Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Για $42 εκ. θα πηγαινες και εσυ!  ;)

παραπανω θα επαιρνε στο Μαιαμι...
μπορει το συμβολαιο να ηταν ιδιο, αλλα ειναι μεγαλυτερη αγορα, οι σπονσορες πληρωνουν περισσοτερα, τα εισιτηρια ειναι ακριβοτερα κλπ...
και απο ποιοτητα ζωης, μιλαμε ειναι η μερα με τη νυχτα...

απλα κολλησε με τους τελικους...
σου λεει ο ανθρωπος, εγω εφυγα απο την πολη μου σαν προδοτης για να μην χρειαζεται να κουβαλαω ολοκληρη την ομαδα στις πλατες μου και τωρα στους Χιτ παθαινω ακριβως αυτο... βλεπει επισης οτι με τα τρια μεγαλα συμβολαια δεν υπαρχει χωρος για ενισχυση, ο Φλας γερασε πριν την ωρα του λογω γονατων, ο Μπος γατακι σχεδον σε ολους τους τελικους, Τσαλμερς, Κοουλ αντι να γινονται καλυτεροι γινονται χειροτεροι, αντε γαμηθειτε, παω στην ομαδα της καρδιας μου αλλα Σαλπι...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
μπορει το συμβολαιο να ηταν ιδιο, αλλα ειναι μεγαλυτερη αγορα, οι σπονσορες πληρωνουν περισσοτερα, τα εισιτηρια ειναι ακριβοτερα κλπ...

σου λεει ο ανθρωπος, εγω εφυγα απο την πολη μου σαν προδοτης για να μην χρειαζεται να κουβαλαω ολοκληρη την ομαδα στις πλατες μου και τωρα στους Χιτ παθαινω ακριβως αυτο... βλεπει επισης οτι με τα τρια μεγαλα συμβολαια δεν υπαρχει χωρος για ενισχυση, ο Φλας γερασε πριν την ωρα του λογω γονατων, ο Μπος γατακι σχεδον σε ολους τους τελικους, Τσαλμερς, Κοουλ αντι να γινονται καλυτεροι γινονται χειροτεροι, αντε γαμηθειτε, παω στην ομαδα της καρδιας μου αλλα Σαλπι...

Βρε τυπε απο εκει ειναι ο παιχτης. Ειναι σαν να σου δινανε $42 εκ. στο Λονδινο η $42 εκ. στην Αθηνα. Που θα πηγαινες εσυ?  :think:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ανάλογα... αν σου αρέσει ο φραπέ, Αθήνα...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Ο Αντονι εμεινε Νικς  :rockon:
Δακτυλος Τζακσον αντε επιτελους  :rockon:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Οτι και να λεμε,η κινηση του Λεμπρον ηταν εντελως ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ...
Εγω θα τολμουσα να παω στους Σανς.Και να τους βαλω στον θρονο.
Ανερχομενη δυναμη οι Σανς,ο Λεμπρον θα επαιρνε λιγοτερα αλλα θα αφηνε φοβερη αθλητικη ιστορια πισω του...

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16

πολύ σωστο αυτο που γράφεις.
οι ΄δυο άλλοι σταρ του Μαιμι , για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, αν και είχαν ισάξια συμβόλαια με τον λεμπρόν, δεν μπορούν να προσφέρουν  αντίστοιχα πράγματα.
το σαπόρτινγκ καστ ( με αποκορύφωμα τον τσαλμερς) πάτωσε, με αποτέλεσμα να τους κουβαλάει μόνος.
οι καβς αυτοί τη στιγμή, έχουν 4 Νο1 ντραφτ στο ρόστερ και 4-5 παίκτες που τα τελευταία χρόνια ψήθηκαν .
Λογικά ένας εκ των waiters - wiggins θα φύγει με ανταλλαγή για να  ερθει και ένας καλός ψηλός ( ο μπενετ ακόμη δεν έχει δείξει πραγματα, ο βαρεχάο δεν ειναι για πρωταθλητισμό) και έχουν ετοιμη ομάδα.
Κατι πολύ βασικό, που δείχνει ότι σκέφτεται και αλλα πραγματα, είναι ότι το συμβόλαιο είναι για 1+1.
ΠΙθανότατα δεν θελει να δεσμευεται για πολλά χρόνια και επιδιώκει κυρίως να παίρνει τίτλους, έστω και με χαμηλότερα συμβόλαια ( σίγουρα μπορούσε  να πάρει αλλού περισσότερα).
Δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για αυτό .
¨οσο για το Σάλπι, δεν τον κόβω να πηγαίνει εκεί που τον θέλουν στον βάζελο, αλλά αλλή μια χρονιά θα βλέπουμε 800.000€ να περιφέρονται στο γήπεδο, εκτός αν ο αγγελος, η παναγιά ή κάποιος άλλος κάνει κανένα θαυμα

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
ακουγονται πολλα για Κεβιν Λοβ, αλλα η Μινεσοτα θελει οπωσδηποτε Γουιγκινς στην συμφωνια, κατι που οι Καβαλιερς απορριπτουν...
προσωπικα δεν πιστευω οτι θα ταιριαζαν μαζι με ΛεΜπρον, διοτι τοτε η ομαδα θα ηθελε σεντερ, οποτε ο Κινγκ θα επαιζε 3αρι και δεν θα μπορουσε να δωσει γρηγορο ρυθμο...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ανερχομενη δυναμη οι Σανς,ο Λεμπρον θα επαιρνε λιγοτερα αλλα θα αφηνε φοβερη αθλητικη ιστορια πισω του...
δεν θα ειχε μεγαλη διαφορα στα λεφτα
και εγω ή σανς ή λεικες θα πηγαινα
παντως και μετα αυτα που εγιναν οταν εφυγε δεν θα τον ηθελα πισω αν ημουν οπαδος των καβς
και να δω τι θα λενε μετα απο 2 χρονια που θα ξαναφυγει :grin:

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
301
Πόντοι
26
Suns ειναι Δυση που ειναι τουμπανο απο ομαδες
Ανατολη πιο χαλαρα

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
ακουγονται πολλα για Κεβιν Λοβ, αλλα η Μινεσοτα θελει οπωσδηποτε Γουιγκινς στην συμφωνια, κατι που οι Καβαλιερς απορριπτουν...
προσωπικα δεν πιστευω οτι θα ταιριαζαν μαζι με ΛεΜπρον, διοτι τοτε η ομαδα θα ηθελε σεντερ, οποτε ο Κινγκ θα επαιζε 3αρι και δεν θα μπορουσε να δωσει γρηγορο ρυθμο...
Εδώ που τα λέμε και στους Χιτ, με τον σωσία του ΡουΠωλ να υποδύεται το 5αρι και να μαζεύει 6 ριμπάουντ ανά αγώνα, χωρίς σέντερ έπαιζε. Τουλάχιστον ο Λοβ-Λαβ-Λεβ μπορεί να είναι μηδέν στην άμυνα άλλα υποτυπώδες πεντάρι παίζει μέσα στη χρονιά σε υπολογίσιμα λεπτά για να αποτελούν ικανοποιητικό δείγμα και μαζεύει ριμπάουντ

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
με κάθε του κίνηση αποδεικνύει γιατί είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος ευρωπαίος μπασκετμπολίστας που έχει παίξει ποτέ.
τεραστιος.
[URL unfurl="true"]http://nba.sport24.gr/article/2928020/dirk-nowitzki-uber-alles[/url]

τεραστιος και μαλλον ο μοναδικος που μπορει να πει οτι πηρε πρωταθλημα σχεδον μονος του, με μετριοτατους συμπαικτες...
τιτανοτεραστιος βεβαια και ο Ρικ Καρλαιλ...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Εδώ που τα λέμε και στους Χιτ, με τον σωσία του ΡουΠωλ να υποδύεται το 5αρι και να μαζεύει 6 ριμπάουντ ανά αγώνα, χωρίς σέντερ έπαιζε. Τουλάχιστον ο Λοβ-Λαβ-Λεβ μπορεί να είναι μηδέν στην άμυνα άλλα υποτυπώδες πεντάρι παίζει μέσα στη χρονιά σε υπολογίσιμα λεπτά για να αποτελούν ικανοποιητικό δείγμα και μαζεύει ριμπάουντ

στους Χιτ επαιζαν με κοντα σχηματα στα οποια ηταν ο Λεμπρον στο 4 και ο Μπος στο 5...
ο Λαβ δεν μπορει να κανει το 5αρι σε παρομοια σχηματα στους Καβς... γνωμη μου βεβαια, μπορει να κανω και λαθος, αλλα στη Μινεσοτα δεν νομιζω οτι συνεβη ποτε κατι τετοιο...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τεραστιος και μαλλον ο μοναδικος που μπορει να πει οτι πηρε πρωταθλημα σχεδον μονος του, με μετριοτατους συμπαικτες...
τιτανοτεραστιος βεβαια και ο Ρικ Καρλαιλ...
αν και στους συγκεκριμένους τελικους υποστήριζα χιτ, λόγω γουειντ, δεν ξέρω γιατί αλλά τον πάω με τα χίλια, ο ντιρκ ήταν ασταματητος.
αν δεν κάνω λάθος είναι 10ος στη λίστα των all time σκορερ και εχει περιθώριο να παει μέχρι και 6ος, μοναδικό επίτευγμα για ευρωπαίο.
Και κάθε καλοκαίρι παρών στην εθνικη, που ο καλύτερος παίκτης της την πιάνει απο το κοτσάνι

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
στους Χιτ επαιζαν με κοντα σχηματα στα οποια ηταν ο Λεμπρον στο 4 και ο Μπος στο 5...
ο Λαβ δεν μπορει να κανει το 5αρι σε παρομοια σχηματα στους Καβς... γνωμη μου βεβαια, μπορει να κανω και λαθος, αλλα στη Μινεσοτα δεν νομιζω οτι συνεβη ποτε κατι τετοιο...
Βλέπω ότι φέτος έπαιξε 61% του χρόνου 4αρι και 39% 5αρι, ενώ συνολικά στην καριέρα του η αναλογία είναι 65-35.
Κατ'ανάγκη μεν, γιατί πέραν του ύψους δεν έχει όγκο, δύναμη, άλμα για να παίξει ούτε καν 4αρι, αλλά επιθετικά οι συνθέσεις με αυτόν σέντερ ήταν πολύ καλές (Αμυντικά απ'την άλλη, τραγικές)

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896

Θα διαφωνήσω μαζί σου. Από την δική του σκοπιά έκανε την καλύτερη κίνηση. Πήγε κοντά στο σπίτι του, στο μέρος που μεγάλωσε και γνωρίζει.Και έχει και κίνητρο. Αν καταφέρει και πάρει έστω κι ένα πρωτάθλημα με τους Καβς, τα επόμενα χρόνια(όσα κάτσει), θα είναι πραγματικά μεγάλο επίτευγμα, γιατί θα μπορούσε να πάει σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα με ρόστερ που θα του εξασφάλιζε κατευθείαν διεκδίκηση τίτλου. Αφού όλες σφάζονταν στα πόδια του. Όταν έφυγε, είχε βαρεθεί να παίζει μόνος του και να του φέρνουν παίχτες επιπέδου Μο Γουίλιαμς και καλά για αναβάθμιση της ομάδας ή τον Σακίλ ξοφλημένο πια. Τώρα που έχει κερδίσει πρωταθλήματα και έχει τρελά λεφτά, προτίμησε να πάει στα δύσκολα και να αρχίσει ξανά χτίσιμο από το να πάει σε έτοιμη ομάδα. Σίγουρα το έκανε πρώτα για την πάρτη του και την οικογένειά του κι όχι για την πόλη τους φιλάθλους, την ομάδα, τους νέους συμπάιχτες κλπ κλπ και τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη ήταν θεωρώ λιγάκι πίπες.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Ο Αντονι εμεινε Νικς  :rockon:
Δακτυλος Τζακσον αντε επιτελους  :rockon:

Ο Καραμέλας ΔΕΝ είναι μεγάλος παίχτης. Απλά πολύ καλός σκόρερ. Όπου και να πάει, δεν πρόκειται να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας. Οι Νικς δεν πάνε πουθενά με δαύτον.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο Καραμέλας ΔΕΝ είναι μεγάλος παίχτης. Απλά πολύ καλός σκόρερ. Όπου και να πάει, δεν πρόκειται να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας. Οι Νικς δεν πάνε πουθενά με δαύτον.
πονεμενη ιστορια οι νικς τυπε :-

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
με κάθε του κίνηση αποδεικνύει γιατί είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος ευρωπαίος μπασκετμπολίστας που έχει παίξει ποτέ.
τεραστιος.
[URL unfurl="true"]http://nba.sport24.gr/article/2928020/dirk-nowitzki-uber-alles[/url]

Τι να λέμε τώρα για τον Γερμαναρά..................
Φοβερή μορφή. Από τους παίχτες που έχουν γράψει ιστορία ενώ αγωνίζονται ακόμα. Και με νοοτροπία που σπανίζει τρελά πια στην εποχή μας. Μακάρι να φτάσουν ψηλά οι Μαβς, γιατί του αξίζει ένας τίτλος ακόμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom