Νέα

Νατάσσα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα altgreek74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
και συ ρε φιλε αν ξερεις κατι γραψε τι φορτωνεις?τι θελεις?
Δεν θέλω να διαβάζω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια αλλα μια απάντηση πιστεύω πως και εσεί αλλα και όλοι μας αυτό θέλουν

gruppo

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
δωσε την ρε φιλε τοτε,που ειναι το νατασακι?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ισως είναι Φυλής 134 ετσι ακούγεται.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Σημερα στις 5+15 ηταν φυλης.αριστερα απο το μπουρδελο της Σελινας...φυλης 84 κατι τετοιο.

Υποθετω οτ  θα ειναι εκει μεχρι τις 12

gruppo

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
γεια μαγκες ξερετε που ειναι το πεταλουδακι μας?

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
To Νατασσακι εργαζεται πουθενα αυτη την περίοδο ? Ξερετε που μπορουμε να το βρουμε ?

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
τελικα που ειναι η νατασσα θα πει κανεις σιγουρα το βυζι η μουρη και η πιπα

gruppo

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις αν γυρισε το νατασακι με την πεταλουδα ιππονακτως?

OP
OP
A

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
βριλλησου 36 ειναι η κουκλα μας.δευτερα βραδυνη απο 6 το απογευμα και τριτη πρωι απο τις 10.ελπιζω να μην αλλαξε παλι!!!

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδες η Νατασσα στην ιππονάκτωσ ειναι η γνωστη Νατασσα που ηταν στη Βριλυσου πριν καμια 2-2,5 χρονια . Εγω την θυμαμε με σιλοκονη τουμπανο ετοιμη να σκασει πολυ χυμωδης . Πριν απο καμια βδομαδα ποθ πηγα στην Ιππονακτως η νατασσα που εμφανιστικη δεν μου γεμισε το ματι ?

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Επίσκεψη στη Νατασα για πρώτη φορά, χθες, στο studio της Βριλησσού 36. Γύρω στις 12:00.
Πήρα το πρόγραμμα των 70€ με μασαζ και ισπανικό. Το μασαζ είναι καλό, αλλά σε χαλαρώνει αρκετά οπότε ο μάγκας πέφτει. Η δεσποινίδα επιθυμούσε να μου φορέσει το προφυλακτικό αμέσως μετά, της ζήτησα να ετοιμαστώ πρώτα και να μην κάνουμε μισές δουλειές. Δέχτηκε, χωρίς να είναι ιδιαίτερα διαχυτική πάντως. Όση ώρα εγώ τον σήκωνα, απλά με χάϊδευε στο σώμα και στα αρχίδια (αφού το ζήτησα).
Πίπα αργή και αισθησιακή, χωρίς πολλά ρουφήγματα όμως. Το ισπανικό είναι αδιάφορο, δεν το κάνει σε στάσεις που πρέπει (σε βάζει ξαπλωτό).
Πάμε τώρα στα καλά : η κοπέλα διαθέτει υπέροχο κορμί με φανταστικό κώλο. Είναι απόλαυση στα 4. Το στήθος της είναι πολύ καλοδουλεμένη σιλικόνη, με αρκετό φυσικό λίπος όμως, προφανώς δεν έίναι από τις γυναίκες που είχαν πέτσα και απέκτησαν θηριώδες μπούστο ξαφνικά. Αν και οι σιλικόνες με απωθούν, η δικιά της κάθε άλλο  :)
Κάτι πιο μερακλίδικο : η κοπέλα έχει φανταστικό δέρμα και χρώμα. Το μεταξένιο του δέρματος της, συνδυάζεται με ένα φυσικό σοκολατι χρώμα, που δεν είναι αποτέλεσμα μαυρίσματος. Για πρώτη φορά είπα να δείξω καλή διαγωγή και δε ζήτησα τελείωμα πάνω της  :)
Πισωκολλητό - ιεραποστολικό με τη λεκάνη της σηκωμένη - πισωκολλητό, ήταν οι εναλλαγές. Θετικότατο, ότι αφού τελείωσα δεν έδειξε απέχθεια ή αηδία και κόλλησε τον υπέροχο κώλο της πάνω μου.

Με τις ευχές μου, παίδες  :dancing:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε azaas, ωραια ενημερωση !! γιατι δεν την βαζεις και στον καταλογο ? ;)

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Done.

Την ευχή σου πάτερ ...  ;)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ισως οτι ομορφοτερο εχει υπαρξει η Νατασσα αλλα εκτος της πιπας της μεγαλο επιπλο δυστυχως!!καλησπερα σε ολους πρωτο μου ποστ κι ελπιζω να συνεισφερω οσο μπορω κι εγω!!

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Η νατάσσα δουλευει πουθένα αυτον το καιρο ?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Στανταρ πριν κανα διμηνο δουλευε στο Βριλλησου 36 και Ιππωνακτος 14 δεν γνωριζω μερες ομως!την θυμαμαι εποχη 98 στη Φυλης να γινεται προσκυνημα απο τον κοσμο λες και πηγαινανε στην παναγια της Τηνου!!Μακραν η πιο ομορφη πουτανα που εχω δει αλλα στο σεξ πολυ ντιβα

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Στανταρ πριν κανα διμηνο δουλευε στο Βριλλησου 36 και Ιππωνακτος 14 δεν γνωριζω μερες ομως!την θυμαμαι εποχη 98 στη Φυλης να γινεται προσκυνημα απο τον κοσμο λες και πηγαινανε στην παναγια της Τηνου!!Μακραν η πιο ομορφη πουτανα που εχω δει αλλα στο σεξ πολυ ντιβα
Έτσι ακριβώς είναι... Είμαι regular της Νατάσσας, έχω γράψει και 2 αναλυτικές κριτικές για αυτήν αν και το τελευταίο δίμηνο την έχω χάσει... Τελευταία φορά που την πέτυχα ήταν στην Βριλλησού κάπου στα τέλη Ιουλίου

gruppo

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις τιποτα για το που βρισκεται το γλυκο ρωσσιδακι μας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom