Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε τύπε, η άλλη ομάδα δε θα κατεβαίνει καν στο γήπεδο με τέτοια άτομα, τι λες τώρα? :2funny: :2funny: :2funny:
Και εγώ πάω τον Big Ben γιατί είναι μορφή αν και αγωνιστικά έχει πέσει πολύ από την εποχή που ήταν στους Bulls.
Τώρα παίζει λες και έρχεται από τραυματισμό ή τίποτα τέτοιο, καμία σχέση με το κτήνος επί εποχή Pistons.
Ο
ε ναι ρε καμια σχεση με οτι βλεπαμε στους πιστονς
αλλα παραμενει μορφη :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ε ναι ρε καμια σχεση με οτι βλεπαμε στους πιστονς
αλλα παραμενει μορφη :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε μου, άκουσες την ιστορία με το Νοβίτσκι και τα ψυχολογικά που τραβάει από την πρώην του?
Εγώ νόμιζα ότι θα ήταν καμιά μουνάρα και ο Ντιρκ θα είχε τρελαθεί τελείως μέχρι που την είδα και σκέφτηκα:
"Γιατί έτσι ρε Ντιρκ, γιατί έτσι?" :2funny:

203641.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε μου, άκουσες την ιστορία με το Νοβίτσκι και τα ψυχολογικά που τραβάει από την πρώην του?
Εγώ νόμιζα ότι θα ήταν καμιά μουνάρα και ο Ντιρκ θα είχε τρελαθεί τελείως μέχρι που την είδα και σκέφτηκα:
"Γιατί έτσι ρε Ντιρκ, γιατί έτσι?" :2funny:

203641.jpg
ναι ρε το διαβασα
μιλαμε πολυ μπαζολα :2funny:
παιζει πολυ
smoking-030.gif
στην σχεση τους :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Απόλυτεεεεεεεεεεεεεεεεε :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

www.realgm.com/src_wiretap_archives/60081/20090625/magic_land_vince_carter/]Magic Land Vince Carter[/url]

The New Jersey Nets have agreed in principal to send Vince Carter and Ryan Anderson to the Orlando Magic for Rafer Alston, Tony Battie and Courtney Lee, two league executives told Yahoo! Sports.

http://[URL unfurl="true"]www.nbaloud.com/userimages/user1195_1174829554.jpg[/img[/URL]]

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ΝΒΑ Draft Class 2009

1. Κλίπερς - Μπλέικ Γκρίφιν (Οκλαχόμα)
2. Γκρίζλις - Χασίμ Θαμπίτ (Κονέκτικατ)
3. Θάντερ - Τζέιμς Χάρντεν (ASU)
4. Κινγκς - Τάιρεκ Έβανς (Μέμφις)
5. Γουλβς - Ρίκι Ρούμπιο (Μπανταλόνα)
6. Γουλβς - Τζόνι Φλιν (Σίρακιους)
7. Ουόριορς - Στέφεν Κάρι (Ντέιβιντσον)
8. Νικς - Τζόρνταν Χιλ (Αριζόνα)
9. Ράπτορς - NτεΜάρ ΝτεΡόζάν (USC)
10. Μπακς - Μπράντον Τζένινγκς (Ρόμα)
11. Νετς - Τέρενς Ουίλιαμς (Λούιβιλ)
12. Μπόμπκατς - Τζέραλντ Χέντερσον (Ντιουκ)
13. Πέισερς - Τάιλερ Χάνσμπροου (Νορθ Καρολάινα)
14. Σανς - Ερλ Κλαρκ (Λούιβιλ)
15. Πίστονς - Όστιν Ντέιβ (Γκονζάγκα)
16. Μπουλς - Τζέιμς Τζόνσον (Ουέικ Φόρεστ)
17. Σίξερς - Τζρέι Χόλιντεϊ (UCLA)
18. Γουλβς - Τάι Λόουσον (Νορθ Καρολάινα)
19. Χοκς - Τζεφ Τιγκ (Ουέικ Φόρεστ)
20. Τζαζ - Έρικ Μέινορ (ΒΑ Κόμονγουελθ)
21. Χόρνετς - Ντάρεν Κόλισον (UCLA)
22. Μπλέιζερς - Βίκτορ Κλαβέρ (Βαλένθια)
23. Κινγκς - Όμρι Κάσπι (Μακάμπι)
24. Μάβερικς - Μπι Τζέι Μούλενς (Οχάιο Στέιτ)
25. Θάντερ - Ροντρίγκ Ντεμπουά (Γαλλία)
26. Μπουλς - Ταζ Γκίμπσον (USC)
27. Γκρίζλις - ΝτεΜάρ Κάρολ (Μάτζικ)
28. Γουλβς - Ουέιν Έλινγκτον (Νορθ Καρολάινα)
29. Λέικερς (σε Νικς) - Τόνι Ντάγκλας (Φλόριντα Στέιτ)
30. Καβαλίερς - Κριστιάν Εγένγκα (Κονγκό)

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Νικ Καλάθης, το μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο οποίος συμμετείχε κι αυτός στη διαδικασία, επελέγη στον 2ο γύρο 45ος και τα δικαιώματά του έχουν οι Timberwolves (όπως αυτά του Νίκολα Πέκοβιτς από πέρυσι), ωστόσο δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν σε κάποια ανταλλαγή.

http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images/m/nbadrafts_260609_m.jpg[/img[/URL]]

Αναμένονται πολλά trades. :headbang3:

koncyp

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δε θα σχολιάσω το ντραφτ γιατί δεν είχα καμία επαφή φέτος..
Αλλού είναι το ενδιαφέρον για μένα..
Δεν μπορώ να περιμένω τους τελικούς του 2010 και φαντάζομαι το ίδιο κι ο Κόμπε!
Πάμε ένα ριπλέι ρε μάγκες από τους ημιτελικούς και μετά μέσα στο καλοκαιράκι, τώρα που είναι και ο Σακ στο παιχνιδι..
Έτσι, για να τους πιπώσει και τους 2 μαζί! Η απόλυτη ηδονή θα είναι!!!

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
187
Πόντοι
896
Mάλιστα!!!Πολλές και ποικίλες οι εξελίξεις και το καλοκαίρι έχει ακόμα πολύ δρόμο!!!!Απο τους παίχτες του ντραφτ δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να έχω άποψη.Για τις ανταλλαγές τώρα.Ο Σακίλ έχει καταντήσει λιγάκι γραφικός με τις μεταγραφές.Συν τοις άλλοις έχει βαρύνει πάρα πολύ και σίγουρα είναι και πιο επιρρεπής στους τραυματισμούςκαι λόγω ηλικίας.Αλλά πρέπει να παραδεχτώ οτι η ανταλλαγή ήταν λουκούμι για τους Καβς.Εδωσαν δυο παίχτες που ουσιαστικά δεν έπαιζαν καθόλου και ειδικά ο Μπιγκ Μπεν ήταν και βάρος απο οικονομικής άποψης.Αν ο Σακίλ παραμείνει υγιής,σίγουρα θα προσφέρει και θα αλλάξει ίσως και λιγάκι τον τρόπο που παίζουν καθώς είχαν καταντήσει πολύ ευπρόβλεπτοι με το "ένας εναντίον όλων" του Λεμπρόν.Το αρνητικό είναι οτι θα βαρύνουν περισσότερο και δεν ξέρω αν θα μπορέσουν ν'ακολουθήσουν ομάδες πιο νεανικές που παίζουν πιο γρήγορα.Ίδωμεν,αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου!Οσο για την φημολογούμενη ανταλλαγή του Κάρτερ κι εκεί νομίζω υπάρχει και καλή και κακή όψη για τους Μάτζικ.Ουσιαστικά θα μείνουν χωρίς γκαρντ με τον απαράδεκτο Νέλσον και τον γερο-Τζόνσον μόνο για να πάρουν έναν παίχτη που έχει δεν έχει έναν χρόνο καλού μπάσκετ κατα τη γνώμη μου.Βιάζονται κι αυτοί.Γενικά υπάρχει μια βιασύνη πια στο ΝΒΑ.Δεν υπάρχουν ομάδες που να χτίζονται πια.Όλοι αναζητούν έτοιμους φτιαγμένους παίχτες για να πάρουν άμεσα τίτλους.Το θετικό είναι οτι ο Κάρτερ είναι πολύ διψασμένος για τίτλους και έχει κίνητρο να προσφέρει,αλλά αυτές οι ανταλλαγές μου θυμίζουν λιγάκι τις μεταγραφές-φιάσκο των Πέιτον-Μαλόουν στους Λέικερς που έφαγαν τα μούτρα τους τελικά και οι παίχτες και η ομάδα μέσα στο άγχος τους να πάρουν αμέσως το πρωτάθλημα!Για να δούμε τελικά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού που θα καταλήξουν και οι Αλεν,Ρόντο,Νας,Στουνταμάιρ ακόμα και Νοβίτσκι!Δεν μπορώ να μην αφήσω κι εγώ ασχολίαστο τον τρόπο που κινούνται όλα αυτά τα χρόνια οι Σανς και τώρα έβαλαν και το κερασάκι στην τούρτα.Αντί να πλαισιώσουν τον κορμό της ομάδας με χρήσιμους και βοηθητικούς παίχτες έκαναν απλά κινήσεις εντυπωσιασμού κι έχουν βρεθεί σε πολύ άσχημη θέση.Απο φαβορί για πρωτάθλημα,έκτος πλέι-οφς.Τόσα χρόνια ο Νας χρειαζόταν έναν καλό αναπληρωματικό πλέι-μέικερ και αυτοί κρατούσαν τον Μπαρμπόσα!!!!!!!!!!!!!!!Και το τραγελαφικό είναι οτι τελικά μάλλον ο Νας θα φύγει πριν απο τον Μπαρμπόσα απ'αυτήν την ομάδα!!!Ελεος.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Δεν μπορώ να περιμένω τους τελικούς του 2010 και φαντάζομαι το ίδιο κι ο Κόμπε!
Πάμε ένα ριπλέι ρε μάγκες από τους ημιτελικούς και μετά μέσα στο καλοκαιράκι, τώρα που είναι και ο Σακ στο παιχνιδι..
Έτσι, για να τους πιπώσει και τους 2 μαζί! Η απόλυτη ηδονή θα είναι!!!

Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για αυτούς τους 2.
Ο Σακ δήλωσε ότι ήθελε να πάει στο Κλίβελαντ για να είναι ο πρώτος που θα φτάσει στα 5 δαχτυλίδια άρα αναμένονται μάχες. :rockon:

Το καλοκαίρι μπήκε πολύ δυνατά. :rockon:

Κλίβελαντ και Ορλάντο δυνάμωσαν αρκετά. Οι πρώτοι γιατί όπως πολύ σωστά είπες δεν έχασαν τίποτε σημαντικό και πήραν ένα κορυφαίο πάιχτη (αν παραμείνει υγιής) ενώ οι δεύτεροι απέκτησαν ένα αποδεδειγμένο σκόρερ και ηγέτη στην επίθεση. Για τον Κάρτερ έχω την εντύπωση ότι θα παίξει καλά στο Ορλάντο μιας και είναι η τελευταία του μεγάλη ευκαιρία για έναν τίτλο. Επίσης νομίζω ότι οι Μάτζικ δύσκολα θα κρατήσουν τον Τούρκογλου ενώ πρέπει οπωσδήποτε να μεριμνήσουν για τον πάγκο τους που αυτή τη στιγμή είναι ανύπαρκτος.
Για τους Σανς αναμένεται τέλος εποχής μιας και ένας εκ των Αμάρε & Νας (ή και οι 2) θα γίνουν ανταλλαγή με φαβορί τον πρώτο. Για το Μπαρμπόσα συμφωνώ. Πολύ κακός GM ο Κερ, εχει κάνει τους Σανς αγνώριστους σε σχέση με 2 χρόνια πριν. Τέλος για το χτίσιμο των ομάδων διαφωνώ. Λόγω μεγάλου ανταγωνισμού, παρουσιάζονται συχνά μεγάλες ευκειρίες για ανταλλαγές και η πίεση για να διατηρηθούν στην κορυφή, αναγκάζει αρκετές ομάδες να μην πολυζυγίζουν ευκαιρίες και απλά να αλλάζουν το ρόστερ τους. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις με λαμπρότερη το Πόρτλαντ όπου χτίζει σταθερά μία πολλά υποσχόμενη ομάδα τα τελευταία 3 χρόνια (επίσης Γιούτα, Σακραμέντο πέρυσι και Ατλάντα είναι στο ίδιο στυλ πάνω-κάτω). Τέλος, υπάρχει το πολυδιαφημισμένο καλοκαίρι του 2010 όπου οι μισές ομάδες ποντάρουν στους πολλούς free agents με αποτέλεσμα τις όποιες βεβιασμένες μεταγραφικές κινήσεις τους.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Nice compilation of the 2010 Cleveland Cavaliers.

In 2010 Lebron James + Shaquille O'neal in Cleveland Cavaliers Amazing !!!!

[youtube=560,340]nP8FiU5AQlQ[/youtube]

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Σοβαρός τραυματισμός για το Yao Ming που κινδυνεύει να σταματήσει οριστικά το μπάσκετ.
Σε όλα τα ΝΒΑ message boards & στο ESPN γίνεται λόγος για αυτό το γεγονός μιας και ο οργανισμός του δεν ανταποκρίνεται καθόλου στις θεραπείες από τον προηγούμενο τραυματισμό του (αρχές Μαϊου).
Σύμφωνω με τις τελευταίες εκτιμήσεις χάνει όλη την επόμενη regular season.

www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/243519.html]O Yao και το τραυματισμένο του πόδι[/url]

http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images/m/ming_rockets_290609_m.jpg[/img[/URL]]

Ένα πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει το (σοβαρό) τραυματισμό του Yao Ming στο αριστερό πόδι.

Μέχρι τώρα οι Houston Rockets δεν έχουν τοποθετηθεί επισήμως, αφήνοντας να εννοηθεί μόνο πως ο Κινέζος σέντερ θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της ερχόμενης σεζόν. Μήπως όμως κρύβουν τη μισή αλήθεια; Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμά του το sports.yahoo, σύμφωνα με το οποίο ο "γίγαντας με τα γυάλινα πόδια" κινδυνεύει στα 28 του χρόνια να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Συγκεκριμένες πηγές που επικαλείται ο συντάκτης του σχετικού άρθρου επιβεβαιώνουν ότι ο Yao θα χάσει όλα τα παιχνίδια της ρέγκιουλαρ σίζον, αφού μετά τις διαδοχικές επεμβάσεις θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και να μην βιαστεί να επιστρέψει στα παρκέ, όπως έγινε πέρσι για να προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κατά το ρεπορτάζ-σχόλιο, οι επιτελείς της ομάδας του Χιούστον επιχειρούν να αποκρύψουν τα πραγματικά στοιχεία για τον τραυματισμό του Κινέζου, αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα πληγούν οικονομικά. Δεν είναι μυστικό ότι πάνω στον 28χρονο σέντερ επενδύουν πολλά σε επίπεδο χορηγιών, με δεδομένη τη λατρεία που τρέφουν γι' αυτόν οι συμπατριώτες του.

Πλέον όμως βρίσκονται σε ένα σταυροδρόμι και θα πρέπει να επιλέξουν. Εξακολουθούν να επενδύουν σε μια μετοχή που δεν αποκλείεται να τους προδώσει ή αλλάζουν στρατηγική και αποδέχονται ότι ο Yao δεν έχει προσφέρει τίποτα περισσότερο απ' όσα μέχρι σήμερα έδωσε;

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
187
Πόντοι
896
Κρίμα για τον Μινγκ.Καλός παίχτης και πολύ συμπαθής άνθρωπος.Αλλά πολύ υπερεκτιμημένος.Δεν έκανε ποτέ την διαφορά ούτε είχε την ικανότητα ν'αλλάξει την πορεία μιας ομάδας.Είναι η σωματοδομή όλων αυτών των παιχτών τέτοια που είναι πολύ επιρρεπείς σε τραυματισμούς.Θυμηθείτε τον Ράλφ Σαμπσον.Αξιοθαύαστο ταλέντο που θα μπορούσε να αφήσει εποχή αλλά συνέχεια τραυματίζονταν και τώρα ελάχιστοι τον θυμούνται.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Jamal Crawford (Warriors) - Acie Law & Speedy Claxton (Hawks)

Πολύ καλή ανταλλαγή για την Ατλάντα μιας και παίρνει έναν πολύ καλό επιθετικό παίχτη (έχει βάλει 2 50αρες μέχρι στιγμής  :o).
Ο ίδιος δήλωσε ότι δε θα δοκιμάσει το free agency αυτό το καλοκαίρι και θα παραμείνει πιστός για άλλα 2 χρόνια.
Έτσι και καταφέρουν να κρατήσουν και τον Bibby, τότε είναι μέσα στις 4 καλύτερες ομάδες της Ανατολής.
Δείτε ένα ωραίο compilation από το 2ο μισό της περσινής σεζόν του Crawford στους Warriors.
(τρελή κίνηση στο 1:01, στο replay φαίνεται καλύτερα όπως και από το 4:19 και μετά  :o)

Jamal Crawford - GameTime

[youtube=560,340]fUqjvt0oKvw[/youtube]

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Κρίμα για τον Μινγκ.Καλός παίχτης και πολύ συμπαθής άνθρωπος.Αλλά πολύ υπερεκτιμημένος.Δεν έκανε ποτέ την διαφορά ούτε είχε την ικανότητα ν'αλλάξει την πορεία μιας ομάδας.Είναι η σωματοδομή όλων αυτών των παιχτών τέτοια που είναι πολύ επιρρεπείς σε τραυματισμούς.Θυμηθείτε τον Ράλφ Σαμπσον.Αξιοθαύαστο ταλέντο που θα μπορούσε να αφήσει εποχή αλλά συνέχεια τραυματίζονταν και τώρα ελάχιστοι τον θυμούνται.

Όντως παιχταράς ο Κινέζος και από τους ικανότερους ποτέ για το ύψος του. Περίμενα ότι κάποτε θα ερχόταν μία τέτοια στιγμή αλλά όχι πριν τα 30 του. Σχετικά με το ότι δε μπόρεσε ποτέ να κάνει τη διαφορά η ομάδα του, πιστεύω ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης πάει στο McGrady μιας και έχει χειρότερο ιστορικό στους τραυματισμούς απ' ότι ο Yao. Πλέον θα επηρρεαστεί και η απόφαση του Artest για το αν θα παραμείνει στο Houston ή όχι αφού είναι free agent. Έτσι και φύγει, οι Rockets πάνε για lottery αυτή τη χρονιά & full για rebuilding mode μιας και οι αστέρες τους έχουν πάρει την κάτω βόλτα.
Παιχταράς και ο Ράλφ Σάμπσον, ικανός στο post game όσο ο Κινέζος αλλά πολύ ανώτερος αθλητικά. :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Οι μαλακίες του συγκεκριμένου δεν έχουν τελειωμό.
Παραθέτω το ρεπορτάζ που έκανε για τους παίχτες του φετινού draft.
Υποτίθεται ότι ήταν της μορφής "νο. επιλογής - όνομα παίχτη - σχόλιο" και δείτε μερικά από αυτά:
(bonus: όλα τα λεφτά η παρατήρησή του στο τέλος)

www.sport-fm.gr/article/182721]Ντραφτ Ντρουφτ το τρένο περνά Vol2[/url]

Νο56: Αχμάντ Νίβινς (φόργουορντ) – ούτε που τον ξέρω; Η μάνα του;
Νο32: Ζερμέιν Τέιλορ (γκαρντ) – Σόρι παιδιά, δεν τον έχω δει…
Νο59: Σινεμελού Ελονού (φόργουορντ) – Ούτε καν τελευταίος. Πως είπαμε νεαρέ το ονοματάκι σου; Χαριτωμένο μου ακούγεται.
Νο36: Σαμ Γιανγκ (φόργουορντ) - Αγνωστος Χ
Νο47: Χενκ Νορέλ (φόργουορντ) - Μας έρχεται από την Ολλανδία με αγάπη...
Νο54: Ρόμπερτ Βάντεν (γκαρντ) - ;
Νο14: Ερλ Κλαρκ (φόργουορντ)
Νο48: Τέιλορ Γκρίφιν (φόργουορντ)

[size=14pt]Υ.Γ Ελπίζω να μην μου ζητήσουν να γράψω και αύριο. Έχω συμπληρώσει τις 4000 λέξεις σε λιγότερες απο 24 ώρες. Έχει τεντωθεί το κορμί μου.[/size]

Έλεος :jerking: :headbang: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

www.realgm.com/src_wiretap_archives/60289/20090702/artest_to_sign_with_lakers/]Artest To Sign With Lakers[/url]

http://[URL unfurl="true"]www.latimes.com/media/photo/2009-05/46679571.jpg[/img[/URL]]

Ron Artest has told Ken Berger of CBSSports.com that he will sign with the Los Angeles Lakers.

"I'm definitely going to L.A. -- to sign, yeah," Artest said in a phone interview. "Lakers, Lakers, Lakers. I'm in L.A. right now."

Artest said he met with Lakers owner Dr. Jerry Buss Thursday and previously had spoken with Lakers coach Phil Jackson. He was en route to his financial manager's office, where he planned to huddle on the phone with his agent, David Bauman, to finalize details.

The parameters of the deal still need to be agreed upon, however.

"I don't really care about the money," Artest said. "I'll play there for nothing. ... L.A. was very interested in me, and they got me."

:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο τυπος παει στην ομαδα σου
η καλυτερη σου δικε μου :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ο τυπος παει στην ομαδα σου
η καλυτερη σου δικε μου :rockon:

Γενικά ο Artest λέει μαλακίες για να κοροιδεύει τους δημοσιογράφους οπότε δεν είμαι ακόμα σίγουρος (το έχει ξανακάνει).
Άρα φεύγει ο Ariza που ζητάει τρελά λεφτά (8+ εκ. το χρόνο) και δε ξέρω τι θα γίνει με τον Odom (πρέπει να μείνει).
Θα γίνουν τρελά σκηνικά με Artest και Kobe να το παίζουν ιστορία σε άλλους στα μεγάλα ματς. :2funny: :2funny: :2funny:

Kobe Bryant Elbow Ron Artest Ejected

[youtube=560,340]ypPX_MfxfG0[/youtube]

URL]]

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Άλλες μετακινήσεις μέχρι στιγμής: