Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Aυτή η ομάδα γράφει ιστορία............
Ζούμε μεγάλες στιγμές σαν μπασκετικοί φίλαθλοι. Εγώ και σαν Ολυμπιακός που είμαι και καταχάρηκα την ματσάρα νωρίτερα, πρέπει να πω ότι με 7ο ματς τελικών Δύσης εκσπερμάτωσα..........
Είναι πολύ χαρισματικός αυτός ο μικρούλης ο Κάρι και όχι μόνο σαν ταλέντο αλλά και σαν χαρακτήρας και προσωπικότητα. Έχει αρχίδια-καρπούζια στις δύσκολες στιγμές. Αυτά τα σουτ που έβαλε απλά δεν μπαίνουν........... Μια ομάδα μόνος του στην επίθεση.
Από τη μία όλοι παραδέχονται ότι οι Θάντερ το έχασαν με τις γνωστές τους μαλακίες, αλλά από την άλλη για να μπορέσεις να κερδίσεις πρέπει να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνουν και να τα βάλεις. Και οι Γουώριορς τα βάζουν. Ξανά και ξανά και ξανά και ξανά..........
Από την ομάδα των Θάντερ, προσπαθώ να συμπαθήσω κάποιον παίχτη, αλλά δεν τα καταφέρνω...........
Πραγματικά χάρηκα περισσότερο γιατί δεν θα ξαναδώ φέτος τα μούτρα του κομπλεξικού χιμπατζή Γουέστμπρουκ. Η αλαζονεία του επέστρεψε στην ασχημόφατσά του και του έσπασε τα μούτρα. Γελούσε σε ερώτηση δημοσιογράφων για τις άμυνες του Κάρι στο 5ο ματς στο τέλος. Ποιος γελάει τώρα ανθρωπάκι?????????

Για τους τελικούς, είναι όλα ανοιχτά. Εχω όμως την αίσθηση ότι αφού οι Γουώριορς δεν έχασαν σε αυτή τη σειρά από αυτή την καλύτερη ομάδα που δεν τους πήγαινε στα ματσαρίσματα, μάλλον θα τα καταφέρουν και με τους Καβς, εύκολα ή δύσκολα. Οι Καβς είναι φέτος πλήρεις και υγιείς και ίσως η μόνη ομάδα που μπορεί σε σύνολο να συναγωνιστεί τους πόντους σε τριποντα που βάζουν οι Γουώριορς, αλλά έχουν τρανταχτές αδυναμίες που αν βγάλουν σε κάποια ματς των τελικών, θα φάνε μεγάλες διαφορές. Πρέπει να παίξουν στο ανώτερο επίπεδο για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί.
Ίδωμεν.........

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
326
Γελούσε σε ερώτηση δημοσιογράφων για τις άμυνες του Κάρι στο 5ο ματς στο τέλος. Ποιος γελάει τώρα ανθρωπάκι?????????
Γι αυτό θα έιναι πάντα,αν δεν αλλάξει μυαλά,απλά ένας καλός παίχτης και δεν θα κάνει ποτέ το βήμα παραπάνω...

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αν και κατι μου λεει οτι οι γουριορς ( αν κερδίσουν) θα κερδισουν ευκολα, τελικα επαιξα το οβερ 208 σε πόντους.
Αν η σειρα παει όπως η προηγουμενη θα δουμε  ματσαρες

damiano17

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
10.741
Πόντοι
4.247
Για να δούμε τι θα μας ξημερώσει

Οι Θάντερ έδειξαν το δρόμο για το πως μπορεί να κοντραριστεί το GS και οι Cavs μπορούν να ακολουθήσουn την επιθετική τους τακτική και μάλιστα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, καθώς οι Irving,James μπορούν να παίξουν το ρόλο των Westbrook,Durant και έχουν supporting cast ανώτερο τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά στο σουτ.

Έχω μεγάλη αμφιβολία όμως για το κατα πόσο μπορούν να είναι εξίσου αποτελεσματικοί σε άμυνα και ριμπάουντ, που ήταν η βασική αιτία των νικών των Θάντερ.

Οι Cavs μετά την αλλαγή προπονητή χρησιμοποιούν και πολυ small ball με τον Thompson στο 5. Αλλά νομίζω ότι το να προσπαθήσουν να χτυπήσουν τους  Warriors με το "παιχνίδι τους" δεν θα τους βγει σε καλό. Οι Warriors είναι πολύ πιο καλοδουλεμένοι και μια ταχύτητα γρηγορότεροι σε αυτό το στυλ.

Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα για τη δυναμική των Cavs. Δεν είμαι σίγουρος αν ο περίπατος στα playoffs οφείλεται κυρίως στη χαμηλή ανταγωνιστικότητα της Ανατολής ή στη δική τους δυναμική :huh:

Σίγουρα θεωρώ το GS φαβορί της σειράς και δεν πιστεύω ότι θα χρειαστούν 7 παιχνίδια. Νομίζω ότι δεν πρέπει να στείλουν βοήθειες στους Irving,James και απλώς να αλλάζουν πάνω τους συχνά αμυντικούς ώστε να τους έχουν κουράσει στα τελευταία λεπτά, σε περίπτωση που πάνε σε κλειστό σκορ. Όπως έδειξαν και οι δυτικοί τελικοί, ακόμα και 70 πόντοι από τα 2 αστέρια του αντιπάλου δεν αρκούν για να καταβάλουν τους Warriors,όταν περιορίζουν τους ρολίστες του. Οπότε σε αυτούς θα πρέπει να επικεντρωθούν αμυντικά, μιας που οι "ρολίστες" των CAvs είναι επιθετικά ξεκάθαρα ανώτεροι από εκείνους των Thunder εν αντιθέσει με τους σταρ των 2 ομάδων.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα για τη δυναμική των Cavs. Δεν είμαι σίγουρος αν ο περίπατος στα playoffs οφείλεται κυρίως στη χαμηλή ανταγωνιστικότητα της Ανατολής ή στη δική τους δυναμική  

αυτο ξαναπες το...
ειναι μεγαλο ερωτηματικο, αλλα νομιζω οτι το πρωτο ματς θα μας λυσει πολλες αποριες...

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
χαιρετω  :2funny:
η περιφερειακή άμυνα των καβς σκέτη τρύπα ειναι προς το παρόν ( όχι οτι μπορείς να περιμένεις περισσότερα απο ιρβινγκ, σμιθ).
Καπως ετσι περιμενω τη σειρά, θα τους τραβάν και κανενα ξέσπασμα οι γουριορς και θα τους στελνουν για τσαι.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
η περιφερειακή άμυνα των καβς σκέτη τρύπα ειναι προς το παρόν ( όχι οτι μπορείς να περιμένεις περισσότερα απο ιρβινγκ, σμιθ).
Καπως ετσι περιμενω τη σειρά, θα τους τραβάν και κανενα ξέσπασμα οι γουριορς και θα τους στελνουν για τσαι.

και απο την αλλη πλευρα ομως βλεπω οτι ο Λε Μπρον δεν εχει αντιπαλο και ο Λοβ σηκωνεται χωρις ιδιαιτερη πιεση...
μια χαρα το επαιξες το οβερ, να μην το ματιασουμε κιολας...  :priest:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
για τον λεμπρον θα συμφωνησω σαν οδοστρωτηρας  παιζει.
ο λοβ αν και μου αρεσε σαν παικτης, για καποιο λόγο πιο πολυ μου κάνει σαν βετερανος απο τότε που πήγε στο κλίβελαντ.
το όβερ οριακα παει, 52 πόντους σε κάθε περίοδο θελω

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
για τον λεμπρον θα συμφωνησω σαν οδοστρωτηρας  παιζει.
ο λοβ αν και μου αρεσε σαν παικτης, για καποιο λόγο πιο πολυ μου κάνει σαν βετερανος απο τότε που πήγε στο κλίβελαντ.
το όβερ οριακα παει, 52 πόντους σε κάθε περίοδο θελω

χωρις και παλι να θελω να το ματιασω, καθολου οριακα δεν παει το οβερ...
λαμβανοντας υπ'οψιν οτι δεν εχουν βρει ακομα ρυθμο και εισαι στο οριο, φαντασου τι θα γινει μολις ανοιξει λιγο το ματς...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
μολις το επαιξα κι εγω στο 209.5 ;)

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σε αντίθεση με θαντερ οι γουριορς δειχνουν ότι έχουν τον έλεγχο και εκμεταλλέυονται και το βαθος του παγκου ήδη ( επαιξαν 5 και σκοραραν οι 4).
Μαλλον τα σωματικα προσόντα των θαντερ δυσκολευαν υπερβολικα τους γουριορς

damiano17

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
10.741
Πόντοι
4.247

Οι Cavs προς το παρόν αδυνατούν να παρακολουθήσουν τις περιστρογές των Γουόριορς.

Αλλά αυτό το ψιλοπεριμέναμε, το ότι τους έμεινε η μπαλα στα χέρια 2 φορές στην επίθεση είναι θέμα.

Παρατήρησε κανείς ότι με το που έκατσε ο James πάγκο έκαναν ένα μικρό σερί. Με τον Erving στην οργάνωση ανεβάζουν μία ταχύτητα αλλά ο "Βασιλιάς" θέλει να γράφει ασίστ ;)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
εγω βλεπω με πικρα οτι παρα τα προφανη μισματς που υπαρχουν και στις δυο πλευρες του γηπεδου, το σκορ εχει παει πολυ χαμηλα :(
ο Λεμπρον εχει βρεθει 3 φορες με τον Καρυ μετα απο πικ εν ρολ και δεν εχει παει στο καλαθι  :headbang: :headbang: :headbang:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω βλεπω με πικρα οτι παρα τα προφανη μισματς που υπαρχουν και στις δυο πλευρες του γηπεδου, το σκορ εχει παει πολυ χαμηλα :(
ο Λεμπρον εχει βρεθει 3 φορες με τον Καρυ μετα απο πικ εν ρολ και δεν εχει παει στο καλαθι  :headbang: :headbang: :headbang:
198 το line , δυσκολα τα πραγματα

damiano17

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
10.741
Πόντοι
4.247

Απ΄το στόμα μου το πήρες :hi:
3 φορές με τον Κάρυ στην πλάτη και αντί να ποστάρει πάσαρε έξω!!!

damiano17

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
10.741
Πόντοι
4.247
Κάποιος απ'τους Κάρυ,Τόμσον ή και οι δύο θα βρουν ρυθμό στο 2ο ημίχρονο και οι πολεμιστές θα ανέβουν λογικά γύρο στους 110π.

Το θέμα είναι μην απογοητευτούν οι Cavs όταν συμβεί αυτό και μείνουν πολύ χαμηλά

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
ο Λεμπρον οταν εχει φαει βαρια, βλεπει στον υπνο του τον Ιγκουονταλα!!
απο την ωρα που τον ειδε στο παρκε, δεν εχει πλησιασει στο καλαθι...

και καποιος να παει να φερει τον Τζει Αρ στο γηπεδο γιατι μαλλον εχασε το λεωφορειο...

damiano17

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
10.741
Πόντοι
4.247
αυτο ξαναπες το...
ειναι μεγαλο ερωτηματικο, αλλα νομιζω οτι το πρωτο ματς θα μας λυσει πολλες αποριες...

Ίσως υπερβολικά πρόωρο, αλλά νομίζω ότι εγώ κατέληξα  στο θέμα :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom