Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
θεωρω οτι ο πρωταθλητΗς θα ειναι σιγουρα απο τη δυση. Νομιζω οτι η ομαδα που θα παιξει αμυνα και εχει καλο ασσο θα παρει το πρωταθλημα. Θα ψηφιζα CLIPPERS αλλα με απογοητευουν στην αμυνα. Τι κανει ο Ριβερς ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Είναι πολύ νωρίς ακόμα παλικάρια. Το ΝΒΑ είναι μαραθώνιος και στο τέλος επιβιώνει μάλλον αυτός που έχει πια τις μεγαλύτερες αντοχές κι έχει βγει αλώβητος από τραυματισμούς, παρά ο πιο ταλαντούχος. Από τα λίγα ματς που έχουν παιχτεί και τα ακόμα πιο λίγα που έχω δει ως τώρα, υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχουν ξεχωρίσει, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε πρόβλεψη ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα από τώρα ή ποιος θα φτάσει και μέχρι που. Πάντως θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός όπως κάθε χρόνο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Εγώ το μόνο που εύχομαι είναι να μην υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί σε παίχτες-κλειδιά των μεγάλων ομάδων γιατί έχουν συμβεί πολλά τα τελευταία χρόνια και είναι θλιβερό. Αυτός ο Ρόουζ π.χ. είναι καταραμένος. Μακάρι να βγω ψεύτης για το παλικάρι, αλλά μάλλον πάμε για μια νέα περίπτωση Μπράντον Ρόι. 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το γκολντεν στειτ νικησε το χιουστον?
τοσο καλη ομαδα ειναι?

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ώραίο το golden state το έπιασα και στο στοίχημα μαζί με πολλά  άλλα , και έχασα τους Bulls που έχασαν από το Boston.

Μου αρέσουν oi Rockets αλλά πιστεύω ότι είναι ομάδα που θα πάει πολύ καλά στη σεζόν αλλά θα πατώσει στα πλει οφ  όπως την έπαθαν πέρσι οι ίδιοι και πρόπερσι οι pacers.

Ωραίο μπάσκετ να βλέπουμε και να πιάνουμε τα στοιχήματα  :sunglasses:

alicante

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Και οι δυο ομάδες ειχαν το απόλυτο, απλά οι Ροκετς έπαιξαν χωρίς τους τρεις από τους πέντε πενταδάτους (Μπέβερλι, Τι Τζόουνς και κυρίως τον Χάουαρντ) και το ότι το πάλεψαν μέχρι τέλους ήταν ένα μικρό θαύμα. Ο Παπανικολάου έπαιξε πεντάδα...είχε συμμετοχή σε ριμπάουντ, κλεψίματα, ασίστ άλλα ήταν δυστυχώς πααααρα πολύ άστοχος. Οι Γουώριορς από πέρσι είναι πολύ υπολογίσιμη δύναμη...φέτος ο Κέρ βάζει το στίγμα του με τον Ιγκουοντάλα εκτός πεντάδας και ξεκινώντας ταυτόχρονα τους φερελπις Γκρην και Μπαρνς. Οταν επανέλθει ο Λη, αγούγεται ότι και αυτόν θα τον έχει εκτός πεντάδας...με απώτερο σκοπό να μην έχει κενά διαστήματα σε όλο το 48λεπτο.
Στη Δύση πάλι θα γίνει χαμός...Γουέστμπρουκ, Ντουράντ δεν θα παίξουν μεχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι πιθανόν να μείνουν εκτός πλέι οφς αυτοί και στον αντίποδα πολύ πιο δυνατοί είναι οι Γκρίζλις και εντυπωσιακοί οι Κινγκς με τους Καζινς και Γκέι να είναι mvp της χρονιάς μέχρι τώρα.
Στην ανατολή είναι πιο απλοικά τα πράγματα...άλλα όντως είναι πολύ νωρίς ακόμα και δυστυχώς και φέτος οι τραυματισμοί είναι ακόμα πιο συχνοί. Ο Ρόουζ πχ που τον περιμένουμε τρίτη χρονιά τωρά έχει παίξει 2,5 μάτς. Ο τραυματισμός του βέβαια δεν έχει σχέση με το εγχειρισμένο γόνατο...διάστρεμα έπαθε στο ματς με τους Καβς, άλλα όπως και να χει όταν διαβάζεις Ρόουζ και τραυματισμός τρομάζεις

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και οι δυο ομάδες ειχαν το απόλυτο, απλά οι Ροκετς έπαιξαν χωρίς τους τρεις από τους πέντε πενταδάτους (Μπέβερλι, Τι Τζόουνς και κυρίως τον Χάουαρντ) και το ότι το πάλεψαν μέχρι τέλους ήταν ένα μικρό θαύμα. Ο Παπανικολάου έπαιξε πεντάδα...είχε συμμετοχή σε ριμπάουντ, κλεψίματα, ασίστ άλλα ήταν δυστυχώς πααααρα πολύ άστοχος. Οι Γουώριορς από πέρσι είναι πολύ υπολογίσιμη δύναμη...φέτος ο Κέρ βάζει το στίγμα του με τον Ιγκουοντάλα εκτός πεντάδας και ξεκινώντας ταυτόχρονα τους φερελπις Γκρην και Μπαρνς. Οταν επανέλθει ο Λη, αγούγεται ότι και αυτόν θα τον έχει εκτός πεντάδας...με απώτερο σκοπό να μην έχει κενά διαστήματα σε όλο το 48λεπτο.
Στη Δύση πάλι θα γίνει χαμός...Γουέστμπρουκ, Ντουράντ δεν θα παίξουν μεχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι πιθανόν να μείνουν εκτός πλέι οφς αυτοί και στον αντίποδα πολύ πιο δυνατοί είναι οι Γκρίζλις και εντυπωσιακοί οι Κινγκς με τους Καζινς και Γκέι να είναι mvp της χρονιάς μέχρι τώρα.
Στην ανατολή είναι πιο απλοικά τα πράγματα...άλλα όντως είναι πολύ νωρίς ακόμα και δυστυχώς και φέτος οι τραυματισμοί είναι ακόμα πιο συχνοί. Ο Ρόουζ πχ που τον περιμένουμε τρίτη χρονιά τωρά έχει παίξει 2,5 μάτς. Ο τραυματισμός του βέβαια δεν έχει σχέση με το εγχειρισμένο γόνατο...διάστρεμα έπαθε στο ματς με τους Καβς, άλλα όπως και να χει όταν διαβάζεις Ρόουζ και τραυματισμός τρομάζεις
εχει γαμηθει αυτος ο ρουζ τυπε
πολυ σαπιος :S

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
πώς το βλεπετε το ΝΒΑ?? μπερδεμενο μου φαινεται  :think:
νωρις ειναι ακομα, αλλα καποια πραγματα μπορουμε να πουμε με σιγουρια:
1ον οι Θαντερ κινδυνευουν σοβαρα να μεινουν εκτος πλει-οφφ... θα χρειαστουνε μεγαλο ντεμαραζ και σπαταλη δυναμεων για να παρουν 7η-8η θεση... θυμιζω οτι περυσι στη Δυση, οι Σανς εμειναν 9οι με 48 νικες!!

2ον οι Καβς εχουν μεγαλα θεματα στην αμυνα και δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να αλλαξουν κατι με το υπαρχον ροστερ... αυτη τη στιγμη η μονη "λογικη" κινηση ειναι να διωξουν τον Κεβιν Λοβ!!! το παλικαρι ειναι μαυρη τρυπα... προχθες ο χοντρο-Ντιο του εβαλε καμια 30ρια ποντους και εφτασε κοντα στο τριπλ-νταμπλ... ο Λοβ εβαλε 10! δεν θελω να χρησιμοποιησω το κλισε "τα ελεγα εγω", αλλα η ομαδα ηθελε καθαρο τριαρι, και ο ΛεΜπρον να παιζει τεσσαρι, οπως στο Μαιαμι... θα ηταν πολυ καλυτεροι με τον Πολ Πιρς και θα τους ειχανε μεινει λεφτα να παρουνε εναν αξιοπιστο ψηλο για τον παγκο...

κατα τ'αλλα, Μεμφις και Τοροντο οδηγανε, πολυ καλοι οι Μαβς, οι Γουοριορς, οι Γουιζαρντς και μετα απο πολλα χρονια το Σακραμεντο...
ολοι οι αλλοι, δοκτωρ Τζεκυλ- μιστερ Χαιντ...

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φέτος μου αρέσει πολύ το Ορλάντο και το Σακραμέντο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλο μπασκετακι παιζει το μεμφις παντως

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Το poster του Αντετοκούνμπο στον Παπανικολάου (VIDEO)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Κώστας Παπανικολάου παρουσίασαν πολύ ωραίο θέαμα ικανοποιώντας το κοινό που είχε στραμμένα τα βλέμματα πάνω τους. Ο Αντετοκούνμπο μάλιστα έκανε το κάρφωμα της βραδιάς και μαζί poster τον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα.

http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Basketball/USA/article3169764.ece/ALTERNATES/w460/kounmpo_pap.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/to-poster-toy-antetokounmpo-ston-papanikolaoy-video.3169769.html[/URL]

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Νβα χωρις Ντουραντ,Κομπε,Ροουζ ,Λεμπρον θα ηταν η απολυτη καταντια σε σχεση με το παρελθον.

Καποιοι μεγαλωσαν ,Καρτερ,Νοβιτσκι,Ντανκαν,Πηρς κλπ που εδιναν καποια αιγλη,

Εχουν μεινει 2-3 που μεταξυ αυτων εχουμε και αποχες με τραυματισμους κλπ (βλεπε Γουεηντ, Ροουζ,Κομπε) κλπ

Λογω υποχρεωσεων δεν εχω δει οσα ματς θα ηθελα αλλα....
Ομαδα Μαιαμι δεν υπαρχει.
Κληβελαντ δευτερο φαβορι για πρωταθλημα :2funny: :2funny: :2funny: ενας παιχτης ποτε δε πηρε πρωταθλημα.Μη μου πειτε 2 ο Λοβ ειναι ενας μετριος παιχτης.
Οι κωλογεροι εχουν τοσο εμπειρεια,αυτοματισμους και προπονητη που συνεχιζουν και δε πρεπει να τους υποτιμας.
Δυστυχως δεν εχω δει καθολου Μπουλς.
Πιστευω και θα τζογαρω :grin: Κλιπερς και Οκλαχομα.Θα επιστρεψει απο εβδομαδα ο Κεβιν και εαν το σαρδαναπαλο πλευ μεηκερ βαλει λιγο μυαλο θα ειμαστε οκ.

Παρακολουθω επιμονα τους 76ερς.Λογω το 0-17.
Τους λυπαμαι.Δεν ειναι τοσο κακη ομαδα.Αλλα ειναι μικρα απειρα παιδια,χωρις συστηματα,αλλα μερικα με ταλεντο.Ειδικα ο Καρτερ Γουιλιαμας.

Πολυ θετικη εντυπωση η Γκολντεν Στεητ.Ο ΚΑρυ πραγματικα φανταστικος.
Και η Ραπτορς μεχρι στιγμης.

Κουραστηκα με την αποθεωση του Γιαννης και Παπ καθε ημερα. :S
Εχω δει τρομερα αρθρα στα μπλογκς.Μεχρι και το Λεμπρον ή Γιαννης  :S

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Νβα χωρις Ντουραντ,Κομπε,Ροουζ ,Λεμπρον θα ηταν η απολυτη καταντια σε σχεση με το παρελθον.

Καποιοι μεγαλωσαν ,Καρτερ,Νοβιτσκι,Ντανκαν,Πηρς κλπ που εδιναν καποια αιγλη,

Εχουν μεινει 2-3 που μεταξυ αυτων εχουμε και αποχες με τραυματισμους κλπ (βλεπε Γουεηντ, Ροουζ,Κομπε) κλπ

Λογω υποχρεωσεων δεν εχω δει οσα ματς θα ηθελα αλλα....
Ομαδα Μαιαμι δεν υπαρχει.
Κληβελαντ δευτερο φαβορι για πρωταθλημα :2funny: :2funny: :2funny: ενας παιχτης ποτε δε πηρε πρωταθλημα.Μη μου πειτε 2 ο Λοβ ειναι ενας μετριος παιχτης.
Οι κωλογεροι εχουν τοσο εμπειρεια,αυτοματισμους και προπονητη που συνεχιζουν και δε πρεπει να τους υποτιμας.
Δυστυχως δεν εχω δει καθολου Μπουλς.
Πιστευω και θα τζογαρω :grin: Κλιπερς και Οκλαχομα.Θα επιστρεψει απο εβδομαδα ο Κεβιν και εαν το σαρδαναπαλο πλευ μεηκερ βαλει λιγο μυαλο θα ειμαστε οκ.

Παρακολουθω επιμονα τους 76ερς.Λογω το 0-17.
Τους λυπαμαι.Δεν ειναι τοσο κακη ομαδα.Αλλα ειναι μικρα απειρα παιδια,χωρις συστηματα,αλλα μερικα με ταλεντο.Ειδικα ο Καρτερ Γουιλιαμας.

Πολυ θετικη εντυπωση η Γκολντεν Στεητ.Ο ΚΑρυ πραγματικα φανταστικος.
Και η Ραπτορς μεχρι στιγμης.

Κουραστηκα με την αποθεωση του Γιαννης και Παπ καθε ημερα. :S
Εχω δει τρομερα αρθρα στα μπλογκς.Μεχρι και το Λεμπρον ή Γιαννης  :S

Σωστός ο παίχτης!!!!!!!!!!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
τι να τζογαρεις Κιρονα, πεταξε το πουλακι... ειχαμε τους Γουοριορς στο 30.00 και καθομασταν και το κοιταζαμε! τωρα ειναι στο 12.50!
ποιοι Κλιπερς με 14.00?? αυτοι δεν εχουν βελτιωθει καθολου στην περιφερειακη αμυνα, πώς θα περασουν Σπερς για να πανε στους τελικους?? ουτε το Πορτλαντ δεν περνανε αν συναντηθουνε στον 1ο γυρο...
Θαντερ επισης 14.00... κινδυνευουν να μεινουν εκτος πλει-οφφ, αλλα και αν μπουν θα παιξουν ολες τις σειρες με μειονεκτημα εδρας...

Σπερς 4,50
Καβς 5.50
Μπουλς 8.80
Ροκετς 15.00
Γκριζλις και Μαβς 20.00

δεν διακρινω καποιο value σε αυτες τις αποδοσεις...

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
τι να τζογαρεις Κιρονα, πεταξε το πουλακι... ειχαμε τους Γουοριορς στο 30.00 και καθομασταν και το κοιταζαμε! τωρα ειναι στο 12.50!
ποιοι Κλιπερς με 14.00?? αυτοι δεν εχουν βελτιωθει καθολου στην περιφερειακη αμυνα, πώς θα περασουν Σπερς για να πανε στους τελικους?? ουτε το Πορτλαντ δεν περνανε αν συναντηθουνε στον 1ο γυρο...
Θαντερ επισης 14.00... κινδυνευουν να μεινουν εκτος πλει-οφφ, αλλα και αν μπουν θα παιξουν ολες τις σειρες με μειονεκτημα εδρας...

Σπερς 4,50
Καβς 5.50
Μπουλς 8.80
Ροκετς 15.00
Γκριζλις και Μαβς 20.00

δεν διακρινω καποιο value σε αυτες τις αποδοσεις...
Να σου πω την αληθεια, λογω υποχρεωσεων τις τελυταιες ημερες βλεπω.
Θα στο πω γραψω ισως λιγο μπακαλιστικα.Λεμπρον μονος του πρωταθλημα δε παιρνει,Σπερς δε νομιζω ξανα,Ροκετς-Μαβς απλα το αποκλειω.Δεν εχω εικονα απο Μπουλς.
Τι μενει Κλιπερς και οκλαχομα.Βαλε και οτι τις συμπαθω αυτες τις ομαδες. :grin: :grin: :grin: :grin:

Η πιο ομαδα παντως απο ολες τις αποψεις, ειναι η γουωριορς οντως.

Μπορεις να μου πεις λιγο για Μπουλς?
Μπορω ευκολα να φανταστω πανω κατω ξερωντας το ροστερ ,αλλα εαν δεν εχεις δειι....

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
εχω δει Μπουλς, αλλα δεν μπορω να κανω καποια προβλεψη...
ο δικος μου ο Τζιμυ Μπατλερ - ποσο θα τον ηθελα στους Κλιπερς!! - κανει οργια ΚΑΙ επιθετικα φετος... ο Παου και ο Γκιμπσον πολυ καλοι, Χινριχ και Νοα σταθεροι αλλα δεν βγαζουν ματια...
ειχαν σχετικα ευκολο προγραμμα, κερδισαν και 3-4 ματς στον ποντο...
τα παντα θα κριθουν απο τον Ροουζ... αν μπορεσει να παιξει εστω στο 75% της χρονιας που βγηκε MVP, οι Μπουλς ειναι διεκδικητες... εξ'αλλου ειναι προφανες οτι μονο Καβς και Ραπτορς ειναι ικανοι να τους χτυπησουν στην Ανατολη, οποτε δεν θα ειναι δυσκολο να φτασουν στους τελικους...
γι'αυτο βλεπεις την αποδοση τους τοσο χαμηλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom