cartepillas23
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
καλημερα σασ σε ξενοδοχειο ποσα θελετε?
ναι προσφέρουμε και οι δυο πρωκτικο...
ποσο πάει το κωλαράκι?ναι προσφέρουμε και οι δυο πρωκτικο...
Η Νασιμπέ λοιπόν δηλώνει Ελλονοσαουδαραβίνα, αλλά τα κουτσομπολιά της περιοχής της Γλυφάδας την θέλουν Μαροκινή. Δεν νομίζω πως έχει και καμία σημασία.
Δηλώνει επίσης 27 αλλά νομίζω πως θα είναι λίγο πάνω από τα 30, ίσως 32. (Συνήθως τις πετυχαίνω τις ηλικίες).
Ακόμα αν κάποιος υπέθετε πως τώρα ξεκινάει την "σταδιοδρομία" της στο χώρο θα υπέθετε λάθος. Σε κάθε περίπτωση είναι σαφές πως η κοπέλα έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στους "στίβους", σε ποιούς δεν ξέρω ούτε και ρώτησα.
Σ' αυτήν την "πιάτσα" κυκλοφορούμε, έχουμε κι εμείς τις γνωριμίες μας.
στο παρελθόν έχει δηλώσει Μαροκινή αλλά και Γαλλίδα...
το προφίλ της υπάρχει και κυκλοφορούσε με το όνομα Μελίνα Μέλι, Μελένιου... κλπ
άγρια φάτσα, βυζί χάλια, συμμετοχή επιθετική... για μία φορά στα 100 τρώγεται...
Αν η νασιμπε είναι αυτή που λες, σαφέστατα και το ταβάνι της είναι τα 100 ευρώ!! βέβαια αν έχω καταλάβει καλά τα +30 είναι που πας στο διαμέρισμα αντί σε ξενοδοχείο (?)στο παρελθόν έχει δηλώσει Μαροκινή αλλά και Γαλλίδα...
άγρια φάτσα, βυζί χάλια, συμμετοχή επιθετική... για μία φορά στα 100 τρώγεται...
στο παρελθόν έχει δηλώσει Μαροκινή αλλά και Γαλλίδα...
Αν όντως ειναι η μελινα μέλι ,εναι ενα καραμπαζο κ μισό !Την είχα δει πέρσι στο lido!στο παρελθόν έχει δηλώσει Μαροκινή αλλά και Γαλλίδα...
μα πόσες Μαροκινές βίζιτες που κυκλοφορουν στην Γλυφάδα υπάρχουν?...Δεν είναι αυτη μωρακια μου η νασιμπε...
κακώς το συνεχίζετε... είναι το σωστό...κακώς το συνεχίζεται