O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2
- Πόντοι
- 616
Δείχνουν ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο, ακόμα και μέσα στην διάρκεια ενός αγώνα.....
κανονικος Παναθηναϊκος, που λεει κι ο Απολυτος...
Δείχνουν ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο, ακόμα και μέσα στην διάρκεια ενός αγώνα.....
Κοίτα, σε αυτό το ματς που παίχτηκε τον πήγε το ματς τον Ιμπάκα από την αρχή κι εκεί παίχτηκε και όλο το παιχνίδι της ψυχολογίας. Και μόνο η παρουσία του και μάλιστα εν συνεχέια η καλή του απόδοση, δημιούργησε φτερά στους συμπαίχτες του. Στο ματς που έρχεται όμως δεν ξέρω αν θα είναι το ίδιο αποτελεσματικος, δεδομένου ότι κούτσαινε και ζοριζόταν σε πολλά σημεία του παιχνιδιού, συν το γεγονός ότι και ο Πόποβιτς θα κάνει τις προσαρμογές του και την μελέτη του.
Μπορεί στα επόμενα ματς να επανέλθει στα γνωστά του στάνταρ, επιπέδου Τεόντοσιτς!!!
στην ελλαδα τυπεΤι ειναι αυτοι οι σπερς θαντερς κλπ?
οι μιλγουκι μπακς δεν θα παρουν τον τιτλο?
καθε μερα 75 ρεπορταζ για τον υπερπαιχτη mvp αντετουκουμπο ειχαν ολες οι εφημεριδες και τα σαιτ και δεν θα το σηκωσει η ομαδα του?
καποιο λαθος θα εγινε
παιξτε ολοι μιλγκουοκι για πρωταθλητες δεν χανεται
ο καινούργιος Ντένις Ρόντμαν του ΝΒΑ που λέγεται Λανς Στίβενσον, επιδόθηκε σε κάθε είδους βρωμιά και αλητεία με αποτέλεσμα να προκαλέσει την μήνη ακόμα και του πρόεδρου πια της ομάδας Λάρι Μπερντ.
Και μιας και μου θύμισε διάφορους κρετίνους του παρελθόντος, ένα πρόχειρο-γρήγορο ΤΟΠ-10 των πιο βρώμικων και αντιπαθητικών παιχτών ever που μου έρχεται με τυχαία σειρά:
1. Ντένις Ρόντμαν
2. Μπιλ Λεϊμπίρ
3. Ρικ Μαχόρν
4. Ρον Αρτεστ
5. Μπρους Μπόουεν
6. Κρεγκ Κάιτ
7. Μ.Λ.Καρ
8. Λανς Στίβενσον
9. Λιούις Λόιντ
10. Κεντ Μπένσον
ο καμερουνεζος - 24 χρονων παρακαλω -
Και κάτι άλλο, με βάση κάτι που είδα σε ένα φόρουμ, κρίνοντας μόνο αγωνιστικά κι όχι με ό,τι έχουν καταφέρει, Lebron ή Jordan; Πολλοί θα με πουν ιερόσυλο, αλλά το ξαναλέω, μόνο αγωνιστικά
Κογκολέζος νομίζω ότι είναι.
Πώς τους βλέπετε τους τελικούς; Θα κάνει το θριπιτ ο βασιλιάς;
Και κάτι άλλο, με βάση κάτι που είδα σε ένα φόρουμ, κρίνοντας μόνο αγωνιστικά κι όχι με ό,τι έχουν καταφέρει, Lebron ή Jordan; Πολλοί θα με πουν ιερόσυλο, αλλά το ξαναλέω, μόνο αγωνιστικά
η αιωνια αντιπαραθεση...
Πελε ή Μαραντονα, Μαραντονα ή Ζινταν ή Μεσι ή Ροναλντο κλπ.
κατ'αρχας δεν μπορουμε να συγκρινουμε αθλητες σε οποιοδηποτε σπορ οταν ανηκουν σε διαφορετικη εποχη...
δηλαδη αν ο ΛεΜπρον, οπως ακριβως ειναι σημερα, επαιζε την εποχη του Τζορνταν, ειναι αυτονοητο οτι αν ηθελε θα εβαζε σε καθε ματς 100 ποντους, θα επαιρνε 30 ριμπαουντ και οποιον επαιζε μαν του μαν, θα εμενε άποντος για μηνες... υπαρχει τεραστια διαφορα σε σωματοτυπους και ιατροφαρμακευτικη υποστηριξη, συνεπως σε δυναμη και φυσικη κατασταση...
δειτε πχ παλια βιντεο με τον "ΛεΜπρον" της εποχης, τον Καρλ Μαλοουν... ο ανθρωπος θεωρειτο τοτε τερας, αλλα διπλα στον ΛεΜπρον ειναι γατακι!
δειτε πώς ηταν το αλλο τερας Πατρικ Γιουιν και πώς ειναι σημερα ο Χαουαρντ, ο Ιμπακα κλπ.
Το θεμα λοιπον ειναι "τι θα ηταν ο Τζορνταν σημερα?"... η δικη μου αποψη, την οποια βεβαια δεν εχω κανεναν τροπο να την αποδειξω, ειναι οτι θα ηταν Κεβιν Ντουραν επιθετικα και Τζιμυ Μπατλερ (Μπουλς) ή Τονι Αλλεν (Γκριζλις) αμυντικα...
προσωπικα βεβαια, θεωρω μεγαλυτερο ΤΑΛΕΝΤΟ απο ολους τον Ματζικ, με δευτερο τον Λαρι Μπερντ, αποψη την οποια θα υποστηριξω σε προσεχες ποστ, διοτι τωρα ειμαι πτωμα...
εξαιρετικό ξεκίνημα και απο τους δυο.
δυσκολα μπορείς να κανεις πρόβλεψη
οι τελικοι αυτοί είχαν το εξωαγωνιστικό ενδιαφέρον τους ( οι περισσότεροι κρίθηκαν με μεγάλη διαφορα εντός γηπέδου).
όσο για την εθνική όσο καταφέρνει και ...κρατάει το μηδέν και στην επιθεση θα βγάζει κυριολεκτικά μάτια.
ο παρκερ δείχνει κάπως επηρεασμένος απο τον τραυματισμό ή είναι η ιδέα μου;