Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
τελικα ειναι πολυ καλοι οι Καβς ή ολοκληρη η Ανατολη δεν κανει ουτε για Ευρωλιγκα??...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
τιτανομαχια γινεται στο Θαντερ-Σπερς...
κραταω τα ματια μου ανοιχτα με οδοντογλυφιδες!!

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
τιτανομαχια γινεται στο Θαντερ-Σπερς...
κραταω τα ματια μου ανοιχτα με οδοντογλυφιδες!!

Ματσάρα. Ο Πάρκερ έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Ο Ντάνκαν είναι να τον λυπάσαι. Καλύτερα να σταματούσε πρόπερσι που είχαν πάρει και το πρωτάθλημα. Οι Θάντερ είναι ομαδάρα, αλλά παράλληλα και για τα πανηγύρια. Και να εξηγήσω τι εννοώ. Έχουν φοβερό ταλέντο, βάθος στον πάγκο κι επιλογές αλλά παίζουν το προβλέπψιμο ένας-εναντίον-όλων κυρίως με τον απαράδεκτο Γουέστμπρουκ και με τον Ντουράντ. Δεν αξιοποιούν καθόλου την δύναμη πυρός που έχουν κάτω από τα καλάθια. Αυτοί οι δύο εντωμεταξύ είναι φοβερά ταλέντα, αλλά δεν θα γίνουν ποτέ μεγάλοι παίχτες. Έπρεπε να έχουν ωριμάσει ως τώρα αλλά συνεχίζουν να κάνουν τα ίδια παιδαριώδη λάθη και τις ίδιες κακές επιλογές στις κρίσιμες στιγμές.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
τελικα ειναι πολυ καλοι οι Καβς ή ολοκληρη η Ανατολη δεν κανει ουτε για Ευρωλιγκα??...

Λίγο κι από τα δύο μάλλον. Είναι καλοί οι Καβς. Βελτιώθηκαν, βρήκαν ρόλους και παίζουν με αυτοπεποίθηση. Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι ομάδες της Ανατολής είναι τραγικές. Το ζευγάρι Χιτ-Ραπτορς είναι..............δεν έχω λόγια δηλαδή. Κακοποίηση του μπάσκετ. Τους βλέπεις να παίζουν και αναρωτιέσαι πως έφτασαν σε αυτό το σημείο!!!!! Η Ατλάντα από την άλλη είναι πολύ soft ομάδα. Μόνο για κανονική περίοδο.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616

οι Ραπτορς ειναι τεραστια απογοητευση κι ας φτασουν και στους τελικους της Ανατολης...
οι Χιτ κανουν οτι μπορουν με βαση τα οπλα τους, πιστευω οτι με Μπος ισως να επαιρναν 1-2 παιχνιδια απο τους Καβς σε ενδεχομενη μονομαχια στους τελικους... τωρα οποιος και να περασει, αντιο ζωη!

οι Καβς οργιαζουν στα τριποντα, πιστευω οτι θα δυσκολεψουν πολυ τους Γουοριορς αν εχουμε παλι το ιδιο ζευγαρι...
για τους Θαντερ συμφωνω μαζι σου 100%... αν θελουν να κανουν κατι αυτοι οι δυο στην καρριερα τους, πρεπει να χωριστουνε...
τον Ντανκαν τον λυπηθηκα κι εγω προχθες :( Οι Σπερς εχουν ταβανι, αλλα αν συνεχισει ετσι ο Παρκερ θα δωσουν δυνατα ματς στους Γουοριορς...

και παμε στους Μπλειζερς!! ειχε ξημερωσει οταν τελειωσε το ματς χθες, τωρα μολις ξυπνησα!!
τους γουσταρω πολυ λεμε... 1ον μαλλον η καλυτερη εδρα ολης της λιγκας!
2ον Λιλαρντ Μακ Κολουμ το backcourt του μελλοντος! οι τυποι παιζουν με την ιδια αυτοπεποιθηση που παιζω εγω με τα ανηψια μου!!
3ον μιλαμε για ΠΟΛΥ θεαματικη ομαδα, αν πετυχετε πουθενα το ματσακι κονσερβα, αξιζει τον κοπο να ριξετε μια ματια...
η σειρα επρεπε να ειναι 2-1 υπερ του Πορτλαντ και δεν θελει πολυ να γινει καμια εκπληξη-βομβα εδω!

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
οι Ραπτορς ειναι τεραστια απογοητευση κι ας φτασουν και στους τελικους της Ανατολης...
οι Χιτ κανουν οτι μπορουν με βαση τα οπλα τους, πιστευω οτι με Μπος ισως να επαιρναν 1-2 παιχνιδια απο τους Καβς σε ενδεχομενη μονομαχια στους τελικους... τωρα οποιος και να περασει, αντιο ζωη!

οι Καβς οργιαζουν στα τριποντα, πιστευω οτι θα δυσκολεψουν πολυ τους Γουοριορς αν εχουμε παλι το ιδιο ζευγαρι...
για τους Θαντερ συμφωνω μαζι σου 100%... αν θελουν να κανουν κατι αυτοι οι δυο στην καρριερα τους, πρεπει να χωριστουνε...
τον Ντανκαν τον λυπηθηκα κι εγω προχθες :( Οι Σπερς εχουν ταβανι, αλλα αν συνεχισει ετσι ο Παρκερ θα δωσουν δυνατα ματς στους Γουοριορς...

και παμε στους Μπλειζερς!! ειχε ξημερωσει οταν τελειωσε το ματς χθες, τωρα μολις ξυπνησα!!
τους γουσταρω πολυ λεμε... 1ον μαλλον η καλυτερη εδρα ολης της λιγκας!
2ον Λιλαρντ Μακ Κολουμ το backcourt του μελλοντος! οι τυποι παιζουν με την ιδια αυτοπεποιθηση που παιζω εγω με τα ανηψια μου!!
3ον μιλαμε για ΠΟΛΥ θεαματικη ομαδα, αν πετυχετε πουθενα το ματσακι κονσερβα, αξιζει τον κοπο να ριξετε μια ματια...
η σειρα επρεπε να ειναι 2-1 υπερ του Πορτλαντ και δεν θελει πολυ να γινει καμια εκπληξη-βομβα εδω!

Σωστός.
Στους Σπερς ανίχνευσα μια στατικότητα στην επίθεση και λίγο προβλέψιμο το ένας εναντίον ενός είτε του Λέοναρντ είτε του Όλντριτζ με πλάτη.
Οι τραυματισμοί δυστυχώς συνεχίζονται. Βαλαντσιούνας και Γουάιτσάιντ. Οι Χιτ ούτως ή άλλως δεν είχαν ψηλούς,αλλά τώρα...........
Νομίζω πως έστω και δύσκολα θα περάσουν οι Ράπτορς. Έχουν πιο πολλές λύσεις και πιο φρέσκα πόδια. Σε λίγο οι Χιτ θα βάλουν να παίξει τεσσάρι τον Γουέιντ. Συγκινητικός και ψυχάρα, αλλά χωρίς καμία βοήθεια. Τον λυπήθηκα σε κάποια φάση με τους μέτριους ανεπαρκείς που έχει δίπλα του........
Το Πόρτλαντ μου αρέσει πολύ κι εμένα και ταιριάζει στα ματσαρίσματα με τους Γουώριορς. Θα περάσουν οι Πολεμιστές, αλλά ίσως έχουν παραπάνω δυσκολίες απ' ότι περίμεναν. Αν οι Μπλέιζερς είχαν έναν-δύο καλούς βετεράνους, θα είχαν προοπτική για μεγάλα πράγματα.

alicante

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Οι Χιτ με -3 στην τελευταία επίθεση έβγαλαν ελευθερο σουτ από την κορυφή με έναν από τους καλύτερους σουτέρ του νβα (Τζο Τζόνσον) και το έχασαν. Αν έμπαινε θα ήταν για πρώτη φορά στην στορία των πλέι οφς που τα 3 πρώτα ματς σειράς θα πήγαιναν παράτα. Ερχονται από 7 ματς και οι δύο στην α φάση...έχουν παίξει μεταξύ τους 2 παρατάσεις και γενικά προβλέπεται συνέχεια των ντέρμπι στη σειρά...εχουν και τους τραυματισμούς των ψηλών (του Γουάιτσαιντ μάλλον σοβαρότερος)...και από την άλλη οι καβς πανε για δευτερο σερί σκούπισμα σήμερα. Το πιθανότερο σενάριο είναι να πάνε οι Καβς τελικό κανοντας τουρισμό (με 12 αντε βαριά βαριά 13 ματς).
Εγω είμαι Μπούλς και παρά την απογοητευτική χρονιά...πιστεύω ζωηρά ότι λόγω του ειδικού βαρους της φανέλας...2 νίκες με τους Καβς τις είχαμε στανταρ και γι’ αυτό εινα μεγάλη η απώλεια τους.
Για το χθεσινό ματς Πόρτλαντ-Γουώριορς εγινε βροχή τριπόντων κυρίως από Λίλαρντ και Γκριν. Το βασικό χαρακτηριστικό του ματς ήταν ότι τρεις παίχτες των Μπλέιζερς (Λίλαρντ, Μακ Κάλουμ, Αμίνου) έπαιξαν πάνω από 40 λεπτά...κατι που νομίζω ότι είναι ρεκόρ. Αυτό από μόνο του δέιχνει ότι δεν υπάρχει βάθος στο Πόρτλαντ...λογικό μετά την αποψίλωση που έγινε...και θεωρώ απίθανο να πάει την σειρά σε 7 ματς.
Προσωπικά...αν έβαα τα λεφτά σε μια ομάδα για πρωτάθλημα...θα τα έβαζα στους Σπερς. Οσο για τον Τίμι. Εχει αποφασίσει να σταματήσει. Απλά αποφάσισε να ακολουθήσει τον τίμιο δρόμο. Αγωνιζόμενος μαξιμουμ 15 λεπτά, αποδεχόμενος ότι τον έχει ξεπεράσει ο χρόνος και ότι είναι πλέον ρολίστας σε μία ομάδα που πάει για τίτλο. Θα είναι το τέλειο κλείσιμο καριέρας. Σε αντίθεση με την αποχαιρετιστήρια παπαριά των 82 αγώνων του Κόμπε.

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
326
Απόσμενα καλοί οι Thunder στα 3 από τα 4 παιχνίδια.Λέτε να μπορούν να κάνουν το μπαμ και να αποκλείσουν τους Spurs?

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Απόσμενα καλοί οι Thunder στα 3 από τα 4 παιχνίδια.Λέτε να μπορούν να κάνουν το μπαμ και να αποκλείσουν τους Spurs?

Παρά τη νίκη και το 2-2, εγώ αυτής της ομάδας δεν τις έχω εμπιστοσύνη. Για να κερδίσουν χρειάστηκε να κάνει εμφάνιση-φωτιά ο Ντουράντ, από τις καλύτερες της καριέρας του και πάλι το ματς το πήραν στο τέλος. Παρόλα αυτά θεωρητικά έχουν καλύτερη ομάδα από Σπερς. Πιο φρέσκια ταλαντούχα και νεανική, αλλά κυρίως πιο διψασμένη. Και με μεγάλο αβαντάζ στους ψηλούς. Αλλά όλα αυτά στην θεωρία. Στην πράξη βλέπουμε ότι στις κρίσιμες στιγμές τα κάνουν θάλασσα. Είναι ιδέα μου ή τους χαρίζονται και λιγάκι οι διαιτητές???
Πάντως αυτή η σειρά μας έχει δώσει ματσάρες με πολύ ωραίες φάσεις, εναλλαγές στο σκορ, αγωνία και μεγάλα καλάθια εκατέρωθεν.

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
326
Παρά τη νίκη και το 2-2, εγώ αυτής της ομάδας δεν τις έχω εμπιστοσύνη. Για να κερδίσουν χρειάστηκε να κάνει εμφάνιση-φωτιά ο Ντουράντ, από τις καλύτερες της καριέρας του και πάλι το ματς το πήραν στο τέλος. Παρόλα αυτά θεωρητικά έχουν καλύτερη ομάδα από Σπερς. Πιο φρέσκια ταλαντούχα και νεανική, αλλά κυρίως πιο διψασμένη. Και με μεγάλο αβαντάζ στους ψηλούς. Αλλά όλα αυτά στην θεωρία. Στην πράξη βλέπουμε ότι στις κρίσιμες στιγμές τα κάνουν θάλασσα. Είναι ιδέα μου ή τους χαρίζονται και λιγάκι οι διαιτητές???
Πάντως αυτή η σειρά μας έχει δώσει ματσάρες με πολύ ωραίες φάσεις, εναλλαγές στο σκορ, αγωνία και μεγάλα καλάθια εκατέρωθεν.
Ομάδα με άσο τον Westbrook δεν μπορεί να έχει βλέψεις πρωταθλητισμού..!

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
giphy.gif

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
τι εκανε παλι το παλιοπαιδο!!! 17π στην παραταση εβαλε  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

κριμα που ηταν στις 5.30 το ματσακι  :( :(

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
326
Ρε κοίτα οι Thunder...Αν περάσουν τους Spurs Θα είναι μία πολύ μεγάλη έκπληξη!

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
τι εκανε παλι το παλιοπαιδο!!! 17π στην παραταση εβαλε  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

κριμα που ηταν στις 5.30 το ματσακι  :( :(

Φοβερή ματσάρα ήταν αυτή. Ο άλλος γύρισε πρώτη μέρα από τραυματισμό και τους 40άρισε..........
Αυτός ο τυπάκος αποτελεί παράγοντα ενθουσιασμού για κάποιον οπαδό των Γουώριορς και παράγοντα δυσφορίας για τις αντίπαλες ομάδες. Είναι πραγματικά αποκαρδιωτικός για τον αντίπαλο όταν τελειώνει με τόσο εμφατικό τρόπο ένα ματς.
Για κάποιον ουδέτερο μπασκετικό φίλαθλο, αποτελεί πραγματική απόλαυση.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.421
Πόντοι
2.420
Φοβερή ματσάρα ήταν αυτή. Ο άλλος γύρισε πρώτη μέρα από τραυματισμό και τους 40άρισε..........
Αυτός ο τυπάκος αποτελεί παράγοντα ενθουσιασμού για κάποιον οπαδό των Γουώριορς και παράγοντα δυσφορίας για τις αντίπαλες ομάδες. Είναι πραγματικά αποκαρδιωτικός για τον αντίπαλο όταν τελειώνει με τόσο εμφατικό τρόπο ένα ματς.
Για κάποιον ουδέτερο μπασκετικό φίλαθλο, αποτελεί πραγματική απόλαυση.
Παρακολουθώ συστηματικά παιχνίδια των Γουόριορς από τη σεζόν 2012-2013, φαινόταν από τότε τι υπερπαιχτούρα είναι :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom