Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Κοίτα, σε αυτό το ματς που παίχτηκε τον πήγε το ματς τον Ιμπάκα από την αρχή κι εκεί παίχτηκε και όλο το παιχνίδι της ψυχολογίας. Και μόνο η παρουσία του και μάλιστα εν συνεχέια η καλή του απόδοση, δημιούργησε φτερά στους συμπαίχτες του. Στο ματς που έρχεται όμως δεν ξέρω αν θα είναι το ίδιο αποτελεσματικος, δεδομένου ότι κούτσαινε και ζοριζόταν σε πολλά σημεία του παιχνιδιού, συν το γεγονός ότι και ο Πόποβιτς θα κάνει τις προσαρμογές του και την μελέτη του.

με Ιμπακα οι Θαντερ εχουν 13 νικες στα 15 τελευταια... o Pop θα επρεπε να εχει κανει ηδη λοιπον τις προσαρμογες του...

ο καμερουνεζος - 24 χρονων παρακαλω - ειναι τετοιο φοβητρο στη ρακετα, ε συγνωμη, στο ζωγραφιστο (!!), που οι υπολοιποι μπορουν και παιζουν σκληρη αμυνα chest to chest στον Παρκερ κυριως, αλλα και στους αλλους περιφερειακους, αφου δεν φοβουνται οτι θα τους προσπερασουν και θα φτασουν σε ευκολο lay-up...
ΥΓ: αντε κουφαλες, ουτε ο Πετρος Μιχος τετοια αναλυση...

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Oι Σπερς ήταν πολύ κακοί και οι Θάντερ έβγαλαν φοβερή ενέργεια και πήραν μια εύκλολη νίκη. Περιμένω να τους δω βέβαια πολύ βελτιωμένους στο 5ο ματς γιατί και ο Ντάνκαν και ο Πάρκερ ήταν κάτω του μετρίου σε αυτό. Ο Γουέστμπρουκ είναι μια ταχύτητα πάνω απ' όλους στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή και χτύπησε στα αργά πόδια των αντιπάλων του, κάνοντας παπάδες. Βέβαια με αυτόν τον παίχτη ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Μπορεί στα επόμενα ματς να επανέλθει στα γνωστά του στάνταρ, επιπέδου Τεόντοσιτς!!!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Μπορεί στα επόμενα ματς να επανέλθει στα γνωστά του στάνταρ, επιπέδου Τεόντοσιτς!!!

και βγαλε!
παντως οι Θαντερ δεν ειναι καθολου καλο ματσαπ για τους Σπερς, ενω θεωρητικα ειναι πολυ καλο για τους Χιτ...
επισης στο 5ο ματς θα εχω τις κεραιες μου σε εγρηγορση για να τσεκαρω διαιτησια...
στα αμερικανικα φορα, επιμενουν οτι το ΝΒΑ θελει μονομαχια Ντουραν-ΛεΜπρον στους τελικους...

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Στο 5ο ματς Σπερς-Θάντερ, πέρα από το πρώτο 12λεπτο, υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο. Γι' άλλη μια φορά, ο (άξιος πρέπει να παραδεχτώ)MVP Ντουράντ ήταν λίγος και δεν βοήθησε και ο Ιμπάκα. Οι Σπερς ακόμα κι αν δεν τελειώσουν τη σειρά στο 6ο ματς στην Οκλαχόμα, μάλλον θα το κάνουν στην έδρα τους. Έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και έχουν φάει με το κουτάλι τέτοιες καταστάσεις με σχεδόν πάντα θετικά αποτελέσματα.

