Επισκέπτης
Α οχι? Καλα
Α οχι? Καλα
Δεν είναι και αδυνατουλα!!!!οι αδυνατες δεν εχουν τετοια κοιλια!!!
καλημέρα εσύ με έχεις δι από κοντά που έχεις και γνώμηΔεν είναι και αδυνατουλα!!!!οι αδυνατες δεν εχουν τετοια κοιλια!!!
κοιτά με τέτοια κοιλιά δεν είσαι αδύνατη μην τρελαθουμε κιόλας!!!Υπαρχουν πολλές κοπέλες στην δουλεια σου με λεπτο Κορμακίτη εσύ όμως δεν εχεις!!!Δεν είπα βέβαια πως είσαι άσχημη αλλά απλως οτι εχεις κοιλιά..καλημέρα εσύ με έχεις δι από κοντά που έχεις και γνώμη
εάν ψάχνεις μοντέλα θα τα βρεις στα περιοδικά με ρετουσάρισμα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
βάλτος είσαι να με τρελάνεις. γυμνάζουμε κάθε μέρα εδώ και 10 χρονιά εάν αυτό σου λει κάτι είμαι 48 κιλα και πολύ σεξι γυναίκα και βεβαία αυτό είναι γούστο μου και καμάρι μου.κοιτά με τέτοια κοιλιά δεν είσαι αδύνατη μην τρελαθουμε κιόλας!!!Υπαρχουν πολλές κοπέλες στην δουλεια σου με λεπτο Κορμακίτη εσύ όμως δεν εχεις!!!Δεν είπα βέβαια πως είσαι άσχημη αλλά απλως οτι εχεις κοιλιά..
δεν είπα οτι δεν εχεις γυμναστει!!!απλα οτι στις φωτο βλέπω μια κοπελα με κοιλιτσα!!!!βάλτος είσαι να με τρελάνεις. γυμνάζουμε κάθε μέρα εδώ και 10 χρονιά εάν αυτό σου λει κάτι είμαι 48 κιλα και πολύ σεξι γυναίκα και βεβαία αυτό είναι γούστο μου και καμάρι μου.
έλα από κοντά να την δεις την κοιλίτσαδεν είπα οτι δεν εχεις γυμναστει!!!απλα οτι στις φωτο βλέπω μια κοπελα με κοιλιτσα!!!!
για μαλακές ψαχνεις??να πληρωσω και να φάω φολλα???ανέβασε μια φωτο και απόδειξε το!!!εγώ αλλά βλέπω απο τις φωτο που εχεις ανεβάσει!!!!έλα από κοντά να την δεις την κοιλίτσα
δεν έχω να αποδείξω τίποτα ειδικά σε σένα,αλήθεια ποιος είσαι....................?για μαλακές ψαχνεις??να πληρωσω και να φάω φολλα???ανέβασε μια φωτο και απόδειξε το!!!εγώ αλλά βλέπω απο τις φωτο που εχεις ανεβάσει!!!!
Έχω σειρά.....χαχαχαχα είναι ωραία γυναίκα αν είναι και τόσο καλή στις υπηρεσίες 10 με τόνο!!!!Φερε την κοιλιτσα σου σε κανα hotel ,, μη τρεχουμε εκει κατω ρε κοριτσι. Ναι?