Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
εχω παιξει 10$ Ουασιγκτον-Μεμφις ζευγαρι τελικων με αποδοση 400.00!!!
τωρα δινει 60.00...

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Προσπαθω να καταλαβω τι λειπει απο τον Paul George.
Ειλικρινα προσπαθω να βρω τι ειναι αυτο που δεν απογειωνει τη καριερα του.Οταν εννοω απογειωνει εννοω για επιπεδο Λεμπρον-Ντουραντ κλπ.
Ανετα μπορει και για τετοιο επιπεδο.
Ισως το τριποντο?Απο τους ποιος κοντρολαρισμενους παιχτες. :rockon: :rockon:
Ειναι 24 εαν δε κανω λαθος ακομη.

Υ.γ Τα 4αρια τυπου West-Randolph κλπ τι παιχτες?Τι θηρια?Τι τεχνικη καταρτιση? :rockon: :rockon: :rockon:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Προσπαθω να καταλαβω τι λειπει απο τον Paul George.
Ειλικρινα προσπαθω να βρω τι ειναι αυτο που δεν απογειωνει τη καριερα του.Οταν εννοω απογειωνει εννοω για επιπεδο Λεμπρον-Ντουραντ κλπ.
Ανετα μπορει και για τετοιο επιπεδο.
Ισως το τριποντο?Απο τους ποιος κοντρολαρισμενους παιχτες. :rockon: :rockon:
Ειναι 24 εαν δε κανω λαθος ακομη.

Υ.γ Τα 4αρια τυπου West-Randolph κλπ τι παιχτες?Τι θηρια?Τι τεχνικη καταρτιση? :rockon: :rockon: :rockon:

του λειπει ενας καλος ασος και ενα καλο πενταρι, ή απλα οι Χιλ και Χιμπερτ να ξαναβρουνε τον εαυτο τους...

στη Δυση τα 3 απο τα 4 ζευγαρια πανε σε εβδομο ματς! θα πηγαινε και το Πορτλαντ-Χιουστον αν δεν συνεβαινε αυτο:

δειτε τι buzzer-beater βαζει το παλικαρι... ο δευτεροετης!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.045
Πόντοι
34.538
του λειπει ενας καλος ασος και ενα καλο πενταρι, ή απλα οι Χιλ και Χιμπερτ να ξαναβρουνε τον εαυτο τους...

στη Δυση τα 3 απο τα 4 ζευγαρια πανε σε εβδομο ματς! θα πηγαινε και το Πορτλαντ-Χιουστον αν δεν συνεβαινε αυτο:

δειτε τι buzzer-beater βαζει το παλικαρι... ο δευτεροετης!
Τον βοηθησε πολύ ο LANCE STEPHENSON γι αυτό εκανε καλη μιση χρονια.
Συν το ότι εφυγε ο DANNY GRANGER και πηρε πρωτο ρολο.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
τυπε δεν αξιζε να περασει το χιουστον
αν εξαιρεσεις τον χαρντεν οι υπολοιποι ειναι πιο πολυ brawlers παρα παιχτες

μην το λες... οποιος και να περναγε θα ηταν αδικια για τον αλλον...
ο Χαρντεν δεν ξεκινησε καλα, στα δυο πρωτα ματς ηταν κακιστος, αλλα μετα επαιξε...
ο Χαουαρντ ηταν φοβερος, το ιδιο και ο Παρσονς...
3 ματς πηγανε παραταση και το τελευταιο εληξε με τριποντο που δεν μπαινει ουτε στα εργα...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616

μολις σκοραρε ο Χιμπερτ!!!
εβγαλε στατιστικο αλλα δεν το προλαβα... νομιζω ειχε να σκοραρει απο το 4ο ματς, 138 ή 158 λεπτα!!!!!!!!!!
και παιζει πενταδα!!!!!!!!!!!!!!!

