Τελικά όντως δώσανε τον Holiday, αλλά πήραν τον Lillard.
Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ κατέληξε στους Μπακς, συνθέτοντας ένα απίθανο δίδυμο μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Απίθανη βόμβα στο ΝΒΑ!
www.gazzetta.gr
Πολύ καλός ο Lillard αλλά κρίμα που έφυγε ο Holiday.
Θεωρώ τη μεταγραφή πολύ επιτυχημένη. Θα δούμε πως θα λειτουργήσει και πρακτικά, αλλά νομίζω πως θα είναι βελτιωμένοι οι Μπακς. Και δεν εννοώ στην κανονική σεζόν, αλλά στα πλέι-οφς και σαν τρόπος παιχνιδιού. Τη δεδομένη στιγμή πήραν ότι καλύτερο θα μπορούσαν και με όχι και τόσο μεγάλες απώλειες. Ο Μίντλεντον και ο Χόλιντεϊ είναι πολύ καλοί παίχτες και πολύ καλά παιδιά, αλλά ο Λίλαρντ είναι άλλο επίπεδο, οπότε το να έχανες έναν από τους δύο για να πάρεις τέτοιο επιθετικό ταλέντο, είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενο. Συν τοις άλλοις, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ο Χόλιντεϊ οδεύει στα 34, ήταν κάκιστος επιθετικά τα δύο τελευταία χρόνια και αμυντικά πολύ ασταθής. Πέρσι εκτέθηκε ανεπανόρθωτα με τον Μπάτλερ, ο οποίος στα επόμενα ματς με άλλους αντιπάλους ήταν μεν καλός, αλλά γήινα καλός, ενώ με το Τζρου έκανε πάρτι!!!!
Επίσης, ο Λίλαρντ κουμπώνει στον τρόπο παιχνιδιού των Μπακς, δηλαδή έρχεται σε μια ομάδα που θέλει οπωσδήποτε έναν σκόρερ και κουμανταδόρο, αρα δεν θα χρειαστεί να θυσιάσει πολλά στον τρόπο παιχνιδιού του κι επιπροσθέτως ταιριάζει και σα χαρακτήρας με τη γενικότερη νοοτροπία του συλλόγου.
Υπάρχουν φωνές που είναι επιφυλακτικοί ως προς την άμυνα, αλλά εγώ δεν είμαι τόσο απαισιόδοξος. Η άμυνα είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας. Υπάρχουν παίχτες να καλύψουν τις όποιες αμυντικές αδυναμίες του Λίλαρντ. Ειδικά αν πάρουν κάναν σκληροτράχηλο βετεράνο ακόμα με καλή τιμή, θα είναι υπερπλήρεις. Ήδη η πληγή που λέγεται Μπουντενχόλτζερ αποχώρησε, οπότε υποθέτω πως ο Κράουντερ που είχε απαξιωθεί, θα έχει πιο ενεργό ρόλο, αλλιώς δεν θα τον είχαν κρατήσει. Γενικά έγιναν κινήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση. Φυσικά ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Υπάρχουν αρκετές αξιόλογες ομάδες και μπορεί ο τίτλος να μην έρθει, αλλά τουλάχιστον έγινε κάποια κίνηση.
Όλα αυτά βέβαια, με την προϋπόθεση ότι θα είναι υγιείς, γιατί αν πλακώσουν πάλι οι τραυματισμοί, τότε αλλάζουν τελείως τα δεδομένα. Πλέον ο κάθε παίχτης είναι απαραίτητος.