Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 907K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

xsite

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το μυστήριο είναι ,λένε οι γνωρίζοντες την ανέλιξη ...οι καλές Π@ρτούζες που λαμβάνουν χώρα μεταξύ της δημοσιογράφου , του εκδότη και των κολλητών του... Μάλιστα όλοι έχουν να λένε για το ταλέντο της δημοσιογράφου.
[URL unfurl="true"]http://bollywood-greece.blogspot.com/2008/08/k-love-story.html[/url]
97619147_31c8b29cd8.jpg

Επισκέπτης
αντε παλι..
θα πλακωσουν τωρα ολες οι τατιανολαμπιρησες να σχολιασουν..
τι???
την αδικη κενωνεια που ευννοει τις πουτανες που κανουν παρτουζες & οχι τα σπουδαγμενα νιατα με τα 3 μαστερ & τα 7 πετιγκρι..
αντε ρε ριξτε κανα πουτσο να ξελαμπικαρετε..
τι σας νοιαζει ποιος παρτουζωνεται με ποια???
ΞΟΥ κατινες..

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Κάποια έχω στο νού μου που ταιριάζει στην περιγραφή....

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
χωρις ονοματα και αποδειξεις ολα ειναι παπαριες..

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.085
Πόντοι
17.085
Καλά αυτό δεν είναι τίποτα. Τα όργια γνωστής μισθωτής με 3 ελέφαντες, έναν πιγκουίνο κι ένα παπάκι είναι θέμα.
:uglystupid:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τοσο φλωροι και ξενερωτοι που ειναι αυτοι οι τυποι μου φενεται απιθανο να τα κανουν αυτα.................να την κανουν την παρτουζα μονο αντρες παιζει.........

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Το θέμα είναι να μην πίνετε.Είτε καθαρά είτε όχι,κακό κάνει και όχι καλό στην υγεία.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ΓΝΩΣΤΟ το πρόβλημα από παλιάαα... απλά τώρα έχει παραγίνει! :jerking:

Οι πολύ έμπειροι πότες μπορούν και καταλαβαίνουν, κυρίως από την βαλβίδα του μπουκαλιού και στον ρυθμό που «στάζει» το μπουκάλι ή από την μυρωδιά του ποτού... αν σου κάψει τα ρουθούνια, ή μυρίζει οινόπνευμα ή πετρέλαιο... ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΕΙΤΕ !!!
Ενας άλλος "κλασσικός" τρόπος είναι με τον αναπτήρα.. άμα μπουρλωτιάσει όμως... άστα να πάνε!

Κάποτε ένας φίλος που ήταν στο κύκλωμα εμπορίας ποτών (κάβες κλπ) μου είχε πει ότι είναι μπλεγμένοι ακόμα και άτομα ΜΕΣΑ από τις επίσημες αντιπροσωπείες... συνήθως οι επιτήδειοι είτε αραιώνουν με νερό το ποτό και το πασάρουν ως επώνυμο, είτε αγοράζουν αλκοόλη εμπορίου, την οποία αναμειγνύουν με νερό, και καραμελόχρωμα... ΧΑΜΟΣ :headbang:

ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί εκτός από τα ποτά-μπόμπες, κινδυνεύουμε κι από τους ξηρούς κάρπους γεμάτους δηλητήρια που αγοράζουν κοψωχρονιά και μας σερβίρουν για φρέσκους... :headbang:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ κι εδώ...

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
χρονιο προβλημα
εμαθα να πινω μπυρα στα 30 μου

Stories