notis1980
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2020
- Like
- 10.222
- Πόντοι
- 2.256
θα της κάνω "έκπληξη" στα μούτρα της!!!
θα της κάνω "έκπληξη" στα μούτρα της!!!
Ειμαι σιγουρος....να κάνει κι αυτη την πουράκλα της...τοση δουλεια εριξε στον πουτσο μου και τοσο επιπονο χυσιμο στην μάπα εφαγε...το αξιζει!!!!έννοια σου, κι αυτή θα στον κάνει πουράκλα ξανά!!!
Σφυρι σφυρι το πας...να μου ξαναγινει βαριοπούλα και να την ψωλοκοπήσω....ξεφτιλομουνο τι γαμησι θελει...χωρις οικτο και διχως αυριο λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειμαι σιγουρος....να κάνει κι αυτη την πουράκλα της...τοση δουλεια εριξε στον πουτσο μου και τοσο επιπονο χυσιμο στην μάπα εφαγε...το αξιζει!!!!
δεν θα μας χάλαγε όμως να δίνουμε γλωσσόφιλα στα μαστάρια της, την ώρα αυτή....ε?Εδω ενταξει...μπορουμε να ηρεμησουμε λιγο...να την αφησουμε να κανει και γαργάρες με Listerine...μην φιλάμε τα χυσια μας κιολας...παραχοντραίνει!!!!
Και να μου σταζει η οδοντοκρεμα στο κεφάλι....οοοοχι ρε εκφυλομουτρο κι εσυ....αστην λιγο να παρει ανασα η τυπισσα...θα την κάψουμε!!!!!δεν θα μας χάλαγε όμως να δίνουμε γλωσσόφιλα στα μαστάρια της, την ώρα αυτή....ε?
Θελω να της κανω kinky παιχνδι στον δευτερο γυρο...να παιζω με παγακι πανω στις ρωγες της και να πετιονται εξω σαν κουμπια ραδιοφωνου...να λιωνει και να σταζει πανω στο κορμι της μεχρι τα μουνοχειλα...και τοτε να ξεκινησω δυνατη σπατουλα να μην μεινει ουτε σταγονα....πωπωπω...θα την ξανακαρφωσω δεν παιζει...θα φριξει στον πουτσο η κυρια αποψε...μεγαλες οι χαρες της!!!!Και να μου σταζει η οδοντοκρεμα στο κεφάλι....οοοοχι ρε εκφυλομουτρο κι εσυ....αστην λιγο να παρει ανασα η τυπισσα...θα την κάψουμε!!!!!
Συμφωνώ και επαυξάνω! Σου βγάζει μια τρελή καυλα, να θέλεις να την σκίσεις και να την χυνεις στην καυλοφατσα της…1)Ξεχειλίζει απο μέσα της το Βυζαντινο μεγαλειο...φυσικο κιολας!!! 2)Ειναι η τουμπανομιλφάρα της διπλανης πόρτας...χωρις τουπέ,χωρις ενα κάρο photoshop ή μακιγιάζ πανω της και χωρις να ειναι τέρμα ξέκωλο 3)Το 1ο....!!!!!
Κοιτα προς Σουηδία μεριά εσυ αν σου αρεσει μοντελοπνιχτη...εκει που εχουν ολα τα ορθια "χιλιομετρα" ,ξερακιανά χωρις καμπύλες και με κατασπρο δέρμα σαν φαντάσματα...εδω ειμαστε Μεσογειακος λαος με πιο απλα και χυμωδη γουστα...και με κανονικες ορεξεις για φαγητο!!!!!Μόνο στην Ελλάδα των ναυαγίων αυτή η άσχημη χοντρή κυτταριτιδοκωλα θα είχε δικό της thread
ξεκώλιασμα, ξεμούνιασμα και ατελείωτο χύσιμο στις βυζάρες της!!!φοβερο μερος για πολυ![]()