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μολις σκοραρε ο Χιμπερτ!!!
εβγαλε στατιστικο αλλα δεν το προλαβα... νομιζω ειχε να σκοραρει απο το 4ο ματς, 138 ή 158 λεπτα!!!!!!!!!!
και παιζει πενταδα!!!!!!!!!!!!!!!
Δε του παει καλα η σειρα του Χιμπερτ.
Γενικα δε του ταιριαζουν το 1-5 και 1-4 τον Χοκς.
Δηλαδη Τιγκ-Mislap η Caroll πχ που ειναι τεσαροπενταρια ευελικτα.Συν οτι η ταχυτητα του Τιγκ ειναι το κατι αλλο,τον παιζουν στα ποδια ή απλα δε μπορει να ακολουθησει τα
pick n roll.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ειχε να σκοραρει απι το 4ο παιχνιδι της σειρας.6 ποντους.

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
παντως τα φετινα playoff ειναι απο τα πιο δυνατα των τελευταιων ετων...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
παντως τα φετινα playoff ειναι απο τα πιο δυνατα των τελευταιων ετων...

στο ESPN λενε οτι ειναι ο σκληροτερος πρωτος γυρος ολων των εποχων!
περιμενω να δω Κλιπερς-Γουοριορς στις 5.30!!

για την ωρα οι Γκριζλις δινουν πολυ καλο ματσακι, χωρις Ραντολφ και με Κονλευ τραυματια με περιορισμενο χρονο συμμετοχης...
ελπιζω να κρατησουν ως το τελος, για να καταφερω να μεινω ξυπνιος πιο ευκολα!!!

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εκπλητικη αμυνα απο το Νταλλας.
Στο 1ο ημιχρονο εχει δεχθει σχεδον 70 ποντους. :2funny: :2funny:

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Τελικά στις περισσότερες σειρές που πήγαν στα 7 ματς, κατάφεραν να περάσουν οι αναμενόμενες ομάδες που είχαν το πλεονέκτημα έδρας, πλην των Νετς που κέρδισαν μέσα στην έδρα των Ραπτορς, μάλλον χάρη στα όργια του Τζο Τζόνσον και την απειρία των αντιπάλων τους, παρά επειδή είναι καλύτερη ομάδα. Απο τα ζευγάρια που έχουν απομείνει βλέπω καλές σειρές. Να τα πιάσουμε ένα-ένα :
1) ΙΝΤΙΑΝΑ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ : Αυτή η σειρά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και πιστεύω θα πάει πάλι στα 6-7 ματς. Οι Πέισερς, νομίζω πήραν το μάθημά τους και περιμένω να είναι πιο συγκεντρωμένοι, αλλά οι Ουίζαρντς έχουν καλή ομάδα. Έχουν και ψηλά κορμιά που μπορούν να δυσκολέψουν το inside game των Πέισερς και καλύτερη περιφέρεια με Γουόλ και Μπιλ που είναι πολύ εκρηκτικοί και ποιοτικοί παίχτες.
2) ΜΑΪΑΜΙ - ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ : Παρά το γεγονός ότι δεν τους βγαίνουν τα ματσαρίσματα και δείχνουν να έχουν ένα προβληματάκι με τους Νετς, οι Χιτ νομίζω πως θα καταφέρουν να περάσουν εύκολα ή δύσκολα. Εδώ είναι πλέι-οφς. Πρέπει να συμβούν κοσμογονικά πράγματα για να συμβεί το αντίθετο.
3) ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ : Οι Σπερς είναι σίγουρα πιο δουλεμένη ομάδα, πιο έμπειρη και με μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο τους, που διαθέτει κι έναν φοβερό προπονητή, αντίθετα με τους Μπλέιζερς που είναι ομάδα 5-6 παιχτών. Δεν τους υποτιμώ(άλλωστε το Χιούστον κέρδισε πρωτάθλημα το '95 με 7 παίκτες και μειονέκτημα έδρας σε όλες τις σειρές) και λόγω του ότι γενικά όταν το παιχνίδι κρίνεται στα τελευταία λεπτά, μάλλον είναι η ομάδα με την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, λόγω προσωπικοτήτων και αυτού του τεράστιου μικρού Λίλαρντ. Αν ελέγξουν τον ρυθμό και δεν αφήσουν τους Σπερς να κάνουν το παιχνίδι τους, θα τους δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα.
4) ΟΚΛΑΧΟΜΑ - ΚΛΙΠΕΡΣ : Παρότι θεωρητικά φαντάζει η καλύτερη σειρά(και από πλευράς θεάματος μπορεί να είναι), μάλλον θα είναι και η πιο βραχύβια. Προβλέπω Οκλαχόμα στα 5-6 ματς το πολύ. Ο Πωλ για τους Κλίπερς δεν είναι 100% και δεν βλέπω πως μπορούν να περιορίσουν αμυντικά τους Ντουράντ-Γουέστμπρουκ. Γενικά οι Κλίπερς έχουν πολλά θέματα στα ματσαρίσματα. Πρέπει να κάνουν μεγάλη υπέρβαση για να περάσουν. Δεν το αποκλείω αλλά δεν τους έχω και πολύ εμπιστοσύνη.

