παραπανω θα επαιρνε στο Μαιαμι...
μπορει το συμβολαιο να ηταν ιδιο, αλλα ειναι μεγαλυτερη αγορα, οι σπονσορες πληρωνουν περισσοτερα, τα εισιτηρια ειναι ακριβοτερα κλπ...
και απο ποιοτητα ζωης, μιλαμε ειναι η μερα με τη νυχτα...
απλα κολλησε με τους τελικους...
σου λεει ο ανθρωπος, εγω εφυγα απο την πολη μου σαν προδοτης για να μην χρειαζεται να κουβαλαω ολοκληρη την ομαδα στις πλατες μου και τωρα στους Χιτ παθαινω ακριβως αυτο... βλεπει επισης οτι με τα τρια μεγαλα συμβολαια δεν υπαρχει χωρος για ενισχυση, ο Φλας γερασε πριν την ωρα του λογω γονατων, ο Μπος γατακι σχεδον σε ολους τους τελικους, Τσαλμερς, Κοουλ αντι να γινονται καλυτεροι γινονται χειροτεροι, αντε γαμηθειτε, παω στην ομαδα της καρδιας μου αλλα Σαλπι...
πολύ σωστο αυτο που γράφεις.
οι ΄δυο άλλοι σταρ του Μαιμι , για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, αν και είχαν ισάξια συμβόλαια με τον λεμπρόν, δεν μπορούν να προσφέρουν αντίστοιχα πράγματα.
το σαπόρτινγκ καστ ( με αποκορύφωμα τον τσαλμερς) πάτωσε, με αποτέλεσμα να τους κουβαλάει μόνος.
οι καβς αυτοί τη στιγμή, έχουν 4 Νο1 ντραφτ στο ρόστερ και 4-5 παίκτες που τα τελευταία χρόνια ψήθηκαν .
Λογικά ένας εκ των waiters - wiggins θα φύγει με ανταλλαγή για να ερθει και ένας καλός ψηλός ( ο μπενετ ακόμη δεν έχει δείξει πραγματα, ο βαρεχάο δεν ειναι για πρωταθλητισμό) και έχουν ετοιμη ομάδα.
Κατι πολύ βασικό, που δείχνει ότι σκέφτεται και αλλα πραγματα, είναι ότι το συμβόλαιο είναι για 1+1.
ΠΙθανότατα δεν θελει να δεσμευεται για πολλά χρόνια και επιδιώκει κυρίως να παίρνει τίτλους, έστω και με χαμηλότερα συμβόλαια ( σίγουρα μπορούσε να πάρει αλλού περισσότερα).
Δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για αυτό .
¨οσο για το Σάλπι, δεν τον κόβω να πηγαίνει εκεί που τον θέλουν στον βάζελο, αλλά αλλή μια χρονιά θα βλέπουμε 800.000€ να περιφέρονται στο γήπεδο, εκτός αν ο αγγελος, η παναγιά ή κάποιος άλλος κάνει κανένα θαυμα