Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.107
- Πόντοι
- 456
Της τα "φέρνω" κι εγω...προβλέπεται χυσολουτρο...θα κάνει βουτιά χωρις αναπνευστήρα!!!!!εγώ ήδη!!!
Της τα "φέρνω" κι εγω...προβλέπεται χυσολουτρο...θα κάνει βουτιά χωρις αναπνευστήρα!!!!!εγώ ήδη!!!
Της τα "φέρνω" κι εγω...προβλέπεται χυσολουτρο...θα κάνει βουτιά χωρις αναπνευστήρα!!!!!
χύστης το βυζόμπαλο, της αξίζει!!!!Της τα "φέρνω" κι εγω...προβλέπεται χυσολουτρο...θα κάνει βουτιά χωρις αναπνευστήρα!!!!!
Σπορι δεν εμεινε στην αρχιδοσακουλα μου τον αφαιμαξε η ξεσκίστρα...οτι απεμεινε στον πουτσοκέφαλο το ρουφάει και το καθαριζει με την γλώσσα...καλο κορίτσι...γυαλίζει τα πόμολα!!!!χύστης το βυζόμπαλο, της αξίζει!!!!
κι εγώ την έχυσα σε όλη την πλάτη, με τα χύσια (βλέποντας τις χυμένες βυζάρες της!!!) να τρέχουν στα κωλομάγουλα!!!Σπορι δεν εμεινε στην αρχιδοσακουλα μου τον αφαιμαξε η ξεσκίστρα...οτι απεμεινε στον πουτσοκέφαλο το ρουφάει και το καθαριζει με την γλώσσα...καλο κορίτσι...γυαλίζει τα πόμολα!!!!
Αξιος χύστης κι εσυ συνάδελφε-συνγαμηστή...πάντα τετεια!!!!!κι εγώ την έχυσα σε όλη την πλάτη, με τα χύσια (βλέποντας τις χυμένες βυζάρες της!!!) να τρέχουν στα κωλομάγουλα!!!
για τέτοιες βυζάρες, πάντα θα έχουμε μπόλικο πράγμα για πάρτη τους!!!Αξιος χύστης κι εσυ συνάδελφε-συνγαμηστή...πάντα τετεια!!!!!
Να χαμε καμια πραγματική γυμνη φωτο της να μοστράρει και να προσφέρει τις καβλοβυζάρες της για χυσοστόλισμα...να μην κλεισουμε ματι ολο το βράδυ...ουτε κι αυτη τα ποδια της...οσο ζεις ελπιζεις!!!!Αξιος χύστης κι εσυ συνάδελφε-συνγαμηστή...πάντα τετεια!!!!!
Να χαμε καμια πραγματική γυμνη φωτο της να μοστράρει και να προσφέρει τις καβλοβυζάρες της για χυσοστόλισμα...να μην κλεισουμε ματι ολο το βράδυ...ουτε κι αυτη τα ποδια της...οσο ζεις ελπιζεις!!!!
ε, βάζουμε και λίγο τη φαντασία μας....!!!!Οι δυο πρώτες αψογες...η τρίτη...να χαμε να λεγαμε...πισω μπρος να τηνε σπέρναμε!!!!
Σωστος...αν και ειναι περριτη η βοήθεια απο ασχτετες φωτο....οργιάζει η φαντασια μας με το υπάρχον υλικο....ακομα μου γυαλίζει την ψωλλη η λυσσάρα...και ποναει ξερεις...αλλα χαλάλι της...το άσπρο χάλι της!!!Δεν χορταίνει πουτσο και γαμησι η καργιόλα...!!!!!!ε, βάζουμε και λίγο τη φαντασία μας....!!!!
Εχει μια μικρή χωρίστρα στα μπροστινά της δοντια σαν τον Φιλλιπίδη...λές να ειναι απο τα τσιμπούκια????Να έκανε την δύσκολη και να μην άνοιγε το στομα και ο γαμιάς να τα πηρε ασχημα και να μπουκαρε με την βία???Σωστος...αν και ειναι περριτη η βοήθεια απο ασχτετες φωτο....οργιάζει η φαντασια μας με το υπάρχον υλικο....ακομα μου γυαλίζει την ψωλλη η λυσσάρα...και ποναει ξερεις...αλλα χαλάλι της...το άσπρο χάλι της!!!Δεν χορταίνει πουτσο και γαμησι η καργιόλα...!!!!!!
Θα φτυνω τα δοντια μου σαν ποπ κόρν....οι οδοντίατροι θα μου τα φάνε!!!!!την φαντάζεσαι όμως, να είναι από πάνω σου και να σου βαράει βυζοσκάμπιλα???
Θελω να μου παιζει βυζομαλακια οπως ειμαι ξαπλα εγω να τον έχει αναμεσα στις βυζαρες να τον πιέζει τέρμα...και να την χύσω στην προστυχόφατσα απροειδοποιητα να γεμισει ολη η μαπα με φλωκια και να τσουζουν τα ματια της...μετα μπορω να αναψω πουράκλα 2 μέτρα!!!!Kι αυτη να χρειαστει κολλύριο για να φυγει το τσουξιμο...αρχοντιά!!!!