notis1980
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2020
- Like
- 10.123
- Πόντοι
- 2.256
Ξέρει τι μουνάρα είναι και παίζει με τις λήψεις που την κάνουν, μια χαρά για παρτούζα η Νάνσυ
Ξέρει τι μουνάρα είναι και παίζει με τις λήψεις που την κάνουν, μια χαρά για παρτούζα η Νάνσυ
Aν κάτι μου λείπει αυτη την στιγμή ειναι μια πρωινη βυζομαλακία απο ενα τετειο κορυφαίο σετ καβλομασταριών....α και ενα "καλημερα απο τον πρόεδρο παρτουζών Ελλάδος"!!!!Ηθελα απλα να το πω....να βγει απο μέσα μου!!!!Καλημερα ολη μέραααα!!!!!!!!!!!!
Εχει βυζαρεςγια σκληροπυρηνικούς!!!
!!!!!!!
Έχει αυτό το πρόστυχο στην μάτια της, σαν να σε λέει, θέλω άγριο γαμήσι, και ξέσκισμα!!!!!!!!
"Μ'αρεσει που ξέρεις και καλοτρως" όπως έλεγε και ο Θανάσης Βέγγος ...Από τα καλύτερα μουνόκαυλα της τηλεόρασης, για πολύ γαμήσι
Σαν τον Ραπτόπουλου με περούκα είναιέτσι κι αλλιώς τα βυζιά της μας ενδιαφέρουν!!!
Αν δεν είσαι βυζολαγνος ,βλέπεις καθαρά.Σαν τον Ραπτόπουλου με περούκα είναι
Νάνσυ μουνάρα, καύλωσε σε μας και άλλο!!!!!!!!!!
Νάνσυ μουνάρα, καύλωσε σε μας και άλλο!
Θέλω να της γλείψω τις δαχτυλάρες της πάνω στις πεδιλάρες της και να της ανοίξω την αφράτη κωλάρα να φωνάζει από καύλα!!!!!!!
Να της γλειφεις τη κωλοτρυπιδα στα ορθια και να μουσκευει.ωραια δαχτυλα εχει.αν εχανε καμια 20αρια κιλα θα ταν καλυτερη.Θέλω να της γλείψω τις δαχτυλάρες της πάνω στις πεδιλάρες της και να της ανοίξω την αφράτη κωλάρα να φωνάζει από καύλα![]()