Νέα

Νέα Φιλαδέλφεια : Διχάζει η α λα Monty Python παρέλαση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 588
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
τύπε από ποιον να ζητήσουν συγνώμη? από την κοινωνία που τους φόρεσε την οικονομική και πολισμική κατάντια? από όσους πέθαναν για να έχουμε εμείς την ελευθερία να τα σκορπάμε στη μύκωνο και στον Χολίδη μπορεί και έπρεπε...

Παρεξηγήθηε το πατριωτικό αίσθημα από κάτι τέτοιο αλλά όχι από το ότι η κυβέρνηση όσο ήταν αντιπολίτευση έβγαζε φωτιές για το θέμα των σκοπίων και τώρα έκανε την πάπια για όσρκαρ?

Όχι που σε κάθε Δήμο υπάρχουν από 50 διορισμένοι νύχτα??? Αλήθεια τα παιδάκια μας έθιξαν?
Πέτυχαν έστω συμβολικά τα παιδάκια να αναδείξουν κάποια από τα παραπάνω θέματα που θίγεις?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Ανηλικοι το βραδυ της 28 Οκτωβριου καινε καδους στη Κορινθο και τους πιανει η αστυνομια. Ακολουθως συλλαμβανονται και οι γονεις τους για παραμεληση ανηλικου. Γιατι ετσι; Γιατι να μαθουν τα παιδια με το σκληρο τροπο; Επρεπε να τους αφησουν, να μην αφησουν καδο για καδο, τα σκουπιδια ο καθενας στη γειτονια του να τα πεταγε στο δρομο αφου ο καδος θα ειχε γινει σταχτη. Καποια στιγμη τα παιδια θα καταλαβαιναν το λαθος μονα τους. Ετσι και με τα κοριτσια στη Νεα Φιλαδελφεια που διακωμωδησαν την εθνικη επετειο. Για καποιους ηταν σκληρος μαζι τους ο δημαρχος που τους αποκαλεσε γελοια υποκειμενα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.870
Πόντοι
2.606
Και από κάτι τέτοια φαίνεται η υπόσταση και η αμορφωσιά της κοινωνίας μας...

βγαίνει τώρα ο Δήμαρχος...μεγάλος άνθρωπος, πολιτικός..δημόσιο πρόσωπο και αποκαλεί γελοία υποκείμενα ποιόν? τα παιδιά του?

πόσο χρονών ήταν τα άτομα αυτά? 16? με τέτοια μικρότητα αντιμετωπίζει η κοινωνία την (καλή ή κακή) αντίδραση των παιδιών...γιατί βέβαια στα αρχίδια του αυτού τα πάντα αφού τώρα θα πάρει αρκετά likes από τους εθνολοκατζίδες του insta...

Δε βρίσκεται ούτε ένας να αναρωτηθεί ΓΙΑΤΙ να θέλουν τα παιδιά να διαμαρτυρηθούν?
δηλαδή αν αύριο μια άλλη αγέλη Σαούλ δεν αρέσκεται στο θεσμό της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας μπορεί να μπουκαρει μέσα ντυμένος καζά ντε παπελ και να χοροπηδάει πάνω στα έδρανα ;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Πέτυχαν έστω συμβολικά τα παιδάκια να αναδείξουν κάποια από τα παραπάνω θέματα που θίγεις?
Το θέμα με τους συμβολισμούς είναι το ότι η ερμηνεία εξαρτάται από τον παραλήπτη.

Γιαυτό και η αντίδραση της κοινωνίας σε κάτι τέτοιο δείχνει την ωριμότητα και τον πολιτισμό μας. Οι ΟΡΚ βγήκαν να πουν πόσο θίχτηκαν και καταδίκασαν τα παιδιά σε ότι έγραψα παραπάνω. Γιαυτό δεν έχουμε ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ Παιδείας...είμαστε του καφέ, του instagram και της (μεγάλης) κουβέντας...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
τύπε από ποιον να ζητήσουν συγνώμη? από την κοινωνία που τους φόρεσε την οικονομική και πολισμική κατάντια? από όσους πέθαναν για να έχουμε εμείς την ελευθερία να τα σκορπάμε στη μύκωνο και στον Χολίδη μπορεί και έπρεπε...

Παρεξηγήθηε το πατριωτικό αίσθημα από κάτι τέτοιο αλλά όχι από το ότι η κυβέρνηση όσο ήταν αντιπολίτευση έβγαζε φωτιές για το θέμα των σκοπίων και τώρα έκανε την πάπια για όσρκαρ?

Όχι που σε κάθε Δήμο υπάρχουν από 50 διορισμένοι νύχτα??? Αλήθεια τα παιδάκια μας έθιξαν?

Ενταξει, και προσφατα στη Βορεια Ελλαδα επεσε σε σχολειο σοβας. Ενω θα επρεπε να ειχε γινει συντηρηση. Γι αυτο τα κοριτσια επρεπε να προσβαλλουν την εθνικη επετειο. Εχεις δικιο.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Επίσης ΟΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.

Από τις γυναίκες μέλη του φόρουμ , έχει κάνει κάποια σχόλιο εδώ ;;; ΟΧΙ ; ΓΙΑΤΙ ;;
Γιατί όλες ανήκουν στην ίδια κατηγορία κουράδων με αυτές της παρέλασης.
Ακριβώς το ίδιο .

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
δηλαδή αν αύριο μια άλλη αγέλη Σαούλ δεν αρέσκεται στο θεσμό της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας μπορεί να μπουκαρει μέσα ντυμένος καζά ντε παπελ και να χοροπηδάει πάνω στα έδρανα ;
Όχι αλλά μπορούν όπως προβλέπει η Δημοκρατία να διαμαρτυρυθούν έξω από την Βουλή. Εγώ δεν έχω αντιληφθεί ότι παρεμπόδισαν κανέναν να παρελάσει..ούτε και είπα ότι ήταν κάτι το σωστό.

Εγώ κρίνω την αντίδραση της κοινωνίας.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.036
Πόντοι
456
Το θέμα με τους συμβολισμούς είναι το ότι η ερμηνεία εξαρτάται από τον παραλήπτη.

Γιαυτό και η αντίδραση της κοινωνίας σε κάτι τέτοιο δείχνει την ωριμότητα και τον πολιτισμό μας. Οι ΟΡΚ βγήκαν να πουν πόσο θίχτηκαν και καταδίκασαν τα παιδιά σε ότι έγραψα παραπάνω. Γιαυτό δεν έχουμε ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ Παιδείας...είμαστε του καφέ, του instagram και της (μεγάλης) κουβέντας...

Είπαμε δεν είναι παιδιά και μαθήτριες αυτές οι χοντρές, αγάμητες ελλεηνίδες άπλυτες είναι.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.929
Πόντοι
24.596
στο μεταξυ σε καθε μαθητικη παρελαση δεν υπαρχει κανενας συγχρονισμος,πιο συντονισμενες ηταν οι λεσβιες που καναν το προχθεσινο 'δρωμενο' :-
βαριεστημενοι εφηβοι με παιδικη παχυσαρκια που χανουν ωρα απο τα video games και μαθητριες που διαγωνιζονται ποιας το μουνοτρυπιδι θα φανει πιο πολυ.
καλυτερα να καταργηθει ο θιασος και να λαμβανουν τα παιδια στρατιωτικη εκπαιδευση,πρωτες βοηθειες,πολιτικη προστασια :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.929
Πόντοι
24.596
Επίσης ΟΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.

Από τις γυναίκες μέλη του φόρουμ , έχει κάνει κάποια σχόλιο εδώ ;;; ΟΧΙ ; ΓΙΑΤΙ ;;
Γιατί όλες ανήκουν στην ίδια κατηγορία κουράδων με αυτές της παρέλασης.
Ακριβώς το ίδιο .
μπορει να ηταν αυτες που το εκαναν τυπε :S :S :S

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ενταξει, και προσφατα στη Βορεια Ελλαδα επεσε σε σχολειο σοβας. Ενω θα επρεπε να ειχε γινει συντηρηση. Γι αυτο τα κοριτσια επρεπε να προσβαλλουν την εθνικη επετειο. Εχεις δικιο.
Σαν προσβολή το παίρνεις εσύ (και όλοι οι άλλοι). Μπορείς να το ερμηνεύσεις και σαν είδος διαμαρτυρίας. Άσε που αν ο σκοπός είναι η προσβολή και μόνο γιατί να μπει κανείς στον κόπο να κάνει χορευτικά?

Και αφού προσβάλλεστε βρείτε κάνα νήμα εδώ με τις ξέκωλες καθηγήτριες σε μαθητικές παρελάσεις...και να την κάνουν αερόστατο στα σχόλια από κάτω τα μέλη του μπου...εκεί δεν εξεφτελίζεται η παρέλαση???

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Πώς μπορεις να μαγαρισεις το μαγαρισμενο τυπε? Θα πας και θα χαμουρευτεις με γκομενα?  :think:
Να μαγαρίσω εννοώ να μη σεβαστώ αυτό που πρεσβεύουν και να θέλω να το εξευτελίσω. Και ναί τη διαφορετικότητά τους τη σέβομαι. Δέχομαι επίσης ότι είναι ψυχικά διαταραγμένα άτομα. Και τέλος θα τους γαμήσω στο ξύλο τουλάχιστον, που δεν σέβονται τα ιδανικά μου όπως εγώ αυτών.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.264
Πόντοι
5.506
Όχι αλλά μπορούν όπως προβλέπει η Δημοκρατία να διαμαρτυρυθούν έξω από την Βουλή. Εγώ δεν έχω αντιληφθεί ότι παρεμπόδισαν κανέναν να παρελάσει..ούτε και είπα ότι ήταν κάτι το σωστό.

Αρα οσο η δημοκρατια μας τους επιτρεπει να κανουν αυτα τα καραγκιοζιλικια αλλο τοσο μπορουμε να λεμε και εμεις, τελειως επιεικως, οτι προκειται περι γελοιων υποκειμενων.

Ληξις.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Η αστυνομία, ήταν παρούσα ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ.
Τι δείχνει αυτό ;;;

Ότι έχει εντολές ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.

Αν παρενοχλούσε κανείς κάποια πορεία για το Φύσσα ή το Γρηγορόπουλο θα τον μπουζουριάζανε στο πι και φι !!!!!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Είπαμε δεν είναι παιδιά και μαθήτριες αυτές οι χοντρές, αγάμητες ελλεηνίδες άπλυτες είναι.
Δηλαδή ο μέσος όρος της γυναίκας που παντοφλιάζει τον μέσο χρήση του μπου?  :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.264
Πόντοι
5.506
Σαν προσβολή το παίρνεις εσύ (και όλοι οι άλλοι). Μπορείς να το ερμηνεύσεις και σαν είδος διαμαρτυρίας. Άσε που αν ο σκοπός είναι η προσβολή και μόνο γιατί να μπει κανείς στον κόπο να κάνει χορευτικά?

Και αφού προσβάλλεστε βρείτε κάνα νήμα εδώ με τις ξέκωλες καθηγήτριες σε μαθητικές παρελάσεις...και να την κάνουν αερόστατο στα σχόλια από κάτω τα μέλη του μπου...εκεί δεν εξεφτελίζεται η παρέλαση???

Ποια διαμαρτυρια ρε σαουλ, θα τρελαθουμε τελειως, για ποιο πραγμα διαμαρτυρηθηκαν οι συγκεκριμενες;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Κλασικά ταγάρια είναι.
Όλες οι βρωμιάρες στα εξάρχεια , τέτοια σκατά είναι .

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αρα οσο η δημοκρατια μας τους επιτρεπει να κανουν αυτα τα καραγκιοζιλικια αλλο τοσο μπορουμε να λεμε και εμεις, τελειως επιεικως, οτι προκειται περι γελοιων υποκειμενων.

Ληξις.
Μπορούμε και από εκεί προκύπτει και η συζήτηση...απλά εμένα μου φαίνεται κάπως υπερβολική η αντίδραση των ανθρώπων..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ποια διαμαρτυρια ρε σαουλ, θα τρελαθουμε τελειως, για ποιο πραγμα διαμαρτυρηθηκαν οι συγκεκριμενες;
Δεν μπορώ να πω αλλά κάπου  νομίζω έχουν αναρτήσει μια απάντηση αν βέβαια είναι αληθινή.

Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι ήταν απλά μια καφρίλα για να χαλάσουν την παρέλαση? μπορεί να μπει κανείς σε τόσο κόπο έτσι για την πλάκα? και με θέμα το monty python?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Η κοινωνια μια χαρα υγιη αντιδραση εβγαλε. Καταδικης. Δε τους πηρε τα κεφαλια. Τους εκανε ξεκαθαρο οτι αυτο που εκαναν ηταν λαθος. Πως αλλιως θα το καταλαβουν; Λεγοντας μερικοι οτι δεν εγινε και τιποτα η καλα εκαναν; Η οτι επειδη η ελληνικη κοινωνια καταντησε (για σενα) να ακουει Χολιδη οπως ειπες και να ακουμπαει τα λεφτα της εκει, δικαιολογειται η αντιδραση των κοριτσιων; Τι δικαιολογιες ειναι αυτες; Σου ειπαν και αλλοι προηγουμενως. Αυριο αλλος μπορει να εχει αλλα αιτηματα. Να εξευτελισει την εθνικη επετειο κι αυτος. Ολα καλα. Το δικαιουται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom