- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Και πάλι τα πήρε τα σουτάκια του από μέση απόσταση. Πόση ενέργεια βγάζει ο Γιάνναρος!
Οι 3 καλυτεροι σουτερ στον κοσμο αυτη τη στιγμη ανταγωνιζονται!! Αν και δεν αποκλειεται να παει σε ενα απο τα αουτσαιντερ οπως περυσιολα τα λεφτα θα ειναι αποψε ο διαγωνισμος στα τριποντα...
καθε επιτυχια στον Θαναση στους Νικς!
να παει καλα το παιδι!
1ον Αντε να αρχισει η δραση με τα ΚΑΝΟΝΙΚΑ παιχνίδια και όχι με τα σοου και τους διαγωνισμουσ...
2ον Μας εχουν πρηξει ταρχιδια με τους Νιγηριανούς,τι διαολο είναι που τους 'βαφτιζουνε' Ελληνες...
ΚΑΖΑ,καλα όλα αυτά,αλλα δεν είναι Ελληνας...Ευχομαι αν ποτε αξιωθει αλλος Ελληνας καλαθοσφαιριστης να συμμετασχει σε διαγωνισμο καρφωματων του ΝΒΑ, να μπει στην παρουσιαση του με την ελληνικη σημαια οπως ο Γιαννης.
Ευχομαι να ποτε Ελληνας γινει draft πρωτου γυρου σε τετοια θεση, να πανηγυρισει αγκαλια με μια αλληνικη σημαια οπως ο Γιαννης.
Τελος, ευχομαι οταν Ελληνας στο μελλον ρωτηθει απο αμερικανο δημοσιογραφο αν η αναδειξη του σε κορυυφαιο παικτη της Ανατολης για μια εβδομαδα συνιστα την κορυφαια στιγμη του, να απαντησει οπως ο Γιαννης: "Η κορυφαια στιγμη μου ηταν οταν εκπροσωπησα την χωρα μου το καλοκαιρι. Η κορυφαια μεχρι την επομενη".
Αυτα και δεν επιθυμω να γραψω κατι αλλο ;)
ΚΑΖΑ,καλα όλα αυτά,αλλα δεν είναι Ελληνας...
Είναι αφρικανος που γεννηθηκε και μεγαλωσε εδώ...
Αυτό λεει η λογικη και η φυση του ΑΝΘΡΩΠΟΥ..
Τωρα το τι γινεται και τι συνφεροντα παιζουν...αστο..
Δεν θα λυσουμε το μεταναστευτικο εδώ....
Παει για ΝΤΑΛΛΑΣ...Φιλε αυτο λεει η ΔΙΚΗ ΣΟΥ λογικη.
Σεβαστη οπως και καθε ανθρωπου.
Ο γιαννης γεννηθηκε εδω, μιλαει απο μωρο ελληνικα, μεγαλωσε ζωγραφου, πουλαγε σιντακια και αναπτηρες για να ζησει μεχρι που ο καλος κυριουλης του φιλαθλητικου τον ειδε μπροστα του κι επαθε τσοκομπλοκο. Τα υπολοιπα ειναι ιστορια.
Ο καθενας την αποψη του παιδες, σεβαστα ολα.
Εγω προσωπικα νιωθω μονο περηφανεια γι αυτο το παιδι.
Ευκολα θα μπορουσε να ξεχασει τα παντα απο τοτε που εγινε draft. Δεν ετρωγε και με χρυσα κουταλια δα απο τους Ελληνες σαν πιτσιρικας.
Και ομως. Δειχνει την αγαπη του για την χωρα του σε καθε ευκαιρια.
Τεσπα αστο ειναι οντως θεμα για αλλου. Εδω μονο μπασκετ
ΥΓ. Για να παιξει ο Θανασης στους knicks βεβαια, φευγειο ο τεραστιος amare.....πολλα μπορουμε να πουμε αλλα θα πω μονο ενα.
Ευχομαι στον γιγαντα studemire να παει στην ομαδα που θελει(spurs, mavericks, clippers οι υποψηφιοι) και να παρει το πρρωταθλημα. Ευκολα ξεχναμε. Εφταναν δυο τραυματισμοι για αν απαξιωθει ο κορυφαιος ψηλος της λιγκας στα '00ς μετα τον Shaq και τον Dunkan. Mικροτητα. Τεσπα. Amare δειξε τους την κλαση σου αγορι μου
Επιθετικά ήταν σίγουρα στο τοπ 3, αμυντικά ούτε στο τοπ 300 αλλά ήταν απολαυστικός όσο λίγοι. Μακάρι να ξαναφτάσει σε ικανοποιητικά στάνταρ αλλά νομίζω ότι παίχτης αξιώσεων (δηλαδή για 15-20 ποιοτικά λεπτά) δεν πρόκειται να ξαναγίνει - έχει τελειώσει η καριέρα του εδώ και 4 χρόνια (μετά από εκείνο το τρίμηνο το 2011 που τον έλιωσε ο μαλάκας ο ΝτΆντόνι) απλώς δεν του το έχουν πει. Και μόνο που συνεχίζει να παίζει πάντως και δεν είχε το τέλος του Roy ή του Oden, είναι θαύμαΥΓ. Για να παιξει ο Θανασης στους knicks βεβαια, φευγειο ο τεραστιος amare.....πολλα μπορουμε να πουμε αλλα θα πω μονο ενα.
Ευχομαι στον γιγαντα studemire να παει στην ομαδα που θελει(spurs, mavericks, clippers οι υποψηφιοι) και να παρει το πρρωταθλημα. Ευκολα ξεχναμε. Εφταναν δυο τραυματισμοι για αν απαξιωθει ο κορυφαιος ψηλος της λιγκας στα '00ς μετα τον Shaq και τον Dunkan. Mικροτητα. Τεσπα. Amare δειξε τους την κλαση σου αγορι μου
σορρυ επειδη εχω μεινει λιγο πισω ,το πουλεν μου ο καρτερ γουιλλιαμς πηγε μπακς?Βλεπω το bucks-hawks τωρα.
Προφανως και κερδιζουν οι δευτεροι(35-48 ημιχρονο).
Ειναι σαφως καλυτερη ομαδα.
Μια παρατηρηση. Μετα απο ολα τα trades που εγινανα, οι bucks στα χαρτια φαινονται καλα.
Στην πραξη ο carter williams ειναι τραυματιας και αφου εφυγε ο knight εδω και 2 ματς, παιζουν ειτε με bayless στον ασο ειτε με γιαννη ειτε με οποιον ναναι.
Μεχρι να βρεθουν και να αποκτησει χημεια ο MCW με τους αλλους θα παρει μαυς αρεκτα.
Οπως και ολοι που εκαναν trades.
Ηδη στα φορουμ των οπαδων του μιλγουοκι ολοι μιλανε πλεον για ομαδα του γιαννη και του τζαμπαρι(οταν γυρισει).
Οι απαιτησεις πλεον απο τον μικρο ειναι πολλες. Εφαγαν τον βασικο PG για να μπει πρωτο ονομα στην μαρκιζα(και γιατι δεν ηθελαν να πλερωσουν τον knight το καλοκαιρι φυσικα...).
Ο Γιαννης πρεπει να αρπαξει μια ευκαιρια η οποια πολυ δυσκολα θα ξαναδωθει σε ελληνα αθλητη.
Η βελτιωση του επιθετικα πρεπει να ειναι συνεχης και πρεπει να γινεται μεσα στα ματς.
Δεν επαιξε καλα προχτες(3/13 προσπαθειες αλλα πηρε 9 ριμπαουντ) και πρεπει να ειναι ΗΡΕΜΟΣ. Μην τρελλαινεται.
10 ριμπαουντ τα χει για πλακα σε καθε ματς και μονο με τις κινησεις που ηδη εχει, ευκολα θαπαρεπει να βαζει 15 ποντακια.
Πανω απ ολα ΜΥΑΛΟ ομως.
Μεχρι στιγμης στο ημιχρονο εχει 8 ποντους(με 4/8), μολις 2 πριμπαουντ(δεν φταιει μονο αυτος-εχουν χασει πολλα επιθετικα απο τον millsap), καμια σιστ και 2 εντυπωσιακες ταπες.
Πρεπει να ανεβει αρκετα στο Β. Δεν κερδιζουν βεβαια(οι hawks ειναι πολυ καλυτερη ομαδα) αλλα οι απιτησεις των οπαδων εκει πλεον εχουν ανεβει πολυ. Δεν θα βολευονται πλεον με 6-7 ριμπαουντ και 10 ποντους.
ΥΓ. Οι bucks εχουν καλυτερο ποσοστα στα σουτ αλλα χανουν με 13 ποντους γιατι εχουν 16(!) λαθη και πολλα χαμενα ριμπαουντ.
σορρυ επειδη εχω μεινει λιγο πισω ,το πουλεν μου ο καρτερ γουιλλιαμς πηγε μπακς?
Τον ηθελα σε αλλη ομαδα αλλα και παλι οκΝΑΙ!
Eστειλαν τον knight στους suns ;)
Τον ηθελα σε αλλη ομαδα αλλα και παλι οκ
σε δυο χρονακια πρωταθλημα.
Εχουν πλεον τηνν καλυτερη αμυντικη ομαδα. Εχουν ολοι τεραστια χερια.
Ο MCW ειναι 2,02 και πολυ καλος μυντικα.
υγ. Γιαννης 15 ποντοι και συνεχιζει. 6/12 και 3/3 βολες. Παμε. Παρε και κανα ριμπαουντ ρε