Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 218K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Ορλαντο-Εχουν χασει τα αυγα και τα πασχαλια με τον τραυματισμο του Νελσον.Εχουν τεραστια τρυπα στον ασο και ψαχνονται ασχημα.Συν οτι δεν ξερουν τι να κανουν με τον Χεντο.Το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι και υπαρχει περιπτωση να τον χασουν τζαμπα.
Εγω στην θεση τους θα εδινα τον Πιετρους στο Νταλας  :2funny:για το συμβολαιο του Στακ(ο Γαλλος μου αρεσει σαν παικτης)

Γιουτα-Μεγαλη αποφαση αναμεσα σε Μπουζερ και Μιλσαπ.Πραγματικα μεγαλο διλημμα.Και τα χρονικα περιθωρια στενευουν.

Αυτές οι 2 ομάδες έχουν τους 2 παιχταράδες που λες που έχουν δηλώσει ότι θα μπουν στο free-agency το καλοκαίρι. Λογικά πρέπει να κάνουν καμιά κίνηση για να παραμείνουν αναταγωνιστικές.
Για τον Hedo, ο ίδιος έχει πει ότι θέλει να πάει για το συμβόλαιο της καριέρας του και θα κοιτάξει την καλύτερη προσφορά. Εγώ τον κόβω να γυρίζει Sactown το καλοκαίρι (έχει ψιλοακουστεί) και να κάνει combo θανάτου με τον Kevin Martin.
Σχετικά με τον Boozer, θεωρώ ότι είναι στάνταρ ότι θα φύγει. Πρώτον, ένα παιδί του έχει μια σπάνια αρρώστια και θέλει στενή ιατρική παρακολούθηση ενώ παράλληλα δεν αντέχει το υψόμετρο του Salt Lake City γιατί επιδεινώνει την κατάστασή του, οπότε θα κοιτάξει ο πατέρας του να υπογράψει σε μία ομάδα ενός μεγάλου αστικού κέντρου. Δεύτερον, είναι μόνιμος κάτοικος Miami και θέλει να παίζει δίπλα στο σπίτι του (τώρα με J.O'Neal δυσκολότερο αλλά όχι απίθανο).

Ο Pietrus όντως είναι υποτιμημένος (εγώ τον θεωρώ ένα τσακ κάτω από τον Salmons και θα είναι μια καλή λύση).
Ψήνεσαι για Carter/Jefferson/Butler/Miller?

pinkmartini20

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
B.Miller στο Chicago,πολύ καλή μεταφραφή είχαν πρόβλημα στη θέση του σέντερ. :rockon:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ο Pietrus όντως είναι υποτιμημένος (εγώ τον θεωρώ ένα τσακ κάτω από τον Salmons και θα είναι μια καλή λύση).
Ψήνεσαι για Carter/Jefferson/Butler/Miller?
Δεν ξερω για ποιο λογο ακριβως αλλα ο Γαλλος μου αρεσει πολυ σαν παικτης.Αθλητικος,καλο τριποντο,καλουτσικος αμυντικος,γενικα γουσταρω Πιετρους.Απο το καλοκαιρι τον ηθελα που ηταν free agent.

Tωρα για τους 4 παικτες που ανεφερες.
Καταρχην απ'οτι εχω καταλαβει η κριση εχει επηρεασει και τον Κιουμπαν και παει συντηρητικα για το 2010.
Σαν παικτικη αξια θα τους εβαζα ως εξης:Carter,Butler,Jefferson,Miller(φανταζομαι εννοεις τον Μαικ).

Ο Καρτερ ειναι ΘΕΟΣ αλλα το συμβολαιο του δεν με ψηνει.
Ο Μπατλερ μου αρεσει πολυ θα τον ηθελα στο Νταλας.Βεβαια αν παει ο Κιουμπαν με την λογικη που σου ειπα χλωμο γιατι το συμβολαιο του τελεινει το 2011.
Ο Τζεφερσον κανει πολλες δουλειες μεσα στο γηπεδο αλλα και να τον παρουμε δεν θα ειναι ο παικτης που θα πω ''γαμω,εχουμε τον Ριτσαρντ''.Επισης 15 μυρια τα θεωρω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για την αξια του.
Ο Μιλερ ειναι πιο κατω απο τους υπολοιπους αλλα κιαυτος δεν ειναι καθολου κακος παικτης.Καλο σουτ και παικτης ομαδας.Λενε οτι ειναι τυπας και ειναι καλος συμπαικτης.Επισης το συμβολαιο του ληγει το 2010 και αυτο ειναι ενα συν.

Θα δειξει,ειναι καθαρα θεμα τι στρατηγικη εχει επιλεξει ο Κιουμπαν.Απο εδω και περα ολοι οι gm και οι προεδροι παιζουν μια παρτιδα σκακι με μακροπροθεσμο νικητη(2010).

ΥΓ1:Αλλος ενας παικτης που θα με ενδιεφερε προσωπικα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ειναι ο Μαγκετι.Ομως το συμβολαιο του ειναι για τον πουτσο,πολυετες.

ΥΓ2:Ακομα δεν μπορω να το χωνεψω.Πως βρηκαν ομαδα οι Μπουλς για να φορτωσουν τον Νοτσιονι με τοσα λεφτα στο συμβολαιο.Ελεος :headbang: :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
B.Miller στο Chicago,πολύ καλή μεταφραφή είχαν πρόβλημα στη θέση του σέντερ. :rockon:
Δεν μου αρεσει αυτη η αδερφη.Υπερβολικα light για 5αρι.
Βεβαια παντα στα 5αρια παιζει μεγαλο ρολο και τι συμπαικτη εχουν στο 4,αλλα δεν τον πολυπαω τον συγκεκριμενο.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Δεν μου αρεσει αυτη η αδερφη.
Ο Νοah είναι μεγαλύτερη. :2funny:

Καλά τα λες πριν. Ο Maggette είναι τρελός σκόρερ αλλά είναι και λίγο παραλίας με την έννοια ότι παίζει για τα στατιστικά του.
Ο VC είναι ο καλύτερος από αυτούς αλλά η καλύτερη λύση είναι ο Butler. Βέβαια, άμα τον δώσουν θα είναι πολύ μαλάκες γιατί είναι το μοναδικό σοβαρό άτομο στην ομάδα τους.
Άντε να δούμε... :rockon:

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
για νικες κλιβελαντ,λεικερς,φοινιξ.
επισης νταλας αν και κομπλεξικη και looser ομας,μαιαμι.
μετα ιντιανα και ισως σικαγο και νιου ορλεανς.

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
οχι δεν παιζω στην betclick.μας μπαινετε σφηνα και μας ζαλιζετε.αιντε ουστ.
σακραμεντο under 210.
γκ.στειτ over 227.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Οι απωλειες παικτων απο τραυματισμους συνεχιζονται :headbang:
Ο Αμαρε ισως λειψει 8 εβδομαδες,γεγονος που δυσκολευει ακομα περισσοτερο τους Σανς στην προσπαθεια που κανουν για να μπουν στα playoffs.

Επισης ο Τζινομπιλι τραυματισε τον αστραγαλο του και θα λειψει 2-3 εβδομαδες,ενω ο Γκαρνετ χτυπησε το ποδι του χθες στο παιχνιδι με τους Τζαζ,χωρις να εχει γινει γνωστο το αν και ποσο θα λειψει.

Ευχελαιο επειγοντως :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Ο Αμαρε ισως λειψει 8 εβδομαδες,γεγονος που δυσκολευει ακομα περισσοτερο τους Σανς στην προσπαθεια που κανουν για να μπουν στα playoffs.

Επισης ο Τζινομπιλι τραυματισε τον αστραγαλο του και θα λειψει 2-3 εβδομαδες,ενω ο Γκαρνετ χτυπησε το ποδι του χθες στο παιχνιδι με τους Τζαζ,χωρις να εχει γινει γνωστο το αν και ποσο θα λειψει.

ολες οι ομαδες ΝΒΑ εχουν προβληματα τραυματισμων
παρε παραδειγμα τον ολυμπιακο(τσιλντρες,παργκο,μπουρουσης,παπαλουκας) :grin: :rockon: :rockon: :rockon:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
μπορει να πει καποιος τι θα γινει με τη διαφημηση της εταιριας στοιχηματος που μας ερχεται στη μαπα συνεχεια?μαλλον δε γινεται τιποτα.

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
νικες για n.jersey,phoenix,lakers.
και indiana ή sacramento.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ολες οι ομαδες ΝΒΑ εχουν προβληματα τραυματισμων
παρε παραδειγμα τον ολυμπιακο(τσιλντρες,παργκο,μπουρουσης,παπαλουκας) :grin: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Ο Amar'e χτύπησε πάλι στο ίδιο μάτι που πήγε να του το βγάλει ο Diaw στην προπόνηση του summer camp. Τότε λέγανε πως παρ'όλο που δεν θα έχει πρόβλημα στην όραση, θα έπρεπε να παίζει για το υπόλοιπο της σεζόν (ίσως και της καριέρας του) με προστατευτικά γυαλιά. Τα έβαλε τελικά για κάνα μήνα και μετά τα παράτησε. Κρίμα που τραυματίστηκε και τώρα -λογικά- οι Suns θα μείνουν εκτός playoffs.
view_php.jpg

Ο Ginobili προσπάθησε να επανέλθει σιγά-σιγά από τον τραυματισμό του που έπαθε πέρυσι στη regular season (& τον επιδείνωσε στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου) αλλά ξαναχτύπησε (δε ξέρω σε ποιο πόδι αυτή τη φορά).
Ο Garnett έτσι και λείψει για κάμποσο διάστημα μειώνει αισθητά τις όποιες πιθανότητες είχε η Βοστώνη να πάρει πλεονέκτημα έδρας ενόψει τελικών Ανατολής.

Φέτος γίνεται της πουτάνας από τραυματισμούς, έχουν χάσει όλες οι μεγάλες ομάδες από ένα αστέρι για κάμποσο διάστημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom