Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
καλοι οι Θαντερ, κατωτεροι του αναμενομενου οι Γουοριορς, αλλα και πολυ σπρωξιμο απο τους γκριζους...
αν και δεν φαινεται στο τελικο αποτελεσμα, χθες σπρωχτηκαν περισσοτερο απο ολα τα ματς...
13π πισω  οι γουοριορς, μαζευουν την διαφορα στους 2π στην αρχη του 2ου... μετα απο 4-5 λεπτα ειχαν φορτωθει με 3 φαουλ Τομπσον και Μπογκουτ και οι Θαντερ ειχαν βαρεσει 11 βολες, με Ιμπακα και Ανταμς που επαιζαν κατς να εχουν συνολικα δυο φαουλ μεχρι λιγο πριν την ληξη του ημιχρονου...
μαλλον το ΝΒΑ θελει Λε Μπρον εναντιον Ντουραν φετος στους τελικους και νομιζω οτι θα ειναι μια χαρα απο πλευρας θεαματος...
παντως ο νικητης της Δυσης πλεον πρεπει να εχει υπερομαδα και να του πανε ολα πριμα... νομιζω οτι οι Τζαζ που δεν μπηκαν καν στα πλει οφφ, χτυπαγαν 2η-3η θεση στην Ανατολη...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Mας τρολαρει ο τυπος
ο κερυ ειναι ο βασιλιας του (ατιμωριτου) και συστηματικου φλοπιγκ
και ο γκριν ο βασιλιας των κλωτσιων στα παπαρια αντιπαλων και μιλαει οτι σπρωχνουν τους θαντερ οι διαιτητες  :2funny:

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Για να δούμε αν οι Warriors μπορούν να πάρουν παράταση ζωής απόψε...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Mας τρολαρει ο τυπος
ο κερυ ειναι ο βασιλιας του (ατιμωριτου) και συστηματικου φλοπιγκ
και ο γκριν ο βασιλιας των κλωτσιων στα παπαρια αντιπαλων και μιλαει οτι σπρωχνουν τους θαντερ οι διαιτητες  :2funny:

Στελιο αν δεν ηξερα ποσο υπερβολικος εισαι, θα σε εκραζα!
ο Καρυ δεν εχει κατηγορηθει για φλοπιν και οι διαιτητες οντως σπρωχνουν τους Θαντερ, μαλιστα απο την προηγουμενη σειρα με τους Σπερς...
δεν λεω οτι για το 3-1 φταιει η διαιτησια, αλλα οταν βλεπεις λιγο πριν το τελος του ημιχρονου 18-6 φαουλ, δεν μπορει να ειναι τυχαιο λαμβανοντας υπ'οψιν οτι οι δυο βασικοι ψηλοι παιζουν πολυ δυναμικα to say the least...

damiano17

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
9.386
Πόντοι
2.280
2-3 και πάμε τώρα για τον τελικό του πρωταθλήματος μεθαύριο. Βάση εικόνας των 2 παιχνιδιών στην oklahoma βέβαια και του ότι οι πολεμιστές θα παίζουν πάλι με την πλάτη στον τοίχο, οι Thunder δεν μπορούν παρά να θεωρούνται φαβορί.

Η αλήθεια είναι ότι όλη η διαφορά του σημερινού αγώνα από τους 2 προηγούμενους είναι σχεδόν αποκλειστικά ο Μπόγκατ!!!
Στην επίθεση οι Warriors στο τέλος της 3ης περιόδου είχαν 80,82 και 81 πόντους αντίστοιχα στα  3 ματς.
Απλώς με τον Αυστραλό μέσα(και σε καλή κατάσταση) είναι άλλη ομάδα αμυντικά.
1. Εξισορροπούν τα ριμπάουντ.
2. Ακόμα και οι Durant,Westbrook δεν πάνε μέχρι μέσα. Αν παρατητήσετε το παιχνίδι στις περισσότερες διεισδύσεις τους σταματούσαν στα 3-4 μέτρα για jump shoot.Ως συνέπεια οι παίκτες που τους μαρκάρουν δεν κλείνουν τόσο μέσα, πιέζουν περισσότερο την μπάλα και τους δυσκολεύουν τόσο στο σούτ όσο και στην κυκλοφορία.
3.Ο παίκτης της αδύναμης πλευράς επίσης δεν κλείνει προς τα μέσα για βοήθεια  και περιορίζονται τα ελεύθερα σουτ των Thunder από εκεί

Δύο άλλοι παράγοντες, η επάνοδος των Warriors στα φυσιολογικά τους ποσοστά στο 3ποντο και η σαφής διαφοροποίηση στα σφυρίγματα των διαιτητών

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Μπράβο Γουόριορς :hi:
Αιντε μεθαύριο για το μπρεϊκ!

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Στελιο αν δεν ηξερα ποσο υπερβολικος εισαι, θα σε εκραζα!
ο Καρυ δεν εχει κατηγορηθει για φλοπιν και οι διαιτητες οντως σπρωχνουν τους Θαντερ, μαλιστα απο την προηγουμενη σειρα με τους Σπερς...
δεν λεω οτι για το 3-1 φταιει η διαιτησια, αλλα οταν βλεπεις λιγο πριν το τελος του ημιχρονου 18-6 φαουλ, δεν μπορει να ειναι τυχαιο λαμβανοντας υπ'οψιν οτι οι δυο βασικοι ψηλοι παιζουν πολυ δυναμικα to say the least...

Aυτό με την διαιτησία το έχω επισημάνει κι εγώ και το έχω συζητήσει με αρκετούς που παρακολουθούμε και μου λένε πάνω-κάτω τα ίδια. Είναι νομίζω γενική εικόνα. Παρόλα αυτά οι Θάντερ είναι αντικειμενικά καλύτεροι και αν χάσουν θα είναι επειδή θα φταίνε οι ίδιοι πια.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
2-3 και πάμε τώρα για τον τελικό του πρωταθλήματος μεθαύριο. Βάση εικόνας των 2 παιχνιδιών στην oklahoma βέβαια και του ότι οι πολεμιστές θα παίζουν πάλι με την πλάτη στον τοίχο, οι Thunder δεν μπορούν παρά να θεωρούνται φαβορί.

Η αλήθεια είναι ότι όλη η διαφορά του σημερινού αγώνα από τους 2 προηγούμενους είναι σχεδόν αποκλειστικά ο Μπόγκατ!!!
Στην επίθεση οι Warriors στο τέλος της 3ης περιόδου είχαν 80,82 και 81 πόντους αντίστοιχα στα  3 ματς.
Απλώς με τον Αυστραλό μέσα(και σε καλή κατάσταση) είναι άλλη ομάδα αμυντικά.
1. Εξισορροπούν τα ριμπάουντ.
2. Ακόμα και οι Durant,Westbrook δεν πάνε μέχρι μέσα. Αν παρατητήσετε το παιχνίδι στις περισσότερες διεισδύσεις τους σταματούσαν στα 3-4 μέτρα για jump shoot.Ως συνέπεια οι παίκτες που τους μαρκάρουν δεν κλείνουν τόσο μέσα, πιέζουν περισσότερο την μπάλα και τους δυσκολεύουν τόσο στο σούτ όσο και στην κυκλοφορία.
3.Ο παίκτης της αδύναμης πλευράς επίσης δεν κλείνει προς τα μέσα για βοήθεια  και περιορίζονται τα ελεύθερα σουτ των Thunder από εκεί

Δύο άλλοι παράγοντες, η επάνοδος των Warriors στα φυσιολογικά τους ποσοστά στο 3ποντο και η σαφής διαφοροποίηση στα σφυρίγματα των διαιτητών

Πολύ σωστός. Πολλοί υποτιμούν την προσφορά του Μπόγκουτ σε αυτή την ομάδα. Για μένα ο ρόλος του είναι κομβικός. Επίσης παίχτης-κλειδί για μένα είναι ο Γκριν. Όταν είναι καλός οι Γουώριορς είναι ανίκητοι απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Αλλά έχει ένα θέμα με την σταθερότητά του και το μυαλό του γενικότερα.
Η χθεσινή ήταν μεγάλη ματσάρα πάντως. Ίσως το καλύτερο ματς στα πλέι-οφς μέχρι τώρα. Τα είχε όλα. Ευστοχία, μερικές φοβερές προσπάθειες από μεγάλα μπασκετικά ταλέντα, εναλλαγές στο σκορ, πάθος, ένταση και σασπένς μέχρι τέλους. Κανονικά με τέτοια εμφάνιση, οι Γουώριορς θα είχαν πάρει διαφορά 30 πόντων αν έπαιζαν με οποιαδήποτε άλλη ομάδα, αλλά οι Θάντερ συνέχιζαν να επανέρχονται. Και πάλι στο τέλος είχαν ευκαιρίες να κερδίσουν. Αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί θα το τελείωναν, αλλά το φάντασμα των προηγούμενων χρόνων πλανήθηκε λιγάκι στον αέρα και δεν τα κατάφεραν.
Πάρα πολύ δύσκολα θα χάσουν στο επόμενο ματς. Στην έδρα τους, αν οι Γουώριορς κάνουν ένα νεκρό τρίλεπτο, οι Θάντερ θα τους φύγουν 10-15 πόντους και μετά πάμε και για τρίτη τσόντα.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Και ο Γκριν βοήθησε πολύ χθες όχι μόνο ο Μπόγκουτ. Ηταν έξω από τα νερά του μετά το χτύπημα στον Ανταμς και ας μην το παραδεχόταν. Βρήκε τον εαυτό του τώρα.
Εχετε παρατηρήσει τι πάει να γίνει; Αν οι Γουόριορς αποκλείσουν τους Θάντερ, για δεύτερη συνεχή χρονιά η ομάδα που πέταξε έξω τους Σπερς θα αποκλειστεί με το ίδιο τρόπο, χάνοντας το προβάδισμα στο 3-1 :new_shocked:

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Τελείωσε το λάδι των Raptors,δίκαια οι Cavs στους τελικούς,και να δούμε ποιός θα περάσει από το τρομερό ζευγάρι Warriors-Thunder.Προσωπικά πιστεύω στην ανατροπή των Warriors,αλλά θα δούμε.Επίσης,είδατε ότι οι Wizards σκοπεύουν να δώσουν maximum συμβόλαιο στον Beal?Απίστευτο...

damiano17

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
9.386
Πόντοι
2.280
Τελείωσε το λάδι των Raptors,δίκαια οι Cavs στους τελικούς,και να δούμε ποιός θα περάσει από το τρομερό ζευγάρι Warriors-Thunder.Προσωπικά πιστεύω στην ανατροπή των Warriors,αλλά θα δούμε.Επίσης,είδατε ότι οι Wizards σκοπεύουν να δώσουν maximum συμβόλαιο στον Beal?Απίστευτο...

Νομίζω ότι λίγο πολύ όλοι το περιμέναμε ότι οι Cavs θα έφταναν τελικό πριν καν αρχίσει η χρονιά. Οι 2 νίκες των Ραπτορσς ίσως ήταν και υπέρβαση.

Πάντως στο Τορόντο δουλεύουν σωστά τα τελευταία χρόνια και ανέβηκαν επίπεδο.Υπερπετυχημένοι φέτος! Αν κρατήσουν τον κορμό τους, με την προσθήκη ενός καλού 4ου και ενός ακόμα αξιόλογου αναπληροματικού γκαρντ του χρόνου πάλι εδώ θα είναι και πολύ πιο άνετα.

Ο Beal βάση ταλέντου,προοπτικής και αύξησης του σάλαρι καπ είναι λογικό να βρει την 20αρα το χρόνο στους "Μάγους" ή αλλού. Σίγουρα οι τραυματισμοί του αποτελούν παράγοντα προβληματισμού αλλά φαντάζομαι ξέρουν καλύτερα. Πριν μερικά χρόνια,για τον ίδιο λόγο, μου είχε φανεί παράλογο που οι Γουόριορς άφησαν να τους φύγει ο 'Ελλις και προτίμησαν τον Καρυ. Τελικά δικαιώθηκαν. Σίγουρα είναι κίνηση με ρίσκο.

Σήμερα σπουδαίο παιχνίδι, προβλέπεται νέο ρεκόρ τηλεθέασης.
Οι Thunder παίζουν εξαιρετικά όλη τη σειρά! Οι Γουόριορς είναι κοντά στα στάνταρ τους επιθετικά αλλά από μέτριοι ως ανύπαρκτοι αμυντικά ως τώρα(για τα δεδομένα τους). Λογικά από την αμυντική τους λειτουργία θα κριθεί ο αγώνας και η σειρά γενικότερα.
Νομίζω πως αν οι Thunder καταφέρουν να ξεφύγουν στο σκορ κάποια στιγμή θα το καθαρίσουν όπως και τα προηγούμενα στην έδρα τους. Αν φτάσουμε προς το τέλος με τις ομάδες κοντά λογικά θα κερδίσουν οι πολεμιστές. Έχουν ποια την εμπειρία να παίρνουν κλειστά παιχνίδια, ενώ οι Θάντερ στα ζόρια κάτι μου λέει ότι θα γυρίσουν στο Durant,Westbrook εναντίον όλων που δεν θα τους βγει σε καλό

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
765
Πόντοι
326
Το τοροντο μπραβο του μονο ππου πηγε την σειρα σε 6 σγωνες. ολοι μας περιμεναμε 4-0 αντε 4-1
στο αλλο θελω θαντερ και δαχτυλιδι ο ντουραντ

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Aυτό με την διαιτησία το έχω επισημάνει κι εγώ και το έχω συζητήσει με αρκετούς που παρακολουθούμε και μου λένε πάνω-κάτω τα ίδια. Είναι νομίζω γενική εικόνα. Παρόλα αυτά οι Θάντερ είναι αντικειμενικά καλύτεροι και αν χάσουν θα είναι επειδή θα φταίνε οι ίδιοι πια.

συμφωνω απολυτα...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Το τοροντο μπραβο του μονο ππου πηγε την σειρα σε 6 σγωνες. ολοι μας περιμεναμε 4-0 αντε 4-1
στο αλλο θελω θαντερ και δαχτυλιδι ο ντουραντ

κι εγω θελω να παρει το δαχτυλιδι ο Ντουραν, αλλα δεν θα αντεξω να δω τον Γουεστμπρικ να το φοραει!!

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
765
Πόντοι
326
κι εγω θελω να παρει το δαχτυλιδι ο Ντουραν, αλλα δεν θα αντεξω να δω τον Γουεστμπρικ να το φοραει!!
Γουεστμπρουκ πολυ καλος. γιατι το λες?
Εγω παλι δεν θα μπορω να δω τον Λεμπρον (η nike θα το μετανιωσει και θα ειναι αργα )

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Γουεστμπρουκ πολυ καλος. γιατι το λες?
Εγω παλι δεν θα μπορω να δω τον Λεμπρον (η nike θα το μετανιωσει και θα ειναι αργα )

εννοειται οτι ειναι παιχταρας, αλλα δεν τον μπορω ρε φιλε, τι να κανω? ειναι πολυ αντιπαθητικος, τον εχω για πολυ κομπλεξικο...

damiano17

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
9.386
Πόντοι
2.280
Για να δούμε, ξεκίνησαν λίγο σφιγμένες οι 2 ομάδες και με πολύ πιεστικές άμυνες(λογικά και τα 2) 

Νομίζω οι πιθανότητες να περάσει ομάδα που χάνει 3-1 είναι μικρότερες του 5%

Από την άλλη αν έπρεπε να διαλέξεις 1 ομάδα για να πετύχει κάτι τέτοιο, αυτή θα ήταν οι Γουόριορς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom