Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
καλοφαγωτα!!! το γυρισαν οι πολεμιστες!!!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
τι εβαλε παλι το παλιοπαιδο!!!

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τελικα το προβλημα των γουριορς είναι η συγκεντρωση.
μολις σταματησαν τα χαζα λαθη ( και εκατσε παγκο και ο τσεκος) 31-18 εχουν στην 4η περιοδο

damiano17

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
10.741
Πόντοι
4.247
Νομίζω πως αν οι Thunder καταφέρουν να ξεφύγουν στο σκορ κάποια στιγμή θα το καθαρίσουν όπως και τα προηγούμενα στην έδρα τους. Αν φτάσουμε προς το τέλος με τις ομάδες κοντά λογικά θα κερδίσουν οι πολεμιστές. Έχουν ποια την εμπειρία να παίρνουν κλειστά παιχνίδια, ενώ οι Θάντερ στα ζόρια κάτι μου λέει ότι θα γυρίσουν στο Durant,Westbrook εναντίον όλων που δεν θα τους βγει σε καλό

[/quote]

Το'δες! Το'παιξες :headbang:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αν και θα εχουν αλλη μια ευκαιρια κατα καποιο τροπο τους λυπαμαι τους θαντερ.
το πιστεψαν ολοι αλλα....

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
αν και θα εχουν αλλη μια ευκαιρια κατα καποιο τροπο τους λυπαμαι τους θαντερ.
το πιστεψαν ολοι αλλα....

δεν εχει τελειωσει η σειρα...
νικησαν δυο φορες στο Σαν Αντονιο και ηδη μια στο Οκλαντ...
αλλα η ψυχολογια τωρα εχει παει στους Γουοριορς... 1.25 θα δινει μεθαυριο...

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εχω χρονια να δω ματς και να νιωθω τετοια ενταση,δεν με πιανει ο υπνος.
νομιζω θα το παρουν πλέον. δεν μπορεί οι αναπληρωματικοι τους ( ειδικα σπειτς, λιβινγκστον) να κανουν τοσο κακο παιχνίδι ξανα.
αν παιξει καλυτερα και ο τσεκος της  αυστραλίας ή έστω ο εζέλι θα περιοριστεί και το πρόβλημα των ριμπαουντ

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
το γαμησι ειναι οτι και το 7ο ειναι στις 4.00  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
προβλεπω να την πεφτω κατα τις 10.30 και να βαζω ξυπνητηρι!!

αντε, καλη ξεκουραση μαγκες, ματσαρα ειδαμε, αξιζε το ξενυχτι 100%...

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
απο αθλητικη αποψη η μερα ήταν  :rockon: :rockon:

καλη ξεκουραση, το 7ο δεν χανεται

damiano17

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
10.741
Πόντοι
4.247
Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι το ματσ το καθάρισαν οι Τόμσον,Καρυ με απίστευτες προσπάθειες :hi: :kneel: :kneel:
Με ανύπαρκτο πάγκο και τα κουκούτσια στην Οκλαχόμα.

Πίσω στην Oracle με την ψυχολογία των ομάδων πλέον τα πράγματα δείχνουν πολύ ευνοϊκά για τους Γουόριορς. Λογικά θα έχουν πολύ μεγαλύτερη βοήθεια και από τους ρολίστες τους.

Οι Θάντερ έχουν σταθεί εξαιρετικά, αλλά δυστυχώς για αυτούς στα δύσκολα γυρνάνε ασυναίσθητα στο Durant,Westbrook κεφάλι κάτω και μπούκα μόνος μου και όλοι σας.
Αν δεν είχαν τα επιθετικά ριμπάουντ και το σπροξιματάκι τους το παιχνίδι θα πήγαινε στους 10-15

damiano17

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
10.741
Πόντοι
4.247
Καλή ξεκούραση σε όλους.

Πάντα τα σαββατιάτικα παιχνίδια είναι τα καλύτερα.
Την Τρίτη θα είμαι πάλι  :zombie:  στη δουλειά  :grin: :grin:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Παλι ξεκωλωθηκανε οι λουλουδες και κερδισανε
αυτοι δεν παιζουν μπασκετ διαγωνισμο τριποντων κανουνε

21/44 τριποντα και οι θαντερς  3/23

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
326
Ψυχή πρωταθλητή οι Warriors,να δούμε αν θα ολοκληρώσουν αυτήν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανατροπή...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
ε βεβαια μεγαλη ψυχη θελει για να σουταρεις 44 τριποντα  :2funny:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Θέλει δε θέλει λεβέντες, αυτό είναι το παιχνίδι τους και κατά τα φαινόμενα μια χαρά τους πάει κιόλας.
Είδαμε και τους άλλους με το "νορμάλ" μπάσκετ το τι καυλιά ασάλιωτα ρούφηξαν κατά την διάρκεια των Playoffs. (Βλέπε Spurs με τον Πόποβιτς που σπαζόταν κιόλας με το παιχνίδι των Γουόριος, αν και τελικά υποκλίθηκε ΚΑΙ αυτός στο μεγαλείο τους)
Πάντως εγώ, αν και συμπαθώ πολύ τους "Πολεμιστές" διότι παίζουν εκπληκτικό μπάσκετ, ελπίζω να περάσουν οι Thunder τελικά, γιατί φέτος βγάζουν φωτιές και αξίζουν το κάτι παραπάνω.
Ο Klay Thompson από άλλο πλανήτη και φοβερή συνεισφορά σε κάθε παιχνίδι (ακόμη και στα χαμένα).
Ο Adams των Thunder οπλοπολυβόλο και ασταμάτητος όταν του καυλώνει να διεισδύση στο καλάθι.
Άξιζε το ξενύχτι σήμερα.
Το τελευταίο match αναμένεται συγκλονιστικό. Θα πέσουν κορμιά.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Τι απίστευτη ματσάρα ήταν αυτή που είδαμε!!!!!!!!!!!!
Νομίζω ότι είναι ένα από εκείνα τα ματς που θα μείνουν στην ιστορία.
Κι όμως οι Θάντερ κατάφεραν να χάσουν.................
Αχ αυτή η ομάδα........πάνω που σε πείθει ότι έχει αποβάλλει τις μαλακίες του παρελθόντος κι έχει ωριμάσει, δίνει μία στον κουβά και χύνει όλο το γάλα. Αυτή τη φορά έχει τεράστια ευθύνη και ο προπονητής. Νομίζω σε όλο το β΄ ημίχρονο δεν βγήκαν σχεδόν καθόλου οι Γουέστμπρουκ-Ντουράντ. Αντε να βγήκαν σύνολο και οι δύο 1,5-2 λεπτά. Με αποτέλεσμα στο τέλος να είναι ξεθεωμένοι και να κάνουν τη μία μαλακία μετά την άλλη(όπως τόσες φορές έχουν κάνει στο παρελθόν). Λες και έβλεπα τα τελευταία 5 λεπτά να παίζουν 5 εναντίον 2. Οι άλλοι παίχτες των Θάντερ δεν υπήρχαν, παρότι έχουν κάνει πολύ καλά ματς ως τώρα. Ακουμπούσαν την μπάλα μόνο μετά από ριμπάουντ. Γιατί τόση ανασφάλεια όταν σφίγγουν τα γάλατα?????
Από την άλλη, παρότι δεν έκαναν πολύ καλό παιχνίδι, οι Γουώριορς κρατήθηκαν σε απόσταση βολής καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, κυρίως χάρη στον Τόμπσον που έκανε απίστευτο ματς και στο τέλος τιμώρησαν τα παιδαριώδη λάθη των αντιπάλων.
Παρόλα αυτά η σειρά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θεωρώ πως οι Θάντερ έχουν καλύτερη ομάδα και είναι ικανοί να κερδίσουν και δεύτερη φορά εκτός έδρας. Φτάνει να το πιστέψουν οι ίδιοι. Δεν ξέρω τι να περιμένω πραγματικά. Μπορεί το 7ο ματς να εξελιχθεί τσόντα είτε για τη μία είτε για την άλλη ομάδα, ή να πάει πόντο-πόντο μέχρι τέλους και να δούμε άλλη μία επική ματσάρα. Φυσικά όλοι ευχόμαστε το τελευταίο.
Αυτός ο Γουέστμπρουκ τελικά είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο του μπάσκετ. Απίστευτος αθλητής και μοναδικό ταλέντο, παιχταράς με τα όλα του. Αλλά τόσο αντιπαθής, επαρμένος και κομπλεξικός!!!! Δεν γίνεται να τον συμπαθήσεις με τίποτα. Αν και φέτος αποκλειστούν οι Θάντερ, θα μείνει στην ιστορία σαν loser πρώτου βεληνεκούς. Νομίζω πως φέτος είναι η ευκαιρία τους. Ακόμα και τώρα, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα. Αν δεν τα καταφέρουν και φέτος, μάλλον θα τον πίνουν συνέχεια γιατί βλέπω τον Ντουράντ να αναχωρεί για άλλες πολιτείες.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
δεν ειμαι απο αυτους που κρινουν απο το αποτελεσμα, μιλαμε για δυο τεραστιες ομαδες...
οποιαδηποτε αλλη θα ειχε χασει με 35 ποντους διαφορα απεναντι σε αυτους τους Γουοριορς, οι Θαντερ ηταν μπροστα στο σκορ μεχρι τα τελευταια λεπτα με 18 τριποντα λιγοτερα και αυτο δειχνει πολλα...

drax γιατι δεν συμμετειχες στο τσατ χθες?? ειχαμε καλο παρεακι, θα ηταν ακομα καλυτερο με εσενα μεσα...

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    126,8 KB · Εμφανίσεις: 60

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
δεν ειμαι απο αυτους που κρινουν απο το αποτελεσμα, μιλαμε για δυο τεραστιες ομαδες...
οποιαδηποτε αλλη θα ειχε χασει με 35 ποντους διαφορα απεναντι σε αυτους τους Γουοριορς, οι Θαντερ ηταν μπροστα στο σκορ μεχρι τα τελευταια λεπτα με 18 τριποντα λιγοτερα και αυτο δειχνει πολλα...

drax γιατι δεν συμμετειχες στο τσατ χθες?? ειχαμε καλο παρεακι, θα ηταν ακομα καλυτερο με εσενα μεσα...

Παίχτη μου, δυστυχώς δεν έχω κουράγια για τόσο βαριά ξενύχτια πια και με δουλειά την άλλη μέρα.............
Έχω πάρει αυτή την προσφορά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΝΒΑ και τα βλέπω από εκεί την άλλη μέρα το μεσημέρι, αφού αποθηκεύονται. Πολύ καλή ποιότητα και περιγραφή κατ' ευθείαν από Αμέρικα, με την ησυχία μου και χωρίς διακοπές, ημίχρονα, τάιμ-άουτ κλπ κουραστικά. Και άμα γουστάρω και καμιά φάση την γυρίζω πίσω και την ξαναβλέπω.
Θα τα λέμε πάντως, έστω και ετεροχρονισμένα.
:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom