Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Μη γράφετε ότι σας κατέβει ρε! Άκου κει αν είχαν μουσάτο αντί Γουέστμπρουκ οι θάντερ θα περνάγανε! Ξεχάσατε κιόλας ποιούς απέκλεισαν οι Γουόριορς στον πρώτο γύρο; Και ότι το έκαναν πανεύκολα και χωρίς τον Κάρυ; Οτι τους είχαν πάρει σβάρνα και περυσι στους τελικούς;  :idiot:

Οι Ροκετς ειναι ομαδα 2 παικτων, κι ο Χαουαρντ φετος δεν ειχε και τις καλυτερες επιδοσεις. Το μουσι εβαζε 35 και 40 ποντους σε καθε παιχνιδι, με buzzer beater για να τους δωσει νικες κλπ, αλλα τι παραπανω να κανει μονος του οταν η ομαδα ειναι ακουβαλητη?

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Οι Ροκετς ειναι ομαδα 2 παικτων, κι ο Χαουαρντ φετος δεν ειχε και τις καλυτερες επιδοσεις. Το μουσι εβαζε 35 και 40 ποντους σε καθε παιχνιδι, με buzzer beater για να τους δωσει νικες κλπ, αλλα τι παραπανω να κανει μονος του οταν η ομαδα ειναι ακουβαλητη?
Και τι πα να πει αυτό; Ούτε καν να κοντράρει δεν μπόρεσε τους Γουόριορς χωρίς τον Κάρυ! Και πέρυσι που η ομάδα γύρω του ήταν σε πολυ καλύτερη κατάσταση από φέτος,(αν και το ρόστερ δεν άλλαξε παρά ελάχιστα) με 4-1 άνετα τους πέρασαν οι Γουόριορς!

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Οι Thunder είχαν ιστορική ευκαιρία μετά το ρελαντί και την πλάκα που έκαναν στους Γουόριορς μέχρι το 3-1 να καθαρίσουν την σειρά και να πάρουν μια ιστορική πρόκριση. Δεν τα κατάφεραν, τον πούλο.
Ωστόσο, οι πολεμιστές απέδειξαν ότι δεν λυγίζουν ούτε με ... κανονιές!
Πάντως, οι Thunder έχουν βάλει γερότατες βάσεις για πολύ μεγάλα πράγματα!
Ας ελπίσουμε από του χρόνου (πάντα λαμβάνουμε ως δεδομένο ότι παραμένει ο KD), θα διεκδικήσουν δαχτυλίδι.

damiano17

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
9.424
Πόντοι
2.280
Μέγιστη απογοήτευση οι Καβς. Δυστυχώς ο Λεμπρόν είναι πολύ εγωιστής. Δημιουργεί τις ομάδες που θέλει, όπως θέλει, ώστε να κάνει αυτός τα πάντα και να φαίνεται ότι είναι και ομαδικός,ενώ στην πραγματικότητα παίζει το ίδιο σύστημα ξανά και ξανά(απλά αλλάζουν οι φάτσες γύρω του) με αυτόν να έχει λόγο ακόμα και στο ποιος θα μοιράζει τις πετσέτες. Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι αυτοί που παίζουν μαζί του γίνονται καλύτεροί παίχτες. Συνήθως γίνονται χειρότεροι.Υπάρχουν τρανταχτά παραδείγματα γι' αυτό. Και γι' άλλη μια φορά σε τελικούς και κρίσιμα ματς αποδίδει μετριότατα. Κατά τη γνώμη μου είναι ο πληρέστερος παίχτης στην ιστορία του ΝΒΑ και ένας από τους καλύτερους, αλλά ποτέ δεν υπήρξε νικητής.
Δεν περίμενα να κερδίσουν οι Καβς, αλλά τουλάχιστον να είναι ανταγωνιστικοί για να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον. Οι άλλοι πάνε με σβηστές μηχανές και ρίχνουν τριαντάρες λες και παίζουν με τους Σίξερς!!!!!!!!

:thumbsup:

Μέγιστο σφάλμα η επιστροφή του James για τους Cavs, είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν μία νεανική υπερομάδα να πρωταγωνιστεί για μια 10ετία και την πέταξαν.
Συμφωνώ σε όλα πλην της πληρότητας του Λεμπρόν. 3άρι, και ειδικά με τη δική του σωματοδομή, που δεν ποστάρει,δεν σκρινάρει, δεν κινείται χωρίς τη μπάλα, όχι απλώς δεν είναι πληρέστατο,δεν κάνει ούτε τα στοιχειώδη της θέσης του.

Δεν ξέρω αν έγινε από δική του πρωτοβουλία ή κατόπιν υποδείξεων προπονητών,μάνατζερ και ίματζ μέϊκερ αλλά προσπάθησε να γίνει ο νέος Μάτζικ. Μόνο που Μάτζικ δεν γίνεσαι,δεν διδάσκεται!!!

Αν είχε αναπτύξει το παιχνίδι του στα πρότυπα του Γκριν ή του Γρίφιν θα ήταν άκρως αποδοτικότερος για τις ομάδες του έστω και αν γέμιζε λιγότερο τη στατιστική του.

Όλοι πρέπει να περιστρέφονται γύρω του και να προσαρμόζονται στα θέλω του,ώστε να ξεχωρίζει. Με αποτέλεσμα να προσφέρουν πολύ λιγότερα από αυτά που μπορούν ή να βρίσκονται ουσιαστικά χωρίς ρόλο!

Ο Λαβ(όπως ο Μποος πριν από αυτόν) περιορίστικε σε έναν ποστ σουτέρ από το φτερό,θυσιάζοντας ένα σωρό άλλες αραιτές του.

Ο Έρβινγκ(όπως ο Τσάλμερς) ουσιαστικά δεν έχει ρόλο και βρίσκεται σε σύγχυση. Από mvp του τελευταίου μουντομπάσκετ(με τον κάρυ αναπληρωματικό του και τον Γουέστμπρουκ κομένο!) έχει φτάσει να αντιμετοπίζεται από πολούς ως παίκτης της σειράς και να χλευάζεται!

Τις τελευταίες μέρες διαβάζω πολύ και για τον "άμπαλο" Τζ.Ρ Σμιθ που δεν μπορεί να πάρει ένα σουτ! Από τη μία έχουμε μία ομάδα που δίνει σε κάθε επίθεση 2πλα και 3πλα σκριν στους Κάρυ,Τόμσον.Από την άλλη μία ομάδα με το 4 ριζωμένο έξω από το 3ποντο στη βασική, το 3 να παίζει πικ εν ρολ με το 5 στο ύψος του 3πόντου στην κορυφή και να τα ακούει ο Σμιθ που δεν ξεμαρκάρεται για να σουτάρει! Πρόφανώς πρέπει να πάρει σκριν από τους Έρβινγκ και Ντελαβεντόβα, ώστε στην αλλαγή να βρεθεί με το αντίπαλο PG που δεν θα μπορεί να τον ακολουθήσει και να πιέσει στο σουτ! Φοβερό πλάνο!

Ξέρω ότι ακούγομαι ως hater του Λεμπρόν.
Κάθε άλλο,λατρεύω να τον παρακολουθώ, από τους εντυποσιακότερους παίκτες ever, αλλά όπως έχω γράψει επανειλημμένα, θεωρώ ότι βάζει πάνω απ'όλα την προσωπική του προβολή και διαμορφώνει τις ομάδες γύρω του έτσι ώστε να αναδεικνύεται ο ίδιος και όχι να παίζουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Στην πρώτη περίοδο που βαρούσαν οι GSW στον γάμο του καραγκιόζη,

οι Cavs ήταν επίσης τραγικά άστοχοι στα σουτ εντός πεδιάς,

και ο Lebron για πρώτη φορά σε τελικούς δεν έβαλε ούτε έναν πόντο σε πρώτη περίοδο!

Το αποτέλεσμα: όταν πήραν φόρα στα τρίποντα χωρίς άγχος οι οικοδεσπότες το παιχνίδι τελείωσε.

Αποκοιμήθηκα στις διαφημίσεις πριν την δεύτερη περίοδο,

και όταν είδα την διαφορά τόσο μεγάλη στο τέλος της τρίτης περιόδου,

δεν το πίστευα...

Όλα είναι θέμα ψυχολογίας σε αυτό το υψηλό επίπεδο: αυτός που έχει αυτοπεποίθηση, θα κερδίσει.

Αν οι Cavs αρχίσουν να βλέπουν το καλάθι σαν χωνί από την γραμμή των τριπόντων,

αντί να κάνουν μπασίματα για να τρώνε τάπες την μία μετά την άλλη,

ίσως αλλάξει ο ρους.

Στατιστικά το πλεονέκτημα είναι υπέρ των defending Champions,

αλλά θα ξερόχυνα να γίνονταν break στην έδρα τους,

από περίεργεια για να έβλεπα πώς θα το χειρίζονταν ξανά με την πλάτη στον τοίχο.

damiano17

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
9.424
Πόντοι
2.280
Και εγώ πιστεύω ότι ο Ντουράντ δεν θα φύγει. Για πρώτη φορά φέτος οι Θάντερ έδειξαν ότι μπορούν να χτυπήσουν τίτλο και μάλιστα απέναντι στον ισχυρότερο αντίπαλο που είχαν ποτέ. Αν ο στόχος του είναι το πρωτάθλημα η OKC είναι η καλύτερη επιλογή μετά το GS. Όμως μετακίσηση στους πολεμιστές θα έμοιαζε περισσότερο με παραίτηση.
Βασικά εγώ σαν εναλακτική(με μικρές όμως πιθανότητες) θα έβλεπα μόνο την μετακίνηση του σε Τορόντο ή Γουάσιγκτον(μαζί με έναν καλό ψηλό) ώστε να φτιάξει μια υπερομάδα εκεί, να εξασφαλίσει χαλαρά τελικούς για καμιά 5ετία στη σειρά και να πάρει και κάνα τίτλο αν του κάνει το χατίρι κανείς άλλος στη δύση και αποκλείσει τους πολεμιστές ή τους βρει ελειπείς σε κάποια φάση.

damiano17

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
9.424
Πόντοι
2.280
Και εγώ πιστεύω ότι ο Ντουράντ δεν θα φύγει. Για πρώτη φορά φέτος οι Θάντερ έδειξαν ότι μπορούν να χτυπήσουν τίτλο και μάλιστα απέναντι στον ισχυρότερο αντίπαλο που είχαν ποτέ. Αν ο στόχος του είναι το πρωτάθλημα η OKC είναι η καλύτερη επιλογή μετά το GS. Όμως μετακίσηση στους πολεμιστές θα έμοιαζε περισσότερο με παραίτηση.
Βασικά εγώ σαν εναλακτική(με μικρές όμως πιθανότητες) θα έβλεπα μόνο την μετακίνηση του σε Τορόντο ή Γουάσιγκτον(μαζί με έναν καλό ψηλό) ώστε να φτιάξει μια υπερομάδα εκεί, να εξασφαλίσει χαλαρά τελικούς για καμιά 5ετία στη σειρά και να πάρει και κάνα τίτλο αν του κάνει το χατίρι κανείς άλλος στη δύση και αποκλείσει τους πολεμιστές ή τους βρει ελειπείς σε κάποια φάση.

Επίσης, δεν θα'θελα να δω Durant στους Warriors. Έχω βαρεθεί τους big3 kai big 4 και νομίζω ότι κάνουν κακό στον ανταγωνισμό και το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος.

Άλλωστε νομίζω δεν είναι αυτό που τους λείπει(ίσως τους βραχυκυκλώσει και λίγο). Εγώ θα χτυπούσα Πάου Γκασόλ. Ο μπόγκατ είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να δώσει πλέον πάνω από 20-25 ποιοτικά λεπτά και κυρίως όχι σε συνεχόμενα δυνατά παιχνίδια. Ο Πάου είναι ίσως ο μόνος που μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά που προσφέρει ο Αυστραλός και μάλιστα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα! Μαζί θα μπορούν να βγάζουν 40-45 λεπτά και από εκεί που το 5 ήταν το αδύνατο σημείο τους, θα γίνει από τα δυνατότερα.
Αν δε ευσταθούν οι πληροφορίες για την ανανέωση του Αυστραλού με τα μισά περίπου χρήματα, μια τέτοια κίνηση δεν θα επιβαρύνει το σάλαρι καπ παρά 1-2 εκατ.

Σίγουρα θέλουν και έναν ακόμα ποιοτικό παίκτη στην περιφέρεια,καθώς οι Ιγκουαντάλα,Λίβινγκστον και Μπαρμπόσα τα μαζεύουν τα χρονάκια τους. Αλλά δεν χρειάζονται πρώτο όνομα, μια καλή μπακ απ λύση θέλουν

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
:thumbsup:

Μέγιστο σφάλμα η επιστροφή του James για τους Cavs, είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν μία νεανική υπερομάδα να πρωταγωνιστεί για μια 10ετία και την πέταξαν.
Συμφωνώ σε όλα πλην της πληρότητας του Λεμπρόν. 3άρι, και ειδικά με τη δική του σωματοδομή, που δεν ποστάρει,δεν σκρινάρει, δεν κινείται χωρίς τη μπάλα, όχι απλώς δεν είναι πληρέστατο,δεν κάνει ούτε τα στοιχειώδη της θέσης του.

Δεν ξέρω αν έγινε από δική του πρωτοβουλία ή κατόπιν υποδείξεων προπονητών,μάνατζερ και ίματζ μέϊκερ αλλά προσπάθησε να γίνει ο νέος Μάτζικ. Μόνο που Μάτζικ δεν γίνεσαι,δεν διδάσκεται!!!

Αν είχε αναπτύξει το παιχνίδι του στα πρότυπα του Γκριν ή του Γρίφιν θα ήταν άκρως αποδοτικότερος για τις ομάδες του έστω και αν γέμιζε λιγότερο τη στατιστική του.

Όλοι πρέπει να περιστρέφονται γύρω του και να προσαρμόζονται στα θέλω του,ώστε να ξεχωρίζει. Με αποτέλεσμα να προσφέρουν πολύ λιγότερα από αυτά που μπορούν ή να βρίσκονται ουσιαστικά χωρίς ρόλο!

Ο Λαβ(όπως ο Μποος πριν από αυτόν) περιορίστικε σε έναν ποστ σουτέρ από το φτερό,θυσιάζοντας ένα σωρό άλλες αραιτές του.

Ο Έρβινγκ(όπως ο Τσάλμερς) ουσιαστικά δεν έχει ρόλο και βρίσκεται σε σύγχυση. Από mvp του τελευταίου μουντομπάσκετ(με τον κάρυ αναπληρωματικό του και τον Γουέστμπρουκ κομένο!) έχει φτάσει να αντιμετοπίζεται από πολούς ως παίκτης της σειράς και να χλευάζεται!

Τις τελευταίες μέρες διαβάζω πολύ και για τον "άμπαλο" Τζ.Ρ Σμιθ που δεν μπορεί να πάρει ένα σουτ! Από τη μία έχουμε μία ομάδα που δίνει σε κάθε επίθεση 2πλα και 3πλα σκριν στους Κάρυ,Τόμσον.Από την άλλη μία ομάδα με το 4 ριζωμένο έξω από το 3ποντο στη βασική, το 3 να παίζει πικ εν ρολ με το 5 στο ύψος του 3πόντου στην κορυφή και να τα ακούει ο Σμιθ που δεν ξεμαρκάρεται για να σουτάρει! Πρόφανώς πρέπει να πάρει σκριν από τους Έρβινγκ και Ντελαβεντόβα, ώστε στην αλλαγή να βρεθεί με το αντίπαλο PG που δεν θα μπορεί να τον ακολουθήσει και να πιέσει στο σουτ! Φοβερό πλάνο!

Ξέρω ότι ακούγομαι ως hater του Λεμπρόν.
Κάθε άλλο,λατρεύω να τον παρακολουθώ, από τους εντυποσιακότερους παίκτες ever, αλλά όπως έχω γράψει επανειλημμένα, θεωρώ ότι βάζει πάνω απ'όλα την προσωπική του προβολή και διαμορφώνει τις ομάδες γύρω του έτσι ώστε να αναδεικνύεται ο ίδιος και όχι να παίζουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους

Κοίτα, περί Λεμπρόν, νομίζω πως τα κάνει όλα αυτά που λες ότι δεν τα κάνει. Απλά δεν τα κάνει εξαιρετικά ως όφειλε ίσως, ή αν θέλεις δεν τα κάνει όσο συχνά θα έπρεπε γιατί θέλει να έχει συνέχεια την μπάλα στα χέρια του. Άρα, π.χ. μετριάζεται η κίνηση χωρίς την μπάλα και τα σκριν συνήθως γίνονται ΣΕ αυτόν κι όχι ΑΠΟ αυτόν. Το "πληρέστερος" το είπα γιατί έχει την ικανότητα λόγω σωματοδομής, ύψους και διαστάσεων να κάνει πολλά πράγματα που εκ των πραγμάτων άλλοι επίσης πλήρεις και all-around παίχτες δεν θα μπορούσαν να κάνουν και είναι και πολύ καλός αμυντικός. Ουσιαστικά μπορεί να μαρκάρει και τις πέντε θέσεις αποτελεσματικά(και το έχει κάνει κατά περίσταση στο παρελθόν). Το έχω ξαναπεί ότι είμαστε τυχεροί που τον είδαμε να παίζει και ζήσαμε την εποχή του. Φοβερός παίχτης. Αλλά πρέπει να επισημαίνουμε και τα αρνητικά του, αν θέλουμε να λεγόμαστε αντικειμενικοί φίλαθλοι. Κι εγώ δεν είμαι hater σε καμία περίπτωση, αλλά δεν με αφήνει να τον πολυσυμπαθήσω κιόλας με αυτά που κάνει και λέει.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Μονος μου ειμαι ρε τυποι?  :S

Επιτελους μπηκαν μια φορα με το μαχαιρι στα δοντια οι Καβς. Ο Ιρβινγκ 16 ποντους στην 1η περιοδο. Οι Γουοριορς απο την αλλη ειναι η υποτονικοτητα η ιδια προς το παρον  :think:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
προσπαθουσα να βρω τι θα παιξω.
τελικα εβαλα για πλακα στην ανατροπη

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Μην ποντάρετε σε νίκη των Cavs.
Μακάρι, αλλά δεν ...

damiano17

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
9.424
Πόντοι
2.280
Καλημέρα σε όλους. Με πήρε ο ύπνος και έχασα 1ο 12λεπτο. Αλλά με το σκορ που είδα ξύπνησα για τα καλά. Επιτέλους αγώνας!
Αν και με την εικόνα που βέπω στο 2ο 12λεπτο δεν κατακλαβαίνω πως προέκυψε :dunno:

Μου φαίνεται αν οι Cavs θέλουν να έχουν κάποια ελπίδα πρέπει να κάτσουν τον James στον πάγκο και να δώσουν τα κλειδιά στον Kyrie

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Νταξει 8 ποντους μπροστα στο ημιχρονο, καλα ειναι (αν και ηταν +20 στην 1η περιοδο). Ο James κακος ως τωρα, Ιρβινγκ και Σμιθ εχουν κανει ολη τη δουλεια. Φαινεται ωραιο ματσακι παντως  :rockon:

damiano17

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
9.424
Πόντοι
2.280
Η αλήθεια είναι πως ο αγώνας φωνάζει Warriors! Ο οίστρος των Έρβινγκ,Τόμσον είναι ο μόνος λόγος που είναι μπροστά οι Cavs. Ο πάγκος ΑΠΟΝΤΟΣ! Φαντάζει λίγο απίθανο οι Καρυ,Τόμσον,Γκριν να παραμείνουν και οι τρεις τόσο κακοί και από την άλλη ο Τόμσον να συνεχίσει να μαζεύει όλα τα τούβλα του Λεμπρον

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Παράλογα κακοί Warriors,παράλογα καλοί Cavs,και χωρίς Love...Μήπως τελικά παίζουν καλύτερα χωρίς αυτόν?Πιστεύω στον επόμενο αγώνα θα δούμε τους πιο σκυλιασμένους Warriors της χρονιάς...

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Αμα δει καποιος και τα 3 ματς ως τωρα χωρις να ξερει τιποτα περι regular season δε θα του πηγαινε με τιποτα το μυαλο οτι ο Καρι ηταν ο MVP παντως. Με βαση την εικονα των αγωνων ως τωρα φαινεται πως η εδρα εχει κανει τη διαφορα, αφου μετα απο 2 κακο ματς οι Καβς στομπαραν του Πολεμιστες. Αν παει ετσι και στο 4ο ματς, πολυ πιθανον να κανει το πλεονεκτημα εδρας τη διαφορα για τους καλιφορνεζους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom