρωνωμε και ο μισθος ηταν παντα κατω απο αυτα που δικαιωμουνα βαση της συλλογικης συμβασης

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
σιγα ρε φιλε σιγα χαλαρωσες και λιγο με τις μαλακιες και πριν την κριση που εργοδοτες τα κονομαγανε γιατι δινανε μισθο 700€ αντε γιατι αυτο με τον καλο εργοδοτη που ολη μερα ξεσκιζετε εχει πολυπαιξει σε τοσε εταιριες εχω δουλεψει που απασχολουσαν πανω απο 600 ατομα προσωπικο και ουτε μια δεν με πληρωσε σωστα παντα στο τελος τα βραδυνα δεν μου πληρωνανε η μου ζητουσαν να δουλεψω καμια ωρα παραπανω χωρις να την πληρωνωμε και ο μισθος ηταν παντα κατω απο αυτα που δικαιωμουνα βαση της συλλογικης συμβασης
σου μιλησα για μικρομεσαιους και οχι για εταιριες.εγω σγαζω την παναγια μου καθε μερα απο τις 7 μεχρι της 9 το βραδυ για να μπορεσω να κρατησω το μαγαζι μου.οι υπαληλοι μου σχολαν στις 15;00.εγω εχω βαλει τα λεφτα και εγω βαζω τη ζωη μου.ο εργαζομενος βαζει την παρουσια και την εργασια του και γιευτο πληρωνεται.το ποσα κονομαω εγω ειναι δικο μου θεμα οπως και οταν χανω ειναι παλι δικο μου θεμα.ο εργαζομενοε και στα κερδη παιρνει τ μισθο του αλλα και στη χασουρα παλι πληρωνεται.αν τωρα εσυ εισαι σε μια εταιρια και σε ριχνουν φυγε φιλε μου και αντε να ανοιξεις δικη σου δουλεια.μετα θα μου πεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom