Νέα

Ναζιστικός χαιρετισμός του Ν. Μιχαλολιάκου στο Δ.Σ της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το θέμα είναι ότι ο Μιχαλολιάκος είναι λύκος που προσπαθεί να το παίξει πρόβατο,τίποτα παραπάνω...

Αν (υποθετικά εντελώς) γινότανε εξουσία θα ακολουθούσε γραμμή το πρόγραμμα του Χίτλερ...
ναι τυπε ο μιχαλολιακος θα ειναι ο δημιουργος του 4ου ραιχ :2funny:
και θα βαλει τον ψινακη υπουργο προπαγανδας :2funny:

Συνημμένα

• mixaloliakos_psinakis.jpg
    mixaloliakos_psinakis.jpg
    54,3 KB · Εμφανίσεις: 43

Belisarius

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αρχιδια Εβραιος ητανε, κατι για ενα προπαππου του λεγανε χωρις να εχουν απτες αποδειξεις. Αυτη η ιστορια μου θυμιζει εντονα Πυλες του Ανεξηγητου κ Χαρδαβελα.

Οσο για τον Μιχαλολιακο, πιο πολυ με γυφτο μοιαζει παρα με Ελληνα "Αρειο". Μη χεσω!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Γιατί όχι;;;

H μόνη διαφορά ότι θα φορέσει πάλι φουστανέλα στους φαντάρους,ροζ αυτήν την φορά!!! :2funny:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
κ αν τα πραγματα δεν πανε καλα ο ψινακης σαν αλλος γκαιμπελς θα αυτοκτονησει μαζι με τον ρουβα?? :think: :think: :think: :think:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αρχιδια Εβραιος ητανε, κατι για ενα προπαππου του λεγανε χωρις να εχουν απτες αποδειξεις. Αυτη η ιστορια μου θυμιζει εντονα Πυλες του Ανεξηγητου κ Χαρδαβελα.

Οσο για τον Μιχαλολιακο, πιο πολυ με γυφτο μοιαζει παρα με Ελληνα "Αρειο". Μη χεσω!
To μίσος του για τους εβραίους πώς αλλιώς θα το εξηγούσες;;;

Καλά ο Μιχαλολιάκος είναι η απόδειξη ότι δεν υπάρχει καθαρή ελληνική φυλή πλέον,τουρκόσπορος 100%!!! :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

ενταξει τυπε στις προδιαγραφες της αρειας φυλης θα βγαλει το χρωμα δερματος
δεν τον παιρνει :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
κ αν τα πραγματα δεν πανε καλα ο ψινακης σαν αλλος γκαιμπελς θα αυτοκτονησει μαζι με τον ρουβα?? :think: :think: :think: :think:
Απλά θα κάνουνε μία επεμβασούλα αλλαγής φύλου κ θα αρχίσουνε μία νέα ζωή!!! :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και για να μην ξεχνιώμαστε με τον ελαφρύ χαβαλέ:

Επεισοδιακό το Δ.Σ της Αθήνας με τον Ν. Μιχαλολιάκο να είναι πρωταγωνιστής!

Μία και μοναδική φράση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Μπέη, ήταν αρκετή για να «ανάψουν τα αίματα» με τον Νίκο Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής.

«Κάποιος μου είπε ότι ο Μιχαλολιάκος έφερε οκτώ σωματοφύλακες» είπε ο κ. Μπέης ζητώντας από τον κ. Μιχαλολιάκο να μην μπαίνουν στο δήμο σωματοφύλακες, μιας και υπάρχει η Δημοτική Αστυνομία, όπως αναφέρουν «Τα Νέα».

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος πήρε το λόγο και διαμαρτυρήθηκε σε υψηλούς τόνους για το δελτίο Τύπου του Δήμου στο οποίο η πόλη της Κωνσταντινούπολης αποκαλείται «Ισταμπούλ».

«Είμαι άνδρας. Συνοδεύομαι από έναν-δυο φίλους. Δεν ξέρω γιατί γελάνε οι κυρίες απέναντι, ενώ αποκαλούν την Κωνσταντινούπολη, Ισταμπούλ», απάντησε μαινόμενος ο κ.Μιχαλολιάκος.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το BHMA online την έναρξη της συζήτησης για την ακυρωμένη συναυλία στον Αγ. Παντελεήμονα, ο Νικός Μιχαλολιάκος εξέφρασε την αντίθεσή του στο θέμα της συζήτησης, λέγοντας: «Οι κάτοικοι δεν ήθελαν να διεξαχθεί η συναυλία» και πρόσθεσε: «Καληνύχτα σας. Να χαίρεστε τους Πακιστανούς και τους Μπαγκλαντεσιανούς, που τους κάνατε Ελληνες και σας ψηφίσανε».

Στη συνέχεια, ο Π.Κωνσταντίνου από την παράταξη ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποκάλεσε τον κ.Μιχαλολιάκο «φασίστα» και εκείνος φεύγοντας απάντησε με ναζιστικό χαιρετισμό, προκαλώντας την αντίδραση των άλλων παρατάξεων.

Ο δήμαρχος Γ.Καμίνης αντέδρασε έντονα, λέγοντας ότι «είναι απαράδεκτο εδώ μέσα να γίνεται ναζιστικός χαιρετισμός. Δε θέλω να δώσω μεγαλύτερη διάσταση από αυτή που εκ των πραγμάτων έχει και είναι σε συμβολικό επίπεδο τεράστια».

Ο Νικήτας Κακλαμάνης κατήγγειλε την κίνηση Μιχαλολιάκου, τόνισε ότι μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, δεν πρέπει να γίνονται πράγματα που προσβάλουν το δημοκρατικό πολίτευμα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Eπίσης σχετικό:

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΒΑ ΜΕ ΡΟΠΑΛΟ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ Α. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

- Ο πολιτευτής είναι ο Νίκος Τούτουζας που παραδέχθηκε ότι βρισκόταν στα επεισόδια του Σαββάτου
- Χαρακτήρισε το ρόπαλο, πλαστική σωλήνα που απλά σήκωσε από το έδαφος
- Από τις 2 συλλήψεις και τις 13 προσαγωγές μόνο ένας ήταν κάτοικος της περιοχής

Ο Νίκος Τούτουζας, πολιτευτής με το κόμμα του ΛΑΟΣ από τη Θήβα ήταν ανάμεσα στους ακροδεξιούς που συγκρούστηκαν το Σάββατο με τα ΜΑΤ στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, ενώ σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτοικος.

Μην έχοντας να κάνει τίποτε άλλο το μεσημέρι του Σαββάτου, ο κ. Τούτουζας βρέθηκε από τη Θήβα στον Άγιο Παντελεήμονα στο πλευρό των ακροδεξιών και συμμετείχε στα επεισόδια. Μάλιστα, ο τηλεοπτικός φακός τον “συνέλαβε” επ' αυτοφώρο να κρατάει ένα ρόπαλο και να φοράει ένα μαύρος κράνος, ενώ σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται να είναι στα σκαλιά της εκκλησίας όπου οι ακροδεξιοί συγκρούονταν με τα ΜΑΤ.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι βρισκόταν στα επεισόδια αλλά όπως είπε δεν κρατούσε ρόπαλο, αλλά μία πλαστική σωλήνα, την οποία βρήκε στο έδαφος και απλά την μάζεψε. Πάντως, μετά τη δημοσιοποίηση του αποκαλυπτικού βίντεο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης διέγραψε τον κ. Τούτουζα από το κόμμα.

Πάντως, ενδεικτικό των επικίνδυνων παιχνιδιών στον Άγιο Παντελεήμονα είναι η αποκαλυπτική έρευνα του NewsIt, καθώς από τις 2 συλλήψεις και τις 13 προσαγωγές μόνο ένας είναι τελικά κάτοικος της συγκεκριμένης περιοχής.

Οι υπόλοιποι σύμφωνα πάντα με στοιχεία της αστυνομίας ήταν από την Πετρούπολη, Περιστέρι, Ναύπλιο, Γκύζη, Νέο Ηράκλειο, Εύβοια, Καματερό, Πέραμα, Ιλίσια, Σαλαμίνα, Πειραιάς, Αιγάλεω. Και μόνο ένας από αυτούς ήταν "αγανακτισμένος" κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα.

Υπενθυμίζεται οτι το περασμένο Σάββατο περίπου 200 άτομα συγκεντρώθηκαν στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, στο πλαίσιο εκδήλωσης διαμαρτυρίας που οργάνωσαν οι «Κάτοικοι Αγ. Παντελεήμονα», εναντίον του αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου που είχαν προγραμματίσει για τις 2 μετά το μεσημέρι η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΑ, αντιρατσιστικές και μεταναστευτικές οργανώσεις, συνδικαλιστικοί φορείς, φοιτητικοί και μαθητικοί σύλλογοι.

Και αμέσως μετά ακολούθησαν επεισόδια.

'Ομως, όπως είχε μεταδώσει και το Newsit, από το σύνολο των ατόμων που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, περίπου οι μισοί ήταν περίοικοι μέσης και τρίτης ηλικίας και οι υπόλοιποι ήταν μαυροντυμένοι άνδρες, νεαρής και μέσης ηλικίας. Οι τελευταίοι κρατούσαν κράνη και ελληνικές σημαίες περασμένες σε χοντρά καδρόνια, είχαν σακίδια στην πλάτη και φορούσαν ενισχυμένα μπουφάν με επένδυση και χοντρά γάντια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τον διεγραψε ο καρατζαφερης αυτον τυπε

Επισκέπτης
Και για να μην ξεχνιώμαστε με τον ελαφρύ χαβαλέ:

Επεισοδιακό το Δ.Σ της Αθήνας με τον Ν. Μιχαλολιάκο να είναι πρωταγωνιστής!

Μία και μοναδική φράση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Μπέη, ήταν αρκετή για να «ανάψουν τα αίματα» με τον Νίκο Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής.

«Κάποιος μου είπε ότι ο Μιχαλολιάκος έφερε οκτώ σωματοφύλακες» είπε ο κ. Μπέης ζητώντας από τον κ. Μιχαλολιάκο να μην μπαίνουν στο δήμο σωματοφύλακες, μιας και υπάρχει η Δημοτική Αστυνομία, όπως αναφέρουν «Τα Νέα».

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος πήρε το λόγο και διαμαρτυρήθηκε σε υψηλούς τόνους για το δελτίο Τύπου του Δήμου στο οποίο η πόλη της Κωνσταντινούπολης αποκαλείται «Ισταμπούλ».

«Είμαι άνδρας. Συνοδεύομαι από έναν-δυο φίλους. Δεν ξέρω γιατί γελάνε οι κυρίες απέναντι, ενώ αποκαλούν την Κωνσταντινούπολη, Ισταμπούλ», απάντησε μαινόμενος ο κ.Μιχαλολιάκος.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το BHMA online την έναρξη της συζήτησης για την ακυρωμένη συναυλία στον Αγ. Παντελεήμονα, ο Νικός Μιχαλολιάκος εξέφρασε την αντίθεσή του στο θέμα της συζήτησης, λέγοντας: «Οι κάτοικοι δεν ήθελαν να διεξαχθεί η συναυλία» και πρόσθεσε: «Καληνύχτα σας. Να χαίρεστε τους Πακιστανούς και τους Μπαγκλαντεσιανούς, που τους κάνατε Ελληνες και σας ψηφίσανε».

Στη συνέχεια, ο Π.Κωνσταντίνου από την παράταξη ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποκάλεσε τον κ.Μιχαλολιάκο «φασίστα» και εκείνος φεύγοντας απάντησε με ναζιστικό χαιρετισμό, προκαλώντας την αντίδραση των άλλων παρατάξεων.

Ο δήμαρχος Γ.Καμίνης αντέδρασε έντονα, λέγοντας ότι «είναι απαράδεκτο εδώ μέσα να γίνεται ναζιστικός χαιρετισμός. Δε θέλω να δώσω μεγαλύτερη διάσταση από αυτή που εκ των πραγμάτων έχει και είναι σε συμβολικό επίπεδο τεράστια».

Ο Νικήτας Κακλαμάνης κατήγγειλε την κίνηση Μιχαλολιάκου, τόνισε ότι μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, δεν πρέπει να γίνονται πράγματα που προσβάλουν το δημοκρατικό πολίτευμα.

απο αυτα που ειπε ο Μιχαλολιακος με ποιο διαφωνεις και το θεωρεις ναζιστικο?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
απο αυτα που ειπε ο Μιχαλολιακος με ποιο διαφωνεις και το θεωρεις ναζιστικο?
«Είμαι άνδρας. Συνοδεύομαι από έναν-δυο φίλους. Δεν ξέρω γιατί γελάνε οι κυρίες απέναντι, ενώ αποκαλούν την Κωνσταντινούπολη, Ισταμπούλ», απάντησε μαινόμενος ο κ.Μιχαλολιάκος.(Προσπάθεια επιβολής της ελληνικής ονομασίας για τούρκικο έδαφος)

«Καληνύχτα σας. Να χαίρεστε τους Πακιστανούς και τους Μπαγκλαντεσιανούς, που τους κάνατε Ελληνες και σας ψηφίσανε».(Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι αλλιώς)

εκείνος φεύγοντας απάντησε με ναζιστικό χαιρετισμό, προκαλώντας την αντίδραση των άλλων παρατάξεων.(Εεε δεν νομίζω ότι θες να στο αναλύσω κιόλας :cheesy:)

Belisarius

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
To μίσος του για τους εβραίους πώς αλλιώς θα το εξηγούσες;;;

Καλά ο Μιχαλολιάκος είναι η απόδειξη ότι δεν υπάρχει καθαρή ελληνική φυλή πλέον,τουρκόσπορος 100%!!! :2funny:

Κοιτα η Γερμανια του μεσοπολεμου ηταν πολλη αθλιοτερη κατασταση απ'οτι η Ελλαδα σημερα, κ οι Εβραιοι αποτελουσαν την ανωτερη καστα, ειχαν ολες τις υψηλοβαθμες θεσεις, ηλεγχαν το τραπεζικο συστημα κτλ. Παρε ολους του διακεκριμενουν επιστημονες του 20ου αιωνα κ δες οτι οι μισοι τουλαχιστον ηταν Εβραιοι. Κ οποιος εχει χρημα εχει κ πολιτικη δυναμη, ηλεγχαν κατα καποιο βαθμο την πορεια της Γερμανιασ. Γι'αυτο τους σιχαινοταν κ ηθελε να τους εξοντωσει για να οικονομησει τις περιουσιες τους κ να απαλαγη μια για παντα αυτος κ οι χωρα του απο ξενοφερτες επιρροες.

Οσον αφορα το παραμυθι οτι η Ελληνικη φυλη ειναι αμιγης, ειναι δημιουργημα των οπαδων του Μιχαλολιακου. Ομοιγενης πληθυσμος στον Ελληνικο χωρο δεν υπηρξε ποτε, ουτε στην αρχαιοτητα (Αχαιοί, Ίωνες, Αιολείς και Δωριείς)! Γιατι νομιζεται οι αρχαιοι Ελληνες δεν ηταν ποτε μονιασμενοι αλλα οργανονονταν σε συμμαχιες πολεων-κρατων με κοινη συνηθως φυλετικη καταγωγη ? Αυτο που τους ενωνε ηταν η Ελληνικη γλωσσα, η θρησκεια κ η κουλτουρα. Κ πριν βιαστειτε να βγαλετε συμπερασματα κ να αρχισετε το βρυσιμο θα σας πω οτι ουδεμια σχεση εχω με την αριστερα κ τον αναρχικο χωρο. Ειμαι εθνικοφρων κ οχι εθνικιστης, πιστευω ακραδαντα οτι για εχει συνεχεια στο χρονο ενα εθνος πρεπει να εχει ιστορια, κι εμεις οι Ελληνες εχουμε πολυ βαρια ιστορια αρα πρεπει να επιβιωσουμε σαν εθνος! Ειναι πασιφανες ομως οτι δεν εχουμε ομοιγενη φυλετικη καταγωγη, το διαπιστωνεις κανεις αλλωστε αμα γυριζει διαφορα μερη της Ελλαδος, ακομα κ τους περαστικους στο δρομο εαν παρατηρησει...

Επισκέπτης
«Είμαι άνδρας. Συνοδεύομαι από έναν-δυο φίλους. Δεν ξέρω γιατί γελάνε οι κυρίες απέναντι, ενώ αποκαλούν την Κωνσταντινούπολη, Ισταμπούλ», απάντησε μαινόμενος ο κ.Μιχαλολιάκος.(Προσπάθεια επιβολής της ελληνικής ονομασίας για τούρκικο έδαφος)
αυτο το λες εσυ που αποκαλεις Σολουν την Θεσ/νικη?

«Καληνύχτα σας. Να χαίρεστε τους Πακιστανούς και τους Μπαγκλαντεσιανούς, που τους κάνατε Ελληνες και σας ψηφίσανε».(Ελληνάς γεννιέσαι δεν γίνεσαι αλλιώς)

εννοειται ! ενας Πακιστανος που ειναι εδω 3-4 χρονια και απεκτησε δικαιωμα ψηφου μπορει να χαρακτηριστει ως Ελληνας? πας καλα ρε βλαμμενε?

εκείνος φεύγοντας απάντησε με ναζιστικό χαιρετισμό, προκαλώντας την αντίδραση των άλλων παρατάξεων.(εεε δεν νομίζω ότι θες να στο αναλύσω κιόλας :cheesy:)

καλα τους εκανε! ειχε λυθει στα γελια και η σουρλουλου με το ροζ πουλοβερακι χτυπιοτανε! πολυ γελασα!!!

αλλα για πες μου, το να πας να επιβαλεις να γινει αντιρατσιστικη συναυλια σε μια πολυπαθη περιοχη οι κατοικοι της οποιας δεν την θελουν, ειναι φασιστικο ή οχι?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αυτο το λες εσυ που αποκαλεις Σολουν την Θεσ/νικη?
Δεν προσπαθώ να επιβάλλω πάντως σε κανέναν τίποτα!!! :boobies:

εννοειται ! ενας Πακιστανος που ειναι εδω 3-4 χρονια και απεκτησε δικαιωμα ψηφου μπορει να χαρακτηριστει ως Ελληνας? πας καλα ρε βλαμμενε?
Στα πόσα χρόνια θα έπρεπε δηλαδή;;; :think:

καλα τους εκανε! ειχε λυθει στα γελια και η σουρλουλου με το ροζ πουλοβερακι χτυπιοτανε! πολυ γελασα!!!
αλλα για πες μου, το να πας να επιβαλεις να γινει αντιρατσιστικη συναυλια σε μια πολυπαθη περιοχη οι κατοικοι της οποιας δεν την θελουν, ειναι φασιστικο ή οχι?
Ααα για τον ναζιστικό χαιρετισμό καλά τους έκανε,θες να κρυφτείς κ δεν μπορείς!!! :cheesy:
Ποια η επιβολή στην οργάνωση μίας αντιρατσιστικής συναυλίας(οργανώνεις κ όποιος θέλει πάει);;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οσον αφορα το παραμυθι οτι η Ελληνικη φυλη ειναι αμιγης, ειναι δημιουργημα των οπαδων του Μιχαλολιακου. Ομοιγενης πληθυσμος στον Ελληνικο χωρο δεν υπηρξε ποτε, ουτε στην αρχαιοτητα (Αχαιοί, Ίωνες, Αιολείς και Δωριείς)! Γιατι νομιζεται οι αρχαιοι Ελληνες δεν ηταν ποτε μονιασμενοι αλλα οργανονονταν σε συμμαχιες πολεων-κρατων με κοινη συνηθως φυλετικη καταγωγη ? Αυτο που τους ενωνε ηταν η Ελληνικη γλωσσα, η θρησκεια κ η κουλτουρα. Κ πριν βιαστειτε να βγαλετε συμπερασματα κ να αρχισετε το βρυσιμο θα σας πω οτι ουδεμια σχεση εχω με την αριστερα κ τον αναρχικο χωρο. Ειμαι εθνικοφρων κ οχι εθνικιστης, πιστευω ακραδαντα οτι για εχει συνεχεια στο χρονο ενα εθνος πρεπει να εχει ιστορια, κι εμεις οι Ελληνες εχουμε πολυ βαρια ιστορια αρα πρεπει να επιβιωσουμε σαν εθνος! Ειναι πασιφανες ομως οτι δεν εχουμε ομοιγενη φυλετικη καταγωγη, το διαπιστωνεις κανεις αλλωστε αμα γυριζει διαφορα μερη της Ελλαδος, ακομα κ τους περαστικους στο δρομο εαν παρατηρησει...
Πολύ ενδιαφέρουσα οπτική αυτή!!!

Ούτε από την αρχαίοτητα λοιπόν ανόθευτο-καθαρό αίμα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom