Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 911K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
"Ο πατέρας μου θέλει να με ξευτελίσει γι' άλλη μια φορά"

[Η Τζούλια Αλεξανδράτου αρνείται να υπογράψει οποιοδήποτε συμφωνητικό.] Το τραβάει στα άκρα η Τζούλια Αλεξανδράτου. Η διαμάχη με τον πατέρα της Ζήσιμο φαίνεται ότι τώρα ξεκινάει. Αρνείται να υπογράψει οποιοδήποτε συμφωνητικό και προχωράει σε καινούργιες μηνύσεις.
Το κλίμα πυροδότησε δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας κυρίου Κατοπόδη, σύμφωνα με την οποία ο πατέρας της Τζούλιας ζητάει από την κόρη του να μη χρησιμοποιεί το επίθετό του. «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ο ίδιος μου ο πατέρας, ο άνθρωπος που με έφερε στη ζωή, ζήτησε να μη χρησιμοποιώ το επίθετό μου. Τον ευχαριστώ για το τελευταίο και ποιο δυνατό χαστούκι που μου έδωσε σε αυτήν, ίσως την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου» δηλώνει με νέα επιστολή της στον Τύπο η Τζούλια. «Πάντα πίστευα ότι θα κατάφερνα κάποια στιγμή να τον κάνω να με αγαπήσει και να αποδεχθεί τη ζωή που εγώ επέλεξα. Φαίνεται ότι απέτυχα. Ισως όμως να μη φταίω μόνο εγώ. Τον ευχαριστώ για ό,τι έκανε, αλλά τον “ευγνωμονώ”, γιατί με την τοποθέτησή του αυτή θέλει να με εξευτελίσει για ακόμη μία φορά διά του Τύπου προσπαθώντας να κάνει αυτό για το οποίο κατηγορεί άλλους. Λίγα λεπτά δημοσιότητας… τι κατάντια!» Ως εκ τούτου, όπως αναφέρει η κυρία Αλεξανδράτου, δεν πρόκειται να υπογράψει κανένα συμφωνητικό με τον πατέρα της και προχωράει σε νέες μηνύσεις για προσβολή της προσωπικότητάς της διά του Τύπου.
Απαντώντας στο νέο δελτίο Τύπου της Τζούλιας, ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Κατοπόδης μιλάει για παρανόηση των δηλώσεών του διευκρινίζοντας ότι ο πατέρας ουδέποτε ζήτησε από την Τζούλια να αλλάξει το επίθετό της. Απλώς ο ίδιος ο δικηγόρος έκρινε ότι η κυρία Αλεξανδράτου από τη στιγμή που δεν θέλει καμία επαφή με τον πατέρα της ίσως από μόνη της στο μέλλον να θελήσει να το αλλάξει. Κάτι που, όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος, παρερμηνεύτηκε από τα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών.
Ιδιαίτερη αναφορά η Τζούλια Αλεξανδράτου κάνει στη μητέρα της Αλισον: «Οσο για τη μητέρα μου, θέλω να της πω ότι την αγαπώ, αν και ξέρω ότι έχει απομακρυνθεί από μένα εξαιτίας των όσων της λέει ο πατέρας μου, κάνοντάς την έτσι υποχείριό του για μία ακόμα φορά».
Για όσους πιστεύουν ότι η Τζούλια όλα αυτά τα κάνει για προσωπική της προβολή διευκρινίζει ότι πλέον δεν συντρέχει κανένας λόγος. Οπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της, οι εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη διακόπτονται! «Νιώθω την ανάγκη να αποσυρθώ και να ανασυντάξω τις δυνάμεις μου» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Γενικό συμπέρασμα; «Είναι άσχημο να υποκρινόμαστε, πίσω από ανόητους κώδικες ψευτο-ηθικής, καθωσπρεπισμού και ανοησίας». Μετά τιμής, Τζούλια Αλεξανδράτου!...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
δις οχια εχουμε ομοια πνευματικη υποσταση και τροπο σκεψης
μηπως σ'αρεσει ο πλατωνας, ο μπουκοφσκι,ο χεμινγουει
και τα σπορ αμαξια;

Διαλέγω τα σπορ αμάξια. Κατά τα λοιπά θα προτιμήσω Καβάφη, Ντοστογιέφσκη και Hesse :tooth:

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
842
Πόντοι
96
Το κινητό της 18χρονης Lauren Kennedy παρουσίασε κάποιο πρόβλημα. Επρεπε λοιπόν να το στείλει για φτιάξιμο. Οταν ομως της το γύρισαν βρήκε μέσα...
10 ακατάλληλα videos. Αυτός που της το έφτιαξε περαν των άλλων μετέφερε και στο κινητό 10 πορνό videos. Η κοπέλα τα είδε και έφριξε. Μόλις ειδοποίησε την εταιρεία που το έστειλε για φτιάξιμο της πρόσφεραν δωροεπιταγη 10 ευρώ για να της ζητήσουν συγνώμη. Video και ευρώ δηλαδή

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το κινητό της 18χρονης Lauren Kennedy παρουσίασε κάποιο πρόβλημα. Επρεπε λοιπόν να το στείλει για φτιάξιμο. Οταν ομως της το γύρισαν βρήκε μέσα...
10 ακατάλληλα videos. Αυτός που της το έφτιαξε περαν των άλλων μετέφερε και στο κινητό 10 πορνό videos. Η κοπέλα τα είδε και έφριξε. Μόλις ειδοποίησε την εταιρεία που το έστειλε για φτιάξιμο της πρόσφεραν δωροεπιταγη 10 ευρώ για να της ζητήσουν συγνώμη. Video και ευρώ δηλαδή

την κωλοφαρδη
και βιντεο και 10 ευρω πηρε

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
842
Πόντοι
96
Το περιστατικό συνέβει στα Στύρα στα ΚΕΠ εκεί όπου υπήρχε ΑΤΜ γνωστής τράπεζας. Οι δράστες αφού παραβίασαν την κεντρική πόρτα μπήκαν στο κτίριο.
Με οξυγόνο κατάφεραν να κάνουν τρύπα στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης. Στην συνέχεια πήραν...

102χιλιάδες ευρώ και εξαφανίστηκαν. Έρευνες διεξάγει ο αστυνομικός σταθμός Νέων Στύρων για τον εντοπισμό των δραστών.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Διαλέγω τα σπορ αμάξια. Κατά τα λοιπά θα προτιμήσω Καβάφη, Ντοστογιέφσκη και Hesse :tooth:
α....καβαφη....
ποια η αποψη σου για το το λυρικο αλλοθι;
η ψυχικη ουσια του λυρισμου απουσιαζει,μενει αποσκεπασμενη
(φαινεται στο ποιημα ''μια νυχτα'')

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Δε το κατάλαβα εγώ αλλά αυτή που το είδε ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom