apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μουΔε το κατάλαβα εγώ αλλά αυτή που το είδε ;)
τυπε μουΔε το κατάλαβα εγώ αλλά αυτή που το είδε ;)
αυτό που λένεΗ Σάσα υπέβαλε μήνυση στην Τζούλια
Το Α.Τ. Γλυφάδας επισκέφθηκε το απόγευμα η Σάσα Μπάστα, για να υποβάλει μήνυση στην Τζούλια Αλεξανδράτου και στον μάνατζερ της, Μένιο Φουρθιώτη, όπως είδαμε στο δελτίο ειδήσεων του Star.
Η Τζούλια αποκάλεσε ιερόδουλη τη Σάσα, ενώ ο Μένιος δήλωσε πως η τραγουδίστρια παίρνει εκατό ευρώ για να συνευρεθεί ερωτικά με άντρες, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να εξοργιστεί!
«Αυτά που λέει είναι μηνύσημα. Δεν μπορείς να προσβάλεις έναν άνθρωπο, όποια κι αν είναι η γνώμη σου γι΄ αυτόν, μπροστά στις κάμερες. Δεν νομίζω να έχω δώσει τέτοια δικαιώματα… Ούτε ταινία πορνό έχω γυρίσει», δήλωσε live η Σάσα και συνέχισε…
«Θα υποβάλω μήνυση για εξύβριση δια τύπου. Είναι δυνατόν να λέει ότι είμαι ιερόδουλη και για εκατό ευρώ εκδίδομαι; Δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες ό,τι θέλεις.»
Όσο για την Τζούλια, συνεχίζει να βρίσκεται στη Λάρισα… Οι κάτοικοι της πόλης βλέπουν την Τζούλια και την… ουρά της, τον μάνατζέρ της δηλαδή, να κάνουν βόλτες, να ψωνίζουν και να πίνουν τον καφέ τους, πάντα με μια κάμερα από πίσω…
"μια σφαίρα για κάθε καριόλα/πούστονταβαντζή".
πως είναι δυνατόν να μην έχουν γκρεμίσει ακόμα τα κτήρια των καναλιών που προβάλουν τέτοια πράγματα
τα εχει χασει ο κοσμοςΑντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη είναι ένας 44χρονος άνδρας στην Τασμανία, ο οποίος προσπάθησε να πνίξει τη σύντροφό του, όταν εκείνη του πρότεινε να κάνουν… τρίο με μία φίλη της.
Το ζευγάρι πήγε διακοπές τον περασμένο Απρίλιο σε κάμπινγκ και η κοπέλα επέλεξε να προσκαλέσει και μία φίλη της.
Κατά τη διάρκεια των διακοπών, η γυναίκα αποκάλυψε στον σύντροφό της ότι ήταν αμφιφυλόφιλη και του πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά οι δυο τους με την καλεσμένη της. Για να τον πείσει, μάλιστα, τον έβαλε να πιει ένα-δυο ποτηράκια παραπάνω…
Ο άνδρας δέχτηκε και έτσι οι τρεις τους έκαναν πραγματικότητα τη φαντασίωση της γυναίκας. Κάποια στιγμή, όμως, ο 44χρονος ένιωσε λίγο ριγμένος και αποφάσισε να εγκαταλείψει… Πήρε το αυτοκίνητο, αλλά έτσι όπως ήταν μεθυσμένος, τράκαρε πάνω σε ένα δέντρο.
Η φίλη του τον ακολούθησε και του πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου για να μην οδηγήσει. Τότε αυτός άρχισε να τη χτυπά και να την πνίγει, παρουσία άλλων κατασκηνωτών.
Ο 44χρονος συνελήφθη και μόλις χθες δήλωσε ένοχος ενώπιων του δικαστηρίου.
Να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πριν λίγους μήνες, καθώς για την κοπέλα η αντίδραση του 44χρονου της έδειξε πόσο την αγαπά.
Ε μα είναι σαν να τους λέει κατάμουτρα "Ηλίθια πρόβατα ψηφίστε με είμαι θρύλος"...και περιμένουμε από αυτούς τους ανθρώπους να κάνουν έργο!Για το σχόλιο...