NightStalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ορεξη εχεις μου φαινετε αδερφε!!!
δεν μας χεζεις βραδυατικα και δεν εχω καμια ορεξη για καυγαδες
xαλαρωσε φιλε
Απ χιουμορ βλεπω σκιζεις
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
ορεξη εχεις μου φαινετε αδερφε!!!
δεν μας χεζεις βραδυατικα και δεν εχω καμια ορεξη για καυγαδες
Ορλαντο-Εχουν χασει τα αυγα και τα πασχαλια με τον τραυματισμο του Νελσον.Εχουν τεραστια τρυπα στον ασο και ψαχνονται ασχημα.Συν οτι δεν ξερουν τι να κανουν με τον Χεντο.Το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι και υπαρχει περιπτωση να τον χασουν τζαμπα.
Εγω στην θεση τους θα εδινα τον Πιετρους στο Νταλαςγια το συμβολαιο του Στακ(ο Γαλλος μου αρεσει σαν παικτης)
Γιουτα-Μεγαλη αποφαση αναμεσα σε Μπουζερ και Μιλσαπ.Πραγματικα μεγαλο διλημμα.Και τα χρονικα περιθωρια στενευουν.
Δεν ξερω για ποιο λογο ακριβως αλλα ο Γαλλος μου αρεσει πολυ σαν παικτης.Αθλητικος,καλο τριποντο,καλουτσικος αμυντικος,γενικα γουσταρω Πιετρους.Απο το καλοκαιρι τον ηθελα που ηταν free agent.Ο Pietrus όντως είναι υποτιμημένος (εγώ τον θεωρώ ένα τσακ κάτω από τον Salmons και θα είναι μια καλή λύση).
Ψήνεσαι για Carter/Jefferson/Butler/Miller?
Δεν μου αρεσει αυτη η αδερφη.Υπερβολικα light για 5αρι.B.Miller στο Chicago,πολύ καλή μεταφραφή είχαν πρόβλημα στη θέση του σέντερ.![]()
Ο Νοah είναι μεγαλύτερη.Δεν μου αρεσει αυτη η αδερφη.
ολες οι ομαδες ΝΒΑ εχουν προβληματα τραυματισμων
Οι απωλειες παικτων απο τραυματισμους συνεχιζονται
Ο Αμαρε ισως λειψει 8 εβδομαδες,γεγονος που δυσκολευει ακομα περισσοτερο τους Σανς στην προσπαθεια που κανουν για να μπουν στα playoffs.
Επισης ο Τζινομπιλι τραυματισε τον αστραγαλο του και θα λειψει 2-3 εβδομαδες,ενω ο Γκαρνετ χτυπησε το ποδι του χθες στο παιχνιδι με τους Τζαζ,χωρις να εχει γινει γνωστο το αν και ποσο θα λειψει.
Ευχελαιο επειγοντως![]()
Αρχισες πάλι τις μαλακίες διαγαλαξιακέ???ολες οι ομαδες ΝΒΑ εχουν προβληματα τραυματισμων
παρε παραδειγμα τον ολυμπιακο(τσιλντρες,παργκο,μπουρουσης,παπαλουκας)![]()
![]()
![]()
![]()
Μην σπαμαρεις στο θρεντ γραφοντας μαλακιεςολες οι ομαδες ΝΒΑ εχουν προβληματα τραυματισμων
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι απωλειες παικτων απο τραυματισμους συνεχιζονται
Ο Αμαρε ισως λειψει 8 εβδομαδες,γεγονος που δυσκολευει ακομα περισσοτερο τους Σανς στην προσπαθεια που κανουν για να μπουν στα playoffs.
Επισης ο Τζινομπιλι τραυματισε τον αστραγαλο του και θα λειψει 2-3 εβδομαδες,ενω ο Γκαρνετ χτυπησε το ποδι του χθες στο παιχνιδι με τους Τζαζ,χωρις να εχει γινει γνωστο το αν και ποσο θα λειψει.
Ευχελαιο επειγοντως![]()
![]()
![]()
![]()