Νέα

Νάτος: Ο σύγχρονος, χρήσιμος και πλήρης FKK-/Sauna-Club Κατάλογος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dyvoir
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Τα βρίσκεις όλα στον κατάλογο μου, επειδή τα περισσότερα επίσης είναι Saunaclub (τα έχω μαρκάρει με πράσινες άκρες). Για την περιοχή (ταχυδρομικές Κώδικες 7+8)που ψάχνεις δεν έχει πολλά.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Τα βρίσκεις όλα στον κατάλογο μου, επειδή τα περισσότερα επίσης είναι Saunaclub (τα έχω μαρκάρει με πράσινες άκρες). Για την περιοχή (ταχυδρομικές Κώδικες 7+8)που ψάχνεις δεν έχει πολλά.
den μπορω να καταλαβω τι λες με το πρασινες ακρες,δωσμου 2 παραδειγματα στις περιοχες αυτες να καταλαβω,,δεν βλεπω καπου πρασινες ακρες... :hi:

OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Ναι, το κατάλαβα. Αυτό το μαγαζί λέγεται
Treff 188 (κοίτα ΤΚ 65760 στη λίστα μου). Όμως αυτό που ψάχνεις λίγο πολύ απαγορεύεται στη Βαυαρια και στη Βαδη-Βυρτεμβεργη, επίσης στην Αυστρία. Το πολύ πολύ θα βρεις τέτοιου είδους μαγαζιά στην κοντινή Ελβετία, εκεί όμως είναι πολύ ακριβά αυτά τα πράγματα.

OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
den μπορω να καταλαβω τι λες με το πρασινες ακρες,δωσμου 2 παραδειγματα στις περιοχες αυτες να καταλαβω,,δεν βλεπω καπου πρασινες ακρες... :hi:

Τότε απλά πρόσεξε τους πράσινους ταχυδρομικες κώδικες στη λίστα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ναι, το κατάλαβα. Αυτό το μαγαζί λέγεται
Treff 188 (κοίτα ΤΚ 65760 στη λίστα μου). Όμως αυτό που ψάχνεις λίγο πολύ απαγορεύεται στη Βαυαρια και στη Βαδη-Βυρτεμβεργη, επίσης στην Αυστρία. Το πολύ πολύ θα βρεις τέτοιου είδους μαγαζιά στην κοντινή Ελβετία, εκεί όμως είναι πολύ ακριβά αυτά τα πράγματα.
:grin: ελβετια ειμαι ρε,,παραμυθια λενε,,,δεν υπαρχει κανενα φλατρατε..εννουν σαν φλατρατε οτι οποια κ να γαμησεις εχει ιδια τιμη με την αλλη,  :helpplea:,,, :jerking: :jerking: :jerking: κομπινοαλβανιες

αυτο το φορουμ το ξερεις ειναι αξιοπιστο?
..λεει κατι για ενα μαγαζι στο  σιντελφιντεν

Baden Württemberg
Sindelfinden
Schwertstr. 15
71065 Sindelfingen
Tel. 07031- 819 201
Anzahl der Girls?
Gangbang / Einzelzimmer?
110€ für allerdings nur 3 Stunden Aufenthalt

OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Ναι, το ξέρω αυτό το φόρουμ, το παρακολουθώ καθημερινά, όπως και τα άλλα γερμανικά φόρουμ. Κοίτα, το θρεντ που μου δείχνεις είναι από το 2008. Τα περισσότερα φλατρατε κλείνουν μόλις άνοιξαν, πρόκειται για ένα ας πούμε αναρχικο κλάδο, οπότε μην δίνεις σημασία σ' αυτήν την λίστα, αυτό το μαγαζί στο Sindelfingen δεν υπάρχει πια. Και δείξε λίγη εμπιστοσύνη στον κατάλογο μου, περιέχει όλα μαγαζιά με φλατρατε που υπάρχουν (Σημείωση: το Villa Palms Baden-Baden έκλεισε εν τω μεταξύ).

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.173
Πόντοι
736
Και βέβαια! Κατ' αρχάς το επίπεδο τιμών γενικά είναι πιο ακριβό σε σύγκριση με τη Γερμανία. Αφού η Αυστρία είναι μια πάρα πολύ όμορφη χώρα αρκετά μαγαζιά βρίσκονται σε παραδεισιακό περιβάλλον. Αυτό ισχύει για τα εξής Saunaclub

Προσωπικά προτιμώ το FKK Mystic (κοντά στο Salzburg), που προσφέρει πολύ χορταστική αυστριακή κουζίνα, το ίδιο ισχύει και για το FKK Atlantis (Kufstein). Εξαιρετικό το ρόστερ στο
Το μαγαζί πέρυσι έχει ανοίξει ένα υποκατάστημα στο Linz
το οποίο δεν έχω επισκεφτει ακόμη.

Μεγάλο ρόστερ επίσης στα

Πολύ όμορφο και το
(είναι ένα υποκατάστημα του Paradise Stuttgart)
Δυστυχώς δεν έχει κόσμο.

Ξέχνα αυτά
θα πιάνεσαι κορόιδο.

Σε σχεδόν όλα τα αυστριακά Saunaclub οι κοπέλες παρουσιάζονται απόλυτα γυμνά.
Ευχαριστώ dyv για την απάντηση γιατί έχω επισκεφτεί μόνο το andiamo(που είναι υπέροχο ετσι κι αλλιως) οπότε σε ρώτησα αν αξίζει τον κοπο να επισκεφτώ κάποιο άλλο.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Καλύτερο να πας μέσω Annastraße
ευχαριστω,εισαι πολυ σωστος,δεν ειδα πουθενα εχεις καποια fkk  που προτιμας εσυ??π.χ το sharks ειναι καλυτερο απο το gold acapulco?? καλα ξερω υπαρχουν πολλα και διαφορετικα γουστα αλλα εσυ θα ξερεις καλυτερα,παντως και παλι ευχαριστω

OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
ευχαριστω,εισαι πολυ σωστος,δεν ειδα πουθενα εχεις καποια fkk  που προτιμας εσυ??π.χ το sharks ειναι καλυτερο απο το gold acapulco?? καλα ξερω υπαρχουν πολλα και διαφορετικα γουστα αλλα εσυ θα ξερεις καλυτερα,παντως και παλι ευχαριστω

Έχοντας συσσωρευμένες καύλες πολλών ημερών είπα χθες να περάσω από εδώ
'Εμεινα μέχρι 5 το πρώι και πέρασα μια υπέροχη καλοκαιρινή νύχτα στον πανέμορφο κήπο αυτοu του ιδρύματος (Happy Garden :)) παρακολουθώντας τα θρεντ στο Μπου στο πλάι της πισίνας.

Αφου σήμερα πάλι έχουμε καύσωνα (σπάνιες αυτές οι μέρες στη Γερμανία) μάλλον θα συνεχίσω με το
στο Ντίσσελντορφ.

Μ΄αρέσουν επίσης Golden Time, Finca Erotica, Living Room, Sakura, Palace, Oase, 5. Element, Samya, επίσης το καινούργιο Oceans ... υπάρχουν πολλά, και φυσικά μ' αρέσει και το Sharks, είναι ένα από τα πιο σημαντικά ιδρύματα και δεν μπορείς να συγκρίνεις το Acapulco Gold με το Sharks, το Sharks είναι πάρα πολύ μεγαλύτερο.

Για την Ελβετία έχω μια συμβουλή (εκτός από το περίφημο Globe/Zürich)
καταπληκτικό μαγαζί, ένα από τα πιο όμορφα που έχω δεί μέχρι τώρα.

Πίσω στο Acapulco Gold Ratingen
Αν θες να πας με ΜΜΜ ψάξε εδω
για την κατάλληλη συγκοινωνία
και είσαγε τον κώδικα
661404
στο πεδίο αναζήτησης (εννοώ άντι του "Annastraße", επειδή αλλιώς ίσως δεν θα βρεις τη σωστή στάση αφού η λέξη αυτή είναι πάρα πολύ διαδεδομένη). Αυτόν τον κώδικα τον βρίσκεις και στον κατάλογο μου (Λίστα Β).

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Η διαφορα στην τιμη εισοδου εχει να κανει με τις εγκαταστασεις η παιζει και με τα κοριτισια,δηλαδη ενα fkk ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΟ 65 ΕΥΡΩ εχει καλυτερα και ομορφοτερα κοριτσια απο ενα αλλο που εχει 30 η 20????γιατι στις φωτογραφιες τους ολα δειχνουν ωραια,γιατι να προτιμησω ενα με 65 η 80 ευρω απο ενα αλλο που εχει 30??

OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Η διαφορα στην τιμη εισοδου εχει να κανει με τις εγκαταστασεις η παιζει και με τα κοριτισια,δηλαδη ενα fkk ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΟ 65 ΕΥΡΩ εχει καλυτερα και ομορφοτερα κοριτσια απο ενα αλλο που εχει 30 η 20????γιατι στις φωτογραφιες τους ολα δειχνουν ωραια,γιατι να προτιμησω ενα με 65 η 80 ευρω απο ενα αλλο που εχει 30??

Γενικά έχει να κάνει με τις εγκαταστάσεις, με το επίπεδο των τιμών στην περιοχή και με τη δημοτικότητα του Club. Στην περίπτωση του Acapulco Gold πρόκειται όμως και για μια ειδική προσφορά ξεκινήματος γιατί το Acapulco Velbert μόλις ανέλαβε το μαγαζί. 'Αλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι και οι κοπέλες πληρώνουν την είσοδο. Κάποιες φορές οι κοπέλες πληρώνουν διαφορετική είσοδο, δηλαδή ψηλότερη τιμή με στόχο να προσφερθει σχετικά φτηνή είσοδο στους πελάτες ή αντίστροφα οι πελάτες πληρώνουν σχετικά ψηλή είσοδο ώστε να προσελκιστούν πολλές κοπέλες που αντιμετωπίζουν πιο ευνοϊκή είσοδο. Είναι λογικό ότι όσο περισσότερες γυναίκες εργάζονται σε ένα Club τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να βρεις μια κοπέλα που σου αρέζει. Φυσικά και στα μικρότερα μαγαζιά υπάρχουν όμορφα κορίτσια.

OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Update του καταλόγου
Ο κατάλογος και το παράρτμα προσαρμόστηκαν στις καινούργιες εξελίξεις.

Ο κατάλογος είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους ψάχνουν πληροφορίες για τα Saunaclub και τα Pauschalclub και εναρμόζει βέλτιστα τα κριτήτια
επικαιρότητα
πληρότητα
εφαρμογή
συνοπτικότητα
σημασία και
εγκυρότητα των στοιχείων.

ΜΕ ΠΑΡΤΥ-ΑΤΖΕΝΤΑ!

Ο κατάλογος τώρα περιέχει 172 Saunaclub και 92 Pauschalclub.

Συστήνω τη χρήση της καινούργιας εκδοχής του καταλόγου.
Πριν ανεβάστηκε το παρακάτω αρχείο ελέχθηκε με τα εξής προγράμματα με αρνητκό αποτέλεσμα όσον αφορά προγράμματα που βλάπτουν τον υπολογιστή:
360 Internet Security
Malwarebytes Anti Malware
Spybot S&D
ESET Online Scanner

Ο κατάλογος και είναι κατάλληλος ιδίως για τη χρήση σε ένα Smartphone, επειδή ειδικά εδώ κάνει αισθητό το όφελός του. Για Download και εφαρμογή χωρίς προβλήματα συστήνω το Mobil Browser Dolphin.

Αν δεν μπορείτε να ανοίξετε το zip-αρχείο θα χρειάζεστε ένα ειδικό πρόγραμμα όπως αυτό
(Windows7/Vista/XP/2008/2003/2000/NT/ME/98 – διαλέξτε 32bit ή 34bit)
Η εφαρμογή είναι ευκολότατη και γρήγορη. Το πρόγραμμα και μπορεί να ρυθμιστεί στην ελληνική γλώσσα. Μετά από την αποσυμπίεση του αρχείου ο κατάλογος μπορεί να κοιταχτεί με κάθε Browser.

Καλή διασκέδαση

Dyvoir

CLICK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.173
Πόντοι
736
η γερμανική αξιοπιστία στην ενηνέρωση ξαναχτυπά....
:)

OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Update του καταλόγου
Ο κατάλογος και το παράρτμα προσαρμόστηκαν στις καινούργιες εξελίξεις.

Ο κατάλογος είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους ψάχνουν πληροφορίες για τα Saunaclub και τα Pauschalclub και εναρμόζει βέλτιστα τα κριτήτια
επικαιρότητα
πληρότητα
εφαρμογή
συνοπτικότητα
σημασία και
εγκυρότητα των στοιχείων.

ΜΕ ΠΑΡΤΥ-ΑΤΖΕΝΤΑ!

Ο κατάλογος τώρα περιέχει 174 Saunaclub και 89 Pauschalclub.

Συστήνω τη χρήση της καινούργιας εκδοχής του καταλόγου.
Πριν ανεβάστηκε το παρακάτω αρχείο ελέχθηκε με τα εξής προγράμματα με αρνητκό αποτέλεσμα όσον αφορά προγράμματα που βλάπτουν τον υπολογιστή:
360 Internet Security
Malwarebytes Anti Malware
Spybot S&D
ESET Online Scanner

Ο κατάλογος και είναι κατάλληλος ιδίως για τη χρήση σε ένα Smartphone, επειδή ειδικά εδώ κάνει αισθητό το όφελός του. Για Download και εφαρμογή χωρίς προβλήματα συστήνω το Mobil Browser Dolphin.

Αν δεν μπορείτε να ανοίξετε το zip-αρχείο θα χρειάζεστε ένα ειδικό πρόγραμμα όπως αυτό
(Windows7/Vista/XP/2008/2003/2000/NT/ME/98 – διαλέξτε 32bit ή 34bit)
Η εφαρμογή είναι ευκολότατη και γρήγορη. Το πρόγραμμα και μπορεί να ρυθμιστεί στην ελληνική γλώσσα. Μετά από την αποσυμπίεση του αρχείου ο κατάλογος μπορεί να κοιταχτεί με κάθε Browser.

Καλή διασκέδαση
Dyvoir

CLICK ΠΑΡΑΚΑΤΩ

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Επειδή πλησιάζει η μέρα για Dusseldorf τι προτείνετε από  fkk ? Έχω βάλει στο στόχαστρο το Magnum επειδή έχει πολλές και με δεδομένο ότι ψάχνω και μεγάλα μεγέθη στήθους ίσως έχω πιθανότητες .
Αξίζει η να πάω σε άλλο ?

Gortsos82

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
1
Επειδή πλησιάζει η μέρα για Dusseldorf τι προτείνετε από  fkk ? Έχω βάλει στο στόχαστρο το Magnum επειδή έχει πολλές και με δεδομένο ότι ψάχνω και μεγάλα μεγέθη στήθους ίσως έχω πιθανότητες .
Αξίζει η να πάω σε άλλο ?

Θα σου πρότεινα FKK LivingRoom και σαν 2η επιλογή FKK Dolce Vita με βάση προσωπική εμπειρία μου στο παρελθόν. Αν έχει αλλάξει κάτι με το νέο πολυσυζητημένο FKK OCEAN δεν το γνωρίζω... Ο μέγιστος Dyvoir έχει κάνει πολύ καλό κατάλογο/οδηγό/μπούσουλα. Κάνε τον κόπο να τον διαβάσεις για να βγάλεις και μόνος σου κάποια συμπεράσματα.

OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
χθες πήγα στο FKK Artemis Berlin. Εξαιρετικό μαγαζί, αλλά άμα νοιάζεστε για τα Saunaclub δεν χρειάζεται να πάτε Βερολίνο. H καλύτερη αφετηρία για τα Saunaclub ούτε είναι το Βερολίνο ούτε η Φρανκφούρτη ούτη το Αμβούργο ούτη η Στουτγκάρδη ούτη το Μόναχο - είναι το Ντύσσελντορφ!

το το περασμένο ΣΚ γιόρτασε την πρώτη επέτειο της με μια όντως γιγαντιαία εκδήλωση. 300 πελάτες και 100 κοπέλες, έγινε χαμός. Πρόσέξτε ότι το Oceans μοιάζει με Nightclub, πριν από 9 το βράδυ δεν παίζει σχεδόν τίποτα, αν και το μαγαζί ανοίγει το μεσημέρι.

το ίδιο ισχύει για το
Το είναι πιο μικρό, αλλά αυτό το πανέμορφο City-Club αξίζει.

Προσωπικά πιστεύω ότι το είναι η πιο λογική επιλογή στο Ντύσσελντορφ.

Το επίσης αξίζει μια προσπάθεια, είναι το πιο φτηνό (20/30 € είσοδος, 40 €/ μισή ώρα), αν δεν σας αρέσει να πάτε στο κοντινό Oceans 3 χλμ πιο νότια.

Πολλές πανέμορφες κοπέλες θα βρείτε στο
Επίσης πολύ όμρφο είναι το
το , λίγο παραμελημένο και όντως τολμηρό, εχει κάποιο ενδιαφέρον για όσους νοιάζονται για παράφορες Λατινοαμερικανίδες που δεν αποφεύγουν τίποτα.

Και πιστέψτε με: ξέρω όλα τα μεγάλα Saunaclub στη Γερμανία. Την ημέρα (11-21 η ώρα) δεν υπάρχει κανένα πιο συναρπαστικό μαγαζί από το . ΠΡΟΣΕΞΤΕ: ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!

Και ένας γενικός κανόνας ακόμα: Κυριακή και Δευτέρα γενικά σε όλα τα Club δεν παίζει πολύ.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
χθες πήγα στο FKK Artemis Berlin. Εξαιρετικό μαγαζί, αλλά άμα νοιάζεστε για τα Saunaclub δεν χρειάζεται να πάτε Βερολίνο. H καλύτερη αφετηρία για τα Saunaclub ούτε είναι το Βερολίνο ούτε η Φρανκφούρτη ούτη το Αμβούργο ούτη η Στουτγκάρδη ούτη το Μόναχο - είναι το Ντύσσελντορφ!

το το περασμένο ΣΚ γιόρτασε την πρώτη επέτειο της με μια όντως γιγαντιαία εκδήλωση. 300 πελάτες και 100 κοπέλες, έγινε χαμός. Πρόσέξτε ότι το Oceans μοιάζει με Nightclub, πριν από 9 το βράδυ δεν παίζει σχεδόν τίποτα, αν και το μαγαζί ανοίγει το μεσημέρι.

το ίδιο ισχύει για το
Το είναι πιο μικρό, αλλά αυτό το πανέμορφο City-Club αξίζει.

Προσωπικά πιστεύω ότι το είναι η πιο λογική επιλογή στο Ντύσσελντορφ.

Το επίσης αξίζει μια προσπάθεια, είναι το πιο φτηνό (20/30 € είσοδος, 40 €/ μισή ώρα), αν δεν σας αρέσει να πάτε στο κοντινό Oceans 3 χλμ πιο νότια.

Πολλές πανέμορφες κοπέλες θα βρείτε στο
Επίσης πολύ όμρφο είναι το
το , λίγο παραμελημένο και όντως τολμηρό, εχει κάποιο ενδιαφέρον για όσους νοιάζονται για παράφορες Λατινοαμερικανίδες που δεν αποφεύγουν τίποτα.

Και πιστέψτε με: ξέρω όλα τα μεγάλα Saunaclub στη Γερμανία. Την ημέρα (11-21 η ώρα) δεν υπάρχει κανένα πιο συναρπαστικό μαγαζί από το . ΠΡΟΣΕΞΤΕ: ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!

Και ένας γενικός κανόνας ακόμα: Κυριακή και Δευτέρα γενικά σε όλα τα Club δεν παίζει πολύ.
Dyvoir υποκλίνομαι στον οδηγό fkk.
Να χτυπήσω λες το goldentime το μεσημέρι κατά τις 15.00 και μετά θα κατέβω να διανυκτερευσω Φρανκφούρτη. Στο oase έχω πάει αλλά προτείνεις κάτι καλύτερο εκεί?
Την επόμενη μέρα βουρ για Μόναχο αλλά δεν λένε πολλά τα fkk εκεί. .

OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Dyvoir υποκλίνομαι στον οδηγό fkk.
Να χτυπήσω λες το goldentime το μεσημέρι κατά τις 15.00 και μετά θα κατέβω να διανυκτερευσω Φρανκφούρτη. Στο oase έχω πάει αλλά προτείνεις κάτι καλύτερο εκεί?
Την επόμενη μέρα βουρ για Μόναχο αλλά δεν λένε πολλά τα fkk εκεί. .

Στις 15.00 το Golden Time λειτουργεί ήδη πυρετωδώς. Να πας.
FKK Oase - γιατί όχι; καλό είναι.
Για κάνε μια προσπάθεια και στο Μόναχο. Θα δεις, μετά από Golden Time και FKK Oase που είναι από τα καλύτερα μαγαζιά που υπάρχουν δεν θα βρεις τίποτα συγκρίσιμο εκεί πέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom