Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.045
Πόντοι
34.538
αυτοί οι μαλάκες στο site του nba πώς τα γράφουν έτσι μπερδεμένα ρε; Είναι δυνατό η σειρά να έχει πάει έτσι;
Game 1: ATL 101 IND 93 | Game Info |  Analysis
Game 2: IND 101 ATL 85 | Game Info |  Analysis
Game 3: ATL 98 IND 85 | Game Info |  Analysis
Game 4: IND 91 ATL 88 | Game Info |  Analysis
Game 5: ATL 107 IND 97 | Game Info |  Analysis
Game 6: IND 95 ATL 88 | Game Info |  Analysis
Game 7: IND 92 ATL 80 | Game Info |  Analysis
Τα μπερδεψαν.
Η σειρα παει 2+2+1+1+1  εκτος το τελικο που είναι 2+3+2.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
κοιτάω τώρα στο NBA.com πιθανολογώ πως γράφουν το νικητή πρώτο ανεξάρτητα από την έδρα του αγώνα...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.045
Πόντοι
34.538
κοιτάω τώρα στο NBA.com πιθανολογώ πως γράφουν το νικητή πρώτο ανεξάρτητα από την έδρα του αγώνα...
Κατι τετοιο.Γενικα οι Αμερικανοι είναι λιγο περίεργοι σε αυτά.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Κατι τετοιο.Γενικα οι Αμερικανοι είναι λιγο περίεργοι σε αυτά.

πολλές φορές γράφουν τον φιλοξενούμενο πρώτο και βάζουν το @ για να δείξουν πως παίζουν σε άλλη έδρα...
μάλλον δεν δίνουν σημασία στην έδρα αλλά στο αποτέλεσμα

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Χμμμμ.....ομολογώ πως κι εγώ δεν τους έχω δει πολύ φέτος. Πάντως στην σειρά με τους Μπουλς μου άρεσαν. Έλειπε σε αρκετά ματς ο Νενέ κατά την διάρκεια της σεζόν και δεν είχαν βρει ρυθμό, γιατί ο Βραζιλιάνος είναι δύναμη και όταν λείπει επηρεάζει πολύ το παιχνίδι τους. Είναι ισορροπημένη ομάδα με καλό περιφερειακό παιχνίδι αλλά οι κοντοί βάζουν και τους ψηλούς στο παιχνίδι, δεν τους αποκόβουν. Αν δεν έχουν τραυματισμούς και απρόοπτα, τους έχω ικανούς για έκπληξη, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από την απόδοση της Ιντιάνα.

πολυ καλη αναλυση drax, συμφωνω σε ολα οσα γραφεις για τα ζευγαρια, ομως δεν θα ειναι καμια εκπληξη αν οι Γουιζαρντς αποκλεισουν τους Πεισερς...
θεωρω μαλιστα οτι εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να περασουν...

οι αγαπημενοι μου Κλιπερς, εχουν οντως πολυ δυσκολο εργο, δεν βγαινουν με τιποτα τα μαρκαρισματα, κυριως πανω στον Ντουραν...
ελπιζω ο Ντοκ να βρει τον τροπο, αλλα αν δεν ειναι ο CP3 τουλαχιστον στο 85%, δεν εχουν τυχη...
καταρα εχει αυτο το παλικαρι, 3 σερι χρονιες παιζει τραυματιας στα πλει-οφ...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
half time report...
52-69 η διαφορα ειχε φτασει μεχρι και 24π, την μαζεψαν οι διαιτητες!
επιθετικο ρεσιταλ απο Κλιπερς και CP3! 69π, οι 22 απο Κρις Πολ με 6/6 τριποντα!
πανεξυπνο παιχνιδι, φοβερη κυκλοφορια μπαλας, χαρμα ιδεσθαι!

αμυντικα δεν ειναι τοσο καλοι, οι Θαντερ εχουν χασει αρκετα ευκολα σουτ, πολυ καλοι Ντουραν, ΓουεστΜπρικ, Ιμπακα, οι υπολοιποι ανυπαρκτοι...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
half time report...
52-69 η διαφορα ειχε φτασει μεχρι και 24π, την μαζεψαν οι διαιτητες!
επιθετικο ρεσιταλ απο Κλιπερς και CP3! 69π, οι 22 απο Κρις Πολ με 6/6 τριποντα!
πανεξυπνο παιχνιδι, φοβερη κυκλοφορια μπαλας, χαρμα ιδεσθαι!

αμυντικα δεν ειναι τοσο καλοι, οι Θαντερ εχουν χασει αρκετα ευκολα σουτ, πολυ καλοι Ντουραν, ΓουεστΜπρικ, Ιμπακα, οι υπολοιποι ανυπαρκτοι...

επαιξαν τελεια, τους πηγε και το ματς, δεν νομιζω οτι μπορουν να ξαναπετυχουν τετοια εμφανιση, στο 4ο 12λεπτο δεν επαιξε κανενας βασικος...
το γεγονος βεβαια ειναι οτι οι Θαντερ βρισκονται με την πλατη στον τοιχο και θα κατεβουν στο 2ο ματς υπο πιεση, διοτι αν το χασουν, αντιο ζωη με τη Μαρθα Βουρτση...
ο τιτανοτεραστιος Ντοκ Ριβερς, βραχυκυκλωσε την επιθεση των Θαντερ, χρησιμοποιωντας την δικη του επιθεση!
τους αποσυντονισε πληρως, τους εβαλε δυσκολα πισω, τους ετρεξε χρησιμοποιωντας την υπεροπλια του παγκου του και ετσι δεν ειχαν ανασες και καθαρο μυαλο στην αλλη ακρη του γηπεδου...

Πεισερς-Γουιζαρντς ηταν ενα κακο ματς που τελικα το κερδισε ο μονοφθαλμος...
ο Χιμπερτ ειχε 0 ποντους, 0 ριμπαουντ, 1 ασιστ, 2 ταπες, 2 λαθη, 5 φαουλ και εννοειται πως ετσι δεν πας πουθενα...

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ-ΗΘΟΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616

ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ-ΗΘΟΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Κιρονα με προλαβες, ηθελα να το ποσταρω και εγω...
ο τυπος ειναι αληθινος, τρελαθηκα οταν τον ακουσα να λεει για τα παιδικα του χρονια, δεν θυμαμαι κατι πιο touching απο αθλητη...

και τον WestBrick τον εβγαλε λαδι... "i love you man", αδικη η κριτικη στο προσωπο σου, ή θα το σηκωσουμε μαζι ή δεν θα το σηκωσουμε ποτε...

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Κιρονα με προλαβες, ηθελα να το ποσταρω και εγω...
ο τυπος ειναι αληθινος, τρελαθηκα οταν τον ακουσα να λεει για τα παιδικα του χρονια, δεν θυμαμαι κατι πιο touching απο αθλητη...

και τον WestBrick τον εβγαλε λαδι... "i love you man", αδικη η κριτικη στο προσωπο σου, ή θα το σηκωσουμε μαζι ή δεν θα το σηκωσουμε ποτε...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
πολυ καλη αναλυση drax, συμφωνω σε ολα οσα γραφεις για τα ζευγαρια, ομως δεν θα ειναι καμια εκπληξη αν οι Γουιζαρντς αποκλεισουν τους Πεισερς...
θεωρω μαλιστα οτι εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να περασουν...

οι αγαπημενοι μου Κλιπερς, εχουν οντως πολυ δυσκολο εργο, δεν βγαινουν με τιποτα τα μαρκαρισματα, κυριως πανω στον Ντουραν...
ελπιζω ο Ντοκ να βρει τον τροπο, αλλα αν δεν ειναι ο CP3 τουλαχιστον στο 85%, δεν εχουν τυχη...
καταρα εχει αυτο το παλικαρι, 3 σερι χρονιες παιζει τραυματιας στα πλει-οφ...

Κοίτα, όπως και να το κάνουμε αν περάσουν οι Ουίζαρντς θα είναι έκπληξη από την άποψη ότι η έκτη ομάδα της Ανατολής θα κερδίσει την πρώτη. Αλλά σίγουρα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από πλευράς ταλέντου και παιχνιδιού. Οι Πέισερς δεν έχουν καλά αποδυτήρια και αυτό νομίζω τους έχει στερήσει μια πιο σταθερή πορεία. Έχασαν το πρώτο ματς με έναν Χίμπερτ όχι απλά ανύπαρκτο αλλά αρνητικό. Στο δεύτερο που έπαιξε καλά κατάφεραν να κερδίσουν. Το ΝΒΑ είναι πρωτάθλημα που στηρίζεται πολύ σε πρόσωπα, απόρροια της νοοτροπίας που έχουν και οι ομάδες να στηρίζουν πολλά σε δυο-τρεις παίχτες και οι λοιποί να είναι καλοί και χρήσιμοι αλλά μικρότερης σημασίας. Και για να φτάσεις ψηλά πρέπει να παίξουν εξαιρετικά οι σταρ σου αλλά και οι ρολίστες να δώσουν το κάτι παραπάνω. Αλλιώς έχασες, απλά και ξεκάθαρα.
Όσον αφορά τους Κλίπερς κι εγώ τους συμπαθώ, αλλά και γι΄ αυτούς ισχύει κάτι παρόμοιο. Δηλαδή στο πρώτο ματς ο Πωλ έκανε το παιχνίδι της ζωής του και σε προέκταση και όλη η ομάδα. Για να περάσουν όμως πρέπει σε κάθε ματς ο Πωλ να είναι εξαιρετικός(όχι απλά καλός). Βέβαια έχουν ελπίδες αν μείνουν υγιείς και αν δουλέψει υπέρ τους κι ένας ακόμα παράγοντας που είναι ακόμα πιο σημαντικός από την δική τους απόδοση. Ο παράγοντας Γουέστμπρουκ. Δεν μ' ενδιαφέρει πόσο ταλέντο και τι φοβερούς αριθμούς έχει σε κάθε ματς. Εμένα αυτός ο παίχτης δεν με πείθει. Έχει άχυρα στο κεφάλι του και δεν είναι θέμα ηλικίας. Κι 50 χρονών να φτάσει, πάλι ανώριμος και καραγκιόζης θα είναι, επιζήμιος για την ομάδα του. Η σοβαρότητά του συνήθως διαρκεί ενα-δύο ματς και μετά ξανά από την αρχή. Η Οκλαχόμα παρουσίασε σημάδια αποσύνθεσης στο πρώτο ματς και αυτό εν πολλοίς ξεκίνησε από το νεαρό πλέι-μέικερ που παίζει σαν δυάρι και την αδυναμία του Μπρουκς να τον κοντρολάρει. Και φυσικά με τέτοια κατρακύλα οι Κλίπερς φάνταζαν σαν τους Λέικερς των '80ς.......... Στο δεύτερο ματς όμως άλλαξαν τα πράγματα. Δεν έχω εμπιστοσύνη όμως σε αυτή την ομάδα, δεν μου βγάζει σοβαρότητα και μεθοδικότητα. Αν πατήσουν εκεί οι Κλίπερς και ο γάτος Ρίβερς παίξει και λίγο με το μυαλό τους, μπορεί να γυρίσει την σειρά υπέρ του.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
και εγω ρε φιλε, δεν τον γουστερω με τιποτα, δεν μπορω ουτε να τον βλεπω!
χθες ομως ηταν φοβερος...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
και εγω ρε φιλε, δεν τον γουστερω με τιποτα, δεν μπορω ουτε να τον βλεπω!
χθες ομως ηταν φοβερος...
Δεν έχω δει πολύ OKC αλλά ο τύπος κάνει μπαμ ότι είναι κουράδας. Στο 2ο ματς έκανε κάτι κινήσεις που τι να πω, ίσως να είμαι προκατειλημμένος αλλά μου φάνηκε ότι ανταγωνίζεται τον KD. Σε κάτι φάσεις που έχασε ο KD τρίποντα στο τρανζίσιον σούταρε εκείνος στο καπάκι, και σε άλλες όταν έφαγε μπλοκ ο KD στο καπάκι μπήκε o τύπος για κάρφωμα. Σαν να ήθελε να αποδείξει κάτι το παλικάρι. Δεν ξέρω αλλά δε μ' αρέσει ο ξυνός.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Παιδες επειδη με εχει κοψει το ξενυχτι :grin: και δεν αντεχω αλλο τι γινεται με τους Σπερς?
Βαζουν στο ημιχρονο 70 ποντους?Τα γεροντια?
Ειναι τοσο χαλια αμυντικα η Πορτλαντ?

Σημερα ειναι οι ματσαρες.Τρομερη εντυπωση μου εχουν κανει η Γουιζαρντς.Πλεον η σειρα ειναι στο 50-50 νομιζω.
Γουιζαρντς πιο ξεκαθαρη ομαδα στο τι θελει στο παρκε.Ξεκαθαροι ρολοι παιχτων και εκπληκτικο πασινγκ γκεημ.Οπως επισης κατανομη ποντων.Παντα μοιραζονται οι ποντοι.Μπραβο τους :rockon:

Οκλαχομα-Κλιπερς πατατακια και διασκεδαση :grin:
Γουεστμπρουκ εαν δεν ειχε μυαλο ραδικιου θα ηταν μεγαλος παιχτης.
Το μπασκετικο iq απογειωνει παιχτες και ας μην εχουν το φυσικο ταλεντο. :rockon:

Εγγρ.
15 Δεκ 2013
Like
14
Πόντοι
1
Παιδες επειδη με εχει κοψει το ξενυχτι :grin: και δεν αντεχω αλλο τι γινεται με τους Σπερς?

Σημερα ειναι οι ματσαρες.Τρομερη εντυπωση μου εχουν κανει η Γουιζαρντς.Πλεον η σειρα ειναι στο 50-50 νομιζω.
Γουιζαρντς πιο ξεκαθαρη ομαδα στο τι θελει στο παρκε.Ξεκαθαροι ρολοι παιχτων και εκπληκτικο πασινγκ γκεημ.Οπως επισης κατανομη ποντων.Παντα μοιραζονται οι ποντοι.Μπραβο τους :rockon:

Το μπασκετικο iq απογειωνει παιχτες και ας μην εχουν το φυσικο ταλεντο. :rockon:

οσο ειδα ηταν χαλια οι πορτλαντ κ αμυντικα κ επιθετικα,αλλα θαυμαζω κ το πολυ υψηλο μπασκετικο iq του παρκερ.
για γουεστμπρουκ που λες συμφωνω μαζι σου,αλλα ο ντουραντ βλεπω εχει παρει τους θαντερ απο το χερακι κ τους οδηγει ολοταχως για την επομενη φαση

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε οι γουιζαρντς παιζουν πολυ καλο μπασκετ
ειναι ομαδα με μελλον
αλλα νομιζω οτι η ανατολη εχει καθαρισει
οι χιτ εχουν διαφορα με τις υπολοιπες ομαδες
αν και η ιντιανα τους δυσκολευει οποτε αν την πετυχουν στον τελικο θα ειναι δυσκολα τα παιχνιδια

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τυπε οι γουιζαρντς παιζουν πολυ καλο μπασκετ
ειναι ομαδα με μελλον
αλλα νομιζω οτι η ανατολη εχει καθαρισει
οι χιτ εχουν διαφορα με τις υπολοιπες ομαδες
αν και η ιντιανα τους δυσκολευει οποτε αν την πετυχουν στον τελικο θα ειναι δυσκολα τα παιχνιδια
Η Ιντιαναοι δε ξερω,δε κανουν καλα πλευ οφ. :S

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εαν εσπαγε εδρα σημερα ποια λετε?Των Ουιζαρντς ή των Κλιππερς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom