Νέα

Νάτος: Ο σύγχρονος, χρήσιμος και πλήρης FKK-/Sauna-Club Κατάλογος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dyvoir
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Update του καταλόγου
Ο κατάλογος και το παράρτμα προσαρμόστηκαν στις καινούργιες εξελίξεις.

Ο κατάλογος είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους ψάχνουν πληροφορίες για τα Saunaclub και τα Pauschalclub και εναρμόζει βέλτιστα τα κριτήτια
επικαιρότητα
πληρότητα
εφαρμογή
συνοπτικότητα
σημασία και
εγκυρότητα των στοιχείων.

ΜΕ ΠΑΡΤΥ-ΑΤΖΕΝΤΑ!

Ο κατάλογος τώρα περιέχει 173 Saunaclub και 84 Pauschalclub.

Συστήνω τη χρήση της καινούργιας εκδοχής του καταλόγου.
Πριν ανεβάστηκε το παρακάτω αρχείο ελέχθηκε με τα εξής προγράμματα με αρνητκό αποτέλεσμα όσον αφορά προγράμματα που βλάπτουν τον υπολογιστή:
360 Internet Security
Malwarebytes Anti Malware
Spybot S&D
ESET Online Scanner

Ο κατάλογος και είναι κατάλληλος ιδίως για τη χρήση σε ένα Smartphone, επειδή ειδικά εδώ κάνει αισθητό το όφελός του. Για Download και εφαρμογή χωρίς προβλήματα συστήνω το Mobil Browser Dolphin.

Αν δεν μπορείτε να ανοίξετε το zip-αρχείο θα χρειάζεστε ένα ειδικό πρόγραμμα όπως αυτό
(Windows7/Vista/XP/2008/2003/2000/NT/ME/98 – διαλέξτε 32bit ή 34bit)
Η εφαρμογή είναι ευκολότατη και γρήγορη. Το πρόγραμμα και μπορεί να ρυθμιστεί στην ελληνική γλώσσα. Μετά από την αποσυμπίεση του αρχείου ο κατάλογος μπορεί να κοιταχτεί με κάθε Browser.

Καλή διασκέδαση
Dyvoir

CLICK ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Συμβουλή: Πατήστε Ctrl+ για καλύτερη άποψη.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Στις 15.00 το Golden Time λειτουργεί ήδη πυρετωδώς. Να πας.
FKK Oase - γιατί όχι; καλό είναι.
Για κάνε μια προσπάθεια και στο Μόναχο. Θα δεις, μετά από Golden Time και FKK Oase που είναι από τα καλύτερα μαγαζιά που υπάρχουν δεν θα βρεις τίποτα συγκρίσιμο εκεί πέρα.
οκ θα χτυπήσω  golden time σίγουρα. Για πες περισσότερα τι παίζει εκεί εκείνη την ώρα?

OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Μόλις πήγα στο Golden Time (δηλαδή το περασμένο Σάββαδο). Διάρκεια διαμονής: 11-24 η ώρα, δηλαδή από το πρωί ως τη νύχτα και ο χρόνος περνούσε χωρίς να το καταλάβαινα - ΄είχα "Flow", όπως λένε οι Αγγλοί - δηλαδή "ροή", και πραγματικά νομίζω ότι αυτό είναι ένα δυνατό δείκτη σχετικά με την αξία ενός μαγαζιού. Καλό φαγιτό ολόκληρη την ημέρα, ποτά και μπίρες και ένα σαλόνι που μοιάζει με πασαρέλα με τέτοιο ροστερ, το οποίο σε αφήνει άναυδος:

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Golden time με πασαρέλα γυναικών αλλά για τα δικά μου γούστα καμία. Το προτείνω βέβαια σε όλους διότι έχει απ όλα τα γούστα  οπότε  θα περάσετε καλά. Στα μεγέθη που ψάχνω εγώ δεν υπήρχε τίποτα οπότε και αποχώρησα με πολλές εικόνες

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Στις 15.00 το Golden Time λειτουργεί ήδη πυρετωδώς. Να πας.
FKK Oase - γιατί όχι; καλό είναι.
Για κάνε μια προσπάθεια και στο Μόναχο. Θα δεις, μετά από Golden Time και FKK Oase που είναι από τα καλύτερα μαγαζιά που υπάρχουν δεν θα βρεις τίποτα συγκρίσιμο εκεί πέρα.
για μοναχο κ περιχωρα ποια θεωρεις τα 3 καλυτερα μαγαζια του ειδους?
επισης υπαρχει φλατρατε στην βαυαρια?δεν νομιζω
ντανκε φιλ μαλ  :hi:

OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Στο Μόναχο υπάρχουν 3 μικρά μαγαζιά του είδους. το πιο ενδιαφέρον είναι το

Επειδή οι επιλογές στο Μόναχο δεν είναι τόσο καταπληκτικές οι φίλοι του σπορ του Μονάχου προτιμούν το
στο κοντινό Ingolstadt,

επίσης τα

στο Augsburg

επίσης ενδιαφέρον το
στο Kufstein (Αυστρία, στα σύνορα με τη Γερμανία)

Το πιο όμορφο όμως είναι το FKK Mystic
στο Salzburg (Αυστρία, ακριβώς στα σύνορα με τη Γερμανία, κοντά στο αεροδρόμιο Salzburg)

Flatrate έχει ένα στη Βαυαρία
στο Erlangen (δεν αξίζει)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ρισπεκτ κ ξανα ντανκε φιλ μαλ.. :hi:
το φλατρατε δεν αξιζει λες..εχεις παει η τις ειδες φλομπες στις φωτο οπως κι εγω?
υγ αυστρια γενικα αποφευγω ειναι ακριβο το σπορ....

OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Μια φορά έχω πάει στο Sexdiscount Erlangen για να μαζέψω εντυπώσεις, όταν ήμουν στο Nürnberg. Το μαγαζί άθλιο, οι κοπέλες μάπες, το σέρβις άκεφα, από φαγιτό τίποτα και παρ΄ όλα αυτά ακριβό (5 φορές 150 €). Εξ άλλου είναι πολύ μακριά από το Μόναχο (200 χλμ). Γενικά αν νοιάζεσαι για τα φλατρατε πήγαινε στη Ρηνανία ή στο Βερολίνο, η Βαυαρία δεν είναι ένας κατάλληλος τόπος για τέτοια πράγματα.

Λες ότι αποφεύγεις την Αυστρία επειδή είναι ακριβό εκεί. Σωστά. Αλλά το Μόναχο επίσης είναι πανακριβό. Στην πατρίδα μου, δηλαδή στο Ντίσσελντορφ, συναντώ κάθε λίγο και λιγάκι κόσμο από τη Βαυαρία που λέει "καλύτερο να πάω εκδρομή στη Ρηνανία από το να σπαταλώ τον χρόνο και τα λεφτά μου στη Βαυαρία". Είναι ένας ακριβός τόπος, τι να κάνουμε ...

OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Golden time με πασαρέλα γυναικών αλλά για τα δικά μου γούστα καμία. Το προτείνω βέβαια σε όλους διότι έχει απ όλα τα γούστα  οπότε  θα περάσετε καλά. Στα μεγέθη που ψάχνω εγώ δεν υπήρχε τίποτα οπότε και αποχώρησα με πολλές εικόνες

Για τα δικά σου γούστα τι είναι; Τέτοια;

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Μια φορά έχω πάει στο Sexdiscount Erlangen για να μαζέψω εντυπώσεις, όταν ήμουν στο Nürnberg. Το μαγαζί άθλιο, οι κοπέλες μάπες, το σέρβις άκεφα, από φαγιτό τίποτα και παρ΄ όλα αυτά ακριβό (5 φορές 150 €). Εξ άλλου είναι πολύ μακριά από το Μόναχο (200 χλμ). Γενικά αν νοιάζεσαι για τα φλατρατε πήγαινε στη Ρηνανία ή στο Βερολίνο, η Βαυαρία δεν είναι ένας κατάλληλος τόπος για τέτοια πράγματα.

Λες ότι αποφεύγεις την Αυστρία επειδή είναι ακριβό εκεί. Σωστά. Αλλά το Μόναχο επίσης είναι πανακριβό. Στην πατρίδα μου, δηλαδή στο Ντίσσελντορφ, συναντώ κάθε λίγο και λιγάκι κόσμο από τη Βαυαρία που λέει "καλύτερο να πάω εκδρομή στη Ρηνανία από το να σπαταλώ τον χρόνο και τα λεφτά μου στη Βαυαρία". Είναι ένας ακριβός τόπος, τι να κάνουμε ...
το ξερω αλλα απο ζυριχη ιναι πολυ πιο φτηνο κ εχω φιλους εκει,,,
αν κ εχω σκεφτει πολλες φορες οτι πρεπει ν ανεβω πιο βορεια,για 3=4 μερες
:fuck1: :fuck1: :fuck1:
ισως το νεο χρονο...
ντυσσε μενεις?
εχω ακουσει οτι γενθκα οι πιο ωραιες κ φρη γκομενες της γερμανιας ειναι εκει?

OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
:cheesy: Δεν ξέρω. Αλλά η Claudia Schiffer και η Heidi Klum είναι από εδώ κοντά.

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
παίδες στο paradise στο saarbrucken εχει παει κανεις να μας δωσει ινφο???

OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
παίδες στο paradise στο saarbrucken εχει παει κανεις να μας δωσει ινφο???

Είναι υποκατάστημα του Paradise Stuttgart σε ίδιο χαριτωμένο-στομφώδη ανατολικό ρυθμό και άνοιξε στο Μαίο 2014. Σε αντίθεση με τη Στουτγκάρδη η μπίρα συμπεριλαμβάνεται στην είσοδο και έχει κήπο. Καλό φαγιτό, όπως στην Στουτγκάρδη. To μαγαζί μάλλον δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της διεύθηνσης καταστήματος, ο συνωστησμός της πελατείας δεν ήταν και πολύ μεγάλος μέχρι τώρα. Κοπέλες 10-20, ΣΚ 20-30.

Είσοδος 65 €, 2 ώρες 50 €
1/2 ώρα 50 €
CIM +50 €
Ανάλ +100 €

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
ok...θα πεσει επισκεψη τις προσεχεις μερες και θα ανεβασω κριτικη. γενικα δεν εχω βρει κριτκες για την περιοχη..ισως επειδη ειναι πιο μικρα τα μαγαζια;; το συγκεκριμενο παντως μαγαζι δεν το εχουν προσθεσει στο χαρτη της Γερμανιας..

OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Τέλεια - γράψε μια κριτική στο φόρουμ και είμαι σίγουρος ότι o Θεούλης (ή ο Antisthenis) θα προσθέσει το Paradise στον χαρτή

Το μαγαζί είναι μεγάλο, καινούργιο και όμορφο, αλλά η τοποθεσία είναι επαρχιακή, καμία σχέση με τη Στουτγκάρδη ή με το Palace Frankfurt (το οποίο ανήκει στην ίδια εταιρεία εκμετάλλευσης). 'Αμα δεν σ' αρέσει κάνε μια προσπάθεια εδώ

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.619
Πόντοι
5.965
Dyvoir έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά.
Συγχαρητήρια και ευχαριστώ πολύ.

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.619
Πόντοι
5.965
Θα είμαι στη Γερμανία την άλλη εβδομάδα.
Θα έχω κάποιο ελεύθερο χρόνο και σκέφτομαι να επισκεφτώ μερικά fkk - sauna club.
Οι πτήσεις είναι προς και από το Düsseldorf και θα μένω κάπου μεταξύ Ratingen και Mettmann.
Θα μπορώ να πάω την Κυριακή το μεσημέρι (μόλις φτάσω) και τη Δευτέρα το απόγευμα και το βράδυ.
Ενδεχομένως να μπορώ και την Τρίτη το πρωί (ως τις 11:30)και ίσως όλη την υπόλοιπη μέρα.
Ποιες θα ήταν οι καλύτερες επιλογές για αυτές τις μέρες και ώρες;

OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Δυστυχώς στις μέρες και ώρες που αναφέρεις είναι πολύ ήσυχο να μην σου πω βαρετό γενικά σε όλα τα μαγαζιά. Την επόμενη εβδομάδα θα είναι όμως το καρναβάλι με μεγάλη φασαρία στο Ντισσελντορφ και στην Κολωνία, ειδικά Δευτέρα 08/02/2016. Στην άμεση γειτονιά του αεροδρομίου θα βρης το Acapulco Gold και το Oceans. Το Oceans θα πρότεινα μόνο για το βράδυ. Επίσης αξίζουν Living Room, Dolce Vita και το Magnum, όλα πολύ κοντά και με εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο ή συγκοινωνίες.

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.619
Πόντοι
5.965
Dyvoir, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.

Δηλαδή, δεν αξίζει να πάω μεσημέρι;
Αν πάω μεσημέρι δεν θα έχει κοπέλες, παρά λίγες και όχι καλές;
Ποιο αξίζει πιο πολύ για τέτοιες ώρες και μέρες;

Υπάρχει και μια περίπτωση να έχω αυτοκίνητο.
Αν τα καταφέρω, λέω να επισκεφτώ τα εξής ή κάποια από αυτά:
Τι γνώμη έχεις για αυτά;

Καμία βοήθεια - πρόταση;

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ήδη μεγάλη βοήθεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom