Επισκέπτης
για οσους λενε, ειναι απλα ζωα...
ενταξει βελβακι
για οσους λενε, ειναι απλα ζωα...
ενταξει βελβακι
σε εχει δαγκασει αρκουδα να δεις πως ειναι....
στα παλια τα χρονια που οι ανθρωποι δεν ειχαν την δυνατοτητα να καταστρεψουν το φυσικο περιναλλονοχι μονο γατι με εχει δαγκωσει
αλλα και παλι τι να λεει αυτο? επειδη ιιιισως καποτε βρεθει στο δρομο μου αρκουδα, τη στιγμη δλδ που θα εχει φυγει απο το φυσικο της περιβαλλον που ΕΓΩ της εχω καταστρεψει, και προσπαθησω να επιβιωσω απο μια ενδεχομενη επιθεση της, πρεπει απο τωρα να τις παρω ολες φαλαγγι?
στα παλια τα χρονια που οι ανθρωποι δεν ειχαν την δυνατοτητα να καταστρεψουν το φυσικο περιναλλον
σκοτωναν ενα μερος της φυσικης πανιδας για να καταφερουν να επιβιωσουν
για να τραφουν και να ντυθουν
πχ:οι ινδιανοι της βορειου αμερικης
οποτε μην σε πιανει μουρλα με τα ζωα
ολα μες το παιχνιδι της επιβιωσης ειναι....
Αυτή είναι η gay έκδοση;;;1η μέρα: Πούτσο
2η μέρα: Καυλί
3η μέρα: Ψωλή
4η μέρα: Μαρντζαφλάρι
5η μέρα: Μαλαπέρδα
6η μέρα:Τίποτα...σα πολλά δε έφαγες? Πουτανιάρη.....ήθελες κι άλλη πουτσούλα
Η[/URL] Nicole Scherzinger μπορεί να [size=12pt]χώρισε από τον Lewis Hamilton [/size] όμως δεν το βάζει κάτω τουλάχιστον στα επαγγελματικά της. Η τραγουδίστρια των Pussycat Dolls εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει ένα από τα κορίτσια του Bond στην επόμενη ταινία που πρόκειται να κυκλοφορήσει. Ήδη έχει κάνει κάποιες συναντήσεις με ανθρώπους της παραγωγής, αλλά τίποτε δεν είναι οριστικό ακόμη. Η 31χρονη Scherzinger και ο πιλότος της Formula 1 χώρισαν ακριβώς επειδή αυτή την περίοδο η δουλειά τους, τους τρώει πολύ χρόνο. Ο επόμενος James Bond θα γυριστεί με τη μορφή 3-D και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον σκηνοθετήσει ο Sam Mendes.
[URL unfurl="true"]http://news.phpup.info/viewtopic.php?f=16&t=146[/url]