Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
σημερα τι βλεπετε??
βλεπω ανετη νικη Χιτ...
τα ψιλοεχωσα με -2.0 ποντους...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896

Χαχαχα!!! Ο Μπάρκλει είναι Θεούλης.......και στον χαβαλέ αλλά και όταν σοβαρεύονται και μιλάνε για μπάσκετ, είναι πολύ εύστοχος και καίριος στις αναλύσεις του. Τον παρακολουθώ πάντα με ενδιαφέρον και τις περισσότερες φορές συμφωνώ με τα λεγόμενά του.

Το Μαϊάμι μπορεί να είναι πεσμένο σε σχέση με πέρσι αλλά έχει αυτούς τους παιχταράδες Γουέιντ-Λεμπρόν με προσωπικότητα που καθαρίζουν ματς μόνοι τους. Στα κρίσιμα σημεία είναι πάρα πολύ σημαντική η παρουσία τους. Να δούμε την συνέχεια όμως γιατί δεν μπορεί να βγάζουν συνέχεια τα κάστανα από την φωτιά μόνοι τους.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
χθες ο Λεμπρον ηταν κακιστος στα 3 πρωτα δωδεκαλεπτα, αλλα στο 4ο ηταν αψογος...
2 λεπτα πριν τη ληξη του 3ου, οι Χιτ ηταν 7π πισω και δεν φαινοταν φως στο τουνελ... 1.42 πληρωναν οι Πεισερς στο live της betfair!
εβαλε 2 τριποντα ο Νορις Κοουλ, ενα ο Μπος, ανοιξε η αμυνα και χτυπησε ο Κινγκ Τζειμς, που εν τω μεταξυ του ειχα ξαναβαφτισει ολους τους συγγενεις...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
τελικα νομιζω καλυτερα για τους Θαντερ θα ηταν να απουσιαζε ο Ντουραν...
παλι θα εχαναν τη σειρα, αλλα με Ιμπακα θα επαιζαν τουλαχιστον αμυνα... τωρα εχει καταντησει τσοντα...
ακομα καλυτερα θα ηταν να μην ειχαν παρει ολα τα σφυριγματα και να ειχαν περασει οι Κλιπερς... παλι οι Σπερς θα ηταν φαβορι, θα βλεπαμε ομως λιγο μπασκετ...

Επισκέπτης
τελικα νομιζω καλυτερα για τους Θαντερ θα ηταν να απουσιαζε ο Ντουραν...
παλι θα εχαναν τη σειρα, αλλα με Ιμπακα θα επαιζαν τουλαχιστον αμυνα... τωρα εχει καταντησει τσοντα...
ακομα καλυτερα θα ηταν να μην ειχαν παρει ολα τα σφυριγματα και να ειχαν περασει οι Κλιπερς... παλι οι Σπερς θα ηταν φαβορι, θα βλεπαμε ομως λιγο μπασκετ...
νομιζω οτι φετος ειναι η χρονια των σπερς εσι τι λες....δυσκολο το βλεπω για 3η χρονια οι μαιαμι...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
νομιζω οτι φετος ειναι η χρονια των σπερς εσι τι λες....δυσκολο το βλεπω για 3η χρονια οι μαιαμι...

το ιδιο πιστευω κι εγω, αλλα και οι μπουκ...
απο την Δευτερα οι Σπερς εχουν περασει για πρωτη φορα φετος σε θεση φαβορι για την κουπα...
πληρωνουν λιγοτερο απο 2.10...
Χιτ 2.54, Πεισερς 13.5, Θαντερ 17.5

Επισκέπτης
το ιδιο πιστευω κι εγω, αλλα και οι μπουκ...
απο την Δευτερα οι Σπερς εχουν περασει για πρωτη φορα φετος σε θεση φαβορι για την κουπα...
πληρωνουν λιγοτερο απο 2.10...
Χιτ 2.54, Πεισερς 13.5, Θαντερ 17.5
οι φετινοι σπερσ μου θυμιζουν τους λεικερς της διετιας 2000-2002,ωραιο μπασκετ που συνδυαζεται με αποτελεσματα....μοιαζουν ασταματητοι...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
ματσαρα αποψε...
ο Ιμπακα πενταδατος, ξεκινησε με 4/4δ, 2ρ, 2 ταπες!!
χαμος θα γινει...

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
To Μαιάμι έκανε το 2-1, κυρίως χάρη στην ενέργεια, την επιθετικότητα και τις καίριες αλληλοκαλύψεις στο αμυντικό κομμάτι και φυσικά χάρη στους μεγάλους παίχτες που διαθέτει στο επιθετικό κομμάτι. Την θεωρώ παρεξηγημένη ομάδα, γιατί πραγματικά είναι πολύ καλή αμυντικά και όλοι αυτοί οι αιφνιδιασμοί ξεκινούν ακριβώς από αυτό. Τώρα στην επίθεση όσο υπάρχει αυτό το δίδυμο Λεμπρόν-Γουέιντ και είναι σε καλή μέρα, δε νομίζω ότι μπορεί να χάσουν από καμία ομάδα. Και όταν έχεις κι αυτή την γεροντάρα τον Ρέι Άλεν, να τα βάζει όλα, ε.............τότε είσαι ανίκητος. Πάντως έχει δρόμο ακόμα η σειρά...
Από την άλλη φάνηκε πόσο σημαντικός είναι ο Ιμπάκα για τους Θάντερ. Δεν ξέρω την κατάστασή του, πόση ξυλοκαΐνη πήρε και τι ενέσεις έκανε, αλλά σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει παίχτης που δεν θα έκανε τα πάντα για ν' αγωνιστεί, ακόμα κι αν αυτό μπορεί να σημαίνει μελλοντικά μεγαλύτερα προβλήματα για την υγεία του. Ο Ιμπάκα δένει την άμυνα και δημιουργεί άγχος στους αντίπαλους επιθετικούς που προσέχουν πως θα πετάξουν την μπάλα ακόμα κι αν βρίσκονται κάτω απ' το καλάθι κι αυτός είναι στο τρίποντο. Είναι μεγάλη η συνεισφορά του και ψυχολογικά. Παρόλα αυτά δε νομίζω ότι έχουν ελπίδες σαν ομάδα γιατί οι επιλογές τους είναι μετρημένες, αντίθετα με τους Σπερς που έχουν ρόστερ και προπονητή στον πάγκο. Αν καταφέρουν και τους περάσουν θα μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες υπερβάσεις στην ιστορία του ΝΒΑ. Βέβαια για να γίνει αυτό, θα πρέπει να παίξει και ο Ντουραντ σαν MVP κι όχι απλά καλά. Χρωστά μια μεγάλη εμφάνιση......

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
To Μαιάμι έκανε το 2-1, κυρίως χάρη στην ενέργεια, την επιθετικότητα και τις καίριες αλληλοκαλύψεις στο αμυντικό κομμάτι και φυσικά χάρη στους μεγάλους παίχτες που διαθέτει στο επιθετικό κομμάτι. Την θεωρώ παρεξηγημένη ομάδα, γιατί πραγματικά είναι πολύ καλή αμυντικά και όλοι αυτοί οι αιφνιδιασμοί ξεκινούν ακριβώς από αυτό. Τώρα στην επίθεση όσο υπάρχει αυτό το δίδυμο Λεμπρόν-Γουέιντ και είναι σε καλή μέρα, δε νομίζω ότι μπορεί να χάσουν από καμία ομάδα. Και όταν έχεις κι αυτή την γεροντάρα τον Ρέι Άλεν, να τα βάζει όλα, ε.............τότε είσαι ανίκητος. Πάντως έχει δρόμο ακόμα η σειρά...

παρεξηγημενη δεν μπορει να ειναι η δις πρωταθλητρια ΝΒΑ!
ομαδαρα θα ειναι, κανενας δεν πηρε δυο συνεχομενα με νομοθετικο διαταγμα, ουτε μονο με κωλοφαρδια...
η σειρα παντως, δεν βλεπω να εχει καθολου δρομο... οι Πεισερς κοτεψαν οταν η μπαλλα εκαιγε... στα δυο τελευταια παιχνιδια ειχαν διψηφιες διαφορες και καταφεραν να χασουν ανετα... μπαινοντας στο τελευταιο διλεπτο, ηταν ηδη πισω με διαφορα...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Από την άλλη φάνηκε πόσο σημαντικός είναι ο Ιμπάκα για τους Θάντερ. Δεν ξέρω την κατάστασή του, πόση ξυλοκαΐνη πήρε και τι ενέσεις έκανε, αλλά σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει παίχτης που δεν θα έκανε τα πάντα για ν' αγωνιστεί, ακόμα κι αν αυτό μπορεί να σημαίνει μελλοντικά μεγαλύτερα προβλήματα για την υγεία του. Ο Ιμπάκα δένει την άμυνα και δημιουργεί άγχος στους αντίπαλους επιθετικούς που προσέχουν πως θα πετάξουν την μπάλα ακόμα κι αν βρίσκονται κάτω απ' το καλάθι κι αυτός είναι στο τρίποντο. Είναι μεγάλη η συνεισφορά του και ψυχολογικά. Παρόλα αυτά δε νομίζω ότι έχουν ελπίδες σαν ομάδα γιατί οι επιλογές τους είναι μετρημένες, αντίθετα με τους Σπερς που έχουν ρόστερ και προπονητή στον πάγκο. Αν καταφέρουν και τους περάσουν θα μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες υπερβάσεις στην ιστορία του ΝΒΑ. Βέβαια για να γίνει αυτό, θα πρέπει να παίξει και ο Ντουραντ σαν MVP κι όχι απλά καλά. Χρωστά μια μεγάλη εμφάνιση......

οι Θαντερ δειχνουν να το πιστευουν και αυτο ειναι απο μονο του σημαντικοτατο...
αν το supporting cast (Ιμπακα, Τζακσον, Μπατλερ, Λαμπ) συνεχισουν οπως χθες, θα δημιουργησουν μεγαλα προβληματα στους Σπερς...
5.00 αποδοση πληρωνει να περασουν και το τιμησα με κατι ψιλα... νομιζω ειναι value, αφου αν ισοφαρισουν, το 5.00 θα γινει 3.00...

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
οι Θαντερ δειχνουν να το πιστευουν και αυτο ειναι απο μονο του σημαντικοτατο...
αν το supporting cast (Ιμπακα, Τζακσον, Μπατλερ, Λαμπ) συνεχισουν οπως χθες, θα δημιουργησουν μεγαλα προβληματα στους Σπερς...
5.00 αποδοση πληρωνει να περασουν και το τιμησα με κατι ψιλα... νομιζω ειναι value, αφου αν ισοφαρισουν, το 5.00 θα γινει 3.00...

Κοίτα, σε αυτό το ματς που παίχτηκε τον πήγε το ματς τον Ιμπάκα από την αρχή κι εκεί παίχτηκε και όλο το παιχνίδι της ψυχολογίας. Και μόνο η παρουσία του και μάλιστα εν συνεχέια η καλή του απόδοση, δημιούργησε φτερά στους συμπαίχτες του. Στο ματς που έρχεται όμως δεν ξέρω αν θα είναι το ίδιο αποτελεσματικος, δεδομένου ότι κούτσαινε και ζοριζόταν σε πολλά σημεία του παιχνιδιού, συν το γεγονός ότι και ο Πόποβιτς θα κάνει τις προσαρμογές του και την μελέτη του.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
παρεξηγημενη δεν μπορει να ειναι η δις πρωταθλητρια ΝΒΑ!
ομαδαρα θα ειναι, κανενας δεν πηρε δυο συνεχομενα με νομοθετικο διαταγμα, ουτε μονο με κωλοφαρδια...
η σειρα παντως, δεν βλεπω να εχει καθολου δρομο... οι Πεισερς κοτεψαν οταν η μπαλλα εκαιγε... στα δυο τελευταια παιχνιδια ειχαν διψηφιες διαφορες και καταφεραν να χασουν ανετα... μπαινοντας στο τελευταιο διλεπτο, ηταν ηδη πισω με διαφορα...

Παρεξηγημένη εννοώ στο αμυντικό κομμάτι γιατί τους θεωρώ ίσως την καλύτερη ή μάλλον να είμαι πιο ακριβής στην ορολογία μου, την συνεπέστερη αμυντικά ομάδα σε όλο το ΝΒΑ, πράγμα που δεν τους αναγνωρίζεται. Οι Πέισερς είναι κατά διαστήματα απογοητευτικοί φέτος ειδικά μετά το δεύτερο μισό της σεζόν. Δείχνουν ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο, ακόμα και μέσα στην διάρκεια ενός αγώνα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom