μα ενας μαλακας ελληνας δε μπορει να βρεθει να παει και να στεριωσει εκει; ενας ρε πουστη..αλλα ολοι, οσοι μπορουν τουλαχιστουν ειναι της ανεσης τους..δεν ειναι διατεθειμενοι να θυσιασουν πραγματα..Γεωργατος μου λειπει η φραπεδια μια κατασταση..
Υ.Γ.Μουνιντζα Ολυμπιακος δεν εισαι;
Ναι, Ολυμπιακός είμαι φίλε.
Για το άλλο που λες έχεις δίκαιο.
Ταλέντο και δυνατότητες έχουν αρκετοί για να πετύχουν με πρώτο απ' όλους τον Κουφό (αν και θέλει δουλειά).
Όσο για τον καφέ που λες, δες τη συνέντευξη του Σπανούλη που μιλάει για κάποιους λόγους που έφυγε.
Στο Χιούστον πως περνούσες τις μέρες σου εκτός των αγώνων. Πως ήταν η πόλη;
Ηταν εντελώς διαφορετικά από την Αθήνα και την Ελλάδα. Όλα τα μαγαζιά κλείνουν στις 7 το απόγευμα και μετά δεν έχεις τι να κάνεις. Το Χιούστον και όλο το Τέξας γενικότερα είναι σαν ένα μεγάλο χωριό. Κάναμε πρωϊνές προπονήσεις στις 10 και μετά όλη η υπόλοιπη μέρα ήταν ελεύθερη. Εγώ είχα βρει κάτι φιλαράκια και κάθε μέρα πήγαινα σε μία ελληνική καφετερία, αράζαμε, μιλούσαμε για διάφορα θέματα, είχαν και δορυφορική τηλεόραση και βλέπαμε και ελληνικά κανάλια.
Ηταν όμορφη η ζωή, σου άρεσε;
Όχι, καθόλου. Ηταν τελείως διαφορετική ζωή από το στυλ που ζούμε στην Ελλάδα. Πολύ αργοί ρυθμοί ζωής και πολύ υγρασία. Στο Χιούστον όλη η πόλη περνούσε τη μέρα της σε ένα Mall ονόματι Galleria, δύο φορές πιο μεγάλο από αυτό της Αθήνας, αλλά γενικώς δεν κυκλοφορούσε κανείς στην πόλη.