Από την άλλη έχω να πω πως επιλέγω και επίσημα πια ως πιο αντιπαθή και αχώνευτη ομάδα την Ιντιάνα που τερμάτισε την χρονιά όπως της άρμοζε : Με ντροπιαστική ήττα. Μετά τα αίσχη του 5ου ματς, με τρελό σπρώξιμο από διαιτητές που άφησαν τον Λεμπρόν έξω σχεδόν κατά την μισή διάρκεια και μια καθοριστική φάση στο τέλος που σφυρίχτηκε ανάποδα και πήραν την κατοχή, ο καινούργιος Ντένις Ρόντμαν του ΝΒΑ που λέγεται Λανς Στίβενσον, επιδόθηκε σε κάθε είδους βρωμιά και αλητεία με αποτέλεσμα να προκαλέσει την μήνη ακόμα και του πρόεδρου πια της ομάδας Λάρι Μπερντ.
Εδώ θέλω να σταθώ λιγάκι σε αυτό το κακομοίρικο τυπάκι, που μπαίνει σε τιμητική θέση του ΤΟΠ-10 των χειρότερων κωλόπαιδων στην ιστορία του ΝΒΑ, παίζοντας ελάχιστα χρόνια μάλιστα. Με καραγκιοζιλίκια και mind games δεν κερδίζεις πρωταθλήματα αλλά μια θέση στο πάνθεον του Hall of Fame γραφικότητας και μικραίνεις την προσπάθεια όλης της ομάδας σου. Βλέπω μπάσκετ τόσα χρόνια και είχα να νευριάσω με παίχτη τόσο πολύ από την εποχή του Λεϊμπίρ και του Ρόντμαν, που ήταν ικανοί να σε στείλουν στο νοσοκομείο για να κερδίσει η ομάδα τους. Επικίνδυνος τσαρλατάνος που μόνο κακό κάνει στο άθλημα και φυσικά με το μυαλό που κουβαλάει το μέλλον του προδιαγράφεται μάλλον άσχημο.

Και μιας και μου θύμισε διάφορους κρετίνους του παρελθόντος, ένα πρόχειρο-γρήγορο ΤΟΠ-10 των πιο βρώμικων και αντιπαθητικών παιχτών ever που μου έρχεται με τυχαία σειρά:
1. Ντένις Ρόντμαν
2. Μπιλ Λεϊμπίρ
3. Ρικ Μαχόρν
4. Ρον Αρτεστ
5. Μπρους Μπόουεν
6. Κρεγκ Κάιτ
7. Μ.Λ.Καρ
8. Λανς Στίβενσον
9. Λιούις Λόιντ
10. Κεντ Μπένσον

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Τι ειναι αυτοι οι σπερς θαντερς κλπ?  :think:

οι μιλγουκι μπακς δεν θα παρουν τον τιτλο?
καθε μερα 75 ρεπορταζ για τον υπερπαιχτη mvp αντετουκουμπο ειχαν ολες οι εφημεριδες και τα σαιτ και δεν θα το σηκωσει η ομαδα του?
καποιο λαθος θα εγινε
παιξτε ολοι μιλγκουοκι για πρωταθλητες δεν χανεται

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τι ειναι αυτοι οι σπερς θαντερς κλπ?  :think:

οι μιλγουκι μπακς δεν θα παρουν τον τιτλο?
καθε μερα 75 ρεπορταζ για τον υπερπαιχτη mvp αντετουκουμπο ειχαν ολες οι εφημεριδες και τα σαιτ και δεν θα το σηκωσει η ομαδα του?
καποιο λαθος θα εγινε
παιξτε ολοι μιλγκουοκι για πρωταθλητες δεν χανεται
στην ελλαδα τυπε :grin:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
ο καινούργιος Ντένις Ρόντμαν του ΝΒΑ που λέγεται Λανς Στίβενσον, επιδόθηκε σε κάθε είδους βρωμιά και αλητεία με αποτέλεσμα να προκαλέσει την μήνη ακόμα και του πρόεδρου πια της ομάδας Λάρι Μπερντ.

Και μιας και μου θύμισε διάφορους κρετίνους του παρελθόντος, ένα πρόχειρο-γρήγορο ΤΟΠ-10 των πιο βρώμικων και αντιπαθητικών παιχτών ever που μου έρχεται με τυχαία σειρά:
1. Ντένις Ρόντμαν
2. Μπιλ Λεϊμπίρ
3. Ρικ Μαχόρν
4. Ρον Αρτεστ
5. Μπρους Μπόουεν
6. Κρεγκ Κάιτ
7. Μ.Λ.Καρ
8. Λανς Στίβενσον
9. Λιούις Λόιντ
10. Κεντ Μπένσον

ο Ροντμαν ηταν κωλοπαιδο σε μια ομαδαρα απο κωλοπαιδα... σοβαρεψε οταν δουλεψε διπλα στον Ζεν Μαστερ και στον θεο Τζορνταν...
ο Λανς ειναι απλα μαλακας...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Και κάτι άλλο, με βάση κάτι που είδα σε ένα φόρουμ, κρίνοντας μόνο αγωνιστικά κι όχι με ό,τι έχουν καταφέρει, Lebron ή Jordan; Πολλοί θα με πουν ιερόσυλο, αλλά το ξαναλέω, μόνο αγωνιστικά

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
μιχαλάκης... για την ώρα...

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Και κάτι άλλο, με βάση κάτι που είδα σε ένα φόρουμ, κρίνοντας μόνο αγωνιστικά κι όχι με ό,τι έχουν καταφέρει, Lebron ή Jordan; Πολλοί θα με πουν ιερόσυλο, αλλά το ξαναλέω, μόνο αγωνιστικά

Χαχα.....άρχισαν πάλι οι συγκρίσεις βλέπω. Καλές είναι κι αυτές ενίοτε. Δημιουργούν καλές συζητήσεις μερικές φορές.
Εγώ το έχω πει και παλαιότερα. Όταν ο Λεμπρόν σταματήσει και δούμε τι έχει πετύχει στην καριέρα του, τότε μπορούμε να μπούμε σε αυτή την συζήτηση. Πάντως θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που έζησα την εποχή του Τζόρνταν και τώρα ζω την εποχή του Λεμπρόν. Και μόνο το γεγονός ότι μπαίνουμε στην διαδικασία να σκεφτούμε έστω να συγκρίνουμε κάποιον παίχτη με τον Τζόρνταν, είναι μεγάλη επιτυχία για τον Λεμπρόν. Αν και είναι διαφορετικού τύπου παίχτες.......
Πάντως ο Λεμπρόν φαίνεται να είναι ο μόνος που μπορεί να μπει στην πιθανότητα να τον φτάσει ή να τον ξεπεράσει(κυρίως λόγω των εξωπραγματικών αθλητικών ικανοτήτων του).

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Κογκολέζος νομίζω ότι είναι.
Πώς τους βλέπετε τους τελικούς; Θα κάνει το θριπιτ ο βασιλιάς;

δικιο εχεις...
ειμαι σιγουρος οτι εχω ακουσει να τον λεει καμερουνεζο ενας εκφωνητης...

για τους τελικους τι να πω??...

Συνημμένα

• Tim Duncan.jpg
    Tim Duncan.jpg
    38,2 KB · Εμφανίσεις: 11

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616

η αιωνια αντιπαραθεση...
Πελε ή Μαραντονα, Μαραντονα ή Ζινταν ή Μεσι ή Ροναλντο κλπ.

κατ'αρχας δεν μπορουμε να συγκρινουμε αθλητες σε οποιοδηποτε σπορ οταν ανηκουν σε διαφορετικη εποχη...
δηλαδη αν ο ΛεΜπρον, οπως ακριβως ειναι σημερα, επαιζε την εποχη του Τζορνταν, ειναι αυτονοητο οτι αν ηθελε θα εβαζε σε καθε ματς 100 ποντους, θα επαιρνε 30 ριμπαουντ και οποιον επαιζε μαν του μαν, θα εμενε άποντος για μηνες... υπαρχει τεραστια διαφορα σε σωματοτυπους και ιατροφαρμακευτικη υποστηριξη, συνεπως σε δυναμη και φυσικη κατασταση...
δειτε πχ παλια βιντεο με τον "ΛεΜπρον" της εποχης, τον Καρλ Μαλοουν... ο ανθρωπος θεωρειτο τοτε τερας, αλλα διπλα στον ΛεΜπρον ειναι γατακι!
δειτε πώς ηταν το αλλο τερας Πατρικ Γιουιν και πώς ειναι σημερα ο Χαουαρντ, ο Ιμπακα κλπ.

Το θεμα λοιπον ειναι "τι θα ηταν ο Τζορνταν σημερα?"... η δικη μου αποψη, την οποια βεβαια δεν εχω κανεναν τροπο να την αποδειξω, ειναι οτι θα ηταν Κεβιν Ντουραν επιθετικα και Τζιμυ Μπατλερ (Μπουλς) ή Τονι Αλλεν (Γκριζλις) αμυντικα...

προσωπικα βεβαια, θεωρω μεγαλυτερο ΤΑΛΕΝΤΟ απο ολους τον Ματζικ, με δευτερο τον Λαρι Μπερντ, αποψη την οποια θα υποστηριξω σε προσεχες ποστ, διοτι τωρα ειμαι πτωμα...

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
η αιωνια αντιπαραθεση...
Πελε ή Μαραντονα, Μαραντονα ή Ζινταν ή Μεσι ή Ροναλντο κλπ.

κατ'αρχας δεν μπορουμε να συγκρινουμε αθλητες σε οποιοδηποτε σπορ οταν ανηκουν σε διαφορετικη εποχη...
δηλαδη αν ο ΛεΜπρον, οπως ακριβως ειναι σημερα, επαιζε την εποχη του Τζορνταν, ειναι αυτονοητο οτι αν ηθελε θα εβαζε σε καθε ματς 100 ποντους, θα επαιρνε 30 ριμπαουντ και οποιον επαιζε μαν του μαν, θα εμενε άποντος για μηνες... υπαρχει τεραστια διαφορα σε σωματοτυπους και ιατροφαρμακευτικη υποστηριξη, συνεπως σε δυναμη και φυσικη κατασταση...
δειτε πχ παλια βιντεο με τον "ΛεΜπρον" της εποχης, τον Καρλ Μαλοουν... ο ανθρωπος θεωρειτο τοτε τερας, αλλα διπλα στον ΛεΜπρον ειναι γατακι!
δειτε πώς ηταν το αλλο τερας Πατρικ Γιουιν και πώς ειναι σημερα ο Χαουαρντ, ο Ιμπακα κλπ.

Το θεμα λοιπον ειναι "τι θα ηταν ο Τζορνταν σημερα?"... η δικη μου αποψη, την οποια βεβαια δεν εχω κανεναν τροπο να την αποδειξω, ειναι οτι θα ηταν Κεβιν Ντουραν επιθετικα και Τζιμυ Μπατλερ (Μπουλς) ή Τονι Αλλεν (Γκριζλις) αμυντικα...

προσωπικα βεβαια, θεωρω μεγαλυτερο ΤΑΛΕΝΤΟ απο ολους τον Ματζικ, με δευτερο τον Λαρι Μπερντ, αποψη την οποια θα υποστηριξω σε προσεχες ποστ, διοτι τωρα ειμαι πτωμα...

Ναι, ναι πολύ σωστός. Το μπάσκετ που είχαν στο κεφάλι τους και η κατανόηση του όλου παιχνιδιού από Μάτζικ και Λάρι είναι έτη φωτός μπροστά από όλους τους άλλους. Απλά υστερούσαν σε φυσικά προσόντα σε σχέση με άλλους πιο αθλητικούς παίχτες. Σίγουρα οι πιο έξυπνοι όλων των εποχών και φυσικά αγαπημένοι μου. Τέτοιου στυλ παίχτες μου αρέσουν περισσότερο, αλλά σπανίζουν πια τόσο πολύ, αφού κατακλυζόμαστε από τους φοβερούς αθλητές που έχουμε πια.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Αρχιζουν οι τελικοι, αλλα δεν βλεπω παρεακι...

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εξαιρετικό ξεκίνημα και απο τους δυο.
δυσκολα μπορείς να κανεις πρόβλεψη

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
εξαιρετικό ξεκίνημα και απο τους δυο.
δυσκολα μπορείς να κανεις πρόβλεψη

ναι, ειναι ματσαρα, πεφτουν κορμια σε καθε διεκδικηση...
με ρωταγε ο αλλος αποψε: ειδες τους τελικους??
του λεω, σε λιγο ξεκινανε, πού να τους δω??
οχι ρε, μου λεει, το σηκωσε ο βαζελος!
να κατσω να δω ΠΑΟ-ΟΣΦΠ με τα φετεινα ροστερ, οχι ρε μαγκες, προτιμω να δω εθνικη Ελλαδος του Σαντος!

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οι τελικοι αυτοί είχαν το εξωαγωνιστικό  ενδιαφέρον τους ( οι περισσότεροι κρίθηκαν με μεγάλη διαφορα εντός γηπέδου).
όσο για την  εθνική όσο καταφέρνει και ...κρατάει το μηδέν και στην επιθεση θα βγάζει κυριολεκτικά μάτια.
ο παρκερ δείχνει κάπως επηρεασμένος απο τον τραυματισμό ή είναι η ιδέα μου;

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
οι τελικοι αυτοί είχαν το εξωαγωνιστικό  ενδιαφέρον τους ( οι περισσότεροι κρίθηκαν με μεγάλη διαφορα εντός γηπέδου).
όσο για την  εθνική όσο καταφέρνει και ...κρατάει το μηδέν και στην επιθεση θα βγάζει κυριολεκτικά μάτια.
ο παρκερ δείχνει κάπως επηρεασμένος απο τον τραυματισμό ή είναι η ιδέα μου;

δεν ειμαι σιγουρος, νομιζω οτι τον παιζουν πολυ καλα οι Χιτ...
αλλο ειναι το θεμα... τραυματιστηκε ο ΛεΜπρον!!!
τι τελικους θα δουμε τωρα??...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom