LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
θα τα εβρισκει και αλλου αυτα τα λεφτα τυπε
εγω αν ημουν στην θεση του θα πηγαινα ή λεικερς ή σανς
Λέικερς μαζί με κόμπε; :S
θα τα εβρισκει και αλλου αυτα τα λεφτα τυπε
δεν αποσυρθηκε ακομα αυτος τυπε?Λέικερς μαζί με κόμπε; :S
δεν αποσυρθηκε ακομα αυτος τυπε?
δεν αποσυρθηκε ακομα αυτος τυπε?
τυπε να τον δηλωσουν τιμητικα και να του το πανε στο γηροκομειοΠεριμένει να πάρει άλλο ενα δαχτυλίδι να φτάσει τον μάικλ
τυπε μπορει αλλα αυτο δεν λεει τιποτατυπε ο κομπε ο αρχιμαλακας θα σου πεταξει παλι του χρονου καμμια 25αρια ποντους μεσο ορο για πλακα. πινει απο το νερο με το μαγικο φιλτρο τυπε αυτος.
τυπε μας απαξιωνεις ασχημα τωρα :-τυποι δεν εχετε ιδεα απο αμερικα για αυτο τα λετε αυτα.
τυπε να τον δηλωσουν τιμητικα και να του το πανε στο γηροκομειο
ξεπεραστηκε ο kobe τυπε :S
τυπε να βαλουμε και κανα στοιχημα διαγραφης σαν αυτα που εβαζε ο αλεξτυπε θα κανω κοπυ πεηστ αυτα που γραφεις για τον μαλακα τον κομπε και θα σε απαξιωσω σε ενα χρονο περιπου. προσεχε τι λες
τυπε μας απαξιωνεις ασχημα τωρα :-
τυπε να βαλουμε και κανα στοιχημα διαγραφης σαν αυτα που εβαζε ο αλεξ
Σίγουρα. Ίσως τώρα που είναι επιτυχημένος, να θέλει να κάνει κάτι για τον τόπο του. Εξάλλου μη ξεχνάμε τις αντιδράσεις, όταν έφυγε πριν λίγα χρόνια.θα τα εβρισκε και αλλου αυτα τα λεφτα τυπε
τυπε μετα τα ραντεβου θανατου που ειναι νο1 στοιχημα στο σαιτ πανε τα στοιχηματα διαγραφηςδεν ξερω τη φαση αλλα καταλαβαινω και ομολογω οτι κωλωνω γιατι ο κομπε φετος πηρε τα αρχιδια μου με τραυματισμους και παιζει να εχουμε τα ιδια. κωλωνω
τυπε μετα τα ραντεβου θανατου που ειναι νο1 στοιχημα στο σαιτ πανε τα στοιχηματα διαγραφης