Αυτά..........άντε και καλά ξενύχτια!!!!!

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τελικά στις περισσότερες σειρές που πήγαν στα 7 ματς, κατάφεραν να περάσουν οι αναμενόμενες ομάδες που είχαν το πλεονέκτημα έδρας, πλην των Νετς που κέρδισαν μέσα στην έδρα των Ραπτορς, μάλλον χάρη στα όργια του Τζο Τζόνσον και την απειρία των αντιπάλων τους, παρά επειδή είναι καλύτερη ομάδα. Απο τα ζευγάρια που έχουν απομείνει βλέπω καλές σειρές. Να τα πιάσουμε ένα-ένα :
1) ΙΝΤΙΑΝΑ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ : Αυτή η σειρά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και πιστεύω θα πάει πάλι στα 6-7 ματς. Οι Πέισερς, νομίζω πήραν το μάθημά τους και περιμένω να είναι πιο συγκεντρωμένοι, αλλά οι Ουίζαρντς έχουν καλή ομάδα. Έχουν και ψηλά κορμιά που μπορούν να δυσκολέψουν το inside game των Πέισερς και καλύτερη περιφέρεια με Γουόλ και Μπιλ που είναι πολύ εκρηκτικοί και ποιοτικοί παίχτες.
2) ΜΑΪΑΜΙ - ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ : Παρά το γεγονός ότι δεν τους βγαίνουν τα ματσαρίσματα και δείχνουν να έχουν ένα προβληματάκι με τους Νετς, οι Χιτ νομίζω πως θα καταφέρουν να περάσουν εύκολα ή δύσκολα. Εδώ είναι πλέι-οφς. Πρέπει να συμβούν κοσμογονικά πράγματα για να συμβεί το αντίθετο.
3) ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ : Οι Σπερς είναι σίγουρα πιο δουλεμένη ομάδα, πιο έμπειρη και με μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο τους, που διαθέτει κι έναν φοβερό προπονητή, αντίθετα με τους Μπλέιζερς που είναι ομάδα 5-6 παιχτών. Δεν τους υποτιμώ(άλλωστε το Χιούστον κέρδισε πρωτάθλημα το '95 με 7 παίκτες και μειονέκτημα έδρας σε όλες τις σειρές) και λόγω του ότι γενικά όταν το παιχνίδι κρίνεται στα τελευταία λεπτά, μάλλον είναι η ομάδα με την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, λόγω προσωπικοτήτων και αυτού του τεράστιου μικρού Λίλαρντ. Αν ελέγξουν τον ρυθμό και δεν αφήσουν τους Σπερς να κάνουν το παιχνίδι τους, θα τους δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα.
4) ΟΚΛΑΧΟΜΑ - ΚΛΙΠΕΡΣ : Παρότι θεωρητικά φαντάζει η καλύτερη σειρά(και από πλευράς θεάματος μπορεί να είναι), μάλλον θα είναι και η πιο βραχύβια. Προβλέπω Οκλαχόμα στα 5-6 ματς το πολύ. Ο Πωλ για τους Κλίπερς δεν είναι 100% και δεν βλέπω πως μπορούν να περιορίσουν αμυντικά τους Ντουράντ-Γουέστμπρουκ. Γενικά οι Κλίπερς έχουν πολλά θέματα στα ματσαρίσματα. Πρέπει να κάνουν μεγάλη υπέρβαση για να περάσουν. Δεν το αποκλείω αλλά δεν τους έχω και πολύ εμπιστοσύνη.

Αυτά..........άντε και καλά ξενύχτια!!!!!
Φιλε εχω δει πολυ Nba φετος.Εχω πολυ καλη εικονα για ολους.Μου εχουν διαφυγει λιγο η Γουιζαρντς.
Εχεις να μου δωσεις μια εικονα.?

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Φιλε εχω δει πολυ Nba φετος.Εχω πολυ καλη εικονα για ολους.Μου εχουν διαφυγει λιγο η Γουιζαρντς.
Εχεις να μου δωσεις μια εικονα.?

Χμμμμ.....ομολογώ πως κι εγώ δεν τους έχω δει πολύ φέτος. Πάντως στην σειρά με τους Μπουλς μου άρεσαν. Έλειπε σε αρκετά ματς ο Νενέ κατά την διάρκεια της σεζόν και δεν είχαν βρει ρυθμό, γιατί ο Βραζιλιάνος είναι δύναμη και όταν λείπει επηρεάζει πολύ το παιχνίδι τους. Είναι ισορροπημένη ομάδα με καλό περιφερειακό παιχνίδι αλλά οι κοντοί βάζουν και τους ψηλούς στο παιχνίδι, δεν τους αποκόβουν. Αν δεν έχουν τραυματισμούς και απρόοπτα, τους έχω ικανούς για έκπληξη, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από την απόδοση της Ιντιάνα.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Χμμμμ.....ομολογώ πως κι εγώ δεν τους έχω δει πολύ φέτος. Πάντως στην σειρά με τους Μπουλς μου άρεσαν. Έλειπε σε αρκετά ματς ο Νενέ κατά την διάρκεια της σεζόν και δεν είχαν βρει ρυθμό, γιατί ο Βραζιλιάνος είναι δύναμη και όταν λείπει επηρεάζει πολύ το παιχνίδι τους. Είναι ισορροπημένη ομάδα με καλό περιφερειακό παιχνίδι αλλά οι κοντοί βάζουν και τους ψηλούς στο παιχνίδι, δεν τους αποκόβουν. Αν δεν έχουν τραυματισμούς και απρόοπτα, τους έχω ικανούς για έκπληξη, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από την απόδοση της Ιντιάνα.
Χωρις να εχω καλη εικονα τον Γοιζαρτντς πιτευω παντως πως η Ιντιανα δε θα αφησει τη σειρα να παει πολυ.
Πιθανο σκο 4-1 στη χειροτερη 4-2.
Ευχαριστω παντως.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αυτοί οι μαλάκες στο site του nba πώς τα γράφουν έτσι μπερδεμένα ρε; Είναι δυνατό η σειρά να έχει πάει έτσι;
Game 1: ATL 101 IND 93 | Game Info |  Analysis
Game 2: IND 101 ATL 85 | Game Info |  Analysis
Game 3: ATL 98 IND 85 | Game Info |  Analysis
Game 4: IND 91 ATL 88 | Game Info |  Analysis
Game 5: ATL 107 IND 97 | Game Info |  Analysis
Game 6: IND 95 ATL 88 | Game Info |  Analysis
Game 7: IND 92 ATL 80 | Game Info |  Analysis

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
αυτοί οι μαλάκες στο site του nba πώς τα γράφουν έτσι μπερδεμένα ρε; Είναι δυνατό η σειρά να έχει πάει έτσι;
Game 1: ATL 101 IND 93 | Game Info |  Analysis
Game 2: IND 101 ATL 85 | Game Info |  Analysis
Game 3: ATL 98 IND 85 | Game Info |  Analysis
Game 4: IND 91 ATL 88 | Game Info |  Analysis
Game 5: ATL 107 IND 97 | Game Info |  Analysis
Game 6: IND 95 ATL 88 | Game Info |  Analysis
Game 7: IND 92 ATL 80 | Game Info |  Analysis

που το περίεργο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom