You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νάταλι Θάνου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 310K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.369
- Πόντοι
- 5.646
Κουκλάρα η γυναίκα.Μοντελακι
Decipher
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2014
- Like
- 1.352
- Πόντοι
- 201
Υπάρχει αυτός ο υπέρτατος μουναροτσολιάς και ορισμένοι ασχολούνται με τριτοδεύτερες μπαζόλες. Μην ακούω μαλακίες για ηλικίες γιατί κρατιέται άψογα. Ξέρει κανείς ποιος την σπονσοράρει γιατί με αυτά που ανεβάζει στο Instagram σίγουρα υπάρχει μέγας χορηγός!
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.839
- Πόντοι
- 9.931
Νομίζω ότι είναι (ήταν;;) παντρεμένη και έχει και ένα παιδί.Υπάρχει αυτός ο υπέρτατος μουναροτσολιάς και ορισμένοι ασχολούνται με τριτοδεύτερες μπαζόλες. Μην ακούω μαλακίες για ηλικίες γιατί κρατιέται άψογα. Ξέρει κανείς ποιος την σπονσοράρει γιατί με αυτά που ανεβάζει στο Instagram σίγουρα υπάρχει μέγας χορηγός!
Τον άνδρα δεν τον έχω δει ποτέ μαζί σε φωτό, πιστεύω ότι πρέπει να είναι κανας Σέρβος μαφιόζος.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.855
- Πόντοι
- 3.656
Νομίζω ότι είναι (ήταν;;) παντρεμένη και έχει και ένα παιδί.
Τον άνδρα δεν τον έχω δει ποτέ μαζί σε φωτό, πιστεύω ότι πρέπει να είναι κανας Σέρβος μαφιόζος.
Έχει κάνει δύο γάμους,από τον πρώτο κράτησε και το επίθετο Θάνου.Το κανονικό της επίθετο είναι Σόσα
Τώρα είναι παντρεμένη μ'έναν Καρέλα επιχειρηματία
Dirty_Frank
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2007
- Like
- 1.315
- Πόντοι
- 206
Ω ρε ωοθήκες !
Decipher
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2014
- Like
- 1.352
- Πόντοι
- 201
Υπάρχει αυτός ο υπέρτατος μουναροτσολιάς και ορισμένοι ασχολούνται με τριτοδεύτερες μπαζόλες. Μην ακούω μαλακίες για ηλικίες γιατί κρ
Μετά απ' αυτή τη φωτογραφία χάσαμε τον Απόλυτο εκεί γύρω στο 15.Ισως το πήρε κατάκαρδα που το Ναταλάκι έδειχνε πράγματα στο κόσμο, που μόνο αυτος θα έπρεπε να είχε δει...
Ποιος είναι ο "Απόλυτος";
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
This is blasphemy! This is madness!
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.839
- Πόντοι
- 9.931
jfshjsshiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 446
Πολύ τριχωτές μασχάλεςΜετά απ' αυτή τη φωτογραφία χάσαμε τον Απόλυτο εκεί γύρω στο 15.Ισως το πήρε κατάκαρδα που το Ναταλάκι έδειχνε πράγματα στο κόσμο, που μόνο αυτος θα έπρεπε να είχε δει...
efialtes
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2018
- Like
- 2.460
- Πόντοι
- 441
Έχεις όλο το "σετ" φωτό?Μετά απ' αυτή τη φωτογραφία χάσαμε τον Απόλυτο εκεί γύρω στο 15.Ισως το πήρε κατάκαρδα που το Ναταλάκι έδειχνε πράγματα στο κόσμο, που μόνο αυτος θα έπρεπε να είχε δει...
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.855
- Πόντοι
- 3.656
Πολύ τριχωτές μασχάλες
Τα μαλλιά της είναι ρε τύπε
Decipher
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2014
- Like
- 1.352
- Πόντοι
- 201
Χαλάτε φαιά ουσία για μουνια που στο δρόμο όχι απλά δεν θα γυρίσουν να σας κοιτάξουν ούτε να σας φτύσουν
Ενώ οι άλλες για τις οποίες έχουν γραφτεί χιλιόμετρα και χυθεί ποτάμια εδώ μέσα θα γυρνούσαν; Η συγκεκριμένη είναι σαφές ότι έχει λεφτά αισθήματα, οπότε αυτό είναι το κριτήριο και μόνο.
Decipher
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2014
- Like
- 1.352
- Πόντοι
- 201
This is blasphemy! This is madness!
Αφού δεν έχω ιδέα, τι να κάνουμε τώρα! Αντί να μου τη λέτε δεν μου λέτε καλύτερα να μάθω και εγώ;
Το να μιλάμε για αυτές τις γυναίκες αυτής της κατηγορίας έχει ουσία και σημασία όπως όταν ήμασταν 16 χρόνων και αγοράζαμε περιοδικά με Ferrari λες και είμασταν έτοιμη να την αγοράσουμεΕνώ οι άλλες για τις οποίες έχουν γραφτεί χιλιόμετρα και χυθεί ποτάμια εδώ μέσα θα γυρνούσαν; Η συγκεκριμένη είναι σαφές ότι έχει λεφτά αισθήματα, οπότε αυτό είναι το κριτήριο και μόνο.
Decipher
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2014
- Like
- 1.352
- Πόντοι
- 201
Το να μιλάμε για αυτές τις γυναίκες αυτής της κατηγορίας έχει ουσία και σημασία όπως όταν ήμασταν 16 χρόνων και αγοράζαμε περιοδικά με Ferrari λες και είμασταν έτοιμη να την αγοράσουμε
Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν το ξέρουμε αυτό; Με αυτή τη λογική η συγκεκριμένη ενότητα του φόρουμ θα πρέπει να διαγραφεί. Ασχέτως αν για τον μέσο άνδρα οι γυναίκες αυτές είναι άπιαστο όνειρο δεν σημαίνει ότι θα παραιτηθούμε του δικαιώματος να τις θαυμάζουμε για τα κάλλη τους.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις