maba
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 41
- Πόντοι
- 1
ηταν ομως!καλυτερη ηταν η αλλη μωρο
ηταν ομως!καλυτερη ηταν η αλλη μωρο
ηταν ομως!
καλησπέρα το είδα το πμ<<<<<<< ΖΑΝ ΜΩΡΕΑΣ 40 Κουδ:4 Όροφος τέταρτος Κάθε μέρα 11:00 πμ - 19:00 μμ>>>>Ρίξε μια ματιά στα pm σου κούκλα μου!!!
σου έστειλα πμ μωροΚαποια απαντηση στα πμ ομορφιά
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλημερα κουκλαρα!!
σκέτη κάβλα είσαι κούκλα .... τα λέμε σύντομακαλημέρα ζουζουνια είμαι εδώ και σας περιμένω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*σκέτη κάβλα είσαι κούκλα .... τα λέμε σύντομα
Κάθε μέρα ανοικτα............................. :-* :-* :-* :-* :-*
απο αυριο θα ειμαι 11:00πμ-21:00μμ καθε μερα για τι μου το ζητάνε πολύ καυλιάρηδες εδω στο forum γιατί δεν προλαβαίνουν λόγο της δουλείας τους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*εορταστικό ωράριο..
Άντε επιτέλους να προλάβουμε να σε χαρούμεαπο αυριο θα ειμαι 11:00πμ-21:00μμ καθε μερα για τι μου το ζητάνε πολύ καυλιάρηδες εδω στο forum γιατί δεν προλαβαίνουν λόγο της δουλείας τους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
κανε και καμμια guest εμφάνιση outcall, να τρελλανεις τα χρηματιστηρια...απο αυριο θα ειμαι 11:00πμ-21:00μμ καθε μερα για τι μου το ζητάνε πολύ καυλιάρηδες εδω στο forum γιατί δεν προλαβαίνουν λόγο της δουλείας τους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Άντε επιτέλους να προλάβουμε να σε χαρούμε
Μπραβο γιατι τα πρωινα ειναι τα καλυτερα.......απο αυριο θα ειμαι 11:00πμ-21:00μμ καθε μερα για τι μου το ζητάνε πολύ καυλιάρηδες εδω στο forum γιατί δεν προλαβαίνουν λόγο της δουλείας τους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*