Νέα

Ναζιστικός χαιρετισμός του Ν. Μιχαλολιάκου στο Δ.Σ της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.413
Πόντοι
3.187
Επιτελους ενας Ελληνας!!!
Ουστ σε ολους τους ανθελληνες.
Τον πουλο ολοι κ αυτοι κ οι μεταναστες τους...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
αμα ειδατε γελουσε ο μιχαλολιακος και τους εκανε και χαβα
τετοια θελουν ρε .ο αλλος χτυπιοταν σα το ψαρι
και ειχαν και αντιρηση επειδη ηρθε με 8 φουσκωτους
ελα γαμησε μας ρε νταλαρα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αμα ειδατε γελουσε ο μιχαλολιακος και τους εκανε και χαβα
τετοια θελουν ρε .ο αλλος χτυπιοταν σα το ψαρι
και ειχαν και αντιρηση επειδη ηρθε με 8 φουσκωτους
ελα γαμησε μας ρε νταλαρα
Καλώς τηνα την πέρδικα!!! :grin:

Σε αυτήν την φάση αντικειμενικά τελείως ο Μιχαλολιάκος ο παλιό ναζί έριξε το σόου που ήθελε!!!

Η σωστή αντιμετώπιση θα ήτανε η αδιαφορία,τώρα μάλλον ο Μιχαλολιάκος πέτυχε αυτό που ήθελε(την ελάχιστη προβολή του έστω κ αρνητικά από τα ΜΜΕ)...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Καλώς τηνα την πέρδικα!!! :grin:

Σε αυτήν την φάση αντικειμενικά τελείως ο Μιχαλολιάκος ο παλιό ναζί έριξε το σόου που ήθελε!!!

Η σωστή αντιμετώπιση μάλλον θα ήτανε η αδιαφορία,τώρα μάλλον ο Μιχαλολιάκος πέτυχε αυτό που ήθελε(την ελάχιστη προβολή του έστω κ αρνητικά από τα ΜΜΕ)...
για το περδικα δε ξερω αν θα παρεξηγηθω η οχι γιατι ειναι πολυ συμπαθες πτηνο
οσο αναφορα για την προβολη που λες ακομα και αντιθετος να εισαι ειναι το μοναδικο ακραιο κομμα που δε το θελει κανενα καναλι που ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ να προβαλει.
να σου θυμησω οτι σε μια εκπομπη στις εκλογες της αθηνας ειχαν καλεσμενους σε ενα ατυπο ντιμπειτ ολους του υποψηφιους ακομα και καποιοων που πηραν 1 ψηφο πλην του μιχαλολιακου.αυτο λεει πολλα αγαπητε μου

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
για το περδικα δε ξερω αν θα παρεξηγηθω η οχι γιατι ειναι πολυ συμπαθες πτηνο
οσο αναφορα για την προβολη που λες ακομα και αντιθετος να εισαι ειναι το μοναδικο ακραιο κομμα που δε το θελει κανενα καναλι που ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ να προβαλει.
να σου θυμησω οτι σε μια εκπομπη στις εκλογες της αθηνας ειχαν καλεσμενους σε ενα ατυπο ντιμπειτ ολους του υποψηφιους ακομα και καποιοων που πηραν 1 ψηφο πλην του μιχαλολιακου.αυτο λεει πολλα αγαπητε μου
Ο ναζισμός ορθά κόβεται κ έτσι πρέπει από την δημοκρατία,το λάθος είναι που έχει ξεχαστεί κάπως η καταδίκη του(σε αντίθεση με του ''κομμουνισμού'' των πρώην ''σοσιαλιστικών'' χωρών) με αποτέλεσμα να βρίσκει ξανα έδαφος...

Και μην αρχίσεις τώρα τις πίπες ότι η χ.α. δεν είναι ναζιστές θα γελάνε κ οι πέτρες!!! :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ο ναζισμός ορθά κόβεται κ έτσι πρέπει από την δημοκρατία,το λάθος είναι που έχει ξεχαστεί κάπως η καταδίκη του(σε αντίθεση με του ''κομμουνισμού'' των πρώην ''σοσιαλιστικών'' χωρών) με αποτέλεσμα να βρίσκει ξανα έδαφος...

Και μην αρχίσεις τώρα τις πίπες ότι η χ.α. δεν είναι ναζιστές θα γελάνε κ οι πέτρες!!! :2funny:
φιλε μου να σου πω κατι γιατι ειναι λιγο αργα και γω δεν εχω τη διαθεση να τσακωθω κιολλας
εαν διαβασεις τις θεσεις της χα θα καταλαβεις οτι δεν ειναι θεσεις ναζιστων. το οτι μεγαλο κομματι των οπαδων της χα η ακομα και του αρχηγου τους ειναι ναζιστες δε σημαινει οτι και γω ειμαι ναζιστης επειδη συμφωνω με πολλες απο τις θεσεις τους .αυτο θελω να πω μη μπερδευομαστε

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
φιλε μου να σου πω κατι γιατι ειναι λιγο αργα και γω δεν εχω τη διαθεση να τσακωθω κιολλας
εαν διαβασεις τις θεσεις της χα θα καταλαβεις οτι δεν ειναι θεσεις ναζιστων. το οτι μεγαλο κομματι των οπαδων της χα η ακομα και του αρχηγου τους ειναι ναζιστες δε σημαινει οτι και γω ειμαι ναζιστης επειδη συμφωνω με πολλες απο τις θεσεις τους .αυτο θελω να πω μη μπερδευομαστε
Όταν υποστηρίζεις ή απλά στηρίζεις κάποιους που ο ίδιος συμφωνείς ότι είναι νεοναζιστές με μετριοπαθείς θέσεις που υιοθετούνε απλά επειδή δεν τους παίρνει να ανοιχτούνε περισσότερο πράγματι δεν είσαι ναζιστής,είσαι αγαθοβιόλης.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Όταν υποστηρίζεις ή απλά στηρίζεις κάποιους που ο ίδιος συμφωνείς ότι είναι νεοναζιστές με μετριοπαθείς θέσεις που υιοθετούνε απλά επειδή δεν τους παίρνει να ανοιχτούνε περισσότερο πράγματι δεν είσαι ναζιστής,είσαι αγαθοβιόλης.
και περδικα και αγαθοβιολης ρε κολλητε. εγω φιλε μου δεν ειμαι κανενος κομματος και καμοιας παραταξης
εχω καποιες θεσεις στο μυαλο μου (χωρις βια)οι οποιες καποιες απο αυτες ειναι ιδιες με της χα καποιες με του λαος. μη τρελενεσε
και δεν ειμαι ουτε αγαθοβιολης ουτε περδικα
ειμαι ο νικος και ειμαι καλα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οι μοναδικοί που ''δικαιολογούνται'' κάπως είναι οι κάτοικοι περιοχών με μεγάλο πρόβλημα λόγω μεταναστών...

Αλλά κ πάλι κουτοί είναι,οι συμμορίες που έχει αμολύσει η Χ.Α. στον Αγ.Παντελεήμονα δεν δίνουνε λύση,αντίθετα φουντώνουνε τα πράγματα!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και περδικα και αγαθοβιολης ρε κολλητε. εγω φιλε μου δεν ειμαι κανενος κομματος και καμοιας παραταξης
εχω καποιες θεσεις στο μυαλο μου (χωρις βια)οι οποιες καποιες απο αυτες ειναι ιδιες με της χα καποιες με του λαος. μη τρελενεσε
και δεν ειμαι ουτε αγαθοβιολης ουτε περδικα
ειμαι ο νικος και ειμαι καλα
Ναι ρε Νίκο που είσαι καλά,αλλά όταν μου λες ψηφίζω-στηρίζω Χ.Α. αν κ ναζιστές επειδή έχουνε αυτές τις γνωστές θέσεις που πιστεύεις-ασπάζεσαι(χωρίς βία) δεν στέκει λογικά,είναι ολοφάνερο ότι το κάνουνε για τις ψήφους κ πέφτεις στην παγίδα τους εν γνώση σου κιόλας!!!

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16

δλδ αμα καποιος χαιρεταγε με την γροθια υψωμενη δεν ειναι προβλημα??ουτως η αλλως ο μιχαλολιακος χαβαλε εκανε για να πικαρει τον κωνσταντινου...ΠΑΝΤΩΣ η δημοκρατια δεν κινδυνευει απο αυτα....απο αλλους κινδυνευει..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μαλάκας είναι ο Μιχαλολιάκος.

Χαιρετάς έτσι στελέχη του ξώφαλτσα?

Κρίμα τον χαιρετισμό δλδ.

:grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δλδ αμα καποιος χαιρεταγε με την γροθια υψωμενη δεν ειναι προβλημα??ουτως η αλλως ο μιχαλολιακος χαβαλε εκανε για να πικαρει τον κωνσταντινου...ΠΑΝΤΩΣ η δημοκρατια δεν κινδυνευει απο αυτα....απο αλλους κινδυνευει..
Είπε κανείς ότι κινδυνεύει η δημοκρατία(αυτή που έχουμε τελοσπάντων) από τα φαντάσματα του παρελθόντος;;;

Προς το παρρόν όχι,απλά θέλει λίγη προσοχή.

Είναι αυτήν την στιγμή απλά κάποιες γραφικές μορφές για τους πολλούς κ μερικές φορές επικίνδυνοι για τους λίγους αδύναμους ξένους ή αριστερούς.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Είπε κανείς ότι κινδυνεύει η δημοκρατία(αυτή που έχουμε τελοσπάντων) από τα φαντάσματα του παρελθόντος;;;

Προς το παρρόν όχι,απλά θέλει λίγη προσοχή.

Είναι αυτήν την στιγμή απλά κάποιες γραφικές μορφές για τους πολλούς κ μερικές φορές επικίνδυνοι για τους λίγους αδύναμους ξένους ή αριστερούς.
κοιτα σαν roukoun(δεν βαζω το ονομα μου!)δεν με απασχολει καθολου ο χαιρετισμος!δεν πα νε ερθει και με μουστακι αλα χιτλερ?ποσοσ με ενδιαφερει..το προβλημα μου ειναι το επαγγελματικο κ οικονομικο μου μελλον κ αυτο δεν βλεπω να συζητιεται εκει που πρεπει!!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ναι ρε Νίκο που είσαι καλά,αλλά όταν μου λες ψηφίζω-στηρίζω Χ.Α. αν κ ναζιστές επειδή έχουνε αυτές τις γνωστές θέσεις που πιστεύεις-ασπάζεσαι(χωρίς βία) δεν στέκει λογικά,είναι ολοφάνερο ότι το κάνουνε για τις ψήφους κ πέφτεις στην παγίδα τους εν γνώση σου κιόλας!!!
φιλε μου ολα τα κομματα  εχουν ενα στρατο απο πισω
αλλοι με την πραγματικη εννοια
αλλοι με τη μεταφορικη
το θεμα ειναι τι εσυ πιστευεις. εγω μπορει να σου πω οτι ο μιχαλολιακος θα ηθελε να εχει σαπουνια απο πακιστανους σπιτι του.το θεμα ειναι στο συμβουλιο ας πουμε δε θα αγωνιστει για αυτα τα σαπουνια αλλα για τις ιδεες που τον ψηφησα.δηλαδη να φυγουν οι μεταναστες χοντρικα και μπακαλιστικα να στο πω

ετσι οπως εχουμε φτασει οι ταμπελες μας εβλαψαν ρε φιλαρακι
εγω θεωρω οτι αν ειχαμε ενα μιχαλολιακο και ενα γλετσο (που πολιτικα ειναι ασπρο μαυρο)καλυτερα θα ηταν απο το να εχουμε τους γραβατατους καραγκιοζιδες

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
κοιτα σαν roukoun(δεν βαζω το ονομα μου!)δεν με απασχολει καθολου ο χαιρετισμος!δεν πα νε ερθει και με μουστακι αλα χιτλερ?ποσοσ με ενδιαφερει..το προβλημα μου ειναι το επαγγελματικο κ οικονομικο μου μελλον κ αυτο δεν βλεπω να συζητιεται εκει που πρεπει!!
Ααα εδώ συμφωνούμε το 99% των ελλήνων πιστεύω!!!

Πραγματικά δεν είναι μείζων πρόβλημα,ούτε καν υποσημείωση προβλήματος ο γραφικός-νεοναζιστής Μιχαλολιάκος με τους τραμπούκους του...

Ούτε καν έπρεπε-χρειαζότανε να βγει στα κανάλια η είδηση!!!

Γενικά η γαμημένη η προβολή της Χ.Α. έστω κ αρνητικά την κρατάει ζωντανή,κακώς!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
φιλε μου ολα τα κομματα  εχουν ενα στρατο απο πισω
αλλοι με την πραγματικη εννοια
αλλοι με τη μεταφορικη
το θεμα ειναι τι εσυ πιστευεις. εγω μπορει να σου πω οτι ο μιχαλολιακος θα ηθελε να εχει σαπουνια απο πακιστανους σπιτι του.το θεμα ειναι στο συμβουλιο ας πουμε δε θα αγωνιστει για αυτα τα σαπουνια αλλα για τις ιδεες που τον ψηφησα.δηλαδη να φυγουν οι μεταναστες χοντρικα και μπακαλιστικα να στο πω

ετσι οπως εχουμε φτασει οι ταμπελες μας εβλαψαν ρε φιλαρακι
εγω θεωρω οτι αν ειχαμε ενα μιχαλολιακο και ενα γλετσο (που πολιτικα ειναι ασπρο μαυρο)καλυτερα θα ηταν απο το να εχουμε τους γραβατατους καραγκιοζιδες
Το θέμα είναι ότι ο Μιχαλολιάκος είναι λύκος που προσπαθεί να το παίξει πρόβατο,τίποτα παραπάνω...

Αν (υποθετικά εντελώς) γινότανε εξουσία θα ακολουθούσε γραμμή το πρόγραμμα του Χίτλερ...

Αυτό εσάς τους αγαθοβιόληδες πιστεύω σας πειράζει(αν δεν το παίζετε ουδέτεροι δηλαδή κ στην πραγματικότητα ανήκετε στους λύκους).

Κατά τα άλλα αναμένω τις αλλαγές που πιστεύεις ότι θα φέρει ο ναζιστούλης που ψήφισες!!!

Αν πιστεύετε ότι θα λύσει το μεταναστευτικό γελιέστε!!!

Απλά θα εξαγριώσει τους μετανάστες κ θα καταφέρει τοπικό εμφύλιο πόλεμο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom