DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Super Spurs super T.P. !!!
ανυπαρκτος ο τζειμς στην τεταρτη περιοδο δεν το περειμενα ...αντι να παρει τις τελευταιες προσπαθειες μονος του παει και δεινει πασες στον γουεντ και στο μποσ που ειναι ντεφορμε...η σειρα εχει πολυ δρόμο μπροστά της...Super Spurs super T.P. !!!
το είδες το ματς τύπε??
εγω τυπε ειδα την τεταρτη περιοδο γαμησαν οι σπυρςΔεν το είδα τύπε, γιατί είμαι πάνω σε εξεταστική περίοδο και έχω αρκετή δουλειά με τη σχολή.. Είμαι στα τελειώματα και δεν μπορώ τα ξενύχτια τέτοια περίοδο.. όσο για τον Ράμος κάτω πολύ γέλιο, βλακάκος ολκής!
εγω τυπε ειδα την τεταρτη περιοδο γαμησαν οι σπυρς
Είδα το buzzer beater του Πάρκερ τώρα σε βίντεο.. Τι κάνει ο άνθρωπος έχει ξεφύγει.. Λογικά θα πάρει και το βραβείο του καλύτερου Ευρωπαίου παίκτη στον κόσμο για τη σεζόν αυτή..
για πια ομαδα αναφέρεσαι οτι ειναι κωλόφαρδη???Σίγουρα κουρασμένοι οι Χιτ-κι όχι μόνο σωματικά-και άξια το κέρδισαν οι Σπερς. Ο Λεμπρόν προσπάθησε να βάλει για λόγους ψυχολογίας στο ματς και τους άλλους δύο αλλά εκείνοι ήταν πάλι απογοητευτικοί. Ο Γουέιντ βασικά είχε καλό πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ήταν ανύπαρκτος.Πρέπει να πούμε πάντως ότι αυτή η ομάδα έχει τρελό φάρδος χρόνια τώρα. Της βγαίνουν κάτι φάσεις τελείως κουλές εκεί που φαίνεται ότι έχασαν την επίθεση, που αποκαρδιώνουν τον αντίπαλο. Σαν το σουτ απελπισίας του Πάρκερ τώρα. Πάντως επιμένω ότι το Γαλλάκι δεν έχει άνθρωπο να τον περιορίσει. Αν βρει απαντήσεις στο μαρκάρισμά του ο μαυριδερός,ίσως αλλάξουν τα πράγματα.
για πια ομαδα αναφέρεσαι οτι ειναι κωλόφαρδη???
οτι και να πουμε ομως ειναι λιγο για αυτη την ομαδα ειναι λιγο η καλυτερη ομαδα με τους λακειρς τα τελευταια 17 χρονια στο νβαΓια Σπερς. Αφού αναφέρω το σουτ του Πάρκερ μετά. Όχι ότι δεν είναι ικανοί. Αλλά τους βγαίνουν κάτι απίθανα ώρες-ώρες. Θυμάμαι τελικούς με Ντιτρόιτ, τις μεγάλες μάχες με Σανς ή Μάβερικς στην Δύση........Σα να έχουν κι έναν φύλακα-άγγελο από πάνω τους(κάτι σαν την εθνική ποδοσφαίρου μας στο Ευρωπαϊκό του 2004).
Για Σπερς. Αφού αναφέρω το σουτ του Πάρκερ μετά. Όχι ότι δεν είναι ικανοί. Αλλά τους βγαίνουν κάτι απίθανα ώρες-ώρες. Θυμάμαι τελικούς με Ντιτρόιτ, τις μεγάλες μάχες με Σανς ή Μάβερικς στην Δύση........Σα να έχουν κι έναν φύλακα-άγγελο από πάνω τους(κάτι σαν την εθνική ποδοσφαίρου μας στο Ευρωπαϊκό του 2004).
Στο μπάσκετ φίλε μου άν δεν είσαι καί ικανός ή τύχη όσο κωλόφαρδος καί να είσαι δεν σε βοηθάει αντίθετα με το ποδόσφαιρο , ειδικά λοιπόν για τους Spurs εγώ που απο παλιά ήμουν φαν τών Pistons ( επο εποχή Isiah Thomas ! ) , λέω ότι πραγματικά τα τελευταία χρόνια είναι ή ΟΜΑΔΑ ! γιατί ξέχωρα απο τις προσωπικότητες ( Ντάνκαν , Πάρκερ , Τζινόμπιλι ) όλοι παίζουν για το σύνολο καί βέβαια αυτό κάνει το παιχνίδι τους σε μεγάλο βαθμό απρόβλεπτο εν΄αντιθέσει με τους Hit που το παιχνίδι γυρίζει γυρω απ' τον King Lebron άρα αρκετά προβλέψιμο .
Στο μπάσκετ φίλε μου άν δεν είσαι καί ικανός ή τύχη όσο κωλόφαρδος καί να είσαι δεν σε βοηθάει αντίθετα με το ποδόσφαιρο , ειδικά λοιπόν για τους Spurs εγώ που απο παλιά ήμουν φαν τών Pistons ( επο εποχή Isiah Thomas ! ) , λέω ότι πραγματικά τα τελευταία χρόνια είναι ή ΟΜΑΔΑ ! γιατί ξέχωρα απο τις προσωπικότητες ( Ντάνκαν , Πάρκερ , Τζινόμπιλι ) όλοι παίζουν για το σύνολο καί βέβαια αυτό κάνει το παιχνίδι τους σε μεγάλο βαθμό απρόβλεπτο εν΄αντιθέσει με τους Hit που το παιχνίδι γυρίζει γυρω απ' τον King Lebron άρα αρκετά προβλέψιμο .
οι σπυρς ειναι ο παναθηναικος του νβαΔεν διαφωνώ. Σίγουρα τα Σπιρούνια είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα της τελευταίας δεκαετίας και όχι μόνο λόγω τίτλων και ρεκόρ. Πάντα έπαιζαν πραγματικά ουσιαστικό και καλό μπάσκετ ακόμα και τις τελευταίες χρονιές που δεν έφτασαν μακριά. Τα περισσότερα εύσημα νομίζω πως πρέπει να πάνε στον μάστορα Πόποβιτς, που ακόμα κι όταν άλλαξε σημαντικά το ρόστερ κατάφερε να μην χαλάσει την χημεία. Απλά εγώ προσωπικά να πω την αμαρτία μου δεν τους χωνεύω.......
Απλά εγώ προσωπικά να πω την αμαρτία μου δεν τους χωνεύω.......