Μέγιστο σφάλμα η επιστροφή του James για τους Cavs, είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν μία νεανική υπερομάδα να πρωταγωνιστεί για μια 10ετία και την πέταξαν.
Συμφωνώ σε όλα πλην της πληρότητας του Λεμπρόν. 3άρι, και ειδικά με τη δική του σωματοδομή, που δεν ποστάρει,δεν σκρινάρει, δεν κινείται χωρίς τη μπάλα, όχι απλώς δεν είναι πληρέστατο,δεν κάνει ούτε τα στοιχειώδη της θέσης του.
Δεν ξέρω αν έγινε από δική του πρωτοβουλία ή κατόπιν υποδείξεων προπονητών,μάνατζερ και ίματζ μέϊκερ αλλά προσπάθησε να γίνει ο νέος Μάτζικ. Μόνο που Μάτζικ δεν γίνεσαι,δεν διδάσκεται!!!
Αν είχε αναπτύξει το παιχνίδι του στα πρότυπα του Γκριν ή του Γρίφιν θα ήταν άκρως αποδοτικότερος για τις ομάδες του έστω και αν γέμιζε λιγότερο τη στατιστική του.
Όλοι πρέπει να περιστρέφονται γύρω του και να προσαρμόζονται στα θέλω του,ώστε να ξεχωρίζει. Με αποτέλεσμα να προσφέρουν πολύ λιγότερα από αυτά που μπορούν ή να βρίσκονται ουσιαστικά χωρίς ρόλο!
Ο Λαβ(όπως ο Μποος πριν από αυτόν) περιορίστικε σε έναν ποστ σουτέρ από το φτερό,θυσιάζοντας ένα σωρό άλλες αραιτές του.
Ο Έρβινγκ(όπως ο Τσάλμερς) ουσιαστικά δεν έχει ρόλο και βρίσκεται σε σύγχυση. Από mvp του τελευταίου μουντομπάσκετ(με τον κάρυ αναπληρωματικό του και τον Γουέστμπρουκ κομένο!) έχει φτάσει να αντιμετοπίζεται από πολούς ως παίκτης της σειράς και να χλευάζεται!
Τις τελευταίες μέρες διαβάζω πολύ και για τον "άμπαλο" Τζ.Ρ Σμιθ που δεν μπορεί να πάρει ένα σουτ! Από τη μία έχουμε μία ομάδα που δίνει σε κάθε επίθεση 2πλα και 3πλα σκριν στους Κάρυ,Τόμσον.Από την άλλη μία ομάδα με το 4 ριζωμένο έξω από το 3ποντο στη βασική, το 3 να παίζει πικ εν ρολ με το 5 στο ύψος του 3πόντου στην κορυφή και να τα ακούει ο Σμιθ που δεν ξεμαρκάρεται για να σουτάρει! Πρόφανώς πρέπει να πάρει σκριν από τους Έρβινγκ και Ντελαβεντόβα, ώστε στην αλλαγή να βρεθεί με το αντίπαλο PG που δεν θα μπορεί να τον ακολουθήσει και να πιέσει στο σουτ! Φοβερό πλάνο!
Ξέρω ότι ακούγομαι ως hater του Λεμπρόν.
Κάθε άλλο,λατρεύω να τον παρακολουθώ, από τους εντυποσιακότερους παίκτες ever, αλλά όπως έχω γράψει επανειλημμένα, θεωρώ ότι βάζει πάνω απ'όλα την προσωπική του προβολή και διαμορφώνει τις ομάδες γύρω του έτσι ώστε να αναδεικνύεται ο ίδιος και όχι να παίζουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους