κριμα το μ...ποι...ηκος σου...!αγγλικα μαπα,συμπεριφορα τρισαθλια...ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη.ρωταω τιμη κ μου λεει θα μου πει οταν φτασω σπιτι της.οκ λεω κ παω.φτανω κ με ρωταει τι θελω.της λεω εγω ενεργητικος κ δεν γουσταρω βιασυνες...τοσο απλα...μου λεει 200..μια χαρα λεω κ γω.ξεκιναμε..πιπα
μεταξουργειου..οταν δε πηγα να της τον χωσω στα 2 λεπτα μου λεει στοπ.ποναω...χαχαχα..μου λεει οτι ειναι ενεργ.. κ δεν μπορει παθητικα..το πιο ωραιο..δεν της σηκωνωτανε με τιποτα..τεραστιο μεν..λαστιχο δε..της λεω τι ενεργητ..κ μαλακιες εδω δεν σου σηκωνεται με τιποτα..κ τι κανει..βγαζει δονητη(27χ6)..της λεω σκυψε..μου λεει you..τρια πουλακια καθονταν..της λεω παιχτον να τελειωσω κ μου λεει πως περασε η μιση μου ωρα κ αν θελω κι αλλο ειναι αλλα 200 ευρω..(κ ενω στην αρχη μου πε 200 η μια ωρα)ζητημα να χε περασει ενα 15 λεπτο..λεω ετσι εισαι ..καλα θα περασουμε.της λεω αν σου σηκωθει θα σου δωσω τα 200(κι ας ειχα πανω μου μονο 50,χαχα)..κ εδω ξεκινα το πανηγυρι..σαν να εβλεπα γοριλα να παλευει με τον πουτσο του..υποψια στυσης..πιανει κ εισπνει κατι μαλακιες..τιποτα..φευγει απο το δωματιο...κ ξαναρχεται υποτιθεται κουμπωμενη..κ παλι τιποτα(ζητημα αν εφτασε σε στυση το 7:10 του πρωτου βιντεο,τυχαιο το μονταζ..?δε νομιζω)...κ στο 5 λεπτο της λεω σκυψε..μου λεει οχι κ φευγω.κριμα τα 200!αν εκανε εστω καλη πιπα,χαλαλι..με τετοια τσιμπουκοχειλα θα επρεπε να δινει ρεστα..ουτε αυτο.το πιο ωραιο ειναι πως ημουν κ ο πρωτος της πελατης..ηταν ξεκουραστη,να πεις πως την ειχε εξουθενωσει ο προηγουμενος..ααα κ τα βιντεο πρεπει να ναι καμμια 10ετια πριν...αυτη χρειαζοταν μεταγγιση αιματος στον πουτσο για να της κανει κου κου..