Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
O πιο επιτυχημένος προπονητής μπάσκετ στον κόσμο ενδέχεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση αυτό το καλοκαίρι.
Θα είναι μεγάλο κενό στον πάγκο των Lakers κυρίως στο ψυχολογικό τομέα και όχι τόσο στα "καθάρα προπονητικά" πράγματα.
Phil Jackson a.k.a. The Zen Master  :rockon:

phil_jackson_cracks_a_smile.jpg

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Τέλος, μία απόφαση που θα αλλάζει το All-Star Game όπως το ξέραμε μέχρι τώρα.
Σας βρίσκει σύμφωνους? Εμένα μάλλον με χαλάει αν και φαντάζομαι ότι το θέαμα θα είναι καλύτερο.

www.sport24.gr/html/ent/524/ent.298524.asp]Αναζήτηση παικτών για το διαγωνισμό καρφωμάτων[/url]

http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/ast/cov/sl/slamdunk_b.jpg[/img[/URL]]

Το NBA βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών που δεν αγωνίζονται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, προκειμένου να τους δώσουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό καρφωμάτων του επόμενου All Star Game.

Ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι για να δώσουν περισότερο "χρώμα" στο διαγωνισμό, καθώς υπάρχουν πολλοί ερασιτέχνες που "μαγεύουν" με τα καρφώματά τους.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες "έρευνες" σε κάποιες πόλεις των ΗΠΑ, όπως η Ατλάντα, το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο, το Πόρτλαντ, η Νέα Υόρκη, η Ουάσινγκτον και το Ντάλας. Η διαδικασία επιλογής, που φέρει το όνομα "Sprite Slam Dunk Show Down", θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου, ενώ μέχρι τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε τα 10 καρφώματα που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής.

[b]Sprite Slam Dunk Showdown: Top 10 Dunks[/b]

[youtube=560,340]4rdsnpuWiMA[/youtube]

(από το 6 και μετά είναι τρελά όλα τους)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
το χω διαβάσει αγόρι μου και τα φλόκια έφτασαν μέχρι  τα γόνατα !!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Αχαχαχα, ήμουν σίγουρος. :2funny: :2funny: :2funny:
θα είναι πολύ καλή προσθήκη και παίζει να έχετε την καλύτερη επίθεση στη λίγκα.
Επίσης συμφωνώ να δώσετε το pick σας και να πάρετε έναν έμπειρο βετεράνο στο 1-2 (και φυσικά να μην είστε γκαντέμηδες).
Είσαι πάντως αρρωστάκι κανονικό με Wizards.
Πάρε και ένα avatar δώρο. :rockon:
image.php

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Αχαχαχα, ήμουν σίγουρος. :2funny: :2funny: :2funny:
θα είναι πολύ καλή προσθήκη και παίζει να έχετε την καλύτερη επίθεση στη λίγκα.
Επίσης συμφωνώ να δώσετε το pick σας και να πάρετε έναν έμπειρο βετεράνο στο 1-2 (και φυσικά να μην είστε γκαντέμηδες).
Είσαι πάντως αρρωστάκι κανονικό με Wizards.
Πάρε και ένα avatar δώρο. :rockon:
http://[URL unfurl="true"]www.insidehoops.com/forum/image.php?u=66032&dateline=1244752849[/img[/URL]]
[/quote]

Ναι είμαι αρρωστάκι αλλά τι να κάνουμε .... όταν με ρωτάνε οι άλλοι τι βρήκα σε αυτή την ομάδα τους λέω δεν ξέρω.... άρχισα να υποστηρίζω τους Wizards όταν έπαιζαν Jordan , Stackhouse , Hamilton , Laettner κ Hughes . Με τα η ομάδα πήρε τον Αρίνας εε και καταλαβαίνεις έγινα οπαδός .... τώρα δεν ξέρω κατά πόσο ο Stoudemire θα κολλήσει με τους Butler κ Αrinas αλλά ο πάγκος μας δεν πιάνει μια...... Τhomas , Songaila , Crittenton και παίκτες όπως ο James kai o Stevenson είναι για να βάζουν μπουγάδες και όχι για μπάσκετ .. Περιμένω με αγωνία την επόμενη σεζόν με νέο κουτς στην ομάδα και με τον Αρίνας υγιή .... να τσιμπουκώνει τον υπερτιμημένο !!  :pipa2: :pipa2: :pipa2: LeQueen have u seen my 4 championship rings ???  :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ps για το avatar έχω κάτι καλύτερο....... 

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Ναι είμαι αρρωστάκι αλλά τι να κάνουμε .... όταν με ρωτάνε οι άλλοι τι βρήκα σε αυτή την ομάδα τους λέω δεν ξέρω.... άρχισα να υποστηρίζω τους Wizards όταν έπαιζαν Jordan , Stackhouse , Hamilton , Laettner κ Hughes . Με τα η ομάδα πήρε τον Αρίνας εε και καταλαβαίνεις έγινα οπαδός .... τώρα δεν ξέρω κατά πόσο ο Stoudemire θα κολλήσει με τους Butler κ Αrinas αλλά ο πάγκος μας δεν πιάνει μια...... Τhomas , Songaila , Crittenton και παίκτες όπως ο James kai o Stevenson είναι για να βάζουν μπουγάδες και όχι για μπάσκετ .. Περιμένω με αγωνία την επόμενη σεζόν με νέο κουτς στην ομάδα και με τον Αρίνας υγιή .... να τσιμπουκώνει τον υπερτιμημένο !!  :pipa2: :pipa2: :pipa2: LeQueen have u seen my 4 championship rings ???  :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ps για το avatar έχω κάτι καλύτερο.......   

Σωστός είσαι.
Ο Jameson είναι επιθετικά σούπερ παίχτης αλλά στην άμυνα υστερεί πολύ. Όχι ότι ο Αμάρε είναι κάνας τρελός αμυντικός αλλά είναι καλύτερος από τον Αntawn. Άμα είστε υγιείς σας βλέπω να κοντράρεστε στα ίσια με την Ατλάντα για την 4η θέση και έχω αγωνία για το τι θα κάνετε το καλοκαίρι (trade pick ή draft selection).
Όσο για το James, βγήκαν καινούργιες διαφημίσεις.
Δες μία φωτο. :grin:

URL]]

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Η πρώτη μεγάλη ανταλλαγή του καλοκαιριού. :rockon:

Source: Bucks deal Jefferson to Spurs

alg_jefferson.jpg

The Milwaukee Bucks agreed to trade Richard Jefferson to the San Antonio Spurs for Bruce Bowen, Kurt Thomas and Fabricio Oberto a Bucks source told ESPN.com.

The two teams have agreed to the deal in principle. A trade call to make the deal official is coming later Tuesday.

The move gives the Spurs a dynamic wing scorer to play alongside Tim Duncan, Tony Parker and Manu Ginobili. The Spurs had promised to make their team better this summer and adding Jefferson for role players should give them a huge shot in the arm.

The Bucks incentive to make the trade is largely financial. Bowen, Oberto and Thomas are all in the last year of their contracts. The deal will clear $15 million off the books for the Bucks next season and give Milwaukee more flexibility for next year. It also saves them roughly $3 million this year. That may give the Bucks the wiggle room to sign one of their restricted free agents -- either Charlie Villanueva or Ramon Sessions -- next year.

Bowen, Oberto and Thomas also give the Bucks some veterans who will fill key holes for the team. The move also opens up some playing time for the Bucks lottery pick last year, Joe Alexander.

However, Bowen has a nonguaranteed contract for next season, so the Bucks could release him, further saving about $4 million next season and giving them a better chance of retaining Sessions and Villanueva. In that case, Bowen might return to San Antonio later this summer.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
www.sport-fm.gr/article/182098]Μια «Αρκούδα» μακριά από το μυαλό τους[/url]

Δεν έχω πρόβλημα να διαβάζω άρθρα-μαλακίες μέχρι ένα όριο.
Δε με νοιάζει αν ο συντάκτης προσπαθεί να το παίξει αντικειμενικός ή υποκειμενικός ανάλογα με το στυλ του ή το κοινό του.
Δε με ενοχλεί αν ο αρθρογράφος έχει χιούμορ δημοτικού ή το κείμενό του ήταν "προχειροδουλειά".
Με ενοχλεί η υπεροβολική αμάθεια, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ΝΒΑ που έχει ίσως το πιο απαιτητικό κοινό από όλα τα γνωστά πρωταθλήματα. ΟΚ, δε γίνεται κάποιος να ξέρει να πάντα, αλλά εδώ ο τύπος δεν έχει ακούσει τίποτα για το Μέμφις και το παίζει ιστορία.
Ίσως νομίζει ότι τον διαβάζουν παιδάκια που ακόμα ανταλλάζουν κάρτες με το Ντρέξλερ και το Σπρίγουελ.
Τεσπα.
Ποιός από εσάς δικαιολογεί την απόφαση του Ρούμπιο και ακόμα άλλων 3 παιχτών να μην πάνε στο Μέμφις?
Σίγουρα όλα τα πιτσιρίκια του draft γνωρίζουν ότι δε θα πάνε σε καμια ομαδάρα αλλά ποιός παίχτης θα ήθελε να πάει σε μία ομάδα που:
- Έχει ένα από τα χειρότερα όνοματα στο ΝΒΑ?
- Είναι στην πιο αντιτουριστική πόλη στο ΝΒΑ?
- Προσπαθεί να κόψει μισθούς από παντού με αποτέλεσμα να μη δίνει καν τη ελπίδα στους παίχτες της ότι κάποτε υπάρχει η πιθανότητα να πρωταγωνιστήσει ή να μπει στα playoffs?
- Προσπαθεί να αποκτήσει παίχτες με μακροχρόνιους τραυματισμούς / χωρίς μέλλον στο ΝΒΑ ώστε να αποζημιωθεί με πρόωρη λήξη των συμβολαίων τους?
- Είναι νο.1 στα σενάρια με πιθανή αλλαγή έδρας/πόλης?
Λες και δε φτάνουν όλα αυτά, συγκρίνει τα τρελαμένα Αμερικανάκια και το παιδί-θαύμα Ρούμπιο με το Φώτση.
Εδώ απλά γελάμε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

p2010091.jpg

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Και οι μαλακίες δεν έχουν τελειωμό. :2funny:

www.sport-fm.gr/article/182063]Σούπερ πρόταση Σέλτικς σε Πίστονς[/url]

184858.jpg

Μία μεγάλη ανταλλαγή είναι στα σκαριά στο ΝΒΑ. Οι Σέλτικς πρόσφεραν στους Πίστονς τον Ρέιζον Ρόντο και τον Ρέι Άλεν ζητώντας ως αντάλλαγμα τους Ριπ Χάμιλτον, Τάισον Πρινς και Ρόντνεϊ Στάκεϊ. Ο Ρέι Άλεν, που βαδίζει στα 34, έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου έναντι 20 εκατ. δολαρίων και δύσκολα θα του γίνει πρόταση ανανέωσης. Φέτος ο πολύπειρος σούτινγκ γκαρντ είχε 18,2 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ κατά μέσο όρο. Ο 24χρονος πλέι μέικερ Ρόντο είχε 11,9 πόντους, 8,2 ασίστ και 5,2 ριμπάουντ ανά αγώνα, αλλά εκτιμάται πως δύσκολα μπορούν οι Σέλτικς να του προσφέρουν ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Οι Πίστονς από την πλευρά τους επιζητούν την αναδόμηση της ομάδας, μιας και θεωρείται πως έκλεισε ένας κύκλος. Ο 31χρονος Χάμιλτον, που έχει συμβόλαιο ως το 2010, πρόσφερε φέτος από τη θέση του σούτινγκ γκαρντ 18,3 πόντους και 4,4 ασίστ ανά αγώνα, ενώ ο 29χρονος Πρινς, που αγωνίζεται ως φόργουορντ και δεσμεύεται για μία ακόμη διετία, είχε 1,4 πόντους και 5,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Όσο για τον 23χρονο Στάκεϊ, αντεπεξήλθε αρκετά καλά ως αντικαταστάτης του Τσόνσεϊ Μπίλαπς στη θέση του πλέι μέικερ, έχοντας 13,4 πόντους, 4,9 ασίστ και 3,5 ριμπάουντ.

Απορώ γιατί δεν είπαν το "ναι" οι Pistons. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
papaflik, here you go. :rockon:

www.realgm.com/src_wiretap_archives/60012/20090623/wizards_get_foye_and_miller_for_5th_pick/]Wizards Get Foye And Miller For 5th Pick[/url]

The Washington Wizards have acquired Minnesota Timberwolves Randy Foye and Mike Miller in exchange for Etan Thomas, Oleksiy Pecherov and Darius Songaila and the fifth overall pick in Thursday’s NBA draft, a league executive with knowledge of the deal told Yahoo! Sports.

Αν και χρειαζόσασταν ψηλό/ους, τώρα έχετε βάθος στο backcourt και ο Miller είναι καλό trade bait. :rockon:

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τελικα δεν τα παρατανε οι Cavs. Ανταλλαγη Ουαλας(που ηθελε να σταματησει) - Παβλοβιτς(καλος σουτερ αλλα κρυβεται) με Σακ. Καλη ανταλλαγη επιτελους δυναμωσανε κατω απο το καλαθι αλλα πρεπει να μεινει και ο Βαρεχαο που κανει πολυ δουλεια.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Τελικα δεν τα παρατανε οι Cavs. Ανταλλαγη Ουαλας(που ηθελε να σταματησει) - Παβλοβιτς(καλος σουτερ αλλα κρυβεται) με Σακ. Καλη ανταλλαγη επιτελους δυναμωσανε κατω απο το καλαθι αλλα πρεπει να μεινει και ο Βαρεχαο που κανει πολυ δουλεια.

Πολύ καλή ανταλλαγή για το Cleveland μιας και οι Wallace/Pavlovic δε μπορούν να προσφέρουν πλέον τα αναμενόμενα.
Σίγουρα η απόκτηση του Shaq από μία ομάδα 66-16 μόνο να τρομάζει μπορεί. :o
In other news, το Phoenix καταστρέφεται μιας και όλα δείχνουν ότι απόψε θα γίνει ανταλλαγή ένας εκ των: Amar'e ή Nash & Barnes ή Hill.
O Steve Kerr πρέπει να είναι ένας από τους χειρότερους GMs σε όλα τα sports.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ricky Rubio!!!
Άλλος παίκτης! Από άλλο πλανήτη!
Συμφωνώ μαζί σου και βάλε και λίγο ακόμα! Δεν είναι ιεροσυλία όταν εμφανίζονται τέτοιοι παίκτες!
Μόνο να σκεφτείς ότι ξαφνικά αναγκάστηκε ένα παιδάκι να βγάλει ολόκληρο τελικό με ΗΠΑ σχεδόν μόνος του λόγω του τραυματισμού του Καλντερόν και τους έκανε πουτάνα.

Άσχετο, αλλά οι Ισπανοί έβγαζαν Καλντερόν και έβαζαν Ρούμπιο και οι δικοί μας οι κομπλέξες οι δημοσιογράφοι ακόμα κυνηγούν φαντάσματα.. Και αν μιλάμε για αδικίες, ο τελικός Ισπανίας-ΗΠΑ είναι μια από τις μεγαλύτερες των τελευταίων χρόνων όσο και αχτύπητους να μας παρουσίαζαν τους Αμερικανούς! Και αυτό που είπα, χωρίς να θέλω να μειώσω τους Έλληνες παίκτες, ιδίως στα γκαρντ υπάρχει πολύ ταλέντο, αλλά εδώ μιλάμε για άλλη κλάση κατά την άποψή μου.

Συμφωνώ σε όλα.
Προσωπικά πιστεύω ότι σαν ομάδα του ταίριαζαν οι Grizzlies αλλά μιας και δικαιολογημένα δε θέλει να πάει κανένας παίχτης εκεί, τότε θέλω να τον δω είτε σε Kings είτε σε Knicks (αν πέσει τόσο χαμηλά στο Draft).
Επίσης, οι Ισπανοί είναι κλάσεις ανώτεροι από εμάς.

Το draft είναι απόψε, θα βάλω links αργότερα για όποιον ενδιαφέρεται (αν είμαι ξύπνιος). :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω γουσταρω και τον μπουλντοζα και τον μπιγκ μπεν
μορφες και οι 2
θελω στον παο αρτεστ με μπιγκ μπεν και 5αρι σακιλ :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
εγω γουσταρω και τον μπουλντοζα και τον μπιγκ μπεν
μορφες και οι 2
θελω στον παο αρτεστ με μπιγκ μπεν και 5αρι σακιλ :2funny:

Ρε τύπε, η άλλη ομάδα δε θα κατεβαίνει καν στο γήπεδο με τέτοια άτομα, τι λες τώρα? :2funny: :2funny: :2funny:
Και εγώ πάω τον Big Ben γιατί είναι μορφή αν και αγωνιστικά έχει πέσει πολύ από την εποχή που ήταν στους Bulls.
Τώρα παίζει λες και έρχεται από τραυματισμό ή τίποτα τέτοιο, καμία σχέση με το κτήνος επί εποχή Pistons.
Ο Shaq πάντα ήταν μορφή και ακόμα είναι στους 5 καλύτερους centers του ΝΒΑ. :rockon:

Άλλες ανταλλαγές:
Crawford -> Hawks, Law & Claxton -> Warriors
Oberto -> Pistons, Amir Johnson -> Bucks

Το βράδυ λογικά θα γίνει της πουτάνας. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom