Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κλασικοι ελληνες μηδενιστες.και γω γουσταρω την πλακα που του κανουνε και συμφωνω οι λογω του οτι το ΝΒΑ ψαχνει εδω και 15 χρονια το νεο Μαικ , τον υπερπροβαλλουν .

αλλα...

ΜΟΝΟΣ του εχει κανει το Cleveland απο χωριο ομαδα που χτυπαει τιτλους. ΜΟΝΟΣ του περυσι απεκλεισε το Ντιτροιτ και πηγε τελικο . φετος τους πηρε απο το χερακι και εκαναν περιπατο στην κανονικη περιοδο και στους 2 πρωτους γυρους των πλευ οφ.

ο Joe Smith ειπε μετα τον αγωνα οτι ο Lebron ηταν πολυ μονος στη σειρα αυτη.

ολα τα αλλα ειναι για οσους φανατιζονται για ενα πρωταθλημα που γινεται χιλιαδες μιλια μακρια και δεν θα δουν ποτε απο κοντα.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
1 - THU 6/4  ORL at LAL  9:00 ET 
2 - SUN 6/7 ORL at LAL 8:00 ET
3 - TUE 6/9 LAL at ORL 9:00 ET
4 - THU 6/11 LAL at ORL 9:00 ET
x 5 - SUN 6/14 LAL at ORL 8:00 ET
x 6 - TUE 6/16 ORL at LAL 9:00 ET
x 7 - THU 6/18 ORL at LAL 9:00 ET

x: if necessary

Οι ώρες είναι Αμερικής οπότε υπολόγισε +7.
Όλα τα ματς τα δείχνει LIVE η ΕΡΤ και την επομένη το απόγευμα σε μαγνητοσκόπηση.

Πεφτει και στο Erotica LA 2009 (). Το πρωι στο show και το βραδι στον τελικο  :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Η χαρά της Ντόπας! :jerking:

Πέστα ρε φίλε, το έχουν ξεφτιλίσει τελείως το θέμα. :thumbsup:

Πεφτει και στο Erotica LA 2009 (). Το πρωι στο show και το βραδι στον τελικο  :2funny:

Στο site που παρέθεσες λέει ότι η έκθεση στο LA θα είναι 12-14 Ιουνίου αλλά εκείνες τις μέρες παίζουν στο Ορλάντο!!!
Κρίμα γιατί θα ήταν πολύ καλός συνδυασμός. :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
αφού εκεί γίνονται όλα τα πειράματα.

Ε ναι, ντόπα/ξεντόπα, εγώ κρατάω το αποτέλεσμα. Άμα είναι να παίζουν έτσι, ας παίρνουν ότι θέλουν.
Βέβαια, πιστεύω ότι και μόνο νερό να έπιναν, πάλι θα ήταν οι καλύτεροι παγκοσμίως οπότε περί ορέξεως...

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
187
Πόντοι
896
Παρακολουθώ ΝΒΑ απο το 1983,την πρώτη φορά που ελληνική τηλεόραση έδειχνε Αμερικάνικο Μπάσκετ.Η Ερτ βέβαια και πάλι.Τότε δεν υπήρχαν και άλλα κανάλια.Τότε βέβαια ήμουν ακόμα μικρό παιδί αλλά δεν θα ξεχάσω την μαγεία που μετέδιδε αυτή η ατμόσφαιρα και οι φιγούρες παιχτών όπως ο Μοουζες Μαλόουν ή ο Τζαμπάρ μου έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό.Μετά μέσω συγγενών στην Αμερική και απο ψαγμένα για το θέμα βίντεο κλαμπ παρακολούθησα πολλούς αγώνες και κυρίως γαλουχήθηκα με τα ματς των 80'ς που ακόμα πιστεύω οτι ήταν η καλύτερη μπασκετική περίοδος όλων των εποχών για όλες τις χώρες κι όχι μόνο για ΝΒΑ.Πιστεύω οτι φέτος θα δούμε καλούς τελικούς και το Ορλάντο ίσως κάνει την έκπληξη.Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια το επίπεδο είχε πέσει πολύ.Αυτή η φουρνιά όμως είναι αρκετά καλή.Το μπάσκετ έχει αλλάξει αλλά οι μεγάλοι παίχτες πάντα θα υπάρχουν και θα δίνουν συγκινήσεις.Ο Λεμπρόν για τον οποίο γίνεται μεγάλος λόγος είναι πιστεύω ένα σκαλοπάτι πάνω απ'όλους.Απίστευτο φυσικό ταλέντο.Αλλά τον λυπήθηκα ειδικά φέτος.Ή θα πρέπει να έρθει στο Κλίβελαντ ένας ποιοτικός ψηλός ή θα πρέπει το παληκάρι να πάρει μεταγραφή γιατί είναι κρίμα να παίζει τέτοιο μπάσκετ και να μην ανταμείβονται οι κόποι του.Πίστεύω οτι θα έχουμε πολλά αμφίρροπα παιχνίδια που θα κριθούν στις λεπτομέρειες.Ενα λάθος,ένα σουτ,ένα επιθετικό ριμπάουντ!Συγνώμη που μακρυγόρησα αλλά είμαι χρόνια άρρωστος με το μπάσκετ.Θα επανέλθουμε τις προσεχείς μέρες για αναλύσεις.

patrickdrd

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ωραίο ποστ φίλε και όχι φυσικά, δεν μακρυγόρησες,
κι εγώ παρακολουθώ από μικρός, από τα τέλη του 80,
αλλά δεν πιστεύω πως το ορλάντο μπορεί να κάνει την έκπληξη γιατί ο κόμπε το θέλει όσο τπτ αυτό το πρωτάθλημα και τώρα που δεν θα χει και λεμπρόν απέναντί του δεν πιστεύω πως το λίγο ορλάντο μπορεί να τον σταματήσει,
και στην τελική οι lakers (που δεν τους συμπαθώ ιδιαίτερα ούτως ή άλλως) έχουν και γκαζόλ (εντάξει μπορεί να μην είναι τπτ σπουδαίο, αλλά την δουλειά του την κάνει), άσε που θα πέσει ο μπάινουμ πάνω στον howard κι εκεί να δούμε τι θα γίνει,
αλλά και προπονηταρά που ξέρει να κερδίζει παιχνίδια, ακόμα κι όταν η ομάδα δεν τραβάει,
τεσπα, είδωμεν

pinkmartini20

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
LA LAKERS-ORLANDO MAGIC: ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 04:00. Λάβετε θέσεις its show time. :dancing: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πρινα τα πλευ οφς ειχα πει ορλαντο ντενβερ
επεσα εξω στο ντενβερ
μα ποιος ειμαι ο αλεφαντος τελικα? :2funny: :2funny:
μακαρι να το παρει το ορλαντο
οχι αλλο κομπε και λ.α
δεν αντεχωωωω
:2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Let's go LA LA Land :rockon:

Φαβορί οι γηπεδούχοι και μακάρι να το πάρουν γιατί έτσι πρέπει.
Σωστό το απόλυτο αρσενικό γιατί όλοι λέγαμε LA-Cavs και αυτός πέτυχε το υπόλοιπο 50% των conference finals. :thumbsup:
Επίσης σχετικά με LeBron, τέτοια πράγματα δε διαβάζω ούτε σε ΝΒΑ fora.
Καλός, χρυσός αλλά Kobe & Wade είναι στο ίδιο επίπεδο ακόμα.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
187
Πόντοι
896
Παλιά ήμουν κι εγώ οπαδός των Λέικερς.Την χρυσή εποχή τους με Μάτζικ,Τζαμπάρ,Γουώρθι,Κούπερ,Σκοτ,Μάκαντου,Ράμπις.Τι ομαδάρα θεέ μου!!!Με κέρδισαν σαν οπαδό τους γιατί παρότι είχαν τα σκαμπανεβάσματά τους απο χρονιά σε χρονιά έπαιζαν εντυπωσιακό και ωραίο μπάσκετ και μερικές φορές αυτό ήταν και εις βάρος τους.Και παρά το ταλέντο και τις επιτυχίες τους δεν ήταν κανένας τους αλαζόνας,κωλοπαίδι ή εριστικός όπως κάτι καραγκιοζάκια των τελευταίων χρόνων.Οι σημερινοί Λέικερς δεν μου αρέσουν,όπως δεν μου άρσαν και οι περσινοί.Ο Μπράιαντ είναι μεγάλο ταλέντο και τις τελευταίες σεζόν έχει αποδείξει οτι είναι σοβαρός και ώριμος,αλλά κατα τη γνώμη μου δεν είναι μεγάλος παίχτης.Δεν είναι σπουδαίος παίχτης.Δεν κάνει τους συμπαίχτες του καλύτερους,ούτε τον θεωρώ έμπνευση ή σύμβολο.Φέτος του δίνεται μια ακόμα ευκαιρία να με βάλει ψεύτη.Να δούμε.Πιστεύω οτι οι Λέικερς έχουν μεγάλο ντεζαβαντάζ ως προς τα μαρκαρίσματα με το Ορλάντο.Κάτι ανάλογο δηλαδή που έπαθαν και οι Καβαλίερς.Ο Χάουαρντ δεν μπορεί ν'αντιμετωπιστεί με τον Γκασόλ και ο Μπάινουμ είναι καλός άλλα πολύ άπειρος και δεν ξέρει να προστατεύει ακόμα τον εαυτό του απο τα φάουλ.Επίσης ο Χάουαρντ είναι καλός πασέρ κι έτσι και πιάσουν τα σουτ απο την περιφέρεια,το Ορλάντο δεν παίζεται.Οι Λέικερς έχουν πολύ ταλέντο σαν ομάδα αλλά δεν παίζουν με μυαλό,έξυπνα.Ο Φίσερ είναι λίγος,ο Οντομ είναι άμυαλος μπασκετικά και σε πολλές περιπτώσεις κάνει κακό στην ομάδα με τις ασυναρτησίες του και ο πάγκος είναι ανύπαρκτος.Παίχτες όπως οι Γουώλτον,Φάρμαρ,Βούγιασιτς δεν είναι άξιοι να παίξουν ούτε στον Ολυμπιακό!!!!Φιλότιμος ο Γκασόλ και πολύ βελτιωμένος ο Αρίζα ο οποίος μπορεί ν'αποτελέσει τον παίχτη-κλειδί που θα κάνει την διαφορά.Δεν μπορώ όμως ν'ακούω για το πόσο καλός προπονητής είναι ο Φιλ Τζάκσον τόσα χρόνια!!Πολύ υπερτιμημένος.Είναι ίσως ο χειρότερος προπονητής όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά και χρειάζεται ν'αντιμετωπίσει μια κρίσιμη κατάσταση.Και πέρσυ και φέτος σε πολλά ματς οι Λέικερς είχαν πάρει μεγάλες διαφορές και τις έχασαν σε χρόνο ρεκόρ.Αυτό είναι ανεπίτρεπτο για μια ομάδα τέτοιου επιπέδου που πάει για τίτλο.Αυτά τα μπλακ-άουτ που παθαίνουν οι Λέικερς ισως τους στερήσουν για μια ακόμα χρονιά τον πολυπόθητο τίτλο.

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
Παλιά ήμουν κι εγώ οπαδός των Λέικερς.Την χρυσή εποχή τους με Μάτζικ,Τζαμπάρ,Γουώρθι,Κούπερ,Σκοτ,Μάκαντου,Ράμπις.Τι ομαδάρα θεέ μου!!!Με κέρδισαν σαν οπαδό τους γιατί παρότι είχαν τα σκαμπανεβάσματά τους απο χρονιά σε χρονιά έπαιζαν εντυπωσιακό και ωραίο μπάσκετ και μερικές φορές αυτό ήταν και εις βάρος τους.Και παρά το ταλέντο και τις επιτυχίες τους δεν ήταν κανένας τους αλαζόνας,κωλοπαίδι ή εριστικός όπως κάτι καραγκιοζάκια των τελευταίων χρόνων.Οι σημερινοί Λέικερς δεν μου αρέσουν,όπως δεν μου άρσαν και οι περσινοί.Ο Μπράιαντ είναι μεγάλο ταλέντο και τις τελευταίες σεζόν έχει αποδείξει οτι είναι σοβαρός και ώριμος,αλλά κατα τη γνώμη μου δεν είναι μεγάλος παίχτης.Δεν είναι σπουδαίος παίχτης.Δεν κάνει τους συμπαίχτες του καλύτερους,ούτε τον θεωρώ έμπνευση ή σύμβολο.Φέτος του δίνεται μια ακόμα ευκαιρία να με βάλει ψεύτη.Να δούμε.Πιστεύω οτι οι Λέικερς έχουν μεγάλο ντεζαβαντάζ ως προς τα μαρκαρίσματα με το Ορλάντο.Κάτι ανάλογο δηλαδή που έπαθαν και οι Καβαλίερς.Ο Χάουαρντ δεν μπορεί ν'αντιμετωπιστεί με τον Γκασόλ και ο Μπάινουμ είναι καλός άλλα πολύ άπειρος και δεν ξέρει να προστατεύει ακόμα τον εαυτό του απο τα φάουλ.Επίσης ο Χάουαρντ είναι καλός πασέρ κι έτσι και πιάσουν τα σουτ απο την περιφέρεια,το Ορλάντο δεν παίζεται.Οι Λέικερς έχουν πολύ ταλέντο σαν ομάδα αλλά δεν παίζουν με μυαλό,έξυπνα.Ο Φίσερ είναι λίγος,ο Οντομ είναι άμυαλος μπασκετικά και σε πολλές περιπτώσεις κάνει κακό στην ομάδα με τις ασυναρτησίες του και ο πάγκος είναι ανύπαρκτος.Παίχτες όπως οι Γουώλτον,Φάρμαρ,Βούγιασιτς δεν είναι άξιοι να παίξουν ούτε στον Ολυμπιακό!!!!Φιλότιμος ο Γκασόλ και πολύ βελτιωμένος ο Αρίζα ο οποίος μπορεί ν'αποτελέσει τον παίχτη-κλειδί που θα κάνει την διαφορά.Δεν μπορώ όμως ν'ακούω για το πόσο καλός προπονητής είναι ο Φιλ Τζάκσον τόσα χρόνια!!Πολύ υπερτιμημένος.Είναι ίσως ο χειρότερος προπονητής όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά και χρειάζεται ν'αντιμετωπίσει μια κρίσιμη κατάσταση.Και πέρσυ και φέτος σε πολλά ματς οι Λέικερς είχαν πάρει μεγάλες διαφορές και τις έχασαν σε χρόνο ρεκόρ.Αυτό είναι ανεπίτρεπτο για μια ομάδα τέτοιου επιπέδου που πάει για τίτλο.Αυτά τα μπλακ-άουτ που παθαίνουν οι Λέικερς ισως τους στερήσουν για μια ακόμα χρονιά τον πολυπόθητο τίτλο.
απο αυτα που ειπες με αυτο που συμφωνω περισσοτερο ειναι αυτο που ειπες για τον φιλ τζακσον.κι εγω πιστευω οτι ειναι υπερτιμημενος προπονητης.σε καμια περιπτωση δεν εχει την προπονητικη ευφυια του μεγιστου πατ ραιλι

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
187
Πόντοι
896
Τσόντα το πρώτο μας!Στο κατάλληλο site το συζητάμε!Φάνηκε η απειρία και η κακή ψυχολογία των Μάτζικ.Αλλά να είστε σίγουροι οτι το δεύτερο ματς δεν θα έχει καμία σχέση με το πρώτο.Εχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας.Μακάρι να δούμε ωραία παιχνιδια.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Τσόντα το πρώτο μας!Στο κατάλληλο site το συζητάμε!Φάνηκε η απειρία και η κακή ψυχολογία των Μάτζικ.Αλλά να είστε σίγουροι οτι το δεύτερο ματς δεν θα έχει καμία σχέση με το πρώτο.Εχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας.Μακάρι να δούμε ωραία παιχνιδια.

Σωστός.
Φάνηκε η ομάδα που είχε πάει τελικό πέρυσι και αυτή που πήγε μετά από καιρό.
Το 2ο παιχνίδι θα είναι πολύ πιο διαφορετικό και πολυ πιο close στο scoring.
Επίσης είδα ότι ο Kobe μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά από την περιφέρεια, τον Ariza συνεχίζουν να τον υποτιμούν ενώ ο Dwight όταν βρει τα πατήματά του δεν θα μπορέσει να περιοριστεί από το Bynum που ακόμα φαίνεται σκουριασμένος.
Το άλλο ματς είναι αύριο.

Lakers vs. Magic 2009 NBA Finals (Game 1) Highlights Lakers Lead Series 1-0 6/4/09
(από lakersmedia  :grin:)

[youtube=560,340]OBBLjjFiVSA[/youtube]

&
Magic vs. Lakers: Game 1 (2009 NBA Finals)
(από nba.com)

[youtube=560,340]PbhR5M4T8Ew[/youtube]

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Πιθανή επανένωση? :dancing:

nba_g_iverson_brown_300.jpg

www.realgm.com/src_wiretap_archives/59629/20090606/brown_i_could_coach_iverson_again/]Brown: I Could Coach Iverson Again[/url]

Bobcats coach Larry Brown hinted at reuniting with Allen Iverson in an interview on Friday.

"I love Allen," Brown told the Associated Press. "Everybody documents our issues, but think of the body of work when he played for me. Pretty incredible. And I know he has a big chip on his shoulder now. He told me he'd been to Charlotte."

Iverson will be an unrestricted free agent this summer.

Charlotte would likely have to clear cap space in order to sign Iverson, and the guard would have to agree to take less money and a secondary role.

Iverson was unhappy with a reduced role in Detroit at the end of this past season.

"I want him go to where he knows he can win," Brown said. "I think from my standpoint, I don't know if we're ready to win at the level I think a kid at his age, what he's done, should have. I want to see him go where he could win a championship."

Leon Rose, Iverson's agent, claims that his client is willing to play for Brown again.

"A.I. has the utmost respect for coach Brown as both a person and coach," Rose said. "I believe he would definitely be interested in playing for him again. Seeing first hand coach Brown's ability to build a culture and a team that plays the right way, he knows Charlotte will be a team to contend with as they continue to add pieces.

"I'm sure at the appropriate time these things will be discussed."

Iverson was named MVP while playing under Brown in Philadelphia earlier this decade.

Έχει να πέσει πολύ γέλιο. :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Υγιεινό περίπατο θα κάνουν οι Λεικερς, όχι μόνο σήμερα αλλά σε όλη την σειρά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom