Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 909K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
Ερευνα για τις δυο δασκάλες που πιάστηκαν σε καυτές περιπτύξεις μέσα σε τάξη!

Την ώρα που οι μαθητές έβλεπαν ένα σόου, οι δυο καθηγήτριες, η 33χρονη Cindy Mauro και η 29χρονη Alini Brito μπήκαν σε μια απο τις αδειανές τάξεις και προχώρησαν σε αισθησιακές πράξεις! Εκείνη την ώρα όμως μπήκε η επιστάτρια του σχολείου και τις βρήκε γυμνές σε άσεμνες στάσεις.
Οι μαθητές πάντως λένε τα καλύτερα λόγια για αυτές...

Μετα απο αυτο το συμβαν θα λενε ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ λογια!  :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μου αρέσει το sex με τις γυναίκες
Αποκαλυπτική ήταν για ακόμα μια φορά, η Lady GaGa σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτική εκπομπή και στην παρουσιάστρια Barbara Walters.
H 23χρονη παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως όταν κάνει έρωτα με τον φίλο της φαντασιώνεται γυναίκες.
Και συνεχίζει να μιλάει λέγοντας: «Μου αρέσουν οι γυναίκες, αλλά πάντα ερωτεύομαι άντρες. Οι γυναίκες με ελκύουν σεξουαλικά. Η καρδιά μου μπορεί να είναι δοσμένη στους άντρες, αλλά το σώμα μου ξυπνά πραγματικά μόνο με το γυναικείο άγγιγμα».
Τέλος η εκκεντρική τραγουδίστρια μιλάει για την σχέση της με τον πατέρα της λέγοντας πως: «Δεν ήταν εύκολο για τον πατέρα μου, ειδικά στην αρχή. Αφού παρακολούθησε για πρώτη φορά το νούμερο μου έκανε μήνες να μου μιλήσει. Φοβήθηκε πως ήμουν διανοητικά καθυστερημένη».

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
"Με sex ξεχρέωσαν το φέσι στο μπακάλη της γειτονιάς"
"Τι άλλο θα ακούσουμε... Mε σεξ αποφάσισε να ξεπληρώσουν το χρέος των 600 ευρώ στον μπακάλη της γειτονιάς τους μια μητέρα, με την κόρη και την αδερφή της!Έτσι, πήγαν στον 60χρονο και του έκαναν την πρόταση για να διαγράψει το «φέσι»... Όμως, την ώρα που ο μπακάλης ετοιμαζόταν να «εισπράξει» από την 38χρονη μητέρα, οι άλλες δύο τραβούσαν φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα και, στη συνέχεια, άρχισαν να τον απειλούν πως θα τις δείξουν στην γυναίκα του.
Μάλιστα, άρχισαν να του παίρνουν και… δανεικά και αγύριστα, που έφτασαν τις 15.300 ευρώ!Ο 60χρονος δεν άντεξε και κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία. Αποτέλεσμα; Οι τρεις γυναίκες θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη για εκβιασμό!"

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Πορεία αυτοκινητων και μοτοσυκλετων γαι τα ληστρικά τελη κυκλοφορίας

Ξεσηκωθειτε! Λέμε: *ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΙΚΥΚΛΩΝ
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ: *Τέλη ανάλογα με τις αυξήσεις μισθων & απαλλαγή στους ανέργους
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: *Να παρουν πίσω τα αδικα μετρα φορολογικής αφαιμαξης
ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ
Κανεις δεν εχει δικαιωμα να μας εμποδιζει στη μετακίνηση
Ουτε με παγιδες αστυνομικου τυπου ουτε με ‘ΠΡΑΣΙΝΕΣ’ ΛΗΣΤΕΙΕΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΙΧ & ΜΟΤΟ
ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ...

ΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ 21/12/2009 – 5.00 μμ

ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Mobile... (Δε το βαζω εχει ομως εδω)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
www.sport-fm.gr/article/208738]Τέλος ο Γουντς από το γκολφ![/url] :o

Την αποχώρησή του από το χώρο του γκολφ ανακοίνωσε ο καλύτερος εκπρόσωπος του αθλήματος και καλύτερα αμειβόμενος αθλητής στον κόσμο, Τάιγκερ Γουντς. Η είδηση αυτή έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» και ο 33χρονος αθλητής ζήτησε συγγνώμη για τα προβλήματα που δημιούργησε στη γυναίκα του.

«Έπειτα από πολύ σκέψη, αποφάσισα να αποσυρθώ από το χώρο του επαγγελματικού γκολφ. Θέλω να γίνω καλύτερος σύζυγος, πατέρας και άνθρωπος», αναφέρει ο Γουντς στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός υπογράμμισε: «Γνωρίζω ότι η απιστία μου απογοήτευσε και πόνεσε πολλούς ανθρώπους», ενώ τόνισε: «Το πιο σημαντικό τώρα για εμένα είναι η οικογένειά μου και θέλω να διαθέσω σε αυτή τον χρόνο μου».

Ο Γουντς ζήτησε να σεβαστούν την προσωπική του ζωή και αισθάνεται ευγνωμοσύνη για όσους εξέφρασαν την ανησυχία τους για εκείνον. Να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση του καλύτερου αθλητή του γκολφ ήρθε δύο εβδομάδες μετά την αποκάλυψη ότι έχει εξωσυζυγική σχέση, απατώντας τη σύζυγό του (με την οποία έχει μία δίχρονη κόρη και ένα αγόρι δέκα μηνών).

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πορεία αυτοκινητων και μοτοσυκλετων γαι τα ληστρικά τελη κυκλοφορίας

Σχετικά με τα τέλη κυκλοφορίας:

Τα νούμερα παρακάτω είναι ενδεικτικά (όχι ακριβή), αλλά δείχνουν πως λειτουργεί το πράμα:

Υπάρχουν 5.000.000 αυτοκίνητα και moto που πρέπει να πληρώσουν τέλη.

Υπολογίζουν (στο υπουργείο Οικ) ότι θα μαζέψουν 500.000.000 ευρώ από τα τέλη
(δηλαδή ότι θα πληρώσουν 4.167.000 επί (μέση τιμή) 120 ευρώ ο καθένας.
Οι υπόλοιποι 833.000 δε θα πληρώσουν.
Αν τα ακρίβαιναν κι' άλλο, θα ήταν περισσότεροι αυτοί που δε θα πλήρωναν.
Ο    Μ Ο Ν Ο Σ  παράγοντας και κριτήριο για το πόσο θα είναι τα τέλη είναι το πόσα λεφτά θα μαζέψουν. Τίποτα άλλο.
Και   Ο  ΜΟΝΟΣ παράγοντας που δεν έβαλαν τα τέλη φέτος 5.000 ή 10.000 ευρώ είναι ότι αν το έκαναν, δε θα μάζευαν τίποτα.  Δε θα πλήρωνε κανένας (ή σχεδόν κανένας).  Άρα τα έσοδά τους θα ήταν λιγότερα από ότι θα είναι τώρα.

Μια έξυπνη αντίδραση σε όλη αυτή την ιστορία θα είναι να πάμε ΟΛΟΙ (ή σχεδόν όλοι, ή πολλοί τέλος πάντων) να καταθέσουμε στην εφορία τις πινακίδες μας (προσωρινή κατάθεση - δε κοστίζει τίποτα) και να πούμε στην Εφορία ότι το κάνουμε γιατί δεν έχουμε να πληρώσουμε τα τέλη κυκλοφορίας.
Αυτό όμως πρέπει να το κάνουμε μέσα στο Δεκέμβριο.

Αν αυτοί που πάνε να καταθέσουν είναι ΠΟΛΛΟΙ, τότε θα υπάρξει σοκ. Οι λόγοι:
-Οι εφορίες θα πήξουν
-Οι εφορίες δε θα μπορούν να κάνουν άλλες δουλειές.
-Οι εφορίες θα μεταφέρουν στην προϊσταμένη αρχή (Υπ. Οικ.) το ότι υπάρχει μαζική κατάθεση πινακίδων.
-Το Υπ. Οικ. θα αρχίσει να σκέφτεται ότι δε θα πιάσει το προϋπολογισμένο ύψος εσόδων από τα τέλη κλυκλοφορίας.
-Τότε ΜΠΟΡΕΙ και να αρχίσει να σκέφτεται ότι έκανε λάθος με τα τέλη που έβαλε φέτος, και ίσως να αναθεωρήσει την απόφασή του (και να τα μειώσει).

Αυτή είναι αντίδραση, όχι η πορεία.

Πληροφορίες:

-Βεβαίως, το αυτοκίνητο δε θα μπορεί να κυκλοφορήσει (χωρίς πινακίδες). Υπάρχουν λεωφορεία, ταξί, το δεύτερο αυτοκίνητο (το μικρό), το αυτοκίνητο του φίλου, του γείτονα.

-Τις πινακίδες μπορεί κανείς να τις ξαναπάρει (πληρώνοντας τα τέλη) όποτε θέλει. Μπορεί δηλαδή να πάει στην Εφορία το Φεβρουάριο, ή το Μάρτιο, ή το καλοκαίρι, και να τις πάρει.
Μπορεί και να μη τις πάρει, αν δε του χρειάζεται. Τις παίρνει του χρόνου, το 2011 (γλυτώνει και ένα χρόνο τέλη).

Για σκεφτείτε το....

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
ENTEΛΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ οι αμερικανοι
Καταστρεφει την καριερα του επειδη ξενοπηδησε!
Αντι να την τζασει την πουτανα την γυναικα του και να πηδαει οποια θελει...
Εκτος αν αναστελλει την καριερα του για λιγο μεχρι να βγαλει διαζυγιο για το λογο που ολοι φανταζομαστε...

deepthroat

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Ελληνο- αμερικανίδα “τα Είχε” με Μαθητή της;

Δημοσιεύτηκε στις 11 December 2009 από τον Τάσος Παπαποστόλου

Το James Madison High School της Νέας Υόρκης μπορεί να είναι γνωστό για τους απόφοιτους του, όπως ο γερουσιαστής Τσακ Schumer και ο παίχτης του baseball Φρανκ Torre, όμως, χάρη σε κάποιες από τις καθηγήτριες του θα είναι πλέον γνωστό ως το σχολείο του σεξ.

Χθες η “Daily News” αποκάλυψε ότι δύο καθηγήτριες αγγλικών είχαν βρεθεί γυμνές μαζί σε μια τάξη του σχολείου. Όπως ανέφερε η ίδια εφημερίδα άλλη μία καθηγήτρια κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά με μαθητές. Σύμφωνα με την εφημερίδα η Ελληνοαμερικανίδα καθηγήτρια κοινονιολογίας Allison Musacchio, ερευνάται για ανάρμοστη σχέση με έναν μαθητή. Η υποθεση έγινε γνωστή όταν η πρώην κοπέλα του μαθητή είδε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του πρώην της στη συσκευή της καθηγήτριας. Καθηγήτρια και μαθητής φαίνεται να έχουν ανταλλάξει περίπου 200 μυνήματα ερωτικού περιεχομένου, αλλά και τηλεφωνικές κλήσεις. Η Ελληνοαμερικανίδα είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παρόμοια υπόθεση χωρίς να προκύψει κάτι εναντίον της.
Η ίδια μιλώντας σε έναν γείτονα της αρνήθηκε τα πάντα. “Είναι απολύτως ψέματα,” είπε ο γείτονας της. “Τρελός είσαι; Είμαι ελληνικής καταγωγής, ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο. Έχω ήθος και σεβασμό.

και η πηγή στα αγγλικά με φωτογραφίες:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ο εγκέφαλος ή το Η/Υ επεξεργάζονται περισσότερα gigabytes;
Έχετε σκεφθεί πόσα gigabytes επεξεργάζεται ο εγκέφαλος μας κάθε μέρα; Ας κάνουμε μια σύγκριση με έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή να δούμε την διαφορά.
Ο ανθρώπινος...
εγκέφαλος επεξεργάζεται συνήθως 34 gigabytes την ημέρα αφού παίρνει μηνύματα από παντού και τα περνάει από φίλτρο.
Ο σκληρός δίσκος ενός υπολογιστή παίρνει αυτά τα gigabytes σε μια εβδομάδα περίπου.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μια έφηβη προσπάθησε να δημοπρατήσει την... παρθενιά της για να μαζέψει χρήματα για τα Χριστούγεννα.
Μια έφηβη από το Χονγκ Κονγκ που προσπάθησε να δημοπρατήσει την... παρθενιά της μέσω του διαδικτύου για να μαζέψει χρήματα για τα Χριστούγεννα βρίσκεται στο επίκεντρο αστυνομικής έρευνας.
Το κορίτσι δημοσίευσε μια αγγελία ...
σε ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης εφήβων λέγοντας ότι χρειάζεται επειγόντως χρήματα και έλαβε πολλές προσφορές, η μεγαλύτερη από τις οποίες ήταν ύψους 60.000 δολαρίων Χονγκ Κονγκ (περί τα 7000 ευρώ).
Ωστόσο, η αστυνομία προειδοποίησε ότι τόσο το κορίτσι όσο και αυτός που προσέφερε τα χρήματα μπορεί να διωχθούν ποινικά. Μάλιστα η αστυνομία στην ιστοσελίδα μια προειδοποίηση που αναφέρει: "Μην πουλάτε το κορμί σας για χρήματα. Τα ραντεβού με ανταλλάγματα θα βάλουν φραγμό στο μέλλον σας".
Το κορίτσι δημοσίευσε την αγγελία στις 9 Δεκεμβρίου λέγοντας ότι είναι έφηβη και έθετε ως αρχική τιμή προσφοράς τα 10.000 δολάρια Χονγκ Κονγκ. Περίπου 100 άτομα ανταποκρίθηκαν στην αγγελία -- ορισμένοι ζητώντας να δουν φωτογραφίες της ανήλικης. Η υψηλότερη προσφορά προερχόταν από ένα άτομο με το ψευδώνυμο "Υστερικός".

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Η ιστορία εκτυλίχθηκε σε χωριό της Αιγιαλείας στην Αχαΐα. Ο εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας, έχοντας προφανώς ψύχωση μαζί της, πήρε τηλέφωνο τον πρώην πεθερό του και του «κάρφωσε» πως η κόρη του βρισκόταν σε συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων μαζί με τον εραστή της.
Ο πατέρας μην μπορώντας να πιστέψει τα λόγια του αποφάσισε να ανακαλύψει μόνος του την αλήθεια. Με το αυτοκίνητό του κατευθύνθηκε στο σημείο που του είχε υποδείξει ο πρώην γαμπρός του, όπου όταν είδε πως υπήρχε φως πήρε τηλέφωνο την κόρη του για να την «ψαρέψει». Τη ρώτησε λοιπόν πού είναι και εκείνη με ψυχραιμία του απάντησε πως είναι σπίτι. Τότε εξοργισμένος κλότσησε την πόρτα του δωματίου και έπιασε την κόρη του «στα πράσα».
Το σοκ για τον πατέρα να δει την κόρη του σε τόσο προσωπικές στιγμές ήταν μεγάλο και ιδιαίτερα πικάντικο για να δώσει αφορμή στους συμπολίτες του στη μικρή κοινωνία να τον συζητάνε για μέρες. Ο πατέρας έμεινε άλαλος και σωριάστηκε στο πάτωμα. Η κόρη που είχε μείνει κι αυτή άναυδη με την εξέλιξη των γεγονότων προσπάθησε να τον συνεφέρει, αλλά μάταια. Κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο, όμως ήταν πια αργά. Η καρδιά του ηλικιωμένου τον είχε ήδη προδώσει.
Η είδηση του θανάτου του έχει σηκώσει θύελλα συζητήσεων στο χωριό και για όλους αποτελεί κοινό μυστικό η αιτία του θανάτου του καθώς οι περισσότεροι γνώριζαν για τη σχέση της κόρης του και τα κρυφά βραδινά ραντεβού της...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ο εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας....
Κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο, όμως ήταν πια αργά. Η καρδιά του ηλικιωμένου τον είχε ήδη προδώσει.
....γνώριζαν για τη σχέση της κόρης του και τα κρυφά βραδινά ραντεβού της...

Προφανώς, ο μαλάκας στην υπόθεση είναι ο σύζυγος.

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Προφανώς, ο μαλάκας στην υπόθεση είναι ο σύζυγος.

Και ο μαλακας μας εδω ειναι ο μονδερασιε, που εβαλε την ειδηση σαν αξιολογη.

Ισως να τον θαυμαζει κι ολας το συζυγο, για το... κατορθωμα του.

Μα καμια αλλη δουλεια δεν εχουν να κανουν οι μονδερασιε;  Μονο αντιγραφες απο την Εσπρεσσο
warnwarn.gif
 Η[/URL] υπομονή έχει κ τα όρια της...

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ελαβα το κατωτερω ΡΜ:

Αποστολέας  Duracell
Global Moderator ****
Φύλο: Άντρας
Είμαι εδώ επειδή...: Δεν ξέρω! Απλά μου αρέσει το site!
ΣΕΞΟΜΑΝΗΣ εργένης ;)
Θέμα
You Have Received an Offical Warning
« Εστάλη στον/στην: Enaeritis στις: χθες στις 13:12:25 »
Enaeritis
You have received a warning for recent conduct on our message board. Please follow the link below for more information:
]

Για οσους δε καταλαβαινουν, ο αντρας, ο ΣΕΞΟΜΑΝΗΣ εργενης (;)), που του αρεσει το site, Γκλομπαλ μονδερασιε Ντουρασελ μου εβαλε γουορν (πρασινο).

Οπως βλεπετε και στο προηγουμενο ποστ μου, η αιτιολογια του ειναι "Η υπομονή έχει κ τα όρια της...".

Εν ταξει, εξουσια ειναι ο κ. μονδερασιε, τι να κανουμε, θα σεβαστουμε την αποφαση του.

"Εχουμε εμπιστοσυνη στη δικαιοσυνη" που λενε, αλλα και η δικαιοσυνη να κανει σωστα τη δουλεια της.  Και πληρως.  Οχι μισα πραματα.

Θα πρεπει λοιπον:

1) Να μας πει ΤΟ ΛΟΓΟ που μου εχωσε το γουορν.  Το οτι του τελειωνει η υπομονη ειναι προσωπικο του θεμα, και δεν αφορα ουτε το site, ουτε εμένα.  Δε στεκει σα δικαιολογια. Παραβηκα κανενα κανονα;

2) Να μας πει ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ θα κατσει η ποινη που μου εβαλε.

Και επειδη ολοι εσεις πρεπει να ξερετε ποιος ειναι ο μονδερασιε που μου εχωσε την ποινη, σας βαζω εδω απο κατω τρια ποστακια του.  Τι σημαινει Ντουρασελ, "κατα δηλωση του", που λενε:

Παραθεση απο Duracell
Τι εθνικότητες προτιμάτε τα call-girls;  στις: 18-08-2006, 09:05:08
Γαμάω πάνω από 20 χρόνια κι επειδή έχω ταξιδέχει σχεδόν σ' όλο το κόσμο, έχω πηδήξει γκόμενες από παντού...

Παραθεση απο Duracell
Σχετικά με το site / Κοινότητα / Απ: Τι σημαίνουν τα usernames μας...  στις: 21-08-2007, 10:22:45 
Από μικρός είχα ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ...

Παραθεση απο Duracell
Sex / Sex γενικά / Απ: Αγαπημένη φάση στο σεξ... στις: 05-06-2008, 14:18:13 
Για να περι-γράφουμε τα γούστα μας... 
Προσωπικά, εκτός από το να μου κάνει γυναίκα που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ τσιμπούκι... τρελλαίνομαι να είμαι με 2 γκόμενες κι ενώ γαμάω την μία, η άλλη να μου γλύφει τον πούτσο κ τ' αρχίδια...

Καταλαβαινετε οτι εκτος απο το σεβασμο στην εξουσια, υποκλινομαι και στο μεγαλο γαμια μας.

Περιμενω απαντησεις στις δυο ερωτησεις μου.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Περιμενω απαντησεις στις δυο ερωτησεις μου.

1. Συνεχείς παραβιάσεις του κανόνα 6... (κ 7 στην προκειμένη περίπτωση του warn).

2. To warn θα παραμείνει μέχρι να συνετιστείς κ να πάψεις ν' ασχολείσαι μαζί μου, αλλά κ οποιοδήποτε άλλο μέλος. Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάς (κ δεν μ' ενδιαφέρει), αλλά στο επόμενο ειρωνικό/υβριστικό σου post έχεις γίνει muted._

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
1. Συνεχείς παραβιάσεις του κανόνα 6... (κ 7 στην προκειμένη περίπτωση του warn).

2. To warn θα παραμείνει μέχρι να συνετιστείς κ να πάψεις ν' ασχολείσαι μαζί μου, αλλά κ οποιοδήποτε άλλο μέλος. Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάς (κ δεν μ' ενδιαφέρει), αλλά στο επόμενο ειρωνικό/υβριστικό σου post έχεις γίνει muted._

Καμαρι μου, μηπως εχεις παρει πολυ ψηλα τον αμανε;

Ο κανονας 7 λεει:
7. Η χρήση χυδαίων λέξεων (μέσα στα κοινά λογικά όρια) γενικά, δεν αποτελεί πρόβλημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οποιαδήποτε λέξη ή φράση είναι δεκτή.

Να συναγω ότι το "μαλακας" που σε ειπα ειναι προβλημα;  Πας καλα;

Ο κανονας 6 λεει:
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές κ.ά.)
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site
Περιμένουμε ειδικά απ' τα μέλη μας να επιδεικνύουν σεβασμό προς τα εκδιδόμενα πρόσωπα και τη δουλειά τους. Άκρως προσβλητικές εκφράσεις θα διαγράφονται.

Τι εισαι εσυ που το "μαλακας" σε πειραξε;
-Δημοσιο προσωπο;
-Εκδιδομενο προσωπο;
-Ομαδα ατομων;

Και τι μας λες τωρα, μας απειλεις;  Θα σχολουμαι με την περιπτωση σου οσο θελω, οποτε θέλω.

Παρε και ακομα δυο παλια ποστακια σου:

Post duracell:
Γενικά / Πολιτική & Θρησκευτικά / Απ: Ποιά είναι η θρησκεία σας;
στις: 19-07-2008, 23:15:22 
Πιστεύω εις ένα Θεόν, Πατέρα Παντοκράτορα, Ποιητήν ουρανού και γής, ορατών τε πάντων και αοράτων.
Και εις ένα Κύριον Ιησούν Χριστόν, τον Υιό του Θεού, τον μονογενή, τον εκ του Πατρός γεννηθέντα προ πάντων των αιώνων, φως εκ φωτός, Θεόν αληθινόν εκ Θεού αληθινού, γεννηθέντα ού ποιηθέντα, ομοούσιον τω Πατρί, διού τα πάντα εγένετο.
Τον δι ημάς τους ανθρώπους και δια την ημετέραν σωτηρία κατελθόντα εκ των ουρανών και σαρκωθέντα εκ Πνεύματος Αγίου και Μαρίας της Παρθένου και ενανθρωπήσαντα.
Σταυρωθέντα τε υπέρ ημών επί Ποντίου Πιλάτου και παθόντα και ταφέντα.
Και αναστάντα την τρίτη ημέρα, κατά τας Γραφάς.
Και ανελθόντα εις τους ουρανούς, και καθεζόμενον εκ δεξιών του Πατρός.
Και πάλιν ερχόμενον μετά δόξης κρίναι ζώντας και νεκρούς, ού της Βασιλείας ούκ έσται τέλος.
Και είς το Πνεύμα το ’γιον, το Κύριον, το Ζωοποιόν, το εκ του Πατρός εκπορευόμενον, το συν Πατρί και Υιώ συμπροσκυνούμενον και συνδοξαζόμενον, το λαλήσαν δια των προφητών.
Είς Μίαν, Αγίαν, Καθολικήν, και Αποστολικήν Εκκλησίαν.
Ομολογώ εν βάπτισμα εις άφεσιν αμαρτιών.
Προσδοκώ ανάστασιν νεκρών.
Και ζωήν του μέλλοντος αιώνος.
Αμήν.

Post duracell:
Σχετικά με το site / Κοινότητα / Απ: Που μένω ;;;  στις: 25-07-2008, 11:30:04 
Εμένα πάντως, όταν κάποιος έκανε το ΛΑΘΟΣ να προσπαθήσει να με ψαρώσει με pm, βρίζοντας κλπ.. του έδωσα να καταλάβει το λάθος του... αφ' ενός επειδή ΔΕΝ χαμπαριάζω από απειλές κ τσαμπουκάδες... κι αφετέρου γιατί μπορεί ο καθένας να ισχυρίζεται ότι θέλει... αλλά τελικά, πολλοί από μας ΔΕΝ είμαστε τυχαίοι... όλο και κάποιες άκρες έχουμε... άσε που υπάρχουν Υπηρεσίες όπως π.χ. οι Εσωτερικές Υποθέσεις... αλλά και άλλες Αρχές... γουστάρουν με τα 1000 να χώνονται και να εξυχνιάζουν "περίεργες" καταστάσεις εκβιασμών κλπ... γι' αυτό... καλύτερα μακριά κι αγαπημένοι!
Από τότε λοιπόν, ζήτησε συγνώμη και δεν με ξαναενόχλησε. Ευτυχώς, για το καλό του... ΔΕΝ μ' αρέσει να γίνομαι κακός

Το πως παντρευονται τα δυο ποστ σου (και με διαφορα 6 ημερων μονο) εσυ μονο το ξερεις.  Αλλα δε θα ασχοληθω με αυτο.
Σχετικα με το δευτερο ποστ:
ΕΓΩ ΔΕ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ συγγνωμη, σε εχω χεσμενο. Και δε στο λεω σε ΡΜ, στο λεω στη φορα.
Και σου ΞΑΝΑΖΗΤΑΩ (θα το ζητησω κι απο τους αλλους με αναφορα) να μου πεις για ποσο καιρο μου εβαλες την ποινη.

Ασε τις απειλες (θα μου κλασεις τ αρχιδια), και λεγε. Εισαι υποχρεωμενος. Αυτη ειναι η δουλεια σου.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
ρε συ duracell μηπως ησουν λιγο υπερβολικος στην αντιδραση σου?
δε βλεπεις τι γινεται συνεχεια στο σαιτ? ο ενας βριζει τον αλλο με χυδαιοτερες λεξεις,
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ (για την αποψη μου) με χυδαιοτερα νοηματα ! γιατι δεν μπαινουν ποινες σε
τουλαχιστον 20-30 μελη που εμπλεκονται στις αντιπαραθεσεις εκεινες???
δεν θα επρεπε να υπαρχει μια ισοτητα , ωστε στο τελος -αν αυτο ειναι δυνατον σε ελληνικο
σαιτ- να εναρμονιστουν ΟΛΟΙ με μια αξιοπρεπη συμπεριφορα?
αλλιως ομως ΜΗΝ ΚΟΡΩΝΙΑΖΕΙΣ στη πλατη ενος εξιλαστηριου τη φορα.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ρε συ duracell μηπως ησουν λιγο υπερβολικος στην αντιδραση σου?
δε βλεπεις τι γινεται συνεχεια στο σαιτ? ο ενας βριζει τον αλλο με χυδαιοτερες λεξεις,
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ (για την αποψη μου) με χυδαιοτερα νοηματα ! γιατι δεν μπαινουν ποινες σε
τουλαχιστον 20-30 μελη που εμπλεκονται στις αντιπαραθεσεις εκεινες???
δεν θα επρεπε να υπαρχει μια ισοτητα , ωστε στο τελος -αν αυτο ειναι δυνατον σε ελληνικο
σαιτ- να εναρμονιστουν ΟΛΟΙ με μια αξιοπρεπη συμπεριφορα?
αλλιως ομως ΜΗΝ ΚΟΡΩΝΙΑΖΕΙΣ στη πλατη ενος εξιλαστηριου τη φορα.

δεν εχεις αδικο, αλλα το να βριζεσαι με καποιον για το μακεδονικο και να σου παραθετει αποψεις σου περι πηδηματος ή το αντιστροφο ειναι θεμα κακης χρησης του φορουμ.
Κοινως, ενα θεμα που αφορουσε κυριως ροζ ειδησεις εγινε κώλος επειδη καποιος δεν χωνευε τον Ντουρ, και παρεθεσε αποψεις του που ειχαν γραφτει μηνες η χρονια πριν.
Μια διαφορα οσο να ναι υπαρχει απ τις συνηθισμενες διαμαχες....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Τα προφυλακτικά είναι της μόδας!
Τα προφυλακτικά δημιουργήθηκαν για έναν συγκεκριμένο σκοπό και σίγουρα δεν ήταν η μόδα! Ωστόσο, η Κίνα φαίνεται ότι αποφάσισε να χτυπήσει την πόρτα της υψηλής ραπτικής με έναν ασυνήθιστο τρόπο.
Κινέζοι σχεδιαστές έκαναν μία επίδειξη μόδας, στην οποία τα ρούχα δεν ήταν φτιαγμένα με την παραδοσιακή βελόνα και κλωστή, αλλά από… προφυλακτικά!

Συνημμένα

• condomfashion7.jpg
    condomfashion7.jpg
    193,5 KB · Εμφανίσεις: 41

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom