O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2
- Πόντοι
- 616
τελικα ειναι πολυ καλοι οι Καβς ή ολοκληρη η Ανατολη δεν κανει ουτε για Ευρωλιγκα??...
τιτανομαχια γινεται στο Θαντερ-Σπερς...
κραταω τα ματια μου ανοιχτα με οδοντογλυφιδες!!
τελικα ειναι πολυ καλοι οι Καβς ή ολοκληρη η Ανατολη δεν κανει ουτε για Ευρωλιγκα??...
οι Ραπτορς ειναι τεραστια απογοητευση κι ας φτασουν και στους τελικους της Ανατολης...
οι Χιτ κανουν οτι μπορουν με βαση τα οπλα τους, πιστευω οτι με Μπος ισως να επαιρναν 1-2 παιχνιδια απο τους Καβς σε ενδεχομενη μονομαχια στους τελικους... τωρα οποιος και να περασει, αντιο ζωη!
οι Καβς οργιαζουν στα τριποντα, πιστευω οτι θα δυσκολεψουν πολυ τους Γουοριορς αν εχουμε παλι το ιδιο ζευγαρι...
για τους Θαντερ συμφωνω μαζι σου 100%... αν θελουν να κανουν κατι αυτοι οι δυο στην καρριερα τους, πρεπει να χωριστουνε...
τον Ντανκαν τον λυπηθηκα κι εγω προχθες Οι Σπερς εχουν ταβανι, αλλα αν συνεχισει ετσι ο Παρκερ θα δωσουν δυνατα ματς στους Γουοριορς...
και παμε στους Μπλειζερς!! ειχε ξημερωσει οταν τελειωσε το ματς χθες, τωρα μολις ξυπνησα!!
τους γουσταρω πολυ λεμε... 1ον μαλλον η καλυτερη εδρα ολης της λιγκας!
2ον Λιλαρντ Μακ Κολουμ το backcourt του μελλοντος! οι τυποι παιζουν με την ιδια αυτοπεποιθηση που παιζω εγω με τα ανηψια μου!!
3ον μιλαμε για ΠΟΛΥ θεαματικη ομαδα, αν πετυχετε πουθενα το ματσακι κονσερβα, αξιζει τον κοπο να ριξετε μια ματια...
η σειρα επρεπε να ειναι 2-1 υπερ του Πορτλαντ και δεν θελει πολυ να γινει καμια εκπληξη-βομβα εδω!
Απόσμενα καλοί οι Thunder στα 3 από τα 4 παιχνίδια.Λέτε να μπορούν να κάνουν το μπαμ και να αποκλείσουν τους Spurs?
Ομάδα με άσο τον Westbrook δεν μπορεί να έχει βλέψεις πρωταθλητισμού..!Παρά τη νίκη και το 2-2, εγώ αυτής της ομάδας δεν τις έχω εμπιστοσύνη. Για να κερδίσουν χρειάστηκε να κάνει εμφάνιση-φωτιά ο Ντουράντ, από τις καλύτερες της καριέρας του και πάλι το ματς το πήραν στο τέλος. Παρόλα αυτά θεωρητικά έχουν καλύτερη ομάδα από Σπερς. Πιο φρέσκια ταλαντούχα και νεανική, αλλά κυρίως πιο διψασμένη. Και με μεγάλο αβαντάζ στους ψηλούς. Αλλά όλα αυτά στην θεωρία. Στην πράξη βλέπουμε ότι στις κρίσιμες στιγμές τα κάνουν θάλασσα. Είναι ιδέα μου ή τους χαρίζονται και λιγάκι οι διαιτητές???
Πάντως αυτή η σειρά μας έχει δώσει ματσάρες με πολύ ωραίες φάσεις, εναλλαγές στο σκορ, αγωνία και μεγάλα καλάθια εκατέρωθεν.
Ομάδα με άσο τον Westbrook δεν μπορεί να έχει βλέψεις πρωταθλητισμού..!
τι εκανε παλι το παλιοπαιδο!!! 17π στην παραταση εβαλε
κριμα που ηταν στις 5.30 το ματσακι
Παρακολουθώ συστηματικά παιχνίδια των Γουόριορς από τη σεζόν 2012-2013, φαινόταν από τότε τι υπερπαιχτούρα είναιΦοβερή ματσάρα ήταν αυτή. Ο άλλος γύρισε πρώτη μέρα από τραυματισμό και τους 40άρισε..........
Αυτός ο τυπάκος αποτελεί παράγοντα ενθουσιασμού για κάποιον οπαδό των Γουώριορς και παράγοντα δυσφορίας για τις αντίπαλες ομάδες. Είναι πραγματικά αποκαρδιωτικός για τον αντίπαλο όταν τελειώνει με τόσο εμφατικό τρόπο ένα ματς.
Για κάποιον ουδέτερο μπασκετικό φίλαθλο, αποτελεί πραγματική απόλαυση.
καθαρισε χθες.3-2 κ η σειρα στην εδρα τους.Ομάδα με άσο τον Westbrook δεν μπορεί να έχει βλέψεις πρωταθλητισμού..!
Για πρωτάθλημα όμως έχουν δρόμο ;)καθαρισε χθες.3-2 κ η σειρα στην εδρα τους.
φυσικα ;)Για πρωτάθλημα όμως έχουν δρόμο ;)