Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 907K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Και τι θα πινουμε ρε παιδια,σουμαδα?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Και τι θα πινουμε ρε παιδια, σουμαδα?

ΑΝ δεν είσαι μόνιμος πελάτης σε κάποιο μαγαζί για να είσαι σίγουρος τι σερβίρουν... δυστηχώς μόνον κάτι ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ με καπάκι ΜΙΑΣ χρήσης... π.χ. μπύρα ή τα διάφορα mixt...

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
οπως στο avatar μου... καυλωμενο... χαχαχα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Πριν μια εβδομαδα στην Χαλκιδα..πινω ενα τανκερει με λεμονι..πριν καν πιω το μισο νομιζω οτι γινομαι σταφιδα...οταν το εχω τελειωσει ειναι σαν να εχω πιει 3..Πεφτω για υπνο στις 4 και στις 7 ξυπναω...ιδρωμενος..εχω θολουρες..δεν βλεπω καλα και εχω τρομερη ζαλαδα...ταπαιξα...η δε πιεση 17/10.....εκανα 4 ωρες να συνελθω.....γελειοι επιχειρηματιες..για το γαμημενο το κερδος δεν τους νοιαζει να σε σκοτωσουνε.

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Πριν μια εβδομαδα στην Χαλκιδα..πινω ενα τανκερει με λεμονι..πριν καν πιω το μισο νομιζω οτι γινομαι σταφιδα...οταν το εχω τελειωσει ειναι σαν να εχω πιει 3..Πεφτω για υπνο στις 4 και στις 7 ξυπναω...ιδρωμενος..εχω θολουρες..δεν βλεπω καλα και εχω τρομερη ζαλαδα...ταπαιξα...η δε πιεση 17/10.....εκανα 4 ωρες να συνελθω.....γελειοι επιχειρηματιες..για το γαμημενο το κερδος δεν τους νοιαζει να σε σκοτωσουνε.

και μιλαμε για κερδος 3-4 ευρω το μπυκαλι που στην ξεφτιλα το δινουν 80-100 ευρω.μιλαμε για πολυ τιποτενιους τυπους.εμεις ειμαστε μαλακες που παμε και τα ακουμπαμε-παρακαλαμε για να γ@@σουμε οτι το πιο πολυτιμο εχουμε:την υγεια μας..

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Υπάρχει ένα κόλπο που όταν πέρνεις το μπουκάλι πριν ακόμα το ανοίξεις, το γυρνάς ανάποδα και κοιτάς αν στον πάτο του μπουκαλιού υπάρχει μια φυσαλίδα στο κέντρο. Η φυσαλίδα αυτή πρέπει να είναι μικρή. Αν είναι μεγάλη μάλλον πρόκειται για μπόμπα. Μου το είχε πει κάποιος που τεστάριζε τα ποτά, όταν τα παραλάμβανε εκ μέρους μεγάλης κάβας. Δεν ξέρω αν ισχύει. Εγώ πάντως και μεγάλη φυσαλίδα να έβλεπα, τα έπινα  :S

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Υπάρχει ένα κόλπο που όταν πέρνεις το μπουκάλι πριν ακόμα το ανοίξεις, το γυρνάς ανάποδα και κοιτάς αν στον πάτο του μπουκαλιού υπάρχει μια φυσαλίδα στο κέντρο. Η φυσαλίδα αυτή πρέπει να είναι μικρή. Αν είναι μεγάλη μάλλον πρόκειται για μπόμπα. Μου το είχε πει κάποιος που τεστάριζε τα ποτά, όταν τα παραλάμβανε εκ μέρους μεγάλης κάβας. Δεν ξέρω αν ισχύει. Εγώ πάντως και μεγάλη φυσαλίδα να έβλεπα, τα έπινα  :S
δεν ισχυει παπαριες, επειδη εχω καφε και ξερω, ενα μπουκαλι μπομπα στοιχιζει 2-3ευρω ενα κανονικο 7-10 μαγαζια που δεν ειναι ιδιοκτητα αγοραζουν αναγκαστικα μπομπες για να εχουν κερδος, περνω κανονικα γιατι δεν εχω νοικι και χτυπαω την τιμη και ετσι τους εχω γαμησει τον ανταγωνισμο.αν θες την γνωμη μου πηγαινε σε μαγαζια που ξες ατομα απο μεσα για να πιεις καθαρο ποτο αλλιως μπυρα η κανενα RTD

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
δεν ισχυει παπαριες, επειδη εχω καφε και ξερω, ενα μπουκαλι μπομπα στοιχιζει 2-3ευρω ενα κανονικο 7-10 μαγαζια που δεν ειναι ιδιοκτητα αγοραζουν αναγκαστικα μπομπες για να εχουν κερδος, περνω κανονικα γιατι δεν εχω νοικι και χτυπαω την τιμη και ετσι τους εχω γαμησει τον ανταγωνισμο.αν θες την γνωμη μου πηγαινε σε μαγαζια που ξες ατομα απο μεσα για να πιεις καθαρο ποτο αλλιως μπυρα η κανενα RTD

για κατσε ρε βαλεντινο!!δηλ ενα μπουκαλι με 700 ml βγαζει τουλ 10-12 ποτα δηλ με 6 ευρω το ποτο
65 ευρω κατ ελαχιστο(εχω βαλει πολυ χαμηλα νουμερα).αν ο ιδιοκτητης βαζει μπομπα δηλ αντι να κερδιζει 55 ευρω θα κερδιζει 50.τοοοοση μεγαλη διαφορα κανει???εξαλλου μιλαμε για υπερκερδος.στην τελικη αν εβαζε λιγοτερο ποτο στο καθε ποτηρι και εβγαζε αλλο ενα απο το καθε μπουκαλι παλι το ιδιο θα ηταν.συνεπως μιλαμε για εντελως ξεφτιλισμενη και κερδοσκοπικη νοοτροπια..

Επισκέπτης
οταν ανεβω πανω,εννοειται οτι θα κερασεις παλιοτσιφουτη  :2funny: :2funny: :2funny:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
για κατσε ρε βαλεντινο!!δηλ ενα μπουκαλι με 700 ml βγαζει τουλ 10-12 ποτα δηλ με 6 ευρω το ποτο
65 ευρω κατ ελαχιστο(εχω βαλει πολυ χαμηλα νουμερα).αν ο ιδιοκτητης βαζει μπομπα δηλ αντι να κερδιζει 55 ευρω θα κερδιζει 50.τοοοοση μεγαλη διαφορα κανει???εξαλλου μιλαμε για υπερκερδος.στην τελικη αν εβαζε λιγοτερο ποτο στο καθε ποτηρι και εβγαζε αλλο ενα απο το καθε μπουκαλι παλι το ιδιο θα ηταν.συνεπως μιλαμε για εντελως ξεφτιλισμενη και κερδοσκοπικη νοοτροπια..

Δεν πάει έτσι, menis.

Το μαγαζί στο τελος κάθε μήνα κάνει λογαριασμό:
Τι εισέπραξε απ τη μια,
τι πλήρωσε (ή πρέπει να πληρώσει) απ την άλλη.

Αυτά που πρέπει να πληρώσει είναι:
Νοίκι,
Μισθοί,
ΙΚΑ - ΤΕΒΕ κλπ,
ΔΕΗ,
Π Ρ Ο Μ Η Θ Ε Υ Τ Ε Σ
διάφορα άλλα (π.χ. προστασία)
και να μείνει και κέρδος.

Αν λοιπόν οι εισπράξεις είναι (τυχαίο το νούμερο) €20.000,
τα έξοδα (όλα μαζί) είναι €18.000
μένουν €2.000 κέρδος.

Αν από τα €18.000 ο προμηθευτής (καλών) ποτών είναι €6.000,
και σερβίροντας μπόμπες οι προμηθευτές ποτών πέφτουν στις €3.000,

τότε το κέρδος από €2,000 το μήνα πάει στις €5.000 το μήνα.

Μιλάμε δηλαδή για +150% στο κέρδος.

Έτσι πρέπει να το δεις, και έτσι το βλέπουν όλοι αυτοί που νοθεύουν πράματα.
Είτε ποτά είναι αυτά, είτε βενζίνα, είτε ηλιέλαιο (ο ουκρανός), είτε φρέσκα ψάρια που ήταν όμως κατεψυγμένα πριν τα αγοράσεις.

Και γι αυτό η νοθεία (η οποία δεν υπάρχει περίπτωση να γίνεται "εξ αμελείας", μόνο "εκ προμελέτης" γίνεται) πρέπει να είναι κακούργημα. Όχι πλημμέλημα ή πταίσμα.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
εννοειτε μη μας βγει ο κουκος αηδονι :)

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Δεν πάει έτσι, menis.

Το μαγαζί στο τελος κάθε μήνα κάνει λογαριασμό:
Τι εισέπραξε απ τη μια,
τι πλήρωσε (ή πρέπει να πληρώσει) απ την άλλη.

Αυτά που πρέπει να πληρώσει είναι:
Νοίκι,
Μισθοί,
ΙΚΑ - ΤΕΒΕ κλπ,
ΔΕΗ,
Π Ρ Ο Μ Η Θ Ε Υ Τ Ε Σ
διάφορα άλλα (π.χ. προστασία)
και να μείνει και κέρδος.

Αν λοιπόν οι εισπράξεις είναι (τυχαίο το νούμερο) €20.000,
τα έξοδα (όλα μαζί) είναι €18.000
μένουν €2.000 κέρδος.

Αν από τα €18.000 ο προμηθευτής (καλών) ποτών είναι €6.000,
και σερβίροντας μπόμπες οι προμηθευτές ποτών πέφτουν στις €3.000,

τότε το κέρδος από €2,000 το μήνα πάει στις €5.000 το μήνα.

Μιλάμε δηλαδή για +150% στο κέρδος.

Έτσι πρέπει να το δεις, και έτσι το βλέπουν όλοι αυτοί που νοθεύουν πράματα.
Είτε ποτά είναι αυτά, είτε βενζίνα, είτε ηλιέλαιο (ο ουκρανός), είτε φρέσκα ψάρια που ήταν όμως κατεψυγμένα πριν τα αγοράσεις.

Και γι αυτό η νοθεία (η οποία δεν υπάρχει περίπτωση να γίνεται "εξ αμελείας", μόνο "εκ προμελέτης" γίνεται) πρέπει να είναι κακούργημα. Όχι πλημμέλημα ή πταίσμα.
νταξει ρε σταυρο δε διαφωνω αλλα δεν παυει να ειναι 5 ευρω στο μπουκαλι η διαφορα μαξιμουμ.στην μεγαλη καταναλωση θα φανει διαφορα.να σου πω και τον αντιλογο?χθες στο ιδιο μαγαζι που πηγα και σημερα πηρα καφε και μετα κατσαμε παρεα και πιναμε τζιν-ο θεος να το κανει.ολη η παρεα μετα ηταν χαλια.σημερα λοιπον μονο καφε και απο αυριο μπορει να μην ξαναπατησω.πρεπει να αναλογιστουμε ολοι οι καταναλωτες οτι εχουμε δυναμη,και αυτη ειναι το πορτοφολι μας και το μυαλο μας.και μπορουμε να αλλαξουμε πολλα πραγματα,αλλα συμβιβαζομαστε.δινω και ενα παραδειγμα:παραγγελνεις σουβλακια και φερνει λαθος παραγγελια,αργοπορημενη κτλ.ποσοι απο μας την εχουν γυρισει πισω???στον αντιποδα,αν πας σε ενα γιατρο και πληρωσεις κατι παραπανω βριζεις κτλ.και το επιχειρημα οτι δεν ειναι το ιδιο πραγμα δεν ευσταθει,γιατι στην τελικη ειναι και οι δυο υπηρεσιες.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Αυτοί που έχουν μαγαζιά έχουν πολύ κοντόφθαλμη λογική. Όσα φάμε τώρα και για μετά θα δούμε. Όσο για τα αν κινδυνεύουν οι πελάτες? έλα μωρέ απλά θα έχουν πονοκέφαλο την άλλη μέρα, άσε που δεν μπορούν να αποδείξουν ότι έπαθαν κάτι από το ποτό του συγκεκριμένου μαγαζιού.
Βέβαια για να είμαι και δίκαιος, και εμείς οι πελάτες φταίμε που δεν "τιμωρούμε" τα μαγαζιά με κακές υπηρεσίες με την αποχή μας και με το ξεμπρόστιασμα σε άλλους.
Φαύλος κύκλος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom