Τι απίστευτη ματσάρα ήταν αυτή που είδαμε!!!!!!!!!!!!
Νομίζω ότι είναι ένα από εκείνα τα ματς που θα μείνουν στην ιστορία.
Κι όμως οι Θάντερ κατάφεραν να χάσουν.................
Αχ αυτή η ομάδα........πάνω που σε πείθει ότι έχει αποβάλλει τις μαλακίες του παρελθόντος κι έχει ωριμάσει, δίνει μία στον κουβά και χύνει όλο το γάλα. Αυτή τη φορά έχει τεράστια ευθύνη και ο προπονητής. Νομίζω σε όλο το β΄ ημίχρονο δεν βγήκαν σχεδόν καθόλου οι Γουέστμπρουκ-Ντουράντ. Αντε να βγήκαν σύνολο και οι δύο 1,5-2 λεπτά. Με αποτέλεσμα στο τέλος να είναι ξεθεωμένοι και να κάνουν τη μία μαλακία μετά την άλλη(όπως τόσες φορές έχουν κάνει στο παρελθόν). Λες και έβλεπα τα τελευταία 5 λεπτά να παίζουν 5 εναντίον 2. Οι άλλοι παίχτες των Θάντερ δεν υπήρχαν, παρότι έχουν κάνει πολύ καλά ματς ως τώρα. Ακουμπούσαν την μπάλα μόνο μετά από ριμπάουντ. Γιατί τόση ανασφάλεια όταν σφίγγουν τα γάλατα?????
Από την άλλη, παρότι δεν έκαναν πολύ καλό παιχνίδι, οι Γουώριορς κρατήθηκαν σε απόσταση βολής καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, κυρίως χάρη στον Τόμπσον που έκανε απίστευτο ματς και στο τέλος τιμώρησαν τα παιδαριώδη λάθη των αντιπάλων.
Παρόλα αυτά η σειρά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θεωρώ πως οι Θάντερ έχουν καλύτερη ομάδα και είναι ικανοί να κερδίσουν και δεύτερη φορά εκτός έδρας. Φτάνει να το πιστέψουν οι ίδιοι. Δεν ξέρω τι να περιμένω πραγματικά. Μπορεί το 7ο ματς να εξελιχθεί τσόντα είτε για τη μία είτε για την άλλη ομάδα, ή να πάει πόντο-πόντο μέχρι τέλους και να δούμε άλλη μία επική ματσάρα. Φυσικά όλοι ευχόμαστε το τελευταίο.
Αυτός ο Γουέστμπρουκ τελικά είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο του μπάσκετ. Απίστευτος αθλητής και μοναδικό ταλέντο, παιχταράς με τα όλα του. Αλλά τόσο αντιπαθής, επαρμένος και κομπλεξικός!!!! Δεν γίνεται να τον συμπαθήσεις με τίποτα. Αν και φέτος αποκλειστούν οι Θάντερ, θα μείνει στην ιστορία σαν loser πρώτου βεληνεκούς. Νομίζω πως φέτος είναι η ευκαιρία τους. Ακόμα και τώρα, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα. Αν δεν τα καταφέρουν και φέτος, μάλλον θα τον πίνουν συνέχεια γιατί βλέπω τον Ντουράντ να αναχωρεί για άλλες πολιτείες.