Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
1) Φήμη που αποδείχτηκε φίδι.
www.sport-fm.gr/article/179888]Ανταλλάζουν Ρόντο και Άλεν οι Σέλτικς;[/url]

2) Ένα άρθρο που έγραψε ο Κόμπι για τον εαυτό του. :2funny:
www.sport-fm.gr/article/179918]Θα τους κάνει χαβαλέ…[/url]

3) Το 2ο ματς των τελικών είναι απόψε στις 3 (Live ET1). :rockon:
Γεια σου Νιντζα μου :-* :-*
3 αρχίζει;;; :2funny: μάλλον θα σου κανω παρέα και γω :)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Απόψε άρχισαν χεσμένοι και οι 2.
end of 1st half: 15-15

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Δεν το χάνει το LA ! :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Δεν το χάνει το LA ! :rockon:

Βλέπεις και μπάσκετ ρε παίχτη? :o
Σε θυμάμαι αρκετές φορές που το έκραζες, γι' αυτό το λέω. :grin:
Σωστός είσαι για το LA αν και το Ορλάντο είναι πολύ ύπουλη ομάδα. >:cheesy:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Βλέπεις και μπάσκετ ρε παίχτη? :o
Σε θυμάμαι αρκετές φορές που το έκραζες, γι' αυτό το λέω. :grin:
Σωστός είσαι για το LA αν και το Ορλάντο είναι πολύ ύπουλη ομάδα. >:cheesy:
Όχι φανατικά...μόνο σε τέτοιο επίπεδο τώρα πια!
Τον στρατηγό έκραζα που έδινε προγνωστικά! :grin:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Όχι φανατικά...μόνο σε τέτοιο επίπεδο τώρα πια!
Τον στρατηγό έκραζα που έδινε προγνωστικά! :grin:

Καλά κάνεις.
Ο στρατηγός έχω την εντύπωση ότι στα προγνωστικά στο μπάσκετ είναι αρκετά καλός.
Είχαμε πει για το Final 4 ποιες ομάδες θα περάσουν και σε πόσα ματς και τα πέτυχε σχεδόν όλα.
Είναι καλός στοιχηματίας γενικά? :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Που την είδες την γκαντεμιά ρε τύπε?Μπροστά είναι το LA...άσε που και να χάσει σήμερα δεν τρέχει τίποτα! :rockon:
με το ορλαντο ειμαι εγω δικε μου
:2funny:
αλλα βλεπω να χανει σημερα

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Με τον Αγγουράκη παρέα θα πάει και το Ορλάντο σου! :2funny:

3.%20%CE%91%CE%93%CE%93%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3%20%CE%9C%CE%A0%CE%91%CE%9C%CE%A0%CE%97%CE%A3.bmp
                    http://[URL unfurl="true"]www.chinawholesalegift.com/pic/Sport-Outdoor-Leisure-Gifts/Basketball-Coach-Gifts/Basketball-banner-flag/Orlando-Magic-Deluxe-Wall-Hanging-21480119229.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
ωραια ωραια εχει ξεκινησει το δευτερο!!

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
μα ενας μαλακας ελληνας δε μπορει να βρεθει να παει και να στεριωσει εκει; ενας ρε πουστη..αλλα ολοι, οσοι μπορουν τουλαχιστουν ειναι της ανεσης τους..δεν ειναι διατεθειμενοι να θυσιασουν πραγματα..Γεωργατος μου λειπει η φραπεδια μια κατασταση..

Υ.Γ.Μουνιντζα Ολυμπιακος δεν εισαι;

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
μα ενας μαλακας ελληνας δε μπορει να βρεθει να παει και να στεριωσει εκει; ενας ρε πουστη..αλλα ολοι, οσοι μπορουν τουλαχιστουν ειναι της ανεσης τους..δεν ειναι διατεθειμενοι να θυσιασουν πραγματα..Γεωργατος μου λειπει η φραπεδια μια κατασταση..

Υ.Γ.Μουνιντζα Ολυμπιακος δεν εισαι;

Ναι, Ολυμπιακός είμαι φίλε.
Για το άλλο που λες έχεις δίκαιο.
Ταλέντο και δυνατότητες έχουν αρκετοί για να πετύχουν με πρώτο απ' όλους τον Κουφό (αν και θέλει δουλειά).
Όσο για τον καφέ που λες, δες τη συνέντευξη του Σπανούλη που μιλάει για κάποιους λόγους που έφυγε. :2funny:

Στο Χιούστον πως περνούσες τις μέρες σου εκτός των αγώνων. Πως ήταν η πόλη;

Ηταν εντελώς διαφορετικά από την Αθήνα και την Ελλάδα. Όλα τα μαγαζιά κλείνουν στις 7 το απόγευμα και μετά δεν έχεις τι να κάνεις. Το Χιούστον και όλο το Τέξας γενικότερα είναι σαν ένα μεγάλο χωριό. Κάναμε πρωϊνές προπονήσεις στις 10 και μετά όλη η υπόλοιπη μέρα ήταν ελεύθερη. Εγώ είχα βρει κάτι φιλαράκια και κάθε μέρα πήγαινα σε μία ελληνική καφετερία, αράζαμε, μιλούσαμε για διάφορα θέματα, είχαν και δορυφορική τηλεόραση και βλέπαμε και ελληνικά κανάλια.

Ηταν όμορφη η ζωή, σου άρεσε;

Όχι, καθόλου. Ηταν τελείως διαφορετική ζωή από το στυλ που ζούμε στην Ελλάδα. Πολύ αργοί ρυθμοί ζωής και πολύ υγρασία. Στο Χιούστον όλη η πόλη περνούσε τη μέρα της σε ένα Mall ονόματι Galleria, δύο φορές πιο μεγάλο από αυτό της Αθήνας, αλλά γενικώς δεν κυκλοφορούσε κανείς στην πόλη.

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Απο τη μια δε μπορω να πω οτι δε τον καταλαβαινω..αυτον..τωρα απο την αλλη..θυσιες χρειαζονται..anyway ρωτησα γιατι εχω γραψει στο thread του μπασκετικου ολυμπιακου κι ηθελα να το δεις. Ε, μετα τον υπνο τωρα  :grin:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Απο τη μια δε μπορω να πω οτι δε τον καταλαβαινω..αυτον..τωρα απο την αλλη..θυσιες χρειαζονται..anyway ρωτησα γιατι εχω γραψει στο thread του μπασκετικου ολυμπιακου κι ηθελα να το δεις. Ε, μετα τον υπνο τωρα  :grin:

Και εγω αυτό ακριβώς σκέφτομαι αλλά από την άλλη δε μπορείς να έχεις και τρελές απαιτήσεις στο lifestyle από τη στιγμή που πας στο Houston ούτε και να κάνεις δηλώσεις "Στην Ελλάδα ήμουν ο αντίστοιχος McGrady" γιατί δε θα σε πάρουν ποτέ σοβαρά.

Το είδα φίλε και έγραψες καλό ποστ αλλά σκέφτηκα να σου απαντήσω άλλη φορά γιατί άρχιζε το ματς. :grin:

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Και εγω αυτό ακριβώς σκέφτομαι αλλά από την άλλη δε μπορείς να έχεις και τρελές απαιτήσεις στο lifestyle από τη στιγμή που πας στο Houston ούτε και να κάνεις δηλώσεις "Στην Ελλάδα ήμουν ο αντίστοιχος McGrady" γιατί δε θα σε πάρουν ποτέ σοβαρά.

Το είδα φίλε και έγραψες καλό ποστ αλλά σκέφτηκα να σου απαντήσω άλλη φορά γιατί άρχιζε το ματς. :grin:

ναι ναι, τωρα το πρωι αυτα. Παντως κρατα και το ονομα ρακοσεβιτς που θυμηθηκα αργοτερα (και που δε μπορω να καταλαβω πως αυτο το κοντοπουτανο εχει εξελιχθει τοσο πολυ, ποτε δε μου γεμισε το ματι..)ενιγουει